| Autor |
RE: CFR Cluj - Dinamo Bucuresti |
dante03
Membru

Postare: 222
Locaţia: cluj
| Postat la 19-10-2008 01:29 |
|
|
dar ce v-ati fi asteptam sa i aplaudam cand a dat cu torta in samantarii de la trinuna 2 dupa ce au luat gol?? acolo merg cetateni simplii cu neveste si copii.....muie lor pt ce au facut!!!
chiar de uneori e soare sau sunt nori CFR alaturi iti vom fi!!! |
|
| Autor |
CLUJ_1907
Membru

Postare: 771
Locaţia: CLUJ
| Postat la 19-10-2008 07:29 |
|
|
|
dante03 a scris:
dar ce v-ati fi asteptam sa i aplaudam cand a dat cu torta in samantarii de la trinuna 2 dupa ce au luat gol?? acolo merg cetateni simplii cu neveste si copii.....muie lor pt ce au facut!!!
ce s-a intamplat ? eu nu am vazut nimic ..

|
|
| Autor |
sEMeDO16
Membru

Postare: 412
Locaţia: cluj
| Postat la 19-10-2008 08:38 |
|
|
|
au aruncat o torta in tribuna a 2a... au intervenit repede si au stins-o.. pacat ca nu s-a gasit careva sa le-o arunce inapoi |
|
| Autor |
CLUJ_1907
Membru

| Postat la 19-10-2008 08:51 |
|
|
|
sEMeDO16 a scris:
au aruncat o torta in tribuna a 2a... au intervenit repede si au stins-o.. pacat ca nu s-a gasit careva sa le-o arunce inapoi
erau sub influenta alcoolului? 

|
|
| Autor |
Superman
Membru

Postare: 42
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 19-10-2008 12:09 |
|
|
|
dante03 a scris:
Ce samantari mah? Crezi ca daca nu stam la galerie nu cantam, nu fluturam steaguri? Si lasa oamenii sa se bucure de meci ca de asta e facut sportul. Torta a cazut jos, in tribuna II-a, noi am fi aruncat-o inapoi dar eram sus de tot. Oricum, galeria lui Dinamo a fost cea mai obraznica dintre toate care au venit in Gruia. M-au scos din sarite scandarile lor si "infratirea" cu "n"-istii, asa ca din partea mea cantati cat vreti cantecul cu "m**e steaua/ m**e dinamo". Pana acum dinamo nu merita asta dar de acum incolo merita.
Everyone has the desire to win, but only champions have the desire to prepare. |
|
| Autor |
CLUJ_1907
Membru

| Postat la 19-10-2008 15:37 |
|
|
Superman a scris:
dante03 a scris:
Ce samantari mah? Crezi ca daca nu stam la galerie nu cantam, nu fluturam steaguri? Si lasa oamenii sa se bucure de meci ca de asta e facut sportul. Torta a cazut jos, in tribuna II-a, noi am fi aruncat-o inapoi dar eram sus de tot. Oricum, galeria lui Dinamo a fost cea mai obraznica dintre toate care au venit in Gruia. M-au scos din sarite scandarile lor si "infratirea" cu "n"-istii, asa ca din partea mea cantati cat vreti cantecul cu "m**e steaua/ m**e dinamo". Pana acum dinamo nu merita asta dar de acum incolo merita.
unii "samantari" au aceeasi activitate in stadion ca si oamenii care stau in partea de sus a galeriei . prin partea de sus ma refer la cei care stau la p1 si cei din kvsc care stau mai sus de randul 5-6-7.

|
|
| Autor |
Ceferist
Membru

Postare: 348
Locaţia: Cluj Napoca
| Postat la 19-10-2008 16:11 |
|
|
sa nu generalizam iar..(aici ma refer la partea de sus de la p1)
CFR 1907 CLUJ! |
|
| Autor |
AllNighty
Membru
Postare: 18
Locaţia: Cluj Napoca
| Postat la 19-10-2008 19:33 |
|
|
|
Superman a scris:
Pana acum dinamo nu merita asta dar de acum incolo merita.
Subscriu la cele de mai sus. Dinamovistii au reusit la meciul asta sa imi produca numai greata cu toate ca nu aveam nimic impotriva lor pana acum.
Desi pana acum nu agream scandari gen M*** Dinamo de acum incolo o sa fiu printre cei care dau tonul. |
|
| Autor |
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
| Postat la 24-10-2008 20:39 |
|
|
scuze ca am dezgropat topicul :D, dar nu stiu daca ati observat o chestie in premiera la meciul cu dinamo. De ceva vreme multa lume se plangea ca avem prea multi mijlocasi stanga de valoare (formati ca mijlocasi stanga, nu neaparat postul pe care sunt folositi) in echipa. Ma refer la Culio, Dubarbier si Deac. Ei bine, la un moment dat au fost toti 3 pe teren (e drept ca unul dintre ei juca pe dreapta), dar au fost toti trei si a fost loc de toti trei. In plus, putem sa-l punem la pachet si pe Pereira - tot mijlocas stanga ca formare. Si a fost loc de toti 4! Si echipa a mers super! |
|
| Autor |
CFR_Rulz
Membru

Postare: 683
| Postat la 25-10-2008 08:33 |
|
|
simplu_cfrist a scris:
scuze ca am dezgropat topicul :D, dar nu stiu daca ati observat o chestie in premiera la meciul cu dinamo. De ceva vreme multa lume se plangea ca avem prea multi mijlocasi stanga de valoare (formati ca mijlocasi stanga, nu neaparat postul pe care sunt folositi) in echipa. Ma refer la Culio, Dubarbier si Deac. Ei bine, la un moment dat au fost toti 3 pe teren  (e drept ca unul dintre ei juca pe dreapta), dar au fost toti trei si a fost loc de toti trei. In plus, putem sa-l punem la pachet si pe Pereira - tot mijlocas stanga ca formare. Si a fost loc de toti 4! Si echipa a mers super!
Am observat si eu asta. Sper doar sa prestam acelasi joc bun si la Timisoara.
 |
|