Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 3 din 4 < 1 2 3 4 >
Autor RE: Steaua - CFR Cluj
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 09-08-2009 20:22
eu cfristul a scris:
si deac daca alai jucator,eu ma inpusc,si Trica de ce nu a intrat?????????!!!!

Poti sa te impusti

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
CFR4ever
Membru

Postare: 302
Postat la 09-08-2009 20:33
eu cfristul a scris:

sper k ai pistolu incarcat smiley Nu poate sa-mi placa nicicum Muresan k fundas central, dc oare nu o facut rocada cu Flores??? k ala se mai descurca fundas central

Steaua pe jos pica
Si nu se ridica
Steaua nu marcheaza
Si retrogradeaza

Dinamo se roaga
Ca sa nu mai piarda
CFR e mare
u de ciuda moare
Trimite mesaj privat
place
Membru

Postare: 43
Postat la 09-08-2009 20:35
nu prea merge jocu cu muresan fundas central smiley puteam sa batem..au avut cacat (scz de expresie )

F*T STEOAIA ! X(

aaaa
Trimite mesaj privat
CFRCLUJ4EVER
Membru

Postare: 288
Postat la 09-08-2009 20:59
Nu stiu ce a cautat Deac in teren...a dovedit inca odata ca nu are fata de CFR, degeaba a avut 2-3 meciuri mai bune spre finalul sezonului trecut. In rest, joc bun, pacat ca nu am reusit sa ii batem nici acum... smiley
Trimite mesaj privat
NuMAICFR
Membru

Postare: 90
Postat la 09-08-2009 21:05
Atacul si mijlocul au functionat perfect.
Problemele sunt in aparare unde Panin afost singurul care si-a facut treaba.
Tony a gresit de 2 ori la golul doi. Prima data l-a depasit Nicolita, apoi a stat capra langa Surdu fara ca sa sara la cap.
Alcantara s-a cracanat ca o curva. La al doilea gol a uitat ca trebuie sa stea langa Kapetanos. La final la Ochirosii a stat din nou prea in spate. Mereu a fost in spatele atacantilor Stelei. Nu are ce sa caute in primul "11" la CFR un jucator ca Alcantara!
Muresan nu poate mai mult pe postul de fundas central. La primul gol a stat la 4 metri de Surdu. Pai cand a vazut ca Surdu sprinteaza spre poarta trebuia sa stea lipit de el si sa sprinteze in acelasi ritm, nu la 4 metri distanta. Gabi Muresan sa spuna daca nu poate juca si il intelegem.
Trimite mesaj privat
eu cfristul
Membru

Postare: 190
Postat la 09-08-2009 21:09
Raoul CFR a scris:
eu cfristul a scris:

Poti sa te impusti

" Nu stiu ce a cautat Deac in teren...a dovedit inca odata ca nu are fata de CFR, degeaba a avut 2-3 meciuri mai bune spre finalul sezonului trecut. In rest, joc bun, pacat ca nu am reusit sa ii batem nici acum... smiley "
(" CFRCLUJ4EVER " )
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 09-08-2009 21:25
alianta anti deacsmileysmileysmiley...din pacate traore il face K.O. la orice ora dar ca jucator imi place,determinare,viteza,techinca si fite.

Trimite mesaj privat
eu cfristul
Membru

Postare: 190
Postat la 09-08-2009 21:30
eu nu sunt 'anti-deac' ,numai ca azi n-a fost in apele lui !
in alte meciuri a jucat mult mai bine !
Trimite mesaj privat
ecristiano
Membru

Postare: 33
Locaţia: CLuJ
Postat la 10-08-2009 06:12
Determinare ca a lui Deac nu are nici un jucator de la CFR,(daca sti putin fotbal iti dai seama usor) are si zile bune si zile proaste. Forta CFR Cluj! Kone a fost imperial aseara! A maturat cu ei pe jos. Forta CFR Cluj! Meritam sa castigam!smiley

