| Autor |
RE: Biletele pentru Champions League |
Ceferist
Membru

Postare: 348
Locaţia: Cluj Napoca
| Postat la 30-08-2010 22:20 |
|
|
Is de acord cu tine, dar totusi pe un Allianz Arena mai mergi si pentru meci, pentru stadion...
CFR 1907 CLUJ! |
|
| Autor |
Sinnocent
Membru

Postare: 326
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 30-08-2010 23:12 |
|
|
mihaip a scris:
tulai doamne ce preturi 
cred ca anul asta spun pas la pachet, sa mearga muresan cu ai lui la meciuri, la preturile astea
Du-te-n pula mea, bine? Acu' doi ani n-au fost scumpe, asa-i? |
|
| Autor |
Sinnocent
Membru

Postare: 326
| Postat la 30-08-2010 23:14 |
|
|
Raul a scris:
yoCris_Dydy_Edy a scris:
CFRistilor, deplasarea la Muchen se face doar cu autocarul? Nu sunt doritori sa ne rezervam cateva bilete de avion dus si intors, nu e mult mai scump si nu e asa obositor. Asi da mai mult numai sa stiu ca fac o ora pe drum si nu 10. Daca exista poate rezolvam sa mergem, daca nu, ma conformez si eu celor ce organizeaza deplasarea si voi merge cu autocarul.
Si asa e destul de scump. Cine face deplasarea va trebui sa scoata undeva la un 200 de euro. E mult. Pentru muritorul de rand cel putin, e mult. Oricum mai vedem pana atunci.
In plus, intr-o deplasare nu te duci pentru stadion, pentru meci, pentru cacatii de jucatori. Te duci pentru distractia si voia buna si cantatul de pe drum incolo si inapoi.
N-o sa fie 200 de euro. |
|
| Autor |
Lori_KVSC
Membru
Postare: 105
Locaţia: cluj
| Postat la 31-08-2010 05:18 |
|
|
Nu sunt asa de scumpe,nu cred ca jucam anual in CL sa ne strice bugetul aceste pachete.....
@diavole,nici nu are rost sa te gandesti la un zbor pana la Roma,verifica pe Wizz cat e drumul,s-a scumpit si de la Budapesta.fa un calcul-3400 de km cu masina mica cam 340 de euro -cu toate taxele cam acolo iti iese- imparte la 5 si iti iese drumul cam la 70 de euro.mai pune cazarea si biletul,nu te sinucizi din cauza sumei.
la Munchen mergem cu autocarul,nu se compara atmosfera cu cel din avion.pt mine cea mai reusita deplasare a fost cel de la Sarajevo,din toate punctele de vedere.
Editat de Lori_KVSC la 31-08-2010 07:52 |
|
| Autor |
Sectoristul24
Membru
Postare: 58
| Postat la 31-08-2010 07:53 |
|
|
Si eu cum imi cum biletele in sectorul 24 ? daca nu sunt puse in vanzare la casa de bilete?
Pentru Noi Doar CFR Conteaza |
|
| Autor |
NapocA
Membru

Postare: 135
Locaţia: Cluj NapocA
| Postat la 31-08-2010 07:59 |
|
|
|
Iti iei in 26 si stai in 24.... |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
| Postat la 31-08-2010 08:27 |
|
|
Voda Toamna lui 1500 a scris:
Cand inteleg si astia ca nu faci avere din bilete...? in fine.. Sunt mai acceptabile preturile decat data trecuta.
Ce sa facem? ne cumparam, normal  facem rost de bani, facem cumva 
cum sa nu faci bani din bilete?
vreo 2-3 milioane de euro se fac pt. 3 meciuri in Champions League.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
| Postat la 31-08-2010 08:38 |
|
|
Lori ... Tocmai mi-am rezervat bilet de avion dus/intors pentru Roma la pretul de 312 euro... Asadar ne vedem la Roma 
 |
|
| Autor |
Patriots2008
Membru

Postare: 313
| Postat la 31-08-2010 08:43 |
|
|
am gasit pt roma cu 340 RON dus-intors, tu cum pl ai dat atatia bani? :-o
deplasarea de la Munchen... am gasit avion pana in Dortmund cu 35 RON si autocar de la dortmund la Munchen cu 13 Euro (asta pt interesati)
http://book.wizzair.com/skylights/cgi-bin/skylights.cgi?step=1
Bafta! |
|
| Autor |
Szabiy
Membru

