| Autor |
RE: U Cluj - CFR Cluj |
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
| Postat la 25-09-2010 07:47 |
|
|
|
Patriots2008 a scris:
esti de pe alta planeta,nu te mai baga
Il rog pe Raul, daca crede ca e cazul, sa faca un sondaj pe prima pagina legat de dat foc la scaune. Fumigena si stroboscopul e una, dar piromania dupa mine nu tine de ultras ci de cei 7 ani de acasa. Pentru cei care psihic au ajuns la varsta asta. |
|
| Autor |
Patriots2008
Membru

Postare: 313
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 25-09-2010 07:53 |
|
|
|
Dar totusi sunteti cam radicali. Cati dintre voi aveti un job si doi copii mici de crescut acasa?
la asta ma refeream bai gospodarilor
Bafta! |
|
| Autor |
romanu
Membru
Postare: 52
Locaţia: in spatele tau
| Postat la 25-09-2010 07:58 |
|
|
galeria unei echipe campione nu a fost capabila sa epuizeze biletele puse la dispozitie,350 parca, la un derby... slaba prezenta, slaba de tot, insa ati mai progresat putin la coregrafie/mesaje, de auzit nu v-ati auzit 1 minut.
ps: dc v-ati dat foc la coregrafie ? )
Guvernu` a dat o lege .. ce zice la gabori aºa :
De vezi un suporter omoarã-l .. trage ºi nu ezita !!
Dar legea nu ne inspãimântã .. nici statu nu ne poate opri !!
Cãci nouã nu ne este fricã .. de gabori ºi de puºcãri !!
Ooooo OOooooo OOOoooooo !!! |
|
| Autor |
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
| Postat la 25-09-2010 08:00 |
|
|
Patriots2008 a scris:
Dar totusi sunteti cam radicali. Cati dintre voi aveti un job si doi copii mici de crescut acasa?
la asta ma refeream bai gospodarilor
Nu poti lua dreptul acestei categori de oameni sa iubeasca aceasta echipa. O fac si ei cum pot. Pe de alta parte e dureros, si n-isti au familie, copii, la job si la scoala nu merg ce-i drept dar ei au putut sa mearga la Alba. Chiar e adevarat ca s-au alocat 300 si ceva de bilete si au fost doar 150 de oameni? S-au epuizat biletele puse la dispozitia CFR-ului? |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
| Postat la 25-09-2010 08:02 |
|
|
romanu a scris:
galeria unei echipe campione nu a fost capabila sa epuizeze biletele puse la dispozitie,350 parca, la un derby... slaba prezenta, slaba de tot, insa ati mai progresat putin la coregrafie/mesaje, de auzit nu v-ati auzit 1 minut.
ps: dc v-ati dat foc la coregrafie ?  )
3 morti.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 25-09-2010 08:04 |
|
|
am aratat destul de bine(coregrafii, mesaje), insa daca eram cel putinn un numar dublu era o deplasare reusita.
|
| Autor |
Patriots2008
Membru

Postare: 313
| Postat la 25-09-2010 08:04 |
|
|
am avut la dispozitie de bilete 325 bilete
s-au cumparat 159 de bilete
nu are rost sa ne ascundem dupa deget asta a fost.
Cauze: 1. nu am putut face rost de mai multe autocare si foarte putini au fost cei care s-au incumetat sa vina cu masina personala (multumim prefectului)
2. avem multi catre foarte multi fricosi in galerie
3. cativa oameni din galerie nu iubesc destul echipa incat sa faca cel mai mic sacrificiu ( se ascund dupa faptul ca au faptul ca au familie, job, au de mers la scoala, de parca noi nu avem asa ceva....)
Bafta! |
|
| Autor |
VASI-CFR
Membru
Postare: 223
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
| Postat la 25-09-2010 08:07 |
|
|
romanu a scris:
ps: dc v-ati dat foc la coregrafie ?  ) MA dore undeva...dak se aude la tv sau nu..conteaza sa se auda pe stadion.
Mandru ca sunt CFR-IST |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 25-09-2010 08:13 |
|
|
romanu a scris:
ps: dc v-ati dat foc la coregrafie ?  )
dupa mentalitatea voastra de cacat nu tre sa cantam cand nu ne auzim?
deaia sunteti 200 cand nu jucati cu CFR care canta de maxim 2 ori.
|
| Autor |
Dodo
Membru

