Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 3 din 3 < 1 2 3
Autor RE: Gloria Bistrita - CFR Cluj
Szabiy
Membru

Postare: 352
Locaţia: cluj napoca
Postat la 28-09-2009 18:30
simplu CFR-ist a scris:
Szabiy a scris:
simplu CFR-ist a scris:
Diavolul a scris:
nei ii un 0 absolut ... sa fim seriosi. cred ca mai mult jumatate din fotbalistii din divizia B ar juca mai bine ca el ... meci incarcat si la fata locului am cam dominat sonorul in tribune smiley

tare deplasarea smiley

cea mai naspa deplasare din viata measmiley...am cantat maxim 50 de persoane din 200-300 cati am fostsmiley...janrami cu aialalti cacati iar siau facut de capsmiley...deplasare foarte naspa...acum 2 ani o fost de 1000 de ori mai tare la bistrita decat acumasmiley

bre zi-mi o deplasare in care a fost mai fain, sez. asta..
ca nu v-au lasat cu un steag e altceva..
gandeste-te ca noi n-am putut intra cu, coregrafia aniversara acum 1 an, si sez. trecut meci de meeci lasam steagurile afara. si asta la meciurile de acasa.

sezonul asta intr-o singura deplasare am fost...pt ca la craiova nimeni iar la tg jiu numa Elton...dar remember sezonul cand am catigat titlu deplasarea de la bistrita...de 1000 de ori mai faina...dar in fine...mie nu mi sa parut nu stiu ce iesit din comun...au mai fost deplasari gen constanta 2 sezoane la rand,timisoara sau vaslui...care mi sau parut mai reusite decat acesta...dar in fine...fiecare cu parerea lui...smiley
Editat de Szabiy la 28-09-2009 18:32
Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 28-09-2009 19:33
3 Poze

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
Diavolul
Membru

Postare: 436
Locaţia: Cluj
Postat la 28-09-2009 20:00
Nu cred ca e vorba doar de deplasare... Nu stiu daca e doar impresia mea sau galeria ca ansamblu e tot mai mica, poate chiar si oamenii care vin la stadion sunt mai putini

Na in fine... cati am fost am fost, si cati din cei ce am fost am cantat, atati am cantat ... o fi mai bine data viitoare smiley
Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Postat la 28-09-2009 20:35
Szabiy a scris:
simplu CFR-ist a scris:
Szabiy a scris:
simplu CFR-ist a scris:
Diavolul a scris:
nei ii un 0 absolut ... sa fim seriosi. cred ca mai mult jumatate din fotbalistii din divizia B ar juca mai bine ca el ... meci incarcat si la fata locului am cam dominat sonorul in tribune smiley

tare deplasarea smiley

cea mai naspa deplasare din viata measmiley...am cantat maxim 50 de persoane din 200-300 cati am fostsmiley...janrami cu aialalti cacati iar siau facut de capsmiley...deplasare foarte naspa...acum 2 ani o fost de 1000 de ori mai tare la bistrita decat acumasmiley

gandeste-te ca noi n-am putut intra cu, coregrafia aniversara acum 1 an, si sez. trecut meci de meeci lasam steagurile afara. si asta la meciurile de acasa.

sezonul asta intr-o singura deplasare am fost...pt ca la craiova nimeni iar la tg jiu numa Elton...dar remember sezonul cand am catigat titlu deplasarea de la bistrita...de 1000 de ori mai faina...dar in fine...mie nu mi sa parut nu stiu ce iesit din comun...au mai fost deplasari gen constanta 2 sezoane la rand,timisoara sau vaslui...care mi sau parut mai reusite decat acesta...dar in fine...fiecare cu parerea lui...smiley

o deplasare frumoasa nu se cantareste in numarul oamenilor prezenti, ci in modul cum ai facut-o
Trimite mesaj privat
Kaya
Membru

Postare: 161
Postat la 29-09-2009 02:30
s a scris:
Szabiy a scris:
simplu CFR-ist a scris:
Szabiy a scris:
simplu CFR-ist a scris:
Diavolul a scris:

tare deplasarea smiley

o deplasare frumoasa nu se cantareste in numarul oamenilor prezenti, ci in modul cum ai facut-o

corect. si eu chiar apreciez ce ati facut la bistrita smiley

voi radeti de mine ca sunt diferit, eu rad de voi ca sunteti toti la fel
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Postat la 29-09-2009 07:12
smileysmileysi mai exact ce-am făcut?:d

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
Diavolul
Membru

Postat la 29-09-2009 07:43
am cantat, am tipat, am topait, am injurat, ne-am bucurat pentru CFR smiley
Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Postat la 29-09-2009 12:02
simplu CFR-ist a scris:
smileysmileysi mai exact ce-am făcut?:d

lasa smiley asta putin conteaza

conteaza ca a iesit totul bine... fara amenzi si arestari ca anul trecut smiley

2008 pietonala smiley

Editat de Voda Toamna lui 1500 la 29-09-2009 12:07
Trimite mesaj privat
Diavolul
Membru

Postat la 29-09-2009 17:50
S-au publicat pozele de la meci pe cfr1907.ro ... pentru cine nu a fost acolo am gasit una care sper sa va faca pe viitor sa veniti smiley

smiley
Editat de Diavolul la 29-09-2009 17:54
Trimite mesaj privat
Pagina 3 din 3 < 1 2 3
Salt la forum: