| Autor |
RE: CFR Cluj - Steaua Bucuresti |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 23-09-2008 20:49 |
|
|
la sectoarele din mijloc nu gasesti nimic!delocpoate vreo 3 locuri maxim pe sector!numa pe margini!
|
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
| Postat la 23-09-2008 21:03 |
|
|
simplu_cfrist a scris:
intrebare ca m-am panicat  Mai sunt bilete? Nu conteaza unde... Chiar si la tribune pe sectoarele din mijloc? Ultimadata cand m-am uitat eu pe site scria ca de miercuri  (
inca o dovada de lipsa de profesionalism din partea conducerii.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
norby
Membru
Postare: 38
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 23-09-2008 21:08 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
simplu_cfrist a scris:
intrebare ca m-am panicat  Mai sunt bilete? Nu conteaza unde... Chiar si la tribune pe sectoarele din mijloc? Ultimadata cand m-am uitat eu pe site scria ca de miercuri  (
inca o dovada de lipsa de profesionalism din partea conducerii.
probabil s-au gandit sa nu se inghesuie lumea prea tare si sa se creeze conflicte. oricum si maine dimineata cred k va fi fff multa lume pentru k multi stiau k numa de miercuri se pun in vanzare |
|
| Autor |
dante03
Membru

Postare: 222
Locaţia: cluj
| Postat la 23-09-2008 22:28 |
|
|
Nuno Claro a scris:
Sal't. Se duce cineva maine sa cumpere bilete? Si imi poate lua si mie 2 la p1 pt. ca nu ma duc numa' vineri la Cluj, si m-as duce la meci.
esti tare... 
chiar de uneori e soare sau sunt nori CFR alaturi iti vom fi!!! |
|
| Autor |
danicluj
Membru
Postare: 1
| Postat la 24-09-2008 13:39 |
|
|
|
eu mi-am cumparat azi bilete pe la 1.30...am stat la coada de la 9 si in fata mea nu erau mai mult de 40 de persoane...insa se misca foarte foarte greu si nu mergeau toate casele...una era deschisa si vindea abonamente la ch league(ceea ce mi se pare penibil, puteau vinde la ch league de sambata incolo) si au mai ramas ceva bilete...oricum se joaca cu ca sa inchisa |
|
| Autor |
casual
Membru
| Postat la 24-09-2008 13:41 |
|
|
martipan
24/09/2008 08:47
adevaratii fani ai CFR-ului nu raman fara bilete pt. ca ei au abonamente!!!
martipan ai 10 ani?adevaratii suporteri nu asa se deosebesc prin abonamente,ci prin vechima fata de echipa,meciuri active,si sustinerea echipei la bine si la rau!
eu de xemplu nu am abonament si puteam sa am dar uite imi permit sa iau bilet in fiecare saptamana,stiu eu de ce!bafta sper sa ne bucuram vineri si nu ezitati si dati un pumn stelistilor pe care ii intalniti,pt ca purecii de la spurcati nu vor sa asa repede cat timp voi dati un pumnulet!
|
|
| Autor |
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
| Postat la 24-09-2008 14:12 |
|
|
mi-am luat si eu bilete azi (2, pentru mine si prietena). Am stat de la 8:30 la 12:30 desi cand m-am pus eu la coada nu erau decat cel mult 10 oameni in fata mea... in dulcele still romanesc... sta unul, vin alti doi (cica le-a tinut loc), fiecare cu cate trei buletine... unde erati fratilor la meciurile la care echipa era la greu? cum a fost cel cu iasiul de acum sau cel cu pandurii din sezonul trecut?
martipan
24/09/2008 08:47
adevaratii fani ai CFR-ului nu raman fara bilete pt. ca ei au abonamente!!!
martipan, gresesti... merg la meciuri la cfr de pe vremea cand juca in b si in c, mergeam cu tata de mana cand aveam 10 ani... si asta era acum 20 de ani. recunosc ca, constant merg decand au promovat in A.
Eu nu mi-am facut abonament din urmatorul considerent: la fiecare meci incerc sa conving cat mai multi prieteni / persoane cunoscute din anturajul meu sa vina cu mine la meci. Daca mi-as fi facut abonament era cam greu sa gasesc loc chiar pe langa mine... Spre exemplu, la un meci am fost cu prietena, la altul cu prietena, sorasa, prietena prietenei, prietena sorei, si inca vreo doua tipe (nu radeti :D, am facut doua ture cu masina sa le duc in gruia ), la unul cu seful, la altul cu doi fosti colegi din facultate, etc...
Acuma sugestii pentru organizatori, poate cineva din interior citeste si se poate face ceva:
1. mai multe case de bilete, si mai rasfirate... azi a format lumea in mod civilizat o singura coada la toate trei casele si veneau aia ca ei stau la coada nu stiu care...
2. mantinele pe cel putin 20 de metrii in fata caselor de bilete
3. numar limitat de bilete per suporter. Initial ca se dau4, azi sau dat si 10, daca aveai 3 buletine luai 30 de bilete. MA REPET, PER SUPORTER NU PER BULETIN.
4. bilete online, iarasi cu numar limitat de bilete.
5. CONSECVENTA: in primele 3 zile iau bilete de CL doar abonati (o laie, au dat si in prima zi la neabonati) nu il interesa abonamentul, putea fi a oricui, numai sa il ai in mana; bilete la meciul cu steaua, de miercuri, ba de marti...
6. citat de pe site-ul clubului:
"Clubul suporterilor
Ai stat destul pe margine. Acum poþi sã intri în joc.
Înregistreazã-te ca membru al site-ului ºi vei fi primul care aflã cele mai noi ºtiri din Club. "
Ok, eu m-am inregistat pe site, puteau trimite in fut3r3 (scuze, dar is cu capsa pusa)un mail ca biletele nu se mai dau de miercuri ci de marti...
Poate veniti si voi cu propuneri la lista de mai sus, cineva din partea site-ului o cizeleaza si ii da o forma mai academica si o inaintam conducerii din partea comunitatii cfronline.ro.
|
|
| Autor |
miki_dude
Membru
Postare: 47
| Postat la 24-09-2008 14:23 |
|
|
Sunt de acord cu tine. Sunt multe lucruri care se pot imbunatati.
CFR a progresat f. mult ca, club de fotbal in ultimii ani, insa conducerea a scapat din vedere unele aspecte precum cele enumerate de tine. Trebuie gasita o modalitate ca aceste sugestii din partea suporterilor sa ajunga la conducere.
Intotdeauna clujean! |
|
| Autor |
IonutTrif
Membru
Postare: 194
| Postat la 24-09-2008 14:37 |
|
|
Cat despre punctul "2. mantinele pe cel putin 20 de metrii in fata caselor de bilete" eu propun sa se faca la fel si la intrarea la meci.
La meciul cu Craiova, la P2 a fost o aglomeratie de nedescris, toti s-au inghesuit in fata.
Nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie la tribuna II avand in vedere ca sunt 10.000 de locuri si doar 12 porti de intrare.
Suntem cei mai buni dintre romani/Suntem ardeleni... |
|
| Autor |
CLUJ_1907
Membru

Postare: 771
Locaţia: CLUJ
| Postat la 24-09-2008 14:50 |
|
|
nu inteleleg de ce nu se vand bilete si in alte parti ale orasului ?

|
|
| Autor |
Oscar
Membru
Postare: 137
Locaţia: Cluj Napoca (SM)
| Postat la 24-09-2008 17:28 |
|
|
RUSINE!!!. Domnul muresan daca tot ziceti ca avem cea mai buna infrastructura atunci sa mai veniti si dumneata sa mai stai si tu 7 ore la rand (ca azi atata am stat) sau intreaba pe nuno claro ca el printre noi a trecut cu masinuta aia draguta de servici ca cum o fost, sa mai faci si tu lupte grele/libere de corp . Uni au zis ca e lipsa de civilizatie dar sincer sa fiu e mai mult decat insuportabil sa stai 7 ore pt 5 bilete nenorocite de 10 lei si pelanga asta sa mai fi incalcate de masini (ca si asta sa intamplat azi, o baiat a fost incalcat de un sofer care coborea pe strada vorbind la telefon si fumand, fara sa fie prins de catre un politist). Si culmea, niste huligani, fani declarati ai cfrului astazi era sa omoara pe un tanar sarac care era inbracata mai in rosu decat visiniu si parca zicea ceva de steaua. MAI MURI-PULI ce demagog si prost educat esti mai carnatule, Steaua e in fata noastra in infrastructura cu inca vreo 5 km de cordone si cu 20-30 de case de bilete si cu acel sistem online de cumparat bilete. Macar daca noi platim cele mai mari preturi din romania sa simtim si interesul clubului fata de noi. Sincer sa fiu cred ca nu o sa mai merg la nici un meci la stadion, si inainte sa spuna cineva ceva sa stit ca pna acum numai cu farul nu am fost la meci in acest sezon pt ca nu am fost in cluj. Sa-mi bag pilula in conducerea aia prost educata si pregatita.
Realistul stie incotro se indreapta. Visatorul deja a fost acolo ; Dream-Believe-Achive |
|
| Autor |
casual
Membru
| Postat la 24-09-2008 18:23 |
|
|
bravo oscar!iti dau dreptate!
|
|
| Autor |
Oscar
Membru
Postare: 137
Locaţia: Cluj Napoca (SM)
| Postat la 24-09-2008 18:55 |
|
|
Mersi casual. Am scris parerea si pe situl oficial, e dat acolo ceva adresa de mail. Ramane de vazut daca citeste cineva si daca va reactiona.
Realistul stie incotro se indreapta. Visatorul deja a fost acolo ; Dream-Believe-Achive |
|
| Autor |
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
| Postat la 24-09-2008 19:39 |
|
|
oscar, cam asa am gandit si eu ca tine, dar un pic mai academic. Dar am fost si eu la fel de frustrat. Decat vorbaria ca dedica victoriile suporterilor, mai bine ar face ceva pentru ei...
la meciul cu farul, in spate la p2 mirosea a ceva hoit (cadavru) aruncat in containerul de gunoi de langa toaleta de la P2. toti care au fost la toaleta aia in pauza la meci cred ca lau simtit. In plus, venea cate o adiere o data la 5 minute si in peluza. Oricum, eu zic ca e inadmisibil pentru o echipa cu pretenti de CL.
DLE MURESAN, ATI TRECUT PRIN ZONA SA TRAGETI O GURA DE AER CURAT? CRED CA NU... DAR AU TRAS GURA AIA DE AER CURAT CATEVA MII DE SUPORTERI IN LOCUL DVS. |
|
| Autor |
steve_CFR
Membru
Postare: 22
Locaţia: cluj
| Postat la 24-09-2008 20:05 |
|
|
Eu cred ca exagerati.
Intr-adevar mai sunt accidente, dar nu cred ca celor din conducere nu le pasa de noi. Eu chiar cred ca putini dintre noi avem toalete mai curate decat cele de la stadion. Intr-adevar eu am stat la tribuna a II-a, acolo nu am simtit mirosul.
Cat despre bilete, si eu sunt nervos. Dar cred ca timpul si experienta conducerii va rezolva problemele legate de vanzarea acestora. Va dati seama ca e frustrant cand ma gandesc ca la meciul cu farcul am fost 8000 de oameni, toti cfristi(mai putin cei 9 suporteri de la farul), si acuma nu reusesc sa iau bilet pentru meciul cu Steaua.
Pun si eu intrebarea: cine a putut? stelistii? mi-e tare teama ca da...aici intr-adevar conducerea a gresit. Sunt sanse mari ca sutele de bilete care au ajuns la bisnitari sa ajunga la stelisti. Cred ca galeriile ar trebui sa se implice mai mult in gestionarea acestor meciuri mai deosebite. |
|
| Autor |
locomotiva07
Membru

Postare: 415
| Postat la 24-09-2008 20:13 |
|
|
Uite ca se repeta mizeriile astea de la an la an ... sa se duca si muresan cu mircea sandu a lui cu tot ! ca sa ajungem echipa adevarata trebuie sa scapam de personajul asta care cred ca a si mancat multi bani cu transferuri aiurea (pe langa cele bune, ce-i drept) Am incredere ca Arpy va renunta o data si o data si la el ... la fostul stelist ... FORZZA CFR !!!
CLUJUL are suflet, si-o noua CAMPIOANA !!! |
|
| Autor |
Marius_CFR
Membru

Postare: 311
| Postat la 24-09-2008 20:55 |
|
|
|
steve_CFR a scris:
Eu cred ca exagerati.
Intr-adevar mai sunt accidente, dar nu cred ca celor din conducere nu le pasa de noi. Eu chiar cred ca putini dintre noi avem toalete mai curate decat cele de la stadion. Intr-adevar eu am stat la tribuna a II-a, acolo nu am simtit mirosul.
Cat despre bilete, si eu sunt nervos. Dar cred ca timpul si experienta conducerii va rezolva problemele legate de vanzarea acestora. Va dati seama ca e frustrant cand ma gandesc ca la meciul cu farcul am fost 8000 de oameni, toti cfristi(mai putin cei 9 suporteri de la farul), si acuma nu reusesc sa iau bilet pentru meciul cu Steaua.
Pun si eu intrebarea: cine a putut? stelistii? mi-e tare teama ca da...aici intr-adevar conducerea a gresit. Sunt sanse mari ca sutele de bilete care au ajuns la bisnitari sa ajunga la stelisti. Cred ca galeriile ar trebui sa se implice mai mult in gestionarea acestor meciuri mai deosebite. chiar am vorbit cu un lider de galerie si faza ii ca spre deosebire de anii trecuti conducerea nu le mai da bilete sa imparta ei...apoi dc?...aia chiar nu stiu
One Team-One Love-One Passion!!! |
|
| Autor |
bisnitaru
Membru
Postare: 2
| Postat la 24-09-2008 21:03 |
|
|
|
Vand bilete la meciul cu Steaua cu 50 de lei biletul. Cine e interesat sa imi trimita mesaj. Mai am doar vreo 40 de bilete asa ca grabiti-va daca vreti sa prindeti unul. |
|
| Autor |
norby
Membru
| Postat la 24-09-2008 21:27 |
|
|
|
bisnitaru a scris:
Vand bilete la meciul cu Steaua cu 50 de lei biletul. Cine e interesat sa imi trimita mesaj. Mai am doar vreo 40 de bilete asa ca grabiti-va daca vreti sa prindeti unul.
marsh de aici ma oaie k putzi a cacareze!!! |
|
| Autor |
norby
Membru
| Postat la 24-09-2008 21:29 |
|
|
deci knd vad asa ceva ma i-au toti dracii....
http://www.fanatik.ro/vezi-care-sint-pronosticurile-fanilor-clujeni-pentru-derby-ul-cfr--steaua-s8739.html
cum naiba sa traiesti intr-un oras si tu sa ii sustii pe miticii aia nespalati??
i-as calca pe cap pe toti jegosii aia din videoclip
Editat de norby la 24-09-2008 21:30 |
|