Postare: 212
| Postat la 25-09-2010 09:04 |
|
|
Nu conteaza asa de mult numarul, important e ca am fost si am cantat pentru echipa. Aia care nu au venit numai ei au avut de pierdut. Daca nici atatea sacrificii nu au vrut sa faca pentru echipa, treaba lor. Acum important e meciul cu Roma. Sper ca acolo sa fim cel putin atatia cati am fost la meciul cu U.
Editat de Dodo la 25-09-2010 09:05 |
|
| Autor |
Florin68
Membru
Postare: 24
| Postat la 25-09-2010 09:23 |
|
|
Am auzit ca a fost ceva bataie intre mai multi membrii ai galeriei noastre dupa meci in Downtown. Daca e adevarat ce am auzit atunci nu prea e de bine.  |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
| Postat la 25-09-2010 10:08 |
|
|
Florin68 a scris:
Am auzit ca a fost ceva bataie intre mai multi membrii ai galeriei noastre dupa meci in Downtown. Daca e adevarat ce am auzit atunci nu prea e de bine. 
din cate am inteles, baietii misto au cam iesit lesinati de acolo
Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate! |
|
| Autor |
paul_p_33
Membru
Postare: 47
Locaţia: cluj
| Postat la 25-09-2010 11:07 |
|
|
tot respectul celor care au fost la alba iulia,bravo,u nu exista este dinamu Ii,iar speranta ramane pt un stadion visiniu la retur cand trebuie sa ne luam revansa,daca nu la noi acasa atunci unde,cfr este in crestere iar u in declin, u are o cupa amarata prin 65,de atunci pauza si droguri,la noi sunt prea multi bine crescuti si asta dauneaza,cand mergem pe stadion trebuie sa uitam de asta.
Apoi ar trtebui sa ne organizam toti intro asociatie amicii cfr,sa ne cunoastem intre noi,sa avem intalniri periodices si o pozitie comuna atuturor galeriilor,bravo pt sect 24,forzza cfr si respect celor care au fost la alba iulia,bravo
|
|
| Autor |
Dragos19
Membru
Postare: 501
| Postat la 25-09-2010 12:23 |
|
|
http://ligasexy.gsp.ro/concurs/12/
Votati aici CFRista impotriva muistei pt a acumula cat mai multe voturi
Urasc Steaua! |
|
| Autor |
NapocA
Membru

Postare: 135
Locaţia: Cluj NapocA
| Postat la 25-09-2010 12:43 |
|
|
"Un suporter al echipei Universitatea Cluj ºi un susþinãtor al formaþiei CFR Cluj au avut o altercaþie în trafic, vineri, dupã ce maºinile pe care le conduceau s-au tamponat uºor pe drumul dintre Alba Iulia ºi Cluj-Napoca, pe raza localitãþii Teiuº.
Incidentul a avut loc în jurul orei 14.00. Cei doi ºoferi au coborât iniþial din maºini pentru a-ºi da asigurãrile, însã dupã ce au discutat puþin au constatat cã sunt fani ai celor douã echipe clujene rivale. Ei ºi-au adresat jigniri ºi au început sã se îmbrânceascã, fiind nevoie de intervenþia poliþiei locale pentru a-i despãrþi.
Cei doi fani nu se deplasau la meciul dintre Universitatea Cluj ºi CFR Cluj, care se disputã la Alba Iulia, în etapa a IX-a a Ligii I."
Geniala stirea asta |
|
| Autor |
place
Membru
Postare: 43
| Postat la 25-09-2010 15:57 |
|
|
"Marele meci al Clujului îºi va derula vineri un nou episod. Universitatea Cluj-CFR Cluj reprezintã partida pentru care fanii celor douã echipe fac orice sã fie prezenþi la stadion."
ei se pare ca au facut orice sa fie acolo...dar la noi multi au preferat sa stea acasa decat sa vina la acest mult asteptat meci.
P.S. Din cauza noastra ii ala acolo =))) (faza de la inmormantare) cine stie cunoaste 
aaaa
Editat de place la 25-09-2010 16:07 |
|
| Autor |
CFRCLUJ4EVER
Membru
Postare: 288
| Postat la 25-09-2010 19:52 |
|
|
Voda Toamna lui 1500 a scris:
Florin68 a scris:
Am auzit ca a fost ceva bataie intre mai multi membrii ai galeriei noastre dupa meci in Downtown. Daca e adevarat ce am auzit atunci nu prea e de bine. 
din cate am inteles, baietii misto au cam iesit lesinati de acolo 
S-a luat de 2 baieti de 16 ani, dupa care de o fata, in final a primit un pumn in gura, a cazut, nici nu mai stia de el. Atat a fost, nimic exceptional.
Editat de CFRCLUJ4EVER la 25-09-2010 19:52 |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 25-09-2010 21:13 |
|
|
place a scris:
P.S. Din cauza noastra ii ala acolo =))) (faza de la inmormantare) cine stie cunoaste 
aia o fost destul de naspa. saracii oameni..
oricum, 3 morti!
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 26-09-2010 08:15 |
|
|