Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 12 din 16 << < 9 10 11 12 13 14 15 > >>
Autor RE: CFR 1907 CLUJ – FC TIMISOARA
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
Postat la 30-10-2009 13:25
sudTm a scris:
simplu CFR-ist a scris:
[quote]Kerosen a scris:

2.dupaia sa fiu acuzat ca va sterg mesajele..
orice deranjeaza poti sa stergi. dar sa nu creada careva ca poate sa scrie orice si apoi sa se astepte sa nu primeasca replica. SI ptr. asta s-a murit in 1989, nu-i asa baieti?

mesajele care le-am fost stearsa erau unele scrise parca de unul care nu a terminat 3 clase si singurele cuvinte care le-am putut citi erau: 'bozgori infecti'

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
sudTm
Membru

Postare: 48
Locaţia: acasa
Postat la 30-10-2009 13:32
cred ca nu m-ai inteles. daca ceva deranjeaza, inclusiv ce scriu eu, poti sa stergi fara probleme. nu te acuzam ci din contra. dar sa inteleaga treaba asta si concetatenii tai.

Jandarmeria a decis: petarda nu vine de la Timisoara
Sport | 30 Octombrie 2009 - 13:54 | Numar vizualizari: 322

tipareste | trimite unui prieten | trimite prin Yahoo!

Cazul r0;Petardar1; pare sa fie pe jumatate rezolvat. Dupa mai multe vizionari, Jandarmeria Cluj a ajuns la concluzia ca petarda care a ajuns pe terenul de joc in timpul partidei CFR-FC Timisoara nu a fos trasa din zona galeriei de la FC Timisoara.

"Am vazut mai multe filmulete, pe diferite site-uri, si din acele imagini se vede zona din care s-a tras. Concluzia noastra este ca nu s-a tras din zona galeriei de la Timisoara. Din pacate, insa, de pe imagini nu putem identifica persoana. Mai asteptam, poate vor mai aparea imagini", a declarat pentru citynews.ro Ilie Milici, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Cluj.

Jandarmeria Cluj a trimis spre identificare colegilor de la Timisoara poza unui suporter care a aruncat in teren cu o torta.

Urmeaza ca Jandarmeria de la Timisoara sa identifice numele suporterului pentru a i se intocmi dosar penal.

cam asta a fost. vinovatii sa plateasca. muresan sa raspunda ptr. declaratiile facute. eu va salut pe toti. la revederesmiley
Editat de sudTm la 30-10-2009 13:39
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 30-10-2009 13:42
la asta nu-mi raspunde niciun timisorean?
vazusem pe forumul lor unii care au intrebat de unde am inceput noi sa injuram timisoara si de unde au inceput ei sa injure Clujul, dar nu cred ca are rost sa postez acolo.

simplu CFR-ist a scris:
sudTm a scris:
ca era timisorean sau clujean , cel care a avut o semenea idee e un imbecil fara pic de creier. racheta aia poate fi chiar mortala. nu avea habar unde se va opri, odata lansata. asa cum a cazut langa bonfim, putea foarte bine sa cada langa orice alt jucator, sau in oricine altcineva. este tentativa de crima, trebuie sa plateasca ptr. fapta lui, iar muresan si comandantul jandarmeriei vor raspunde penal ptr. TAINUIRE. ei stiau demult ce s-a intamplat, dar au vrut sa musamalizeze cazul, stiti foarte bine de ce. muresan va avea cateva sute de procese, cu fiecare suporter timisorean prezent la meci, pe care securistul a indraznit sa-l jigneasca, acuzand fara probe, ba mai mult, stiind foarte clar ca NU din peluza noastra a plecat proiectilul

total de acord, dar cei care au fost in galeria timisoarei si au aruncat tortele spre teren si spre suporterii gazda nu s-au gandit la aceeasi chestie?

Sa ne intelegem bine. Problema noastra nu e legata de faptul ca sunteti suporteri CFR sau ca sunteti clujeni. Din partea noastra tot respectul pentru cei care sunt ardeleni adevarati, cu capul pe umeri, oricand stau cu placere la o bere cu acestia chiar la Timisoara. Problemele apar in momentul in care mucosii care vor veni la noi la TM vor incepe sa faca peesda mare. Daca voi nu ii puteti face sa inteleaga ca si-o cauta singuri, va trebui sa ii cautam si sa le explicam acest lucru. Nu are rost sa mentinem un conflict aiurea intre TM si Cfr, dar noi ne vom apara demnitatea in fata celor care dau in culori noastre.
Acum, ma gandesc ca cine vrea sa inteleaga, intelege.

si daca cei care vor merge la timisoara ar sta linistit si n-ar deschide gura deloc, tot vor fi 'cautati' de marii si adevaratii 'ultrasi timisoreni', la fel ca la finala cupei, cand din cate imi amintesc eu nimeni n-o injurat pe nimeni dar trebuiau sa iasa in evidenta si 'ultrasii timisoreni' cu ceva. nu le-au ajuns si au si intrat pe teren.

vei zice ca au reactionat asa din cauza mesajelor din campionat din primavara. ai uitat cumva:
-in al doilea an de dupa promovarea CFR-ului s-a incercat capturarea unui banner
-mesaj cu echipa mica.. etc.
- cateva de sezonu trecut: in meciurile de cupa in care timisoara a jucat pe stad. CFR n-am auzit decat m**e CFR.
si toate astea si multe altele inaintea mesajelor alea.

eu chiar respectam suporterii timisoreni, dar asta cu multi ani in urma.

Trimite mesaj privat
sudTm
Membru

Postat la 30-10-2009 13:52
pune o intrebare si-ti raspund cu placere.

simplu CFR-ist
Administrator:
total de acord, dar cei care au fost in galeria timisoarei si au aruncat tortele spre teren si spre suporterii gazda nu s-au gandit la aceeasi chestie?

cei care au facut-o, vor plati.
altceva?
Editat de sudTm la 30-10-2009 13:55
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 30-10-2009 14:04
sudTm a scris:
pune o intrebare si-ti raspund cu placere.

simplu CFR-ist
Administrator:

cei care au facut-o, vor plati.
altceva?

desi nu-mi doresc ca niciuna dintre echipa sa joace fara spectatori, aceeasi sanctiune va trebui luata si in cazul timisoarei care a facut aceeasi chestie ca si cel care a aruncat petarda, doar ca au folosit torte.

e o mare diferenta intre a folosi torte pt. creearea unui spectacol si aruncarea lor pe teren si in suporterii adversi.

Trimite mesaj privat
sudTm
Membru

Postat la 30-10-2009 14:09
simplu CFR-ist a scris:
[

desi nu-mi doresc ca niciuna dintre echipa sa joace fara spectatori, aceeasi sanctiune va trebui luata si in cazul timisoarei care a facut aceeasi chestie ca si cel care a aruncat petarda, doar ca au folosit torte.

e o mare diferenta intre a folosi torte pt. creearea unui spectacol si aruncarea lor pe teren si in suporterii adversi.
nu putem vorbi de aceeasi sanctiune asupra cluburilor. citeste noua lege, informeaza-te si apoi stam de vorba. sunt sigur ca ati aflat deja ca NU va mai plateste nimeni deplasarile. gata cu berea si ujina platita de club. nu-i asa? clubul oaspete nu-si mai asuma responsabilitatea faptelor savarsite de proprii suporteri, la meciurile din deplasare. suporterii timisoreni vor raspunde penal ptr. faptele lor, dar o vor face personal. clubul gazda insa, e vinovat si va fi incriminat ptr. deficiente organizatorice, adica asa ar fi normal. nici un timisorean nu si-a dorit asta, nimeni nu a premeditat asa ceva, cel care a lansat racheta poate sa fie ce vreti voi. timisorean, clujean, uist, utist, dinamovist sau orice altceva. orice culori ar purta, e doar un tembel care n-are ce cauta pe o arena sportiva. sper sa fie prins si sa plateasca ptr. fapta lui. de asemenea, muresan va plati ptr. afirmatiile facute. gresesc undeva domnilor?
Editat de sudTm la 30-10-2009 14:14
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 30-10-2009 14:15
Kerosen a scris:
simplu CFR-ist a scris:
Kerosen a scris:
simplu CFR-ist ,nu cred ca e cazul sa vorbim de capturi,fighturi etc .Pina una alta suporterii cfr-ului sunt deabea la litera a mic din "alfabetul" ultrasilor.Intelgi ce vreau sa spun,asa ca,prefer sa mai moderezi mesajele unora care doar incita(indiferent de culoarea steagului pe care-l poarta)

