| Autor |
RE: CFR 1907 Cluj-Napoca vs Victoria Branesti |
martipan
Membru

Postare: 438
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 03-08-2010 08:14 |
|
|
|
Ceferist a scris:
Apropos...Bud era la Obsession, ma indoiesc ca a fost la ceva nunta inainte, o fi doar o scuza...
o fi fost in Obssesion dar oricum nu prindea lotul pentru acest meci,parerea mea ca la CFR au fost adusi numai antrenori care distrug jucatorii
martipan |
|
| Autor |
CFR4ever
Membru

Postare: 302
| Postat la 03-08-2010 09:14 |
|
|
martipan a scris:
Ceferist a scris:
Apropos...Bud era la Obsession, ma indoiesc ca a fost la ceva nunta inainte, o fi doar o scuza...
o fi fost in Obssesion dar oricum nu prindea lotul pentru acest meci,parerea mea ca la CFR au fost adusi numai antrenori care distrug jucatorii
nu exagera. Parerea mea e ca Mandorlini se afla in spatele "exploziei" lui Deac si a sezonului trcut excelent al lui Bud
Steaua pe jos pica
Si nu se ridica
Steaua nu marcheaza
Si retrogradeaza
Dinamo se roaga
Ca sa nu mai piarda
CFR e mare
u de ciuda moare
 |
|
| Autor |
Bobo 07
Membru

Postare: 94
Locaţia: Cluj
| Postat la 03-08-2010 09:18 |
|
|
martipan a scris:
Ceferist a scris:
Ce jucatori, Deac? |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
| Postat la 03-08-2010 09:36 |
|
|
CFR4ever a scris:
martipan a scris:
Ceferist a scris:
nu exagera. Parerea mea e ca Mandorlini se afla in spatele "exploziei" lui Deac si a sezonului trcut excelent al lui Bud
Si atunci de ce pula mea il tine rezerva? De ce pula mea ii joaca in continuare pe Culio, Traore, etc. Bjelanovic nu zic ca-i slab, da nici bun nu pare a fi. A facut mai nimic in 2 meciuri.
E bine totusi ca nu a mai aparut Edimar in prima echipa.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
CFR Sibiu
Membru
Postare: 115
Locaţia: CJ
| Postat la 03-08-2010 12:02 |
|
|
Raul a scris:
CFR4ever a scris:
martipan a scris:
Ceferist a scris:
Si atunci de ce pula mea il tine rezerva? De ce pula mea ii joaca in continuare pe Culio, Traore, etc. Bjelanovic nu zic ca-i slab, da nici bun nu pare a fi. A facut mai nimic in 2 meciuri.
E bine totusi ca nu a mai aparut Edimar in prima echipa.
Edimar nu a aparut in prima echipa pentru ca s-a accidentat usor la ultimul antrenament, nu fi asa fericit, ca reapare saptamana viitoare . Cat despre Bud ... il tine rezerva pentru ca e un jucator atat de profesionist incat cu 2 zile inainte de meci cere 1 zi jumate liber ca sa mearga la nunta la frate-sau ! Plus ca nu se mai antreneaza cu mare tragere de inima, deja a ajuns vedeta. Culio deocamdata nu are concurenta semnificativa, o sa se schimbe situatia cand revine E. Kone. Si eu cred ca Mandorlini e in spatele exploziei lui Deac (chiar mi-a placut cum a jucat si ieri, a alergat si bagat deposedari pana si in ultimele minute cand avea crampe). Ar putea avea mai mult tact insa Mandorlini cu Bus sau Traore. |
|
| Autor |
CFRCLUJ4EVER
Membru
Postare: 288
| Postat la 03-08-2010 12:03 |
|
|
martipan a scris:
Ceferist a scris:
Bud a fost invoit, pentru ca a avut un eveniment in familie. |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
| Postat la 03-08-2010 12:28 |
|
|
a inregistrat cineva meciul?
Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate! |
|
| Autor |
CFR4ever
Membru

Postare: 302
| Postat la 03-08-2010 12:41 |
|
|
http://www.megaupload.com/?d=58NK1K9M
Steaua pe jos pica
Si nu se ridica
Steaua nu marcheaza
Si retrogradeaza
Dinamo se roaga
Ca sa nu mai piarda
CFR e mare
u de ciuda moare
 |
|
| Autor |
dangabriel
Membru
Postare: 20
Locaţia: cluj
| Postat la 03-08-2010 17:21 |
|
|
Intra si citeste cronica BLITZ a etapei 2 pe Pagina de Sport
http://paginadesport.info
pasionaat de sport |
|
| Autor |
NapocA
Membru

Postare: 135
Locaţia: Cluj NapocA
| Postat la 03-08-2010 20:49 |
|
|
Ce are Emmanuel Kone de nu apare in lot? Nu mai suport sa-l vad pe idiotul de Culio... |
|