| Autor |
RE: CFR Cluj - Poli Iasi |
Dragos19
Membru
Postare: 501
| Postat la 04-10-2009 07:01 |
|
|
Si eu sunt de parere ca Muresan are mai multe plusuri decat minusuri si chiar daca sunt nemultumiri fata de el n-ar trebui sa ne comportam ca cei din Bucuresti si sa il contestam in mod direct...(este o parere personala pentru bunul mers al echipei) si Forza CFR !
Urasc Steaua! |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 04-10-2009 08:00 |
|
|
|
simplu_cfrist a scris:
Arpi baga bani, Arpi decide...
Si Muresan e actionar 

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
| Postat la 04-10-2009 08:16 |
|
|
krucifix a scris:
Mi-e dor de " Cine e pe primul loc , cine e pe primul loc ? - CFR , CFR..." 
aia n-am mai cantat-o de 1 an si ceva..
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
| Postat la 04-10-2009 09:01 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
krucifix a scris:
In cel mai rau caz putem canta : Puteam fi pe primul , puteam fi pe primul loc , Asta e - Asta e [ tot pe aceeasi melodie ] D-ne feri 

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/ |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
| Postat la 04-10-2009 09:20 |
|
|
Pardon ... Daca castigam diseara suntem pe primu loc, unirea a facut egal la medias 
*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE *** |
|
| Autor |
hitler07
Membru
Postare: 157
| Postat la 04-10-2009 09:53 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
krucifix a scris:
in campionat nu..da in schimb am cantat-o acum 2 saptamani la meciu cu Copenhaga |
|
| Autor |
Szabiy
Membru

Postare: 352
Locaţia: cluj napoca
| Postat la 04-10-2009 12:57 |
|
|
|
simplu_cfrist a scris:
parerea mea, legata de ce s-a discutat mai sus, putin off topic fata de subiectul threadului:
- Muresan e angajat la club, Arpi il sustine si cat timp clubul face performanta si suntem acolo sus nu o sa-l schimbe din motivul ca nu e pe placul unor suporteri. Arpi baga bani, Arpi decide... Si nu il vad pe Muresan sa incerce sa il traga pe Arpi pe sfoara cu comisioane cum a facut Meme cu Jiji.
- Daca ne uitam la Muresan ca presedinte de club, e cel mai presedinte de la noi, nu poate fi comparat cu meme sau alti ca atitudine... Nu o sa il vedem nicioadata pe Muresan ca-si scoate picioarele pe geam si incepe sa bata cu ele in sticla lojei, nu o sa mearga sa sara la bataie si sa ia suporteri la pumni cum a facut meme... Prin atitudine, comportomanet si limbaj (chiar daca sunt poate cele de fatata in fata presei) se distanteaza clar de restul parvenitilor din fotbalul romanesc...
- Aceeasi idee si legata de Arpi. Putem sa il comparam ca atitudine, limbaj, comportament cu jiji, borcea, turcu, iancu, mititelu?
Si on topic un pic (desi imi e frica un pic ca si Iasiul sta bine in clasament)... Ce cantam diseara???????
referitor la ce vom canta diseara ce zici de o mue steaua...             ...ca e la moda sa ii injuram       |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 04-10-2009 13:23 |
|
|
hitler07 a scris:
simplu CFR-ist a scris:
krucifix a scris:
in campionat nu..da in schimb am cantat-o acum 2 saptamani la meciu cu Copenhaga 
nu-mi mai aduc aminte 
|
| Autor |
Diavolul
Membru

| Postat la 04-10-2009 15:13 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
nu-mi mai aduc aminte 
Are dreptate , o fost pe la mijlocul reprizei a doua la un moment dat o tzara 
p.s. am schimbat si semnatura sa nu mai aiba muri orgasm 
*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Editat de Diavolul la 04-10-2009 15:15 |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 04-10-2009 19:38 |
|
|
atmosferã de liga 2 pana acum
|
| Autor |
Diavolul
Membru

| Postat la 04-10-2009 21:07 |
|
|
nu mai zic nimic, am tipat destul pe stadion. zici ca eram 3 galerii separate ... iar meciul ... sa-mi bag p...

|
| Autor |
RAPiD_Giulesti
Membru
Postare: 14
Locaţia: Bucuresti, Piata Victoriei
| Postat la 04-10-2009 21:43 |
|
|
am urmarit meciul vostru din aceasta seara cu Iasiul in perspectiva intalnirii din etapa urmatoare, cea din Giulesti. Sunt de remarcat urmatoarele:
1.CFR are de suferit pe faza de atac deoarece nu isi concretizeaza ocaziile. Am vazut mari ocazii in meciul de astazi insa jucatorii parca se crispeaza in fata portii la finalizare. Acest aspect poate fi taxat de RAPID care nu iarta cand are ocazia, dovada fiind cele 22 de goluri marcate in 9 meciuri.
2. Chiar daca CFRul are 6 goluri primite, isi dovedesc slabiciunile din aparare, unde s-a resimtit lipsa lui Tony care este jucatorul exponential al CFRului in opinia mea. Ii port un respect deosebit pentru declaratiile cu bun simt pe care le da si modul in care joaca. Asa DA jucator!
3. RAPID - CFR ar trebui sa fie adevaratul derby al primei ligi si nicidecum derbyul acelor CLONE COMUNISTE steaua si dinamo. Aceste echipe s-au format prin destramarea altora si reprezinta RUSINEA Romaniei!
Fie ca cel mai bun sa castige in meciul de pe 17 octombrie..Este batalia pentru primul loc, deci va fi cu siguranta un meci incendiar.Forza RAPID!!!!
|
|
| Autor |
AlexD
Administrator

Postare: 911
| Postat la 05-10-2009 06:09 |
|
|
Peralta stie ca e voie sa tragi la poarta de la 16 m, in special cand ai culoar de sut?
CFR = Campionii Fotbalului Romanesc |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
| Postat la 05-10-2009 06:17 |
|
|
AlexD a scris:
Peralta stie ca e voie sa tragi la poarta de la 16 m, in special cand ai culoar de sut? 
Peralta nu trage de la distanta. Se poate observa in fiecare meci asta, ca mereu prinde 2-3 culoare bune de sut si prefera sa astepte un coechipier la pasa.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
Minimus
Membru

Postare: 54
Locaţia: Cj
| Postat la 05-10-2009 08:52 |
|
|
|
Pai atunci sa-l puna asa zisu antrenor la treaba si sa-l invete sa traga la poarta, defapt toata echipa. Eu nu am vzt o pasa precisa sau foarte rar o vezi, ba e prea tare ba e in spatele jucatorului, sa nu mai zic de pasele dint-o bucata, Iasul a tat o lectie pe cinste si au trecut cu brio examenul. |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 05-10-2009 10:17 |
|
|
cum dracu pot rata in asa fel,nei,traore,peralta,pai ai poarta in fata si un portar si tu nu nimeresti nici poarta!analfabetii pizdii.culorile conteaza.
|
|
| Autor |
CFR-istul
Membru

Postare: 657
| Postat la 05-10-2009 10:56 |
|
|
Are dreptate RAPiD_Giulesti. Si sper sa mergem in numar cat mai mare in deplasarea asta.

http://uploads.ungrounded.net/188000/188612_Posting.swf |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

| Postat la 05-10-2009 11:34 |
|
|
Io nu stiu de deplasarea de la Bucuresti, daca ii duminica seara ii cam departe, vedem ce se poate organiza, insa am ramas dezamagit de cat de putina lume a fost la meci aseara .... inclusiv la galerie la P1 
Despre Nei si Peralta nu stiu de ce se mai discuta... se "cunoaste" de mult valoarea lor, doar asa suntem noi romanii, ne place sa ne imbatam cu apa de ploaie... Traore, ok, se mai intampla sa ratezi, dar ceilalti doi is absolut OUT...
|
| Autor |
RAPID Bucuresti - CFR Cluj |
RAPiD_Giulesti
Membru
Postare: 14
Locaţia: Bucuresti, Piata Victoriei
| Postat la 05-10-2009 12:26 |
|
|
Sambata 17 octombrie, ora 20:00, stadion GIULESTI
RAPID Bucuresti - CFR Cluj
derbyul pentru primul loc. Pacat ca se va disputa dupa o pauza de 2 saptamani. Impresii despre viitorul meci?
Editat de RAPiD_Giulesti la 05-10-2009 12:37 |
|