| Autor |
RE: Unirea Urziceni - CFR Cluj |
Peluza 1
Membru

Postare: 37
| Postat la 10-05-2009 19:47 |
|
|
pe nuno cine l-a mintit ca e fotbalist? |
|
| Autor |
Ceferist
Membru

Postare: 348
Locaţia: Cluj Napoca
| Postat la 10-05-2009 19:48 |
|
|
nu aratam noi a echipa campioana...dar cine arata? urziceniu' penibila..a tras de timp acasa cand aveau nevoie de victorie (la egal) mai rau ca o candidata la retrogradare...dinamo la fel nu joaca nimic...timisoara s-a chinuit cu faru'..campionat extrem de slab, se bat multe la locurile de sus, dar se bat pentru nimic, ca in europa oricum nu os a faca niciuna nimic.
CFR 1907 CLUJ! |
|
| Autor |
AlexD
Administrator

Postare: 911
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 10-05-2009 19:52 |
|
|
Am jucat binisor in ambele reprize(in special in a 2-a), dar azi urziceniul parca a fost o echipa antrenata de Cârțu.
Minusuri: Nuno Claro, Sousa, Culio, schimbarile lui Conceicao(la 1-1 trebuia scos un mijlocas si in locul sau sa fie introdus Kone, nu facuta o schimbare post pe post si in locul lui Peralta trebuia introdus un jucator ofensiv... in fine)
Plusuri: Echipa a inceput sa joace cat de cat bine chiar daca e cam tarziu; Kone care in continuare ramane jucatorul no. 1 si Peralta care in unele momente a aratat ca totusi stie fotbal.
Din pacate punctul asta nu ne ajuta la nimic, ramanem pe locul 6.
CFR = Campionii Fotbalului Romanesc |
|
| Autor |
ceferist_infocat
Membru
Postare: 175
Locaţia: cluj- napoca
| Postat la 10-05-2009 20:28 |
|
|
|
deci nu va inteleg cu ce a gresit iar nuno claro??? aaa da probabil la golu primit la rapid cu roma acasa si inca vreo 10 puncte pierdute... scuzatima dar nuno claro face greseli dar nu fatale. spunetimi cate puncte am pierdut cu el in poarta din cauza greselile lui?? |
|
| Autor |
Peluza 1
Membru

Postare: 37
| Postat la 10-05-2009 20:45 |
|
|
|
cum nu face greseli fatale? confunzi fox kids cu gsp tv. face in fiecare meci multe greseli. nu l-am vazut niciodata sa prinda un sut fara sa o faca in 2 timpi. si la meciu cu urziceni o iesit ca naiba.. face multe greseli dar are noroc ca nu ia gol! |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 10-05-2009 20:49 |
|
|
voi nu va dati seama ca sutn care mai mult il agreeaza pe stancioiu si unii pe claro,amandoi au gresit cand au gresit,stancioiu a gresit d emai multe ori pentru ca a jucat in mai multe meciuri,nici claro nui omul paianjen.si claro cat si stancioiu au minusuri,unde are unu minus celalalt are plus si tot asa!CFR-u nu o avut niciodata un portar care sa multumeasca pe toti,nici in diviziile inferioare,stef emil,nadaban mihai,paglisan toti aveau minusuri si erau apostrofati.asta e,nu le avem cu portarii!!!
HAI CFR!
|
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
| Postat la 10-05-2009 21:01 |
|
|
|
casual a scris:
voi nu va dati seama ca sutn care mai mult il agreeaza pe stancioiu si unii pe claro,amandoi au gresit cand au gresit,stancioiu a gresit d emai multe ori pentru ca a jucat in mai multe meciuri,nici claro nui omul paianjen.si claro cat si stancioiu au minusuri,unde are unu minus celalalt are plus si tot asa!CFR-u nu o avut niciodata un portar care sa multumeasca pe toti,nici in diviziile inferioare,stef emil,nadaban mihai,paglisan toti aveau minusuri si erau apostrofati.asta e,nu le avem cu portarii!!!
HAI CFR!
era Turcas care era ok. 
tin minte ca a aparat un penalty un turul cu atletic bilbao si am facut 1-1. daupaia o f***t meciu la un meci cu jiul 5-1 la ei acas' 
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
lori
Membru
Postare: 412
| Postat la 11-05-2009 06:40 |
|
|
Peluza 1 a scris:
pe nuno cine l-a mintit ca e fotbalist? 
cei care l-au declarat portarul etapei precedente.....   |
|
| Autor |
CFR_Rulz
Membru

Postare: 683
| Postat la 11-05-2009 06:53 |
|
|
Haideti ma, ca Nuno Claro nu a avut nici o vina la gol. Important e ca echipa a jucat destul de bine.
 |
|
| Autor |
Nightwish
Membru

Postare: 70
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 11-05-2009 09:06 |
|
|
Nu va mai agitati, amandoi ( N. Claro si Stancioiu ) sunt slabi...Baiatul din poarta Gloriei Buzau ( Zimmerman parca il cheama ) este mult peste oricare dintre cei 2... Asta chiar ar fi o investitie desteapta...
Hai CFR !!! |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 11-05-2009 12:54 |
|
|
stancioiu nu o fost declarat niciodata portarul etapei anu trecut?hai sa fim seriosi,nu avem un portar care sa apere de nota 8 la fiecare meci,avem portari care apara la un meci de nota 10 si la 3 partide de 4!mie imi plac,Lobont,Pantilimon,Vatca,chiar si Minca mi se par portari care joaca la fel la fiecare meci!INFINE,NU NOI DECIDEM ASTA!!
|
|
| Autor |
CFR-istul
Membru

Postare: 657
| Postat la 11-05-2009 13:17 |
|
|
Mie personal imi place de Munteanu de la Otopeni. El e un portar care apara relativ bine fara sa faca greseli mari.

http://uploads.ungrounded.net/188000/188612_Posting.swf |
|