Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 3 din 3 < 1 2 3
Autor RE: CFR Cluj - Rapid
IonutTrif
Membru

Postare: 194
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 14-04-2008 10:19
Normal Steaua are meciur extrem de grele : acuma cu U care joaca ultima sansa, pe urma cu poli timisoara unde Iancu, dupa toate scandalurile cu oierul vrea sa castige...apoi are la DInamo..la Craiova...cel putin 4 puncte pierd in meciurile astea.
Noi in schimb avem usor la Uta : cu jucatorii nostrii imprumutati, ei gata retrogradati. Cu Bistrita acasa lejer. Cred ca cel mai greu meci il avem la Mioveni meci de care poate depinde soarta lor.

Suntem cei mai buni dintre romani/Suntem ardeleni...
Trimite mesaj privat
Legio
Membru

Postare: 758
Postat la 14-04-2008 11:10
a fost un meci identic cu unele meciuri din tur,cam asa am jucat noi atunci...diferenta fata de alte meciuri a fost facuta de jocul mizerabil al Rapidului..nici eu care nu pot sa sufar acea echipa nu ma asteptam sa joace asa prost...din fericire in sfarsit dupa atatea etape am vazut lucruri pozitive in jocul nostru si asta chiar ca e un eveniment

Trimite mesaj privat
kelvin
Membru

Postare: 73
Locaţia: cluj
Postat la 14-04-2008 14:13
de ce nu poti sa suporti acea echipa mai wolf ? ca nu sunt comunisti ca steaua si dinamo ? smiley . ok macar fanii lor nu v-au injurat deloc sau sa incite la scandal ci dimpotriva au vrut sa scandati impreuna contra SToaieI . oricum atmosfera frumoasa aseara, sa fie tot asa si de acum inainte smiley
Trimite mesaj privat
Legio
Membru

Postare: 758
Postat la 14-04-2008 14:14
kelvin eu nu suport nimic ce tine de Bucuresti(cu cateva exceptii)

Trimite mesaj privat
kelvin
Membru

Postare: 73
Locaţia: cluj
Postat la 14-04-2008 14:22
de accord cu tine nici mie nu imi prea plac in primul rand prin modul lor de a se comporta dar desi nu tin cu rapid ( nici cu steaua nici cu dinamo ) eu zic ca rapidistii merita un pic de respect in primul rand pentru modul cum au reactionat fata de sistemul comunist smiley , in fine intram in detalii
oricum eu sper din tot sufletul sa o vad pe CFR campioana si chiar este posibil, avem multe sanse smiley
Trimite mesaj privat
AlexD
Administrator

Postare: 911
Postat la 14-04-2008 19:56
Bine ca i-am batut. Avem asigurat locul 2.

CFR = Campionii Fotbalului Romanesc
Trimite mesaj privat
Pagina 3 din 3 < 1 2 3
Salt la forum: