| Autor |
RE: CFR 1907 CLUJ – FC TIMISOARA |
Diavolul
Membru

Postare: 436
Locaţia: Cluj
| Postat la 30-10-2009 20:42 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
Hunters TM a scris:
Pun iarasi un filmulet , prima oara a disparut in ceata rachetei
http://www.youtube.com/watch?v=TGxC24yY2IQ
daca tu crezi ca aia e galeria CFR-ului te inseli.
ce legatura are filmuletul ala cu discutia noastra?
nu are nici una, doar un alt exemplu de gibon de tastatura. stii hunters la noi in ardeal avem o vorba. daca esti prost cand esti mic, cand esti mare totul vine de la sine...
*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE *** |
|
| Autor |
Hunters TM
Membru
Postare: 8
Locaţia: TM
| Postat la 30-10-2009 21:35 |
|
|
Era un raspuns la faptul ca voi o faceti pe virginele ofensate de care noi, 'huliganii' ne legam degeaba.
Lasati-o balta, am mai spus-o si o mai repet: culegeti ce ati semanat.
Pentru Diavolul: sper foarte mult sa vii la anul la Tm,te voi cauta. Ne vom auzi pe forumul asta cu cateva zile inainte de meci, poate stabilim o intalnire sa-ti zic si eu cateva vorbe din Banat.
Pana atunci, asta e finalul!
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 30-10-2009 21:47 |
|
|
|
Hunters TM a scris:
Era un raspuns la faptul ca voi o faceti pe virginele ofensate de care noi, 'huliganii' ne legam degeaba.
Pentru Diavolul: sper foarte mult sa vii la anul la Tm,te voi cauta. Ne vom auzi pe forumul asta cu cateva zile inainte de meci, poate stabilim o intalnire sa-ti zic si eu cateva vorbe din Banat.
bei cowboy... ia-o mai usor ce e cu atata frustrare in tine?
ai gresit locul de manifestare?... cred ca da |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

| Postat la 30-10-2009 22:47 |
|
|
|
Hunters TM a scris:
you're the dude. 
|
| Autor |
ecristiano18
Membru

Postare: 580
| Postat la 30-10-2009 23:03 |
|
|
Goga (firma de paza si ordine): "Iau în considerare faptul că au fost gasiti suporteri timișoreni infiltrați în sectorul galeriei CFRului" Asta spune tot! Timisoreni ne-au amenintat inainte de meci ca ne pregatesc ceva! Asta a fost. Ce dovezi mai vreti?

Uploaded with ImageShack.us
www.youtube.com/user/ecristiano18 |
|
| Autor |
sudTm
Membru
Postare: 48
Locaţia: acasa
| Postat la 30-10-2009 23:49 |
|
|
|
yoCris_Dydy_Edy a scris:
Goga (firma de paza si ordine): "Iau în considerare faptul că au fost gasiti suporteri timișoreni infiltrați în sectorul galeriei CFRului" Asta spune tot! Timisoreni ne-au amenintat inainte de meci ca ne pregatesc ceva! Asta a fost. Ce dovezi mai vreti? hai ca ne-ai prins. ufffff a fost greu?
unde-s aia? cum se numesc ei? cine ia gasit? unde? cand?
acuma sincer. voi chiar nu va dati seama ca sunteti din ce in ce mai penibili? 
Editat de sudTm la 30-10-2009 23:55 |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

| Postat la 31-10-2009 00:09 |
|
|
Scuze, am uitat, eram somnoros cand am scris. Nu raspund gibonilor de tastatura mancatori de cacat. Hunters TM ne v-om intalni atunci cand vrei tu ... pana atunci fa bine si fi suporter adevarat 'virginule'.
Dute pe stadion si sustineti echipa nu veni sa faci pula mare la noi pe forum ... cred ca pana acum ti s-a vorbit destul de frumos si ai beneficiat de mila ce i se cuvine unui gibon handicapat.
Esti un paduche rahitic. De fapt si pe celalalt forum esti la fel. Sper sa iti iei un ban, nu de alta da nu am chef sa injur de fiecare data cand deschid forumul asta din cauza unui gibon de tastatura
|
| Autor |
Diavolul
Membru

| Postat la 31-10-2009 00:11 |
|
|
sudTm a scris:
yoCris_Dydy_Edy a scris:
Goga (firma de paza si ordine): "Iau în considerare faptul că au fost gasiti suporteri timișoreni infiltrați în sectorul galeriei CFRului" Asta spune tot! Timisoreni ne-au amenintat inainte de meci ca ne pregatesc ceva! Asta a fost. Ce dovezi mai vreti?  hai ca ne-ai prins. ufffff  a fost greu?
unde-s aia? cum se numesc ei? cine ia gasit? unde? cand?
acuma sincer. voi chiar nu va dati seama ca sunteti din ce in ce mai penibili? 
Si ce sectorul nostru de galerie e acolo de unde s-a tras cu racheta? Cand ne-am mutat?
|
| Autor |
sudTm
Membru
| Postat la 31-10-2009 00:14 |
|
|
|
Diavolul a scris:
[
Si ce sectorul nostru de galerie e acolo de unde s-a tras cu racheta? Cand ne-am mutat? asta intreaba-l pe gibonul care a dat declaratia, amice.
eu ma intreb altceva. cum e posibil sa fie timisoreni infiltrati in sectorul vostru si sa nu va dati seama de treaba asta. voi nu va cunoasteti intre voi? sau sunteti voi asa, mai primitori?!
Editat de sudTm la 31-10-2009 00:15 |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