1.tocmai de aceea nici nu vrem sa fim comparati cu alte peluze din tara.
2.dupaia sa fiu acuzat ca va sterg mesajele..

Ma bucur ca esti pe aceeasi lungime de unda cu mine,daca ar fi mai multi chiar am putea sa nu fim "dusmani"

'dusmani'..
uite niste chestii de unde aceasta 'dusmanie':

-in al doilea an de dupa promovarea CFR-ului s-a incercat capturarea unui banner
-cateva de sezonu trecut: in meciurile de cupa in care timisoara a jucat pe stad. CFR n-am auzit decat m**e CFR.
-finala cupei unde 'ultrasii' timisoreni au atacat un grup de CFR-isti marea majoritate familii.

am vazut pe forumul vostru ca intreba cineva de unde aceasta dusmanie, si am vazut ca ai cont si acolo, dar nu are rost sa-mi fac cont sa postez si acolo, incitand spiritele mai mult.

Trimite mesaj privat
sudTm
Membru

Postat la 30-10-2009 14:22
simplu CFR-ist a scris:
-finala cupei unde 'ultrasii' timisoreni au atacat un grup de CFR-isti marea majoritate familii.-fals
total fals.
v-ati ascuns pe tot parcursul zilei. timisorenii au fost prezenti in tot orasul, toata ziua, neinsotiti de forte de ordine. voi v-ati ascuns sub protectia jandarmilor, care v-au adus in grupuri mici, doar cu vreo 2-3 ore inainte de meci, spre stadion. de cine va ascundeati de fapt si de ce?

poti sa postezi orice pe forumul nostru atata timp cat pastrezi un limbaj decent, nimeni nu te va lua la misto.
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 30-10-2009 14:28
sudTm a scris:
simplu CFR-ist a scris:
-finala cupei unde 'ultrasii' timisoreni au atacat un grup de CFR-isti marea majoritate familii.-fals
total fals.
v-ati ascuns pe tot parcursul zilei. timisorenii au fost prezenti in tot orasul, toata ziua, neinsotiti de forte de ordine. voi v-ati ascuns sub protectia jandarmilor, care v-au adus in grupuri mici, doar cu vreo 2-3 ore inainte de meci, spre stadion. de cine va ascundeati de fapt si de ce?

poti sa postezi orice pe forumul nostru atata timp cat pastrezi un limbaj decent, nimeni nu te va lua la misto.

galeria clujeana a fost preluata inainte de intrare in Tg-Jiu de catre jandarmi si dusa intr-o parcare
langa un hipermarket unde au ajuns si majoritatea suporterilor veniti independent. apoi un grup mai mic(60-70) a plecat spre stadion, iar restul multi peste1000 au ramas in parcare la hipermarket mancand pe terasa sau umbland prin hipermarket etc.

si stiu ce s-a intamplat cand ati atacat grupul ala. ati iesit din parcu ala pe toata lungimea Jiului, jandarmii prezenti acolo fiind depasiti numeric la fel ca CFR-isti. ati aruncat cu pietre si fumigene strigand 'pi**elor'.
n-am dreptate?

Editat de simplu CFR-ist la 30-10-2009 14:30
Trimite mesaj privat
Hunters TM
Membru

Postare: 8
Locaţia: TM
Postat la 30-10-2009 14:35
Si voi ce ati facut ?

sudTm
Membru

Postat la 30-10-2009 14:38
simplu CFR-ist a scris:
[
galeria clujeana a fost preluata inainte de intrare in Tg-Jiu de catre jandarmi si dusa intr-o parcare
langa un hipermarket unde au ajuns si majoritatea suporterilor veniti independent. apoi un grup mai mic(60-70) a plecat spre stadion, iar restul multi peste1000 au ramas in parcare la hipermarket mancand pe terasa sau umbland prin hipermarket etc.

si stiu ce s-a intamplat cand ati atacat grupul ala. ati iesit din parcu ala pe toata lungimea Jiului, jandarmii prezenti acolo fiind depasiti numeric la fel ca CFR-isti. ati aruncat cu pietre si fumigene strigand 'pi**elor'.
n-am dreptate?
ai dreptate. asa s-a intamplat cum spui tu.dar...
cum spuneam mai devreme, ati cautat o rivalitate cu cine nu sunteti in stare sa o purtati. nu suntem nici pe departe cei mai batausi suporteri din romania, nu suntem zmei sau eroi, dar nu noi ne-am bagat in seama aiurea. ati cautat-o, apoi v-ati ascuns.
de ce v-au ascuns jandarmii intr-o parcare? de ce pe noi ne-au lasat sa ne plimbam prin oras? cum iti explici ca la 200 de suporteri polisti, mai intalneai pe strada si cate 2-3 cfr-isti, si nimeni nu le-a zis absolut nimic. ne-am intalnit in parcari, in benzinarii, inainte si DUPA meci. intreabati concetatenii daca le-a avut cineva treaba. i-am intrebat pe unii de ce ne injurati ORASUL. ca o injurati pe poli, e problema voastra, nimic de obiectat. fiecare e liber sa iubeasca sau sa urasca pe cine doreste. dar ce are echipa cu ORASUL? stii ce mi-au raspuns cei pe care i-am intrebat?smiley
Editat de sudTm la 30-10-2009 14:41
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 30-10-2009 15:07
sudTm a scris:
simplu CFR-ist a scris:
[

n-am dreptate?
ai dreptate. asa s-a intamplat cum spui tu.dar...
cum spuneam mai devreme, ati cautat o rivalitate cu cine nu sunteti in stare sa o purtati. nu suntem nici pe departe cei mai batausi suporteri din romania, nu suntem zmei sau eroi, dar nu noi ne-am bagat in seama aiurea. ati cautat-o, apoi v-ati ascuns.
de ce v-au ascuns jandarmii intr-o parcare? de ce pe noi ne-au lasat sa ne plimbam prin oras? cum iti explici ca la 200 de suporteri polisti, mai intalneai pe strada si cate 2-3 cfr-isti, si nimeni nu le-a zis absolut nimic. ne-am intalnit in parcari, in benzinarii, inainte si DUPA meci. intreabati concetatenii daca le-a avut cineva treaba. i-am intrebat pe unii de ce ne injurati ORASUL. ca o injurati pe poli, e problema voastra, nimic de obiectat. fiecare e liber sa iubeasca sau sa urasca pe cine doreste. dar ce are echipa cu ORASUL? stii ce mi-au raspuns cei pe care i-am intrebat?smiley

nimeni de la CFR n-a cautat rivalitate. voi ati inceput chiar dupa promovarea noastra in A. am dat si exemple:

- cateva de sezonu trecut: in meciurile de cupa in care timisoara a jucat pe stad. CFR n-am auzit decat m**e CFR.
si toate astea si multe altele inaintea mesajelor alea care banuiesc eu ca v-au deranjat asa tare.

si bineninteles ca dupa ce s-au adunat toate alea au reactionat si suporterii clujeni.

n-am dreptate ?

Trimite mesaj privat
Kerosen
Membru

Postare: 54
Locaţia: Timisoara
Postat la 30-10-2009 16:21
Autor Sa nu Becalizam C.F.R.-ul
krucifix
Membru

Postare: 426
Locația: CLUJ-NAPOCA
Postat la 18-07-2008 13:00
Suporterii C.F.R.-lui ar trebui cumva sa-l determine pe D-nul Muresan sa nu mai declare " becalisme" in presa si sa fie mult mai modest in declaratii. Pina la urma noi , adica clubul C.F.R. ar avea de cistigat mai mult cu o gindire ardeleneasca " tace si face " .

smiley
Trimite mesaj privat
Hunters TM
Membru

Postare: 8
Locaţia: TM
Postat la 30-10-2009 16:40
Pun iarasi un filmulet , prima oara a disparut in ceata rachetei
http://www.youtube.com/watch?v=TGxC24yY2IQ

simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 30-10-2009 16:49
Hunters TM a scris:
Pun iarasi un filmulet , prima oara a disparut in ceata rachetei
http://www.youtube.com/watch?v=TGxC24yY2IQ

daca tu crezi ca aia e galeria CFR-ului te inseli.
ce legatura are filmuletul ala cu discutia noastra?

Trimite mesaj privat
steli
Membru

Postare: 64
Locaţia: cluj-napoca
Postat la 30-10-2009 16:50
daca tot vrei sa-l pui , desi nu vad ce mare branza rezolvi cu el , macar fa-o ca lumea, sa poata sa-l acceseze toata lumeasmiley
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 30-10-2009 17:34
pffff timisorenilor "rivalitatea" a inceput in returu cand am promovat si a continuat in anu urmator cand am avut deplasare la timisoara cativa membrii Camorra au foist intrun MALL in timisoara si au fost atacati de catre timisoreni,iar apoi la meci,tentativa de captura,care va esuat din cauza tot unui membru Camorra,ceea ce va enervat si ati prins o si mai mare boala.apoi dupa inca un an,am fost la timisoara unde la sfarsitu partidei ati inceput sa sariti la noi pe garduri,cativa chiar au sarit agrdu dar au fost intorsi de jandarmi!Apoi a aparut faza din sezonu trecut cand mai multi CFR-isti eram intrun bar ia voi timisorenii,ati inceput sa urcati la bar ba ca va trece la baie ba ca naveti tigari,culmea cate 10 persoane la cumparaturi si la baie,si a iesit ce a iesit,tot noi am fost mai multi la politie si de ce?dintro prostie.apoi normal ca am inceput sa dam si noi din buze,pt ca nu a fost normal ceea ce ati inceput...am si uitat in al doilea an parca dupa sfarsitu partidei o mai aparut cativa cu fular cu timisoara si un steag de la 'u"!!!sper ca nu am uitat ceva si am scris corect,mam grabit un pic ca s anu uit ce vreau sa zic!

referitor la racheta sper sa nu avem terenu suspendat,iar voi sa scapati basma curata.PENTRU CA FOTBALU FARA SPECTATORI/galerie/ultrasi NU EXISTA!!!

Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 30-10-2009 17:48
ce mi se pare ciudat e ca astia de la timisoara se inteleg acum bine cu uistii, care acu 2 sezoane strigau m**e timisoara de cate ori aveau ocazia. foarte trist smiley

Trimite mesaj privat
SUD
Membru

Postare: 318
Postat la 30-10-2009 18:06
simplu CFR-ist a scris:
ce mi se pare ciudat e ca astia de la timisoara se inteleg acum bine cu uistii, care acu 2 sezoane strigau m**e timisoara de cate ori aveau ocazia. foarte trist smiley
http://www.youtube.com/watch?v=OwiJsyCyneQ 2:17

Noi cantam pentru echipa
Noi cantam pentru culori
Sustinem o CAMPIOANA
CLuj-Napoca Suntem NOI

Trimite mesaj privat
Kerosen
Membru

Postare: 54
Locaţia: Timisoara
Postat la 30-10-2009 18:07
simplu CFR-ist a scris:

Nu generaliza,eu ma inteleg bine cu suporterii oricarei echipa care au bun simtz.Am amici dinamovisti,stelisti,rapidisti etc,ca ne mai intepam la meciurile directe este una,dar ne intelegem f bine
Iar daca crezi ca fac vre-o diferenta intre U si CFR Cluj te inseli amarnic,pt mine conteaza doar Poli
Trimite mesaj privat
Pagina 12 din 16 << < 9 10 11 12 13 14 15 > >>
Salt la forum: