Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 3 din 4 < 1 2 3 4 >
Autor RE: Rapid - CFR Cluj
Dodo
Membru

Postare: 212
Postat la 10-08-2008 05:38
Daca nu gresea Stancioiu la faza aia noi plecam cu cel putin un punct din Giulesti.

Trimite mesaj privat
jsk
Membru

Postare: 88
Locaţia: Cluj-Mociu-Keszu
Postat la 10-08-2008 06:40
eu nu cred ca vina o are stancioiu i totalitate.
de ce de 2 etape sau dupa 180 de minute nu am putut introduce mingea in poarta?
cred ca asta e problema noastra.

jsk
joska_fbi@yahoo.com Trimite mesaj privat
sEMeDO16
Membru

Postare: 412
Locaţia: cluj
Postat la 10-08-2008 08:50
Dc ObErman? cand acolo putea juca trica iar pe partea cealalta Deac , sau semedo in locu lui trica... chiar si emmanuel kone. Nu si-a gasit momentul potrivit pt experimente andone
Trimite mesaj privat
Berlinixx
Membru

Postare: 132
Postat la 10-08-2008 11:58
Mihai_alexandru a scris:
Mi-a placut meciul (din punct de vedere calitativ) dar echipa noastra a jucat slab. smiley Rapid a fost clar peste noi. Noi am jucat ceva ( ca si in primele etape) dar am intalnit o echipa organizata si cu jucatori buni... rezultatul= infrangere.

Ce nu inteleg eu e ca de cand ma uit la meciurile CFR-ului niciodata nu am vazut vreo urma de "civilizatie ardeleneasca" asa cum se tot repeta in echipa. Jucatori incrancenati si nervosi dupa ce au luat gol, gest urat Peralta, tackling dur si inutil Dubarbier. Am auzit acum ca Trica era sa se ia la bataie la vestiare... el mereu are probleme de genul asta. smiley Eu sunt din Bucuresti si vad o diferenta de atitudine la suporterii CFR-isti, dar la echipa e chiar mai rau fata de celelalte echipe. In ultimul timp nu am avut ocazia sa pierdem si nu s-a vazut adevarata atitudine a jucatorilor nostri.

Sa nu-l uitam pe Andone care are tot timpul probleme cu nervii. El ar trebui oricum inlocuit daca vrem sa luam titlul si sa jucam bine in CL. smiley Va fi un sezon mult diferit fata de cel trecut. Dupa parerea mea e o problema te timp pana scapam de Andone... bine era sa schimbam antrenorul in intersezon. Cel putin asta e parerea mea...

P.S. Trebuia rosu la Boya. smiley

P.P.S Echipa Rapid are toate sansele sa spere la titlu si la primavara europeana in UEFA.

DUpa postul asta demonstrezi ca nu esti CFRist sincer....total..CFR a jucat foarte bine!!! Peralta a facut bine ce a facut, ci Peseiro ala idiot se crede buricul pamantului...so luat si de Trica la inceputul partidei...Hai lasam vrajelile asta cu Andone ca a avut o tactica foarte buna.....normal ca nu vezi spectacol cu Buzaul nu andone joaca ci jucatorii....echipa rapid si publicul rapid(bucuresti) sunt o adunatura de tarani din moldova......atat am de spus...si despre jocul rapidului cum mult sub noi!!!!
Trimite mesaj privat
TorresCFR
Membru

Postare: 220
Locaţia: Ploiesti
Postat la 10-08-2008 12:36
.

Trimite mesaj privat
TorresCFR
Membru

Postare: 220
Locaţia: Ploiesti
Postat la 10-08-2008 12:43
Berlinixx , citez ce-ai spus t u : " atat am de spus...si despre jocul rapidului cum mult sub noi!!!! "

Dak tu zici ca jucam mai bine ca Rapid,e clar ca nici tu nu esti CFRist convis ,totusi sa fim seriosi jucau pase dintr-o atingere nu stiam unde e mingea,sa recunoastem,ca si ei au avut noroc pt ca echipa noastra a fost construita foarte prost!

Trimite mesaj privat
Ceferist
Membru

Postare: 348
Locaţia: Cluj Napoca
Postat la 10-08-2008 12:52
rapidu' in primele 2 etape o jucat mai bine ca noi...dar in meciul de aseara am fost peste ei!..doar ghinionul a facut ca , cu un om mai putin, sa nu luam cel putin un punct! inteleg sa comentati de echipa dupa meciuri ca buzau' cand nu o jucat nimic..dar acuma echipa chiar a jucat bine, per total.

CFR 1907 CLUJ!
Trimite mesaj privat
Mihai_alexandru
Membru

Postare: 1593
Postat la 10-08-2008 13:05
Berlinixx a scris:
Mihai_alexandru a scris:
Mi-a placut meciul (din punct de vedere calitativ) dar echipa noastra a jucat slab. smiley Rapid a fost clar peste noi. Noi am jucat ceva ( ca si in primele etape) dar am intalnit o echipa organizata si cu jucatori buni... rezultatul= infrangere.

Ce nu inteleg eu e ca de cand ma uit la meciurile CFR-ului niciodata nu am vazut vreo urma de "civilizatie ardeleneasca" asa cum se tot repeta in echipa. Jucatori incrancenati si nervosi dupa ce au luat gol, gest urat Peralta, tackling dur si inutil Dubarbier. Am auzit acum ca Trica era sa se ia la bataie la vestiare... el mereu are probleme de genul asta. smiley Eu sunt din Bucuresti si vad o diferenta de atitudine la suporterii CFR-isti, dar la echipa e chiar mai rau fata de celelalte echipe. In ultimul timp nu am avut ocazia sa pierdem si nu s-a vazut adevarata atitudine a jucatorilor nostri.

Sa nu-l uitam pe Andone care are tot timpul probleme cu nervii. El ar trebui oricum inlocuit daca vrem sa luam titlul si sa jucam bine in CL. smiley Va fi un sezon mult diferit fata de cel trecut. Dupa parerea mea e o problema te timp pana scapam de Andone... bine era sa schimbam antrenorul in intersezon. Cel putin asta e parerea mea...

P.S. Trebuia rosu la Boya. smiley

P.P.S Echipa Rapid are toate sansele sa spere la titlu si la primavara europeana in UEFA.

DUpa postul asta demonstrezi ca nu esti CFRist sincer....total..CFR a jucat foarte bine!!! Peralta a facut bine ce a facut, ci Peseiro ala idiot se crede buricul pamantului...so luat si de Trica la inceputul partidei...Hai lasam vrajelile asta cu Andone ca a avut o tactica foarte buna.....normal ca nu vezi spectacol cu Buzaul nu andone joaca ci jucatorii....echipa rapid si publicul rapid(bucuresti) sunt o adunatura de tarani din moldova......atat am de spus...si despre jocul rapidului cum mult sub noi!!!!

De ce demonstrez ca nu sunt CFR-ist? Ca am o parere obiectiva si analizez din toate punctele de vedere? smiley Ce-a facut Peralta a fost fara scrupule, putea pur si simplu sa-i ceara mingea nu sa-l imbranceasca. Contau 2-3 secunde pierdute? Pana la urma s-au pierdut cam 5 minute dupa acea bataie generala.

De Andone n-are rost sa mai vorbesc, asta-i doar o parere de-a mea ca trebuie sa plece, dar cu Peralta e clar ca n-ai voie sa faci asa ceva.