| Postat la 31-10-2009 00:19 |
|
|
sudTm a scris:
Diavolul a scris:
[
Si ce sectorul nostru de galerie e acolo de unde s-a tras cu racheta? Cand ne-am mutat? asta intreaba-l pe gibonul care a dat declaratia, amice.
eu ma intreb altceva. cum e posibil sa fie timisoreni infiltrati in sectorul vostru si sa nu va dati seama de treaba asta. voi nu va cunoasteti intre voi? sau sunteti voi asa, mai primitori?! 
Nu pentru tine era raspunsul am dat quote gresit 
Yeye suntem primitori, depinde cu ce ganduri vi ... Citim gandurile 
Si daca erau infiltrati nu vad legatura intre infiltrati in galerie si locul de unde s-a tras cu racheta. Poate erau infiltrati in afara galeriei timisoarei sau ? ... ma rog, nush, nu inteleg ideea.
*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Editat de Diavolul la 31-10-2009 00:20 |
|
| Autor |
sudTm
Membru
| Postat la 31-10-2009 00:25 |
|
|
diavole. cine vrea sa vada ce e de vazut, nu are cum sa aibe probleme de perceptie. cine inca mai incearca sa o de-a pe dupa cires, doar asa, de smecherie, ori e complet tampit, ori e rau intentionat. ce zici? de acord cu dusmanul? |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

| Postat la 31-10-2009 00:32 |
|
|
am zis de 1000 de ori e clar de unde s-a lansat. intrebarea e cine sa se afle cine si sa faca vreo 450 de ani de puscarie. sa vad dupa mai trage ? 
|
| Autor |
gobbytzu
Membru
Postare: 117
Locaţia: Cluj-napoca
| Postat la 31-10-2009 00:34 |
|
|
sudTm a scris:
diavole. cine vrea sa vada ce e de vazut, nu are cum sa aibe probleme de perceptie. cine inca mai incearca sa o de-a pe dupa cires, doar asa, de smecherie, ori e complet tampit, ori e rau intentionat. ce zici? de acord cu dusmanul? 
da,k suntetzi rai intentionatzi,nu avetzi sange in pula sa recunoasteti k sunteti niste cacatzi,dak jandarmeria e mai proasta decat voi,sa profitatzi nu? |
|
| Autor |
sudTm
Membru
| Postat la 31-10-2009 00:41 |
|
|
gobbytzu a scris:
sudTm a scris:
diavole. cine vrea sa vada ce e de vazut, nu are cum sa aibe probleme de perceptie. cine inca mai incearca sa o de-a pe dupa cires, doar asa, de smecherie, ori e complet tampit, ori e rau intentionat. ce zici? de acord cu dusmanul? 
da,k suntetzi rai intentionatzi,nu avetzi sange in pula sa recunoasteti k sunteti niste cacatzi,dak jandarmeria e mai proasta decat voi,sa profitatzi nu? asa e cum spui tu. 
o sa adormi mai linistit acum? |
|
| Autor |
gobbytzu
Membru
| Postat la 31-10-2009 00:52 |
|
|
sudTm a scris:
gobbytzu a scris:
sudTm a scris:
da,k suntetzi rai intentionatzi,nu avetzi sange in pula sa recunoasteti k sunteti niste cacatzi,dak jandarmeria e mai proasta decat voi,sa profitatzi nu? asa e cum spui tu. 
o sa adormi mai linistit acum? 
oricum cu totii stim bine cum a fost...asa k  |
|
| Autor |
sudTm
Membru
| Postat la 31-10-2009 08:37 |
|
|
asa-i ca stim? |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 31-10-2009 11:52 |
|
|
intre cele doua galerii mai sunt 2 sectoare...asa se observa ca dintre cele 2 sectoare s-a tras,noi cei din galeria CFR-ului nu avem de unde sa stim cine a fost,utist,u-ist,timisorean ,CFR-ist,pentru ca nu avem treaba cu acele sectoare.cel ce a aruncat a vrut raul ambelor galerii!a stiut ca veti riposta cu torte si a stiut ca daca va baga OZN-u ne va afce rau si noua si com avea terenu suspendat din cauza organizarii!
|
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
| Postat la 31-10-2009 12:30 |
|
|
|
casual a scris:
intre cele doua galerii mai sunt 2 sectoare...asa se observa ca dintre cele 2 sectoare s-a tras,noi cei din galeria CFR-ului nu avem de unde sa stim cine a fost,utist,u-ist,timisorean ,CFR-ist,pentru ca nu avem treaba cu acele sectoare.cel ce a aruncat a vrut raul ambelor galerii!a stiut ca veti riposta cu torte si a stiut ca daca va baga OZN-u ne va afce rau si noua si com avea terenu suspendat din cauza organizarii!
noi n-o sa avem terenu suspendat.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
gobbytzu
Membru
| Postat la 31-10-2009 12:53 |
|
|
|
eu zic ca deja s-a spus tot ce era de spus,si s-a vazut tot ce era de vazut,nu-i mai lasati pe fraierii astia sa va frece la cap cum vor ei,salatii sa scrie ce au de scris,nu mai cititi si nu mai raspundeti ca oricum nu rezolvam noi nimic. |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

| Postat la 31-10-2009 13:26 |
|
|
respect suporterilor adevarati si LA ALBA IULIA !!!!!

|