| Autor |
RE: CFR 1907 CLUJ – FC TIMISOARA |
sudTm
Membru
Postare: 48
Locaţia: acasa
| Postat la 31-10-2009 21:48 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
casual a scris:
intre cele doua galerii mai sunt 2 sectoare...asa se observa ca dintre cele 2 sectoare s-a tras,noi cei din galeria CFR-ului nu avem de unde sa stim cine a fost,utist,u-ist,timisorean ,CFR-ist,pentru ca nu avem treaba cu acele sectoare.cel ce a aruncat a vrut raul ambelor galerii!a stiut ca veti riposta cu torte si a stiut ca daca va baga OZN-u ne va afce rau si noua si com avea terenu suspendat din cauza organizarii!
noi n-o sa avem terenu suspendat.  facem pariu?
gobbytzu, nu te baga in seama aiurea. pastreaza decenta limbajului, daca poti. daca nu esti in stare, abtine-te. lasa muschii in spatele tastaturii. 
Editat de sudTm la 31-10-2009 21:50 |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
| Postat la 31-10-2009 22:47 |
|
|
sudTm a scris:
simplu CFR-ist a scris:
casual a scris:
intre cele doua galerii mai sunt 2 sectoare...asa se observa ca dintre cele 2 sectoare s-a tras,noi cei din galeria CFR-ului nu avem de unde sa stim cine a fost,utist,u-ist,timisorean ,CFR-ist,pentru ca nu avem treaba cu acele sectoare.cel ce a aruncat a vrut raul ambelor galerii!a stiut ca veti riposta cu torte si a stiut ca daca va baga OZN-u ne va afce rau si noua si com avea terenu suspendat din cauza organizarii!
noi n-o sa avem terenu suspendat.  facem pariu?
gobbytzu, nu te baga in seama aiurea. pastreaza decenta limbajului, daca poti. daca nu esti in stare, abtine-te. lasa muschii in spatele tastaturii. 
pai zi-mi motivul pt. care o sa fie suspendat?
edit: poze aici:
http://foto.cfrzone.com/#/Gallery/Liga%201%20tur%202009-2010/CFR%20Cluj%20-%20FC%20Timisoara%2025.10.2009
suntem pe drum.. venim acum..
Editat de simplu CFR-ist la 31-10-2009 22:50 |
|
| Autor |
sudTm
Membru
| Postat la 31-10-2009 22:51 |
|
|
|
deficiente organizatorice |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
| Postat la 31-10-2009 23:54 |
|
|
|
sudTm a scris:
deficiente organizatorice
scuze ca intervin ca am promis ca inchei subiectul pana se gaseste vinovatul, dar trebuie sa te contrazic aici la o chestie... sa intri cu o petarda ascunsa in anus nu stiu daca se mai numeste deficienta organizatorica ...
e o diferenta intre ce ti-ai dori tu si ce ar fi normal sa se intample. normal ar fi o amenda pentru ca nu se stie cine e autorul infractiunii (momentan) ... acum ma duc la un post de-al tau mai devreme alaltaieri in care imi spuneai ca mi-ar placea sa stiu cine e vinovatul numai daca e timisorean
e uite iti raspund acum cu aceasi moneda, normal ca asta asteptati toti timisorenii cam de la finala cupei incoace, sa ni se intample ceva rau iar acum e momentul oportun ... sa ne fie suspendat terenul. ceea ce va doriti voi nu inseamna insa ca trebuie sa se si intample.
stii ce e ciudat? poate chiar a fost cineva din afara care voia sa faca rau timisoarei, sau poate clujului, sau poate amandoura, voi insa vedeti o singura varianta. aceea ca noi suntem o adunatura de ratati care nu fac decat sa isi bata joc de toata tara.... foarte foarte ciudat
PS chiar mi se pare sub demnitatea de a fi om sa intri cu petarde ascunse in anus 
*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Editat de Diavolul la 31-10-2009 23:55 |
|
| Autor |
Bobo 07
Membru

Postare: 94
| Postat la 01-11-2009 06:49 |
|
|
|
sudTm a scris:
Tu n-ai citit in ziare, ca doar daca petarda lovea pe cineva de pe teren se suspenda stadionul? |
|
| Autor |
sudTm
Membru
| Postat la 01-11-2009 12:52 |
|
|
Diavolul a scris:
sudTm a scris:
scuze ca intervin ca am promis ca inchei subiectul pana se gaseste vinovatul, dar trebuie sa te contrazic aici la o chestie... sa intri cu o petarda ascunsa in anus nu stiu daca se mai numeste deficienta organizatorica ...
e o diferenta intre ce ti-ai dori tu si ce ar fi normal sa se intample. normal ar fi o amenda pentru ca nu se stie cine e autorul infractiunii (momentan) ... acum ma duc la un post de-al tau mai devreme alaltaieri in care imi spuneai ca mi-ar placea sa stiu cine e vinovatul numai daca e timisorean
e uite iti raspund acum cu aceasi moneda, normal ca asta asteptati toti timisorenii cam de la finala cupei incoace, sa ni se intample ceva rau iar acum e momentul oportun ... sa ne fie suspendat terenul. ceea ce va doriti voi nu inseamna insa ca trebuie sa se si intample.
stii ce e ciudat? poate chiar a fost cineva din afara care voia sa faca rau timisoarei, sau poate clujului, sau poate amandoura, voi insa vedeti o singura varianta. aceea ca noi suntem o adunatura de ratati care nu fac decat sa isi bata joc de toata tara.... foarte foarte ciudat
PS chiar mi se pare sub demnitatea de a fi om sa intri cu petarde ascunse in anus  sa ma scuzi, dar n-ai inteles absolut nimic. eu nu vreau sa patiti voi ceva rau, nu ma intereseaza catusi de putin aspectul. crede-ma. nu prea exista suporteri care sa va invidieze, sa va iasa asta din cap. petarda in anus? prietene, aia nu era petarda, si o racheta care se lanseaza, nu poate intra intr-un anus de om normal. dar poate stiti voi altceva.
p.s. tu n-ar trebui sa fi la alba-iulia?
Editat de sudTm la 01-11-2009 12:54 |
|
| Autor |
sudTm
Membru
| Postat la 01-11-2009 12:58 |
|
|
Bobo 07 a scris:
sudTm a scris:
Tu n-ai citit in ziare, ca doar daca petarda lovea pe cineva de pe teren se suspenda stadionul? nu lecturez presa sportiva romaneasca. e pierdere de timp si bataie de joc. scuza-ma te rog.
Editat de sudTm la 01-11-2009 13:00 |
|
| Autor |
CFRCLUJ4EVER
Membru
Postare: 288
| Postat la 01-11-2009 13:10 |
|
|
Domnul sudTM, lasa tastatura deoparte si pleaca de aici. Sustine-ti echipa Fulgerul Bragadiru AEK Bucuresti - Timisoara pe stadion in meciul din seara asta cu oile din capitala si lasa-ne pe noi.
O sa ne suspende terenul cand o sa mori tu de ciuda sau cand o sa se desumfle grasu' ala de porc mitic, zis si iancu de timisoara. Mare e frustrarea si pe la voi... Aveti noroc ca nu va lasa UEFA sa mergeti la Zagreb ca v-ar muta croatii din oras, cum au facut-o si la voi.
Pentru restu': NU mai intrati in polemica cu niste idioti, care-si pierd toata ziua in fata unui monitor doar din frustrare si invidie! |
|
| Autor |
sudTm
Membru
| Postat la 01-11-2009 13:14 |
|
|
te-ai gasit tu sa dai exemple de frustrare.
atentie la neatentie.
numai bine |
|
| Autor |
otiman
Membru
Postare: 14
Locaţia: Timisoara
| Postat la 01-11-2009 16:29 |
|
|
|
CFRCLUJ4EVER a scris:
Domnul sudTM, lasa tastatura deoparte si pleaca de aici. Sustine-ti echipa Fulgerul Bragadiru AEK Bucuresti - Timisoara pe stadion in meciul din seara asta cu oile din capitala si lasa-ne pe noi.
O sa ne suspende terenul cand o sa mori tu de ciuda sau cand o sa se desumfle grasu' ala de porc mitic, zis si iancu de timisoara. Mare e frustrarea si pe la voi... Aveti noroc ca nu va lasa UEFA sa mergeti la Zagreb ca v-ar muta croatii din oras, cum au facut-o si la voi.
Pentru restu': NU mai intrati in polemica cu niste idioti, care-si pierd toata ziua in fata unui monitor doar din frustrare si invidie!
poate ai fost si tu prezent in Timisoara la meciul cu Zagreb de stii asa multe )....dar la cat de frustrat esti,probabil te-au mutat cei de la U de cateva ori si pe tine afara din oras
TI-MI-SOA-RA !!! |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

| Postat la 01-11-2009 17:03 |
|
|
sudTm a scris:
Diavolul a scris:
sudTm a scris:
PS chiar mi se pare sub demnitatea de a fi om sa intri cu petarde ascunse in anus  sa ma scuzi, dar n-ai inteles absolut nimic. eu nu vreau sa patiti voi ceva rau, nu ma intereseaza catusi de putin aspectul. crede-ma. nu prea exista suporteri care sa va invidieze, sa va iasa asta din cap.  petarda in anus?  prietene, aia nu era petarda, si o racheta care se lanseaza, nu poate intra intr-un anus de om normal.  dar poate stiti voi altceva.
p.s. tu n-ar trebui sa fi la alba-iulia? 
Ma refer la celalalte petarde si fumigene care le aveati in galerie nu racheta
Nu fi nesi cu mesajul cu Alba Iulia ... Chiar nu e cazul ...
Am fost, am ragusit, si la fel voi ragusi si la Timisoara. ... Apropo dai o bere sau? 
*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE *** |
|
| Autor |
sudTm
Membru
| Postat la 02-11-2009 18:48 |
|
|
Diavolul a scris:
voi ragusi si la Timisoara. ... Apropo dai o bere sau?  ai cuvantul meu ca dau o bere. cu cea mai mare placere
Editat de sudTm la 02-11-2009 18:49 |
|
| Autor |
Kerosen
Membru
Postare: 54
| Postat la 02-11-2009 18:51 |
|
|
Diavolul a scris:
Am fost, am ragusit, si la fel voi ragusi si la Timisoara. ...... 
La Tm degeaba canti,nu se aude din cauza scandarilor noastre.Eveentual la pauza cind e mai liniste in tribune:D |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 02-11-2009 18:58 |
|
|
Kerosen a scris:
Diavolul a scris:
La Tm degeaba canti,nu se aude din cauza scandarilor noastre.Eveentual la pauza cind e mai liniste in tribune:D
Ideea nu e sa te auzi la radio sau la tv ca nu de aia mergi la meci. Mergi si canti pana ragusesti si de canti singur.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 02-11-2009 19:18 |
|
|
timisorenilor am observat ca voi cantati ca sa va auziti la tv si al radio si colorati peluza pt poze de hi5...etc! .daca bine stiu acum 10 ani nu aveai camera digitala si tot erau galerii frumoase si nu pt poze faceau coregrafii...atc,dar se pare ca cei noi schimba "moda",ii la moda sa ai poza cu torta in mana si sa o pui pe salut5.apropo pacat ca ati pierdut ieri,ati creat o atmosfera frumoasa,mam mirat ca nu ati avut coregrafie dar pe mine nu ma deranjat deloc!
|
|
| Autor |
sudTm
Membru
| Postat la 02-11-2009 19:21 |
|
|
casual a scris:
timisorenilor am observat ca voi cantati ca sa va auziti la tv si al radio si colorati peluza pt poze de hi5...etc!  .daca bine stiu acum 10 ani nu aveai camera digitala si tot erau galerii frumoase si nu pt poze faceau coregrafii...atc,dar se pare ca cei noi schimba "moda",ii la moda sa ai poza cu torta in mana si sa o pui pe salut5.apropo pacat ca ati pierdut ieri,ati creat o atmosfera frumoasa,mam mirat ca nu ati avut coregrafie dar pe mine nu ma deranjat deloc!  deci, tu vrei sa cad lat aici, sa-mi sparg capul, sau sa fac infarct de ras? chiar n-ai mila de mine?  
ce sti tu despre galeriile de acum 10 ani?  |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

| Postat la 02-11-2009 19:52 |
|
|
Raul a scris:
Kerosen a scris:
Diavolul a scris:
La Tm degeaba canti,nu se aude din cauza scandarilor noastre.Eveentual la pauza cind e mai liniste in tribune:D
Ideea nu e sa te auzi la radio sau la tv ca nu de aia mergi la meci. Mergi si canti pana ragusesti si de canti singur.
101% de acord cu Raul.
Foarte slab raspuns Kerosen. Daca vrei sa canti pentru echipa poti sa o faci fie ca te auzi la TV fie ca nu. Tu sigur te vei auzi pe tine, si eventual pe cei din jur care canta cu tine. Cel putin eu asa gandesc ... poate altora li se pare corect sa cante doar cand sunt siguri ca se fac auziti
*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Editat de Diavolul la 02-11-2009 19:53 |
|
| Autor |
Kerosen
Membru
| Postat la 02-11-2009 20:47 |
|
|
casual a scris:
timisorenilor am observat ca voi cantati ca sa va auziti la tv si al radio si colorati peluza pt poze de hi5...etc!  .daca bine stiu acum 10 ani nu aveai camera digitala si tot erau galerii frumoase si nu pt poze faceau coregrafii...atc,dar se pare ca cei noi schimba "moda",ii la moda sa ai poza cu torta in mana si sa o pui pe salut5.apropo pacat ca ati pierdut ieri,ati creat o atmosfera frumoasa,mam mirat ca nu ati avut coregrafie dar pe mine nu ma deranjat deloc!
http://www.tempo-poli.ro/com/forum/viewtopic.php?f=48&t=303&view=unread#unread
Editat de Kerosen la 02-11-2009 20:48 |
|
| Autor |
Kerosen
Membru
| Postat la 02-11-2009 20:52 |
|
|
Diavolul a scris:
Raul a scris:
Kerosen a scris:
Diavolul a scris:
101% de acord cu Raul.
Foarte slab raspuns Kerosen. Daca vrei sa canti pentru echipa poti sa o faci fie ca te auzi la TV fie ca nu. Tu sigur te vei auzi pe tine, si eventual pe cei din jur care canta cu tine. Cel putin eu asa gandesc ... poate altora li se pare corect sa cante doar cand sunt siguri ca se fac auziti
Nu ai prins ideea mesajului.Ma refeream ca,noi va vom acoperi prin scandari si cintece galeria voastra
Editat de Kerosen la 02-11-2009 20:53 |
|
| Autor |
Naggin
Membru

Postare: 34
Locaţia: Cluj,Manastur
| Postat la 03-11-2009 20:34 |
|
|
degeaba galeria timisoarei este ce`a mai frumoasa din tzara ...mult respect pentru ei ....nush ce credeti voi dar eu unul m`am saturat sa i`au M**E de la toti suporteri din tara asta ....pe noi toti ne bat ,toti ne injura , toti ne baga p*** in gura ....la noi in peluza cand se aprinde o fumigiena si intra stewardu in peluza toti se feresc din calea lui si il prin pe respectivu cu fumigiena in alte galerii isi dau acolo viata 1 pentru toti si toti pt 1 
|
|