| Autor |
RE: CFR 1907 CLUJ – FC TIMISOARA |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 03-11-2009 20:41 |
|
|
stau si ascult... in speranta ca intervine ceva mai captivant  |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
Locaţia: Cluj
| Postat la 03-11-2009 20:52 |
|
|
Naggin a scris:
....nush ce credeti voi dar eu unul m`am saturat sa i`au M**E de la toti suporteri din tara asta ....pe noi toti ne bat ,toti ne injura , toti ne baga p*** in gura ....la noi in peluza cand se aprinde o fumigiena si intra stewardu in peluza toti se feresc din calea lui si il prin pe respectivu cu fumigiena in alte galerii isi dau acolo viata 1 pentru toti si toti pt 1  
Si marmota invelea ciocolata-n staniol. ... 
Ma asteptam sa se termine mesajul cu Haide "U"
*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Editat de Diavolul la 03-11-2009 21:03 |
|
| Autor |
Naggin
Membru

Postare: 34
Locaţia: Cluj,Manastur
| Postat la 03-11-2009 21:06 |
|
|
stai linistit k nu`s u-ist ....sunt realist ....  
|
|
| Autor |
Diavolul
Membru

| Postat la 03-11-2009 21:09 |
|
|
Naggin a scris:
Buddy, suntem cu totii foarte linistiti, welcome to our forum. Unde ai stat la meci la Alba Iulia? Cu cei care am sarit ? sau cu cei care au rontait seminte tot meciul? 
Editat de Diavolul la 03-11-2009 21:09 |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
| Postat la 03-11-2009 21:10 |
|
|
Diavolul a scris:
Naggin a scris:
Buddy, suntem cu totii foarte linistiti, welcome to our forum. Unde ai stat la meci la Alba Iulia? Cu cei care am sarit sau cu cei care au rontait seminte tot meciul?
ce bine o fost in fata tv-ului. 
astia din categoria mea i-ai uitat?
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

| Postat la 03-11-2009 21:22 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
Diavolul a scris:
Naggin a scris:
Buddy, suntem cu totii foarte linistiti, welcome to our forum. Unde ai stat la meci la Alba Iulia? Cu cei care am sarit sau cu cei care au rontait seminte tot meciul?
ce bine o fost in fata tv-ului.
astia din categoria mea i-ai uitat?
Nu ... Dar din mesajul lui am dedus ca s-a simtit prost alaturi de noi la Alba Iulia duminica si am vrut sa-mi cer scuze pentru slaba prestatie care am avut-o ca galerie. O sa incercam pe viitor sa fim mai aproape de pretentiile distinsului nostru prieten de nadejde Dl Naggin.

Editat de Diavolul la 03-11-2009 21:23 |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 04-11-2009 13:53 |
|
|
Naggin are dreptate...restu se vorbesc in peluza nu la topicu CFR-TIMISOARA (meciu s-a jucat deja)
|
|
| Autor |
Naggin
Membru

| Postat la 04-11-2009 15:40 |
|
|
apropo de racheta ....a plecat din sector 27 ....ori au auncato ei la noi si de acolo a decolat ori cineva de la noi ....dar am vazut sigur k din sector 27 a plecat din spatele portzi
|
|
| Autor |
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
| Postat la 04-11-2009 16:12 |
|
|
http://www.ziare.com/sport/11-04-2009/cfr-cluj-a-scapat-de-suspendare-941438

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/ |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 04-11-2009 16:34 |
|
|
foarte nedreapta masura luata. timisoara de ce n-o primit nimic?
aia au aruncat cu 3 torte pe teren si 2 in tribune si nimic? sa se mai planga acum timisorenii ca-i dezavantajeaza pe la federatie/liga unde or fi comisiile.
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 04-11-2009 16:44 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
aia au aruncat cu 3 torte pe teren si 2 in tribune si nimic? sa se mai planga acum timisorenii ca-i dezavantajeaza pe la federatie/liga unde or fi comisiile.
pai le-a dat la aia 2 dosare penale... daca fapta nu e asa grava, se sanctioneaza doar suporterii prinsi in fapt, nu si clubul... asa stiu |
|
| Autor |
Kerosen
Membru
Postare: 54
Locaţia: Timisoara
| Postat la 04-11-2009 16:57 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
La noua "lege" scoasa de Mitica ,clubul organizator este raspunzator pt tot ce se intimpla in tribune.
Sunt convins ca,cel care a tras cu racheta nu a tras-o intentionat dupa jucatori,pur si simplu a vrut sa se simta si el un tip "important"
Iar referitor la declaratia unui conducator de la Cluj ca acel suporter era "infiltrat" in sectorul "cetatenilor" mi se pare penibila.Stiu ca este greu sa recunosti deficientele in organizarea meciului dar sa acuzi doar pt a scapa basma curata cred ca este posibil doar in RO
Pt cei care "acuza" tortele noastre.....am observat ca v-au placut....le fotografiati si le filmati de parca era decernarea premilor Oscar 
p.s tortele au fost aruncate in teren DUPA ce a explodat racheta
Sanatate
Editat de Kerosen la 04-11-2009 16:58 |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 04-11-2009 17:16 |
|
|
Kerosen a scris:
simplu CFR-ist a scris:
La noua "lege" scoasa de Mitica ,clubul organizator este raspunzator pt tot ce se intimpla in tribune.
Sunt convins ca,cel care a tras cu racheta nu a tras-o intentionat dupa jucatori,pur si simplu a vrut sa se simta si el un tip "important"
Iar referitor la declaratia unui conducator de la Cluj ca acel suporter era "infiltrat" in sectorul "cetatenilor" mi se pare penibila.Stiu ca este greu sa recunosti deficientele in organizarea meciului dar sa acuzi doar pt a scapa basma curata cred ca este posibil doar in RO
Pt cei care "acuza" tortele noastre.....am observat ca v-au placut....le fotografiati si le filmati de parca era decernarea premilor Oscar
p.s tortele au fost aruncate in teren DUPA ce a explodat racheta
Sanatate
daca asta se vrea o scuza, e penibila.
|
| Autor |
sudTm
Membru
Postare: 48
Locaţia: acasa
| Postat la 04-11-2009 17:27 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
aia au aruncat cu 3 torte pe teren si 2 in tribune si nimic? sa se mai planga acum timisorenii ca-i dezavantajeaza pe la federatie/liga unde or fi comisiile. ma bucur ca nu a fost suspendat stadionul. cat despre masura "nedreapta"... hai sa fim seriosi, totusi. |
|
| Autor |
CFR-istul
Membru

Postare: 657
| Postat la 04-11-2009 17:34 |
|
|
sudTm a scris:
simplu CFR-ist a scris:
aia au aruncat cu 3 torte pe teren si 2 in tribune si nimic? sa se mai planga acum timisorenii ca-i dezavantajeaza pe la federatie/liga unde or fi comisiile. ma bucur ca nu a fost suspendat stadionul. cat despre masura "nedreapta"...  hai sa fim seriosi, totusi. 
Corect era ca stadionul nostru sa fie suspendat o etapa, pentru ca suntem la prima abatere si voi trebuia sa primiti cel putin 2 etape pentru tortele aruncate pe teren, pentru ca sunteti recidivisti. Dar pana la urma e bine ca nici un stadion nu a fost suspendat. Fotbalul fara suporteri e 0.

http://uploads.ungrounded.net/188000/188612_Posting.swf |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 04-11-2009 17:38 |
|
|
sudTm a scris:
simplu CFR-ist a scris:
aia au aruncat cu 3 torte pe teren si 2 in tribune si nimic? sa se mai planga acum timisorenii ca-i dezavantajeaza pe la federatie/liga unde or fi comisiile. ma bucur ca nu a fost suspendat stadionul. cat despre masura "nedreapta"...  hai sa fim seriosi, totusi. 
fiti si voi seriosi si nu mai tot plangeti dupa finala aia a cupei in care in absolut nicio faza nu a avantajat balaj pe CFR.
|
| Autor |
sudTm
Membru
Postare: 48
Locaţia: acasa
| Postat la 04-11-2009 17:55 |
|
|
sa-ti spun un secret. fac pipi pe cupa aia. si-ti mai spun un lucru important, de retinut. marea majoritate a colegilor de peluza, fac aceleasi nevoi fiziologice pe cupa respectiva. nu stiu de unde ideea ca suferim asa de tare. sincer...chiar n-am idee de ce aveti senzatii de gen. poate doar ati vrea sa fie asa, dar chiar nu e cazul.
asta nu inseamna ca balaj nu e un jeg ordinar...iar daca sustii cotracriul, inseamna ca discut fara sens cu tine. din pacate
Editat de sudTm la 04-11-2009 17:59 |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 04-11-2009 18:30 |
|
|
sudTm a scris:
sa-ti spun un secret. fac pipi pe cupa aia. si-ti mai spun un lucru important, de retinut. marea majoritate a colegilor de peluza, fac aceleasi nevoi fiziologice pe cupa respectiva. nu stiu de unde ideea ca suferim asa de tare. sincer...chiar n-am idee de ce aveti senzatii de gen. poate doar ati vrea sa fie asa, dar chiar nu e cazul.
asta nu inseamna ca balaj nu e un jeg ordinar...iar daca sustii cotracriul, inseamna ca discut fara sens cu tine. din pacate 
atitudine tipic stelista. 'daca nu putem da-o in plm, daca am luat-o suntem cei mai buni'. chestia asta reiese de la declaratiile date de conducerea voastra si reactiile de pe site-uri/ forumuri etc.
nu-mi dau cu parerea despre niciun arbitru(singuru arbitru-brigada de arbitrii care mi s-o aprut dea dreptu penibila e aia care ne-o arbitrat in prima mansa din finala intertoto de acum cativa ani. si-o batut joc pur si simplu. meciu cu lens de pe teren propriu pt. care nu mai stiu.), dar cand v-o ajutat cu farul nu se plangea nimeni.. apoi cica v-o furat cu noi in finala si gata e ultimul jeg.
|
| Autor |
Naggin
Membru

| Postat la 04-11-2009 18:31 |
|
|
ai un miez de dreptate ......dar la 3-0 nush ce influentza poate avea un arbitru ....goluri clare nu din ofside nu cu mana nu autogol ....deci nush fi realist ,oricum apreciez k intretzi admosfera pe forum ...bafta 
Editat de Naggin la 05-11-2009 10:29 |
|
| Autor |
SUD
Membru

Postare: 318
| Postat la 04-11-2009 18:43 |
|
|
Naggin a scris:
ai un miez de dreptate ......dar la 3-0 nush ce influentza poate avea un albitru ....goluri clare nu din obside nu cu mana nu autogol ....deci nush fi realist ,oricum apreciez k intretzi admosfera pe forum ...bafta  
obside
Noi cantam pentru echipa
Noi cantam pentru culori
Sustinem o CAMPIOANA
CLuj-Napoca Suntem NOI
 |
|