Postare: 352
Locaţia: cluj napoca
| Postat la 31-08-2010 08:49 |
|
|
hai careva sa se mai laude la ce pret a gasit bilet de avion...
eu unul am gasit bilet pe autocar 60 euro dus intors http://www.kvsc1907.ro/
WHITE AND PROUD |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 31-08-2010 08:54 |
|
|
|
si mie mi sa pare scump pretu lui diavol 312 euro ii vreo 1300 RON.am ceva cunostinte se duc in venetia 800 ron/2 pers /dus-intors.pentru roma bun pretu de avion scris de patriots2008.iar avion pana in dortumund plus autocar pana in munchen ii aproape ca si pretu de pe kvsc.ro. |
|
| Autor |
Maverick
Membru
Postare: 83
Locaţia: Cluj Napoca
| Postat la 31-08-2010 09:04 |
|
|
Sinnocent a scris:
mihaip a scris:
tulai doamne ce preturi 
cred ca anul asta spun pas la pachet, sa mearga muresan cu ai lui la meciuri, la preturile astea
Du-te-n pula mea, bine? Acu' doi ani n-au fost scumpe, asa-i?
Hai sa fim seriosi oameni buni. Jucam cu finalista CL si vicecampioana Italiei. Si nu aveti bani de bilete? Pai hai sa va intreb ceva: ziua dupa ce am luat campionatul nu v-ati gandit ca vom juca in grupele CL? Eu da. Si de atunci am inceput sa fac economii pt pachetul la P2. Si mi-am strans bani destui. Daca ati fi facut la fel, acum am fi vorbit de banii pt deplassarile la Roma, Munchen nu ca nu aveti bani pt meciurile de acasa. |
|
| Autor |
Marius_CFR
Membru

Postare: 311
| Postat la 31-08-2010 09:05 |
|
|
|
NapocA a scris:
Iti iei in 26 si stai in 24.... mda....asa o sa fac si eu
One Team-One Love-One Passion!!! |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

| Postat la 31-08-2010 09:13 |
|
|
Sincer nu stiu ce date o calculat patriots2008 dus/intors, eu am reusit la wizzair un minim 209 lei dus (daca plecam pe data de 23) si un minim 339 lei intors (daca veneam pe 1 octombrie). Bun la astea mai adaugam aproximativ 550 lei taxe si in final ajungem la 1098 lei.
Dar cum nu am la dispozitie 1 saptamana, ci doar 2 zile, am gasit oferta la 312 euro dus 28 /intors 29 septembrie. Oricum subiectul ramane. Am platit deja 
Editat de Diavolul la 31-08-2010 09:29 |
|
| Autor |
Szabiy
Membru

| Postat la 31-08-2010 09:32 |
|
|
Maverick a scris:
Sinnocent a scris:
mihaip a scris:
tulai doamne ce preturi 
Du-te-n pula mea, bine? Acu' doi ani n-au fost scumpe, asa-i?
Hai sa fim seriosi oameni buni. Jucam cu finalista CL si vicecampioana Italiei. Si nu aveti bani de bilete? Pai hai sa va intreb ceva: ziua dupa ce am luat campionatul nu v-ati gandit ca vom juca in grupele CL? Eu da. Si de atunci am inceput sa fac economii pt pachetul la P2. Si mi-am strans bani destui. Daca ati fi facut la fel, acum am fi vorbit de banii pt deplassarile la Roma, Munchen  nu ca nu aveti bani pt meciurile de acasa. 
Unii de atunci au mai cheltuit bani pt finala cupei au fost la drobeta au fost la timisoara etc....penru unii conteaza si meciurile din campionat nu doar cele din CL!!!si fiecare face ce vrea cu banii lui...daca cineva considera ca e scup biletul la CL nu inseamna ca nu va venii la meci...!!!
WHITE AND PROUD |
|
| Autor |
Szabiy
Membru

| Postat la 31-08-2010 09:35 |
|
|
Diavolul a scris:
Sincer nu stiu ce date o calculat patriots2008 dus/intors, eu am reusit la wizzair un minim 209 lei dus (daca plecam pe data de 23) si un minim 339 lei intors (daca veneam pe 1 octombrie). Bun la astea mai adaugam aproximativ 550 lei taxe si in final ajungem la 1098 lei.
Dar cum nu am la dispozitie 1 saptamana, ci doar 2 zile, am gasit oferta la 312 euro dus 28 /intors 29 septembrie. Oricum subiectul ramane. Am platit deja 
Tu chiar crezi ca ne intereseaz cati bani ai cheltuit tu pe bilet de avion...???mereti fratilor fiecare cu ce vreti...da macar nu va laudati!!!!
WHITE AND PROUD |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

| Postat la 31-08-2010 10:02 |
|
|
|
Iar incepeti cu discutii aiurea? I-am raspuns la mesajele lui Lori si Patriots. Cine se lauda cu ce? Citeste mesajul lor si apoi mesajele mele. Plm tot postati numa de amorul artei... |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
| Postat la 31-08-2010 10:09 |
|
|
Diavolul a scris:
Lori ... Tocmai mi-am rezervat bilet de avion dus/intors pentru Roma la pretul de 312 euro... Asadar ne vedem la Roma

de banii aia iti luai un lcd de 81 cm si vedeai toate cele 6 meciuri.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

| Postat la 31-08-2010 10:14 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
de banii aia iti luai un lcd de 81 cm si vedeai toate cele 6 meciuri. 
 ... bine zici. no data viitoare sa fii prin preajma  |
|
| Autor |
mihaip
Membru
Postare: 55
| Postat la 31-08-2010 10:29 |
|
|
|
ce e cu voi fratilor?? am injurat eu pe cineva?? am spus doar ca sunt f scumpe pachetele....poate unii dintre voi aveti banii astia, poate ii am si eu, dar ma gandesc ca sunt o gramada de suporteri adevarati care nu ii au,,,si inca ceva, nu cred ca toti vom incapea in p2, ptr ca majoritatea vor vrea pachete si bilete doar in p2 ca pretul e mai accesibil, urmatorul pachet fiind la 4 mil juma |
|