Scrie articole pentru jocuri!
Editat de Mihai_alexandru la 10-08-2008 13:05
http://www.cfronline.ro Trimite mesaj privat
cfr23
Membru

Postare: 546
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 10-08-2008 19:13
Pai so vazut (vezi Rezumatul de pe cfrist.ro) . Peralta o intins mainile pentru minge dar cand o vazut ca Peseiro face pasi in spate si ca nu are nici o intentie de ai acorda mingea normal k o sarit sa ii i-a mingea . 2 -3 secunde , nu cont. cat so pierdut important este k nu avea voie sa tina mingea eventual sa io dea nu sa aranjeze jucatorii si dupa aia .
Apropo foarte frumos rezumatul de pe cfrist.ro
smiley smiley smiley
Nu pot sa cred k am pierdut si ce am dominat meciul

CFR este Clujul ! Clujul suntem NOI!

www.mysport.ro/cfr23 Trimite mesaj privat
Mihai_alexandru
Membru

Postat la 10-08-2008 21:30
M-am uitat inca o data dar nu am vazut decat ca Peralta s-a napustit ca un tren in fata lui Peseiro. Sa fim seriosi, la fiecare derby sunt tensiuni de genul asta. Ar trebui sa dispara.

cfr23
Membru

Postare: 546
Postat la 11-08-2008 08:22
Peralta cand s-a apropiat de Peseiro , el a facut pasi in spate , a incercat sa se inderparteze de el ca sa traga cat mai mult de timp ........
Peseiro , i-a de aici smiley

CFR este Clujul ! Clujul suntem NOI!

www.mysport.ro/cfr23 Trimite mesaj privat
Mihai_alexandru
Membru

Postat la 11-08-2008 08:27
Lasa-l pe Peseiro ca daca venea la CFR (am citit ca ar fi fost dorit de conducere dupa demiterea lui Dorinel) ii luam toti apararea. Peralta n-are voie sa faca asa ceva pe stadionul Rapidilui! Era foarte simplu de presupus ce se intampla daca il imbrancea Peralta pe Peseiro. Bataie generala! Si asa s-a si intamplat.

Peralta n-avea voie sa faca asa ceva chiar daca Peseiro s-a purtat marlaneste sau nu. El a instigat suporterii Rapidului. N-ati auzit ca au inceput toti sa strige "CFR M*** CFR" dupa incident?

Ceferist
Membru

Postare: 348
Locaţia: Cluj Napoca
Postat la 11-08-2008 09:26
Peralta a actionat ca un jucator de fotbal care isi doreste victoria...e inadmisibil ca antrenor sa faci pe copilu' de mingi si sa nu lasi jocu sa inceapa...iar despre secundu ala care l-a trantit pe peralta nu mai este nimic de comentat!
nu inteleg cum puteti da vina pe peralta..ca a dorit sa joace repede mingea..mai erau 5 minute de joc..eram condusi..vroia sa egalam!

CFR 1907 CLUJ!
Trimite mesaj privat
Dambul Rotund
Membru

Postare: 120
Locaţia: Cluj
Postat la 11-08-2008 10:33
Ceferist a scris:
Peralta a actionat ca un jucator de fotbal care isi doreste victoria...e inadmisibil ca antrenor sa faci pe copilu' de mingi si sa nu lasi jocu sa inceapa...iar despre secundu ala care l-a trantit pe peralta nu mai este nimic de comentat!
nu inteleg cum puteti da vina pe peralta..ca a dorit sa joace repede mingea..mai erau 5 minute de joc..eram condusi..vroia sa egalam!

100% de acord cu tine!
Trimite mesaj privat
Berlinixx
Membru

Postare: 132
Postat la 11-08-2008 11:45
cfr23 a scris:
Pai so vazut (vezi Rezumatul de pe cfrist.ro) . Peralta o intins mainile pentru minge dar cand o vazut ca Peseiro face pasi in spate si ca nu are nici o intentie de ai acorda mingea normal k o sarit sa ii i-a mingea . 2 -3 secunde , nu cont. cat so pierdut important este k nu avea voie sa tina mingea eventual sa io dea nu sa aranjeze jucatorii si dupa aia .
Apropo foarte frumos rezumatul de pe cfrist.ro
smiley smiley smiley
Nu pot sa cred k am pierdut si ce am dominat meciul

mersi dar din pacate youtube mi-o intins imaginea...smiley..sper sa nu deranjezesmiley...si puteti viziona fazele cu peseiro smiley la sect video de pe cfrist.ro.....
Editat de Berlinixx la 11-08-2008 11:46
Trimite mesaj privat
locomotiva07
Membru

Postare: 415
Postat la 11-08-2008 11:55
va certati asupra scrimei dintre peralta si peseiro, da asta e important acuma ?!? 15 membrii ai formatiei campioane au fost opriti miseleste sa intre pe stadion sa-si sustina favoritii in numele nostru, al tuturor ! Noi am fost umiliti !! Fiecare in parte si Campioana Romaniei totodata ! Si povestiti cati pasi o facut in spate ! Meciul asta nu mai trebuia sa aiba loc !!!

p.s. 15 membri ai Campioanei, na nu ai echipei, ca nu toti jucam pe gazon, dar toti reprezentam C.F.R.-ul. !

CLUJUL are suflet, si-o noua CAMPIOANA !!!
Editat de locomotiva07 la 11-08-2008 11:58
Trimite mesaj privat
steve_CFR
Membru

Postare: 22
Locaţia: cluj
Postat la 11-08-2008 11:58
stie cineva de ce nu a jucat Semedo cu Rapidul?
cfrmania spune, ca el vrea sa plece de la noi
e adevarat?
Trimite mesaj privat
locomotiva07
Membru

Postare: 415
Postat la 11-08-2008 12:35
nu, nu stie nimeni ! numa o mica parte din creierul lu nea Ando !

CLUJUL are suflet, si-o noua CAMPIOANA !!!
Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Postat la 11-08-2008 12:57
daca jucam cum am jucat la rapid acasa tot sezonul suntem campioni indiscutabili ,.. bine intzeles shi cu mingi Nike pentru Stancioiu smiley ,...totushi am jucat bine in Giuleshti !fara suporteri! shi furatzi de albitru,.. shi asha in 10 oameni puteam sa-i batem ,..eu zic ca am fost mult peste Rapid,.... care au inceput sa ma inerveze..... smiley ,...pana la urma Fortza CFR! smiley

Uploaded with ImageShack.us

www.youtube.com/user/ecristiano18
Editat de ecristiano18 la 11-08-2008 13:00
ecristiano18 Trimite mesaj privat
Dambul Rotund
Membru

Postare: 120
Postat la 11-08-2008 13:07
Ando, trezeste-te!
Deja i-ai alungat pe Dorsin si Fabbiani.
E drept ca Dorsin n-a rupt gura targului in primavara, dar asa cum Peralta a "renascut" in aceasta toamna, acelasi lucru se putea intampla si cu Dorsin! Insa suedezul a avut "tupeul" sa afirma in presa suedeza ca Andone e un antrenor de moda veche. De fapt a fost chiar diplomat; nu putea spune ca Andone e un antrenor slabut! Fabbiani e de 100 de ori mai bun decat Ruiz. Acesta din urma e clar cel mai slab din echipa, fara viteza si tehnica necesara unui varf autentic. Dar Ruiz poate sa joace 100 de meciuri slabe, ca Ando nu-l va scoate. Acum e randul lui Semedo?
Du-te inapoi in Groapa, Giovani a avut 100% dreptate cand ti-a tras un sut de nu te-ai mai vazut! Ar fi cazul ca exemplul sau sa fie urmat de conducatorii nostri. Iar ai inceput cu tactica defensiva. Chiar nu pricepi ca CFR nu a avut niciodata succes cu tactica defensiva? Nici nu poate avea, din moment ce nici argentinienii, nici portughezii si nici brazilienii nu sunt italieni! Asa ai gresit meciul din Ghencea. acum ai repetat greseala. Ar trebui sa stii cum i se zice omului care nu invata din propriile greseli.
Editat de Dambul Rotund la 11-08-2008 13:08
Trimite mesaj privat
Pagina 3 din 4 < 1 2 3 4 >
Salt la forum: