Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 3 din 4 < 1 2 3 4 >
Autor RE: Steaua - CFR Cluj
Nuno Claro
Membru

Postare: 6
Postat la 22-04-2009 15:54
lol etapa asta pana acum nici o echipa care a jucat in deplasare n-a marcat/n-a castigat . sa fim noi singurii smiley HAI CFR !

Si orice ar fi in viata mea, CFR iti dau inima !!!
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 22-04-2009 18:59
ceva o miscta in prima repriza,se vede cand baga mainile in buzunar paszkanyi!

Trimite mesaj privat
locomotiva07
Membru

Postare: 415
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 22-04-2009 18:59
DiLivio a scris:
locomotiva07 a scris:
Vom baga adanc coltii de fildesi in carnea suculenta de oaie. Respectele mele pentru cei care au asteptat 60 de ani o Victorie in Ghencea ! Eu astept acest lucru doar de putinul timp de cand am revenit in A, si tot mi se pare mult ! Sper ca azi, visul lor si-al nostru sa devina realitate ! FORZZA CFR ! Dumnezeu cu cei drepti ! Oleee oleee, oleee olaaaa, A INVIAT CAMPIOANA !!!!!! smiley

incetati cu mesajele astea idioate ! ne facem de ris !

ce faci ma, nu esti in Ghencea ? te-ai trezit sa comentezi ?

CLUJUL are suflet, si-o noua CAMPIOANA !!!
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postat la 22-04-2009 19:44
locomotiva07 ai observat ca creezi tensiuni,nu are rost.TACI.astai echipa campioana care o inviat,in rpiam repriza chair am crezut c ao inviat,dar cum plm s a iei gol in 10 oameni?improvizam fundasi centrali,si nu avem inc aun portar titular.avem 3 rezerve de portari de LUX,pentru o rezerva si hirscfeld si claro si stancioiu is de nota 10!dar titular inca nu avem!

Trimite mesaj privat
tixmich
Membru

Postare: 82
Locaţia: cluj
Postat la 22-04-2009 20:02
sa-mi bag picioarele in ei mercenari,m-am saturat sa ma enervez pt prostia acestor machete.asa e cand privesti fotbalul ca pe o afacere..aducem toate carpele straine sa ne satisfaca orgoliul...nu se poate asa.trebuia sa vina odata si perioada asta...poti investi bani daca nu investesti cu cap..intr-un cuvant INCOMPETENTA din partea jucatorilor si a conducerii.
[URL=http://img18.imageshack.us/i/63781781.jpg/][IMG]http://img18.imageshack.us/img18/3808/63781781. Trimite mesaj privat
steli
Membru

Postare: 64
Locaţia: cluj-napoca
Postat la 22-04-2009 20:10
Vreau sa aud acum parerile celor care n-au fost de acord cand lumea il huiduia si injura pe panarama asta de stan..coiu , ce mai aveti de zis acu? Inca un meci pierdut pe mana lui.....Paszkany trebuie sa taie in carne vie.....asa nu se mai poate......pt ce mai avem nevoie sa castigam campionatul (oricum nu mai avem sanse) ca cu jocul asta facem doar act de prezenta in CL. Singura solutie din vara ......CURATENIE GENERALA....incepand cu MURESAN (iuliu) smiley
Trimite mesaj privat
michigan
Membru

Postare: 157
Locaţia: detroit, michigan
Postat la 22-04-2009 20:16
pot sa mai schimbe 10 antrenori daca nu aduc un portar de clasa.nu este meci important pe care Stancioiu sa nu il futa de-amiazi.oricum noi am jucat fotbal numa primele 15 min. , Lovin nu merita eliminat(dupa cum nici Panin), Steaua o jucat mult mai bine si merita egalul, dar nu poti sa nu ramai cu gust amar cand vezi ce goluri tampite luam.
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postat la 22-04-2009 20:21
stancioiu ii de vina ca ala o stracut de fundasi si a tars la poarta,DACA NU TRECEA DE FUNDASI ,NU TRECEA NICI MINGEA SUB STANCIOIU,stancioiu nui singuru vinovat ,si cat timp un jucator se daruieste acestei echipa ,ma doaren pula cum joaca!Uhrin a confirmat asta,Panin,stancioiu,kone,tony sunt singurii care se daruiesc 100% acesti 4 jucatori si daca isi dau autogol nu o sa ma supere.uitativa la cei care joaca numa pentru bani si cei pe care ii doare-n pula de CFR!

cum plm intrun an is adusi 4 antrenori si noi asteptam performanta,si stati c ain vara va fii adus la antrenor ,cel care a fost la FAMAGUSTA.

Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
Postat la 22-04-2009 20:24
sa va simtiti mai bine.. http://www.youtube.com/watch?v=1B9HXzMgvCU&feature=related

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
Postat la 22-04-2009 20:37
deci, am fost penali. ce mai, noi suntem egalii bistritei. ce pretenti mai mari sa avem? nu inteleg de ce nu a jucat cu vierra la mijloc in locul lui muresan ca doar e vierra e fundas central, dubarbier de la inceput in locul lui flores...

repet penal, un om in plus si oile ne domina... daca ma gandesc bine, poate nici egalul nu-l meritam. Anul asta titlul nu e de nasul nostru... Ne lipseste un jucator de constructie la mijloc (de profilul lui trica dar mai tanar)... stabilitate pe banca tehnica... inca il regret pe trombeta... facut curat printre mercenari...
Editat de simplu_cfrist la 22-04-2009 20:38
http://cel-mai-tare-blog.blogspot.com Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Postat la 22-04-2009 20:43
suntem "bine" smiley
Trimite mesaj privat
martipan
Membru

Postare: 438
Postat la 22-04-2009 20:57
casual a scris:
stancioiu ii de vina ca ala o stracut de fundasi si a tars la poarta,DACA NU TRECEA DE FUNDASI ,NU TRECEA NICI MINGEA SUB STANCIOIU,stancioiu nui singuru vinovat ,si cat timp un jucator se daruieste acestei echipa ,ma doaren pula cum joaca!Uhrin a confirmat asta,Panin,stancioiu,kone,tony sunt singurii care se daruiesc 100% acesti 4 jucatori si daca isi dau autogol nu o sa ma supere.uitativa la cei care joaca numa pentru bani si cei pe care ii doare-n pula de CFR!

cum plm intrun an is adusi 4 antrenori si noi asteptam performanta,si stati c ain vara va fii adus la antrenor ,cel care a fost la FAMAGUSTA.

stancioiu e de vina ca a gresit la acea iesire si a degajat la adversar repunandu-i in atac,a dat antepasa de gol!!!!!

martipan
Trimite mesaj privat
ar2008
Membru

Postare: 121
Locaţia: cluj napoca
Postat la 22-04-2009 21:09
aroganta tipic ceausista si comunista. iata de ce mi-e scarba de acest club numit Steaua Bucuresti smiley .
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fotbal-intern/liga-1/47878/argaseala-cfr-cluj-a-fost-partenerul-nostru-de-antrenament.htm
in loc sa isi vada de mama masii lor ne ironizeaza pe noi
pfai cata scarba imi provoaca!

ar2008
Editat de ar2008 la 22-04-2009 21:11
Trimite mesaj privat
locomotiva07
Membru

Postare: 415
Postat la 22-04-2009 22:02
Da, am replicat si eu la nervi, din cauza jocului... Ai dreptate casual, n-are rost sa ne certam... Trebuie ca-mi dai sfatul asta din propria-ti experienta. Da, din pacate, jucatorii, antrenorii, probabil si conducerea, nu ne impartasesc atitudinea cu care privim si cu care trebuie jucat un meci cu steaua. Mai avem de asteptat, ASTA E ! Inainte spre titlu cu ce avem ! Cu speranta ca ceva pozitiv se va intampla in jocul nostru totusi, HAI CFR !

CLUJUL are suflet, si-o noua CAMPIOANA !!!
Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Postat la 23-04-2009 05:01
Mercenari! Daca nici pentru bani nu joaca, cum sa speram ca vor juca pentru club sau pentru suporteri.

Cat despre suporterii stelisti .. s-a inventat sapunul

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
Postat la 23-04-2009 05:23
Raoul CFR a scris:
Mercenari! Daca nici pentru bani nu joaca, cum sa speram ca vor juca pentru club sau pentru suporteri.

Cat despre suporterii stelisti .. s-a inventat sapunul

Daca ei sunt jucatori mercenari ce sa zic de juc. Rom. din lotul CFR-lui : stancioiu gol parabil , panin eliminat parca intentionat , deac a incercat un fault in careul nostru , dar nu a reusit , muresan .... [ la tv. chestiile astea se vad mai bine din reluari ]

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/
Trimite mesaj privat
DiLivio
Membru

Postare: 32
Locaţia: in peluza ;)
Postat la 23-04-2009 06:46
doamne fereste ! cand vad asemenea joc imi vine sa ma iau de cap smiley

1. am jucat bine 15 minute ...
2. ce cauta muresan in centrul apararii
3. cum poate sa jaoce dario flores milocas dreapta in fatza lui E.KONE sau mara :-?? nu o sa inteleg niciodata
4. in sfarsit am inceput cu o asezare in teren cat de cat ofensiva , DAR s-a vazut cat de SLAB este antrenoru lu' peshte cand a facut schimbarile : il scoate pe peralta si il baga pe dubarbier ( cea mai amre petarda ce o avem in lot ) pe urma intra Deac ( a doua petarda din tot lotu' ) practic noi jucam cu vreo 4 mijlocasi stinga , toti se calcau in picioare , comunicare zero , asezare in teren zero
5. nu pot sa inteleg atitudinea noastra in joc , ai 1-0 in minutu 6 , pai trebuie sa te arunci in atac peste ei (mai ales ca publicu ii contesta la fiecare atingere de balon) , pe urma am avt om in plus , nu am vazut omu' in plus nici macar intro faza , PENIBIL

6. CEL MAI MARE FRAIER e PASZKANY , DEOARECE PLATESTE MEDIOCRITATEA PE BANI MULTI ! smiley smiley smiley

Hai CFR !!!
Trimite mesaj privat
Dodo
Membru

Postare: 212
Postat la 23-04-2009 07:15
Eu zic ca am jucat foarte bine primele 25 de minute. In repriza a 2-a totul s-a rupt cand l-au scos pe Traore. Si Dubarbier cred ca trebuia introdus la pauza in locul lui Kone ca sa avem 2 varfuri rapide pentru contraatac (Traore si Dubarbier). Oricum, bine macar ca cu egalul asta am scos pe Steaua din lupta pentru titlu.
Trimite mesaj privat
DiLivio
Membru

Postare: 32
Locaţia: in peluza ;)
Postat la 23-04-2009 10:00
Dodo a scris:
Eu zic ca am jucat foarte bine primele 25 de minute. In repriza a 2-a totul s-a rupt cand l-au scos pe Traore. Si Dubarbier cred ca trebuia introdus la pauza in locul lui Kone ca sa avem 2 varfuri rapide pentru contraatac (Traore si Dubarbier). Oricum, bine macar ca cu egalul asta am scos pe Steaua din lupta pentru titlu.

1. Dubarbier nu are ce cauta in atac.. defapt la forma pe care o are nu are ce cauta in teren ( nu are sut , nu are viziune in teren , nu mai are nici viteza care o avea ,... plus ca nu pot sa inteleg cum tot pica in cur cand ti lumea mai draga fara sa fie presat de cineva sau ceva ...e un zero barat , in momentul de fatza )

2. CE bine ca am scos steaua din lupta pentru titlu... asta da mentalitate smiley ma ... pai noi cu steaua ne batem la titlu ? inloc sa ne uitam in curtea noastra ... bine c-o murit steaua ... si daca ne uitam cate puncte are steaua si este acolo aproape de noi , si tot odata ne uitam ca nu au jucat nimic .. concluzia este ca nici noi NU AM JUCAT NIMIC CAMPIONATU ASTA ! asta e dureros , nu ce fac alte echipe !

Hai CFR !!!
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postat la 23-04-2009 10:09
martipan a scris:
casual a scris:

stancioiu e de vina ca a gresit la acea iesire si a degajat la adversar repunandu-i in atac,a dat antepasa de gol!!!!!

pai voi cei de sus numa asta vedeti,ce rau face stancioiu?uitativa c emingi o scos stancioiu sau cum ia oprit pe stelisti!

LA MEICU URMATOR PARCA VAD,CUM O SIA LINGETI IN CUR PE JUCATORI,strigand nuno claro,sau alti jucatori!toti is emrcenari inafara de cei 4 enumerati de UHRIN!

Trimite mesaj privat
Pagina 3 din 4 < 1 2 3 4 >
Salt la forum: