am refuzat prezenta in emisiune,nu stau la o masa cu reprezentantul galeriei uiste.sper ca altii sa nu mearga....da-l in plamea de emisiune si post uist.
io ma gandeam direct ca o sa mearga domsa )
el are curaj si destula minte sa stie vorbi, dar nu ai ce face la o astfel de emisiune cand is 2 prosti vs Domsa(sau cine ar fi) :-s
cine ii ala teodor pop ?
totusi cred ca trebuia lasat macar un mesaj... un comunicat pentru astia de la ncn... asa parem doar lasi... in fine... o sa ne faca astia in toate felurile
ariassis a scris:
cine ii ala teodor pop ?
totusi cred ca trebuia lasat macar un mesaj... un comunicat pentru astia de la ncn... asa parem doar lasi... in fine... o sa ne faca astia in toate felurile
ce pula mea sa participam la cacaturi dinastea.
de cacatul ala nu a auzit nimeni. cine e ala care-i reprezinta pe jegosi?
Bine ca nu s-a prezentat nimeni, ca era chiar o pierdere de timp. U-istii merg la toate emisiunile numai sa apara in presa. Noi o sa vorbim vineri pe stadion.
is 3 care ii reprezinta pe ei din partea galeriei si unul de la club... plus o fata care cred ca umble scaunu ca sa nu fie gol sa nu se faca de ras
si eu is de parere ca trebuia lasat cel putin un mesaj clar... pentru toata lumea ... acuma sincer nici eu unu nu as fi mers acolo ... pierdere de vreme... dar nici evitarea discutiilor nu e o solutie
Editat de ariassis la 20-09-2010 18:33