CFR CFR numele tau e VICTORIE!
danybossu2007 www.gruia.yolasite.com Trimite mesaj privat
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
Postat la 10-08-2009 06:38
CFR4ever a scris:
eu cfristul a scris:

sper k ai pistolu incarcat smiley Nu poate sa-mi placa nicicum Muresan k fundas central, dc oare nu o facut rocada cu Flores??? k ala se mai descurca fundas central

@ "Dudu"[CFR4 ever] - Asa te-am invtat tata draga , na hai canta cu mine

La-la pe jos pica
Si nu se ridica
La-la nu marcheaza
Si retrogradeaza

Dinamo se roaga
Ca sa nu mai piarda
CFR e mare
u de ciuda moare
Huo-Huo smiley

In alta ordina de idei da Deac este fotbalist , numai ca nu in locul lui Mara tre. s-a intre , ci in locul lui Duba care in acest meci a fost mana moarta . Acest meci s-a pierdut in centrul defensivei [ Muri si Alcantara ], la mijloc si in ofensiva am fost peste La-la cu trei clase smiley

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/
Trimite mesaj privat
cfr1907cluj
Membru

Postare: 200
Postat la 10-08-2009 07:32
Imi mananca sanatatea acest Conceicao,la cum s-au prezentat oitele in prima repriza trebuia sa le dam minim 3,el s-a trezit abia spre sfarsit cand l-a bagat pe Traore.Asta e,de fiecare data cand reusim sa marcam repede acest semi-antrenor suna retragerea.

steoaia
Trimite mesaj privat
CFR Sibiu
Membru

Postare: 115
Locaţia: CJ
Postat la 10-08-2009 08:15
Nu mi se pare corect sa il criticati pe Conceicao dupa meciul asta.
Avand in vedere absentele, a reusit sa faca o echipa (si o tactica) ce a dominat clar Steaua. Mai ales la mijloc, de unde se pare toata lumea uita ca au lipsit Dani si Culio, titulari incontestabili !
La urma urmei echipa a condus de 2 ori in Stana si cu putin noroc ar fi castigat. Nu ii poti cere sa riste mai mult decat e cazul, pentru ca e abia etapa a 2-a. In plus, oile, oricat de desculte sunt, au fost bine capacitate de Bergodi si veneau cu un moral bun dupa seria de victorii din ultima vreme. Iar cei care critica schimbarea Mara - Deac nu pot stii care era starea fizica a lui Mara ... sau nu poate ca ideea era ca Deac sa-l faca vartej pe Marin, care la 36 de ani nu mai pote fi asa rapid in min 60.
Trimite mesaj privat
cfr1907cluj
Membru

Postare: 200
Postat la 10-08-2009 08:26
CFR Sibiu a scris:
Avand in vedere absentele, a reusit sa faca o echipa (si o tactica) ce a dominat clar Steaua. Mai ales la mijloc, de unde se pare toata lumea uita ca au lipsit Dani si Culio, titulari incontestabili !
La urma urmei echipa a condus de 2 ori in Stana si cu putin noroc ar fi castigat. Nu ii poti cere sa riste mai mult decat e cazul, pentru ca e abia etapa a 2-a. In plus, oile, oricat de desculte sunt, au fost bine capacitate de Bergodi si veneau cu un moral bun dupa seria de victorii din ultima vreme. Iar cei care critica schimbarea Mara - Deac nu pot stii care era starea fizica a lui Mara ... sau nu poate ca ideea era ca Deac sa-l faca vartej pe Marin, care la 36 de ani nu mai pote fi asa rapid in min 60.

noi am aratat ca o echipa capabila sa inscrie in orice moment fara prea mult efort,dar Conceicao tinea de acel 0-1......in a-2-a repriza cand am pus osul la treaba s-a vazut clar cum ne distram cu ei,am marcat si ne-am asezat din nou in jumatatea noastra,mie personal imi displace acest stil gen: lovesti si fugi,deaceea el e principalul vinovat pentru acest egal,cand jucam cu Trombetta indiferent de scor ne mentineam sus

steoaia
Editat de cfr1907cluj la 10-08-2009 08:27
Trimite mesaj privat
CFR Sibiu
Membru

Postat la 10-08-2009 09:13
cfr1907cluj a scris:
CFR Sibiu a scris:

noi am aratat ca o echipa capabila sa inscrie in orice moment fara prea mult efort,dar Conceicao tinea de acel 0-1......in a-2-a repriza cand am pus osul la treaba s-a vazut clar cum ne distram cu ei,am marcat si ne-am asezat din nou in jumatatea noastra,mie personal imi displace acest stil gen: lovesti si fugi,deaceea el e principalul vinovat pentru acest egal,cand jucam cu Trombetta indiferent de scor ne mentineam sus

Ok, ne mentineam sus si pierdeam cu Pandurii.
Eu unul prefer un 2-2 cu Steaua decat o infrangere la Pandurii.
Recunosc,si mie imi placea cum juca echipa cu Trombetta, dar prefer totusi pragmatism si puncte.
Trimite mesaj privat
Nightwish
Membru

Postare: 70
Postat la 10-08-2009 10:36
Pragmatism? Daca ramaneau sus la presing, castigam la 2 goluri diferenta... Imi pare rau pentru Conceicao, insa se vede ca pana acum a antrenat doar echipe mici...

Hai CFR !!!
Trimite mesaj privat
CFR Sibiu
Membru

Postat la 10-08-2009 12:07
Nightwish a scris:
Pragmatism? Daca ramaneau sus la presing, castigam la 2 goluri diferenta... Imi pare rau pentru Conceicao, insa se vede ca pana acum a antrenat doar echipe mici...

Asta e doar o supozitie de-a ta ...
Daca ramaneau sus ne faceau varza oile cu mingi lungi intre linii, la cat de lenti sunt aparatorii nostri.
Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Postat la 10-08-2009 16:13
Muresan de cand a venit la CFR a jucat tot patetic ca fundas central. Nu stiu de ce se insista. Era mai bun Flores.

Din pacate Conceicao nu il prea vede pe Trica. La Andone el era cam omul de baza la mijloc. Mi-a placut sincer Dubarbier si in general faza ofensiva. Daca nu aveam aparare patetica castigam lejer

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
Szabiy
Membru

Postare: 352
Locaţia: cluj napoca
Postat la 10-08-2009 17:05
trica a zis shi la supercupa ca nu crede ca va juca pt ca nu e pregatit inca fizic total...nu stiu poate acuma este...da fii sigur ca va revenii in echipa shi ca va fii din nou omul de baza la mijlocsmiley
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 10-08-2009 18:06
daca va duceti la antrenamente o s avedeti de ce nu joaca trica,ii technic isi da viata pe teren la fel si deac,dar ne trebe un jucator care rezista 90 d minute,schimbarile trebe facute ca sa aduca un plus si nu pt ca un jucator nu mai rezista fizic.avem jucatori valorosi in lot Trica,Deac,Traore si restu rezervelor pot intra oricand in primu 11 la fel si Leao si Muresan sau tinerii din echipa.din Liga1 antrenoru nostru are cel mai dificil lucru trebe sa aleaga primu 11 din 26 de jucatori care pot fii titulari oricand.la alte echipe sunt 14 titulari si ii mai simplu sa bagi 11 si 3 rezerve,la noi ii alceva.NOI SUNTEM CFR!!!

Trimite mesaj privat
NapocA
Membru

Postare: 135
Locaţia: Cluj NapocA
Postat la 10-08-2009 21:21
Raoul CFR a scris:

Mi-a placut sincer Dubarbier

Tu chiar vorbesti serios? Maimutoiul ala prin de talente? Pacat ca nu mai exista echipa a doua, ca eu acolo ii vad locul...smiley
Editat de NapocA la 10-08-2009 21:21
Trimite mesaj privat
Pagina 3 din 4 < 1 2 3 4 >
Salt la forum: