| Autor |
RE: CFR 1907 CLUJ – FC TIMISOARA |
gobbytzu
Membru
Postare: 117
Locaţia: Cluj-napoca
| Postat la 25-10-2009 23:10 |
|
|
|
atmosfera...da ,a fost tare,care avetzi poze sau ceva care sa arate ca timisorenii au aruncat petarda aia sa o punetzi p site sau oriunde sa vada jabba ce suporteri are!! |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 25-10-2009 23:14 |
|
|
te aperi acasa,un singur atacant 4 fundasi 2 inchizatori 1 atacant si 3 mijlocasi!un traore penibil,dupa rosu la impiedicat pe avram,un culio care se zbate dar tot egoist ramane,un dubarbier extrem de prost.
|
|
| Autor |
eduard8559
Membru
Postare: 87
Locaţia: sighetu marmatiei
| Postat la 26-10-2009 00:15 |
|
|
|
Un antrenor nou ar puteas dimpotriva sa strice echipa, , nu cunoaste jucatorii, nu se acomodeaza cu el, pierdem puncte si ajungem iar la 4 antrenori pe an, ba mai mult o sa plece pe o suma destul de mare, nu are rost riscu asta, eu as merge tot cu Conceicao, suntem la golaveraj cu prima clasata dupa ce am jucat deja toate meciurile tari. Acuma sa vorbim putin despre lot, antrenorul lucreaza cu ce are, atacu e subtire( nici Traore nu e super-atacant), apararea e cum e, mijlocu e destul un mijlocas sa prinda o zi slaba, Kone accidentat, Traore inca necopt, Didy nerefacut,Nei nu a impresionat, Bus prea tanar, Dubarbier iesit din forma , solutii pe banca destul de putine. Unde vedeti voi super-lotu? In loc sa fim multumiti de pozitia din clasament. |
|
| Autor |
Napoca Republic
Membru

Postare: 13
| Postat la 26-10-2009 06:17 |
|
|
Ladislau Boloni cred ca ar face cu adevarat o echipa din jucatorii nostri,care ar defila in campionat! Ar fi chiar tare sa reuseasca cei din conducere sa l instaleze ca tehnician.
Hai 1907 CLUJ |
|
| Autor |
Napoca Republic
Membru

Postare: 13
| Postat la 26-10-2009 06:25 |
|
|
|
Apropo,se poate vedea inregistrarea partidei undeva? stie cineva? |
|
| Autor |
CFR_Rulz
Membru

Postare: 683
| Postat la 26-10-2009 06:52 |
|
|
Care plm e faza cu Nei? De ce a jucat si ieri titular? Nu vede nimeni ca e praf? Ieri a reusit performanta sa piarda sa piarda toate mingile care au ajuns la el. Practic noi am jucat in 10 cat a fost Nei pe teren. Mai bine s-ar juca cu Bus decat cu Nei. Ca daca mergi sa cauti jucatori in Cluj pe sintetic, gasesti cel putin 10 jucatori mai buni ca Nei.
 |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 26-10-2009 07:06 |
|
|
|
CFR_Rulz a scris:
Care plm e faza cu Nei? De ce a jucat si ieri titular? Nu vede nimeni ca e praf? Ieri a reusit performanta sa piarda sa piarda toate mingile care au ajuns la el. Practic noi am jucat in 10 cat a fost Nei pe teren. Mai bine s-ar juca cu Bus decat cu Nei. Ca daca mergi sa cauti jucatori in Cluj pe sintetic, gasesti cel putin 10 jucatori mai buni ca Nei.
Spune-i asta lui Muresan, care il considera pe Nei un transfer foarte reusit 

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
Bobo 07
Membru

Postare: 94
Locaţia: Cluj
| Postat la 26-10-2009 07:24 |
|
|
Sper ca Nei de pe acuma isi face bagajele. Doua situati bune de atac si el lasa mingea afara? Si Deac ala, este ca un copac, sare mingea din el. Iar Conceicao sa comita o greseala tactica asa mare... pe cine voia sa blocheze cu doi inchizatori, o echipa de lesinati care deobicei joaca defensiv?
Macar stiu un lucru dupa meciul asta. Desi am jucat prost, arbitrul a fost impotriva noastra, si a mai fost eliminat si un jucator de la noi, am fost peste FC timisoara. Probabil, avem si asa sanse bune pentru titlu. 
Primele doua minute filmate de mine la meci din tribuna 2: http://www.youtube.com/watch?v=oB0LrGlxXUM |
|
| Autor |
Minimus
Membru

Postare: 54
Locaţia: Cj
| Postat la 26-10-2009 07:32 |
|
|
Pe mine din iarana trecuta ma dezamageste I.Muresan.... sa-l vinda odata pe Culio, ca altfel nu scapam de jucatorul asta egoist. Nu stiu cum nu-l scoate antrenorul pe asta? Chiar nu vede nimeni ca pierde mingile aiurea, nu paseaza cand trebuie, exagereaza cu driblingurile, cand paseaza paseaza doar la conationali...exceptie fiind jocul de ieri ca nu era Peralta si a mai pasat-o la Muresan. Pentru 1-2% cat are sclipiri nu stiu daca merita titular.
 |
|
| Autor |
Minimus
Membru

Postare: 54
Locaţia: Cj
| Postat la 26-10-2009 07:34 |
|
|
nu mai merge filmarea...error
 |
|
| Autor |
miki_dude
Membru
Postare: 47
| Postat la 26-10-2009 09:59 |
|
|
Dupa parerea mea Culio e cam singurul care poate face jocul la mijloc. Intr-adevar sunt momente cand exagereaza cu driblingurile dar fara el ne va fi mai greu.
Daca i se va gasi un inlocuitor pe masura il putem vinde.
Intotdeauna clujean! |
|
| Autor |
Bobo 07
Membru

Postare: 94
| Postat la 26-10-2009 11:00 |
|
|
Minimus a scris:

Se poate sa fie ceva de la tine. La mine pare sa mearga fara probleme, unii chiar au comentat la video. |
|
| Autor |
CFR Sibiu
Membru
Postare: 115
Locaţia: CJ
| Postat la 26-10-2009 11:07 |
|
|
|
eduard8559 a scris:
Un antrenor nou ar puteas dimpotriva sa strice echipa, , nu cunoaste jucatorii, nu se acomodeaza cu el, pierdem puncte si ajungem iar la 4 antrenori pe an, ba mai mult o sa plece pe o suma destul de mare, nu are rost riscu asta, eu as merge tot cu Conceicao, suntem la golaveraj cu prima clasata dupa ce am jucat deja toate meciurile tari. Acuma sa vorbim putin despre lot, antrenorul lucreaza cu ce are, atacu e subtire( nici Traore nu e super-atacant), apararea e cum e, mijlocu e destul un mijlocas sa prinda o zi slaba, Kone accidentat, Traore inca necopt, Didy nerefacut,Nei nu a impresionat, Bus prea tanar, Dubarbier iesit din forma , solutii pe banca destul de putine. Unde vedeti voi super-lotu? In loc sa fim multumiti de pozitia din clasament.
De acord cu Eduard, e drept ca echipa nu practica un stil placut ochiului, insa pana una alta, dupa ce am jucat cu toate echipele tari (mai putin Vaslui) suntem acolo sus. Timisoara o sa joace cu Steaua, Dinamo etc. asa ca abia la sfarsitul turului ar fi corect sa tragem concluziile. E drept ca in Europa mergem cam slab, insa deocamdata avem sanse si acolo.
Sunt de acord cu cei care critica antrenorul si jocul echipei, trebuie pusa un pic de presiune pe ei, cat sa ii mentinem in priza, insa cand criticile devin agresive sau lipsite de inteligenta (sa nu spunem golanesti, ca seman cu oierul ), mai mult strica. In plus, asa cum spunea si Eduard nu avem nici noi cine stie ce super-lot, astea sunt vrajelile militianului Dragomir si a celorlalti bucuresteni care incearca in felul asta tot felul de diversiuni, care ar putea destabiliza clubul (din cauza asteptarilor f. mari create artificial). Sa nu uitam ca nici cu Uhrin echipa nu juca incantator, nici nu Andone (cu exceptia turului), doar cu Trombetta, insa si atunci am pierdut puncte aiurea.
Eu i-as acorda incredere lui Conceicao pana la iarna, si apoi vedem. Sunt sigur ca si atunci vom fi tot in frunte. Iar daca va fi cazul de schimbat antrenorul, macar noul venit va avea timp sa cunoasca lotul. |
|
| Autor |
Gaboru
Membru
Postare: 35
Locaţia: Numai CLUJ , Numai CFR
| Postat la 26-10-2009 11:26 |
|
|
iancule tio dam la muie  |
|
| Autor |
SUD
Membru

Postare: 318
| Postat la 26-10-2009 16:56 |
|
|
Bobo 07 a scris:
Minimus a scris:

Se poate sa fie ceva de la tine. La mine pare sa mearga fara probleme, unii chiar au comentat la video.
http://www.ziua.ro/news.php?id=42679&data=2009-10-26
Noi cantam pentru echipa
Noi cantam pentru culori
Sustinem o CAMPIOANA
CLuj-Napoca Suntem NOI

Editat de SUD la 26-10-2009 18:16 |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
| Postat la 26-10-2009 17:52 |
|
|

Au filmat mingea si cica ii petarda 
*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Editat de Diavolul la 26-10-2009 17:58 |
|
| Autor |
Culio89
Membru
Postare: 72
Locaţia: Cluj Napoca
| Postat la 26-10-2009 18:47 |
|
|
Un singur lucru nu inteleg:DE CE se tot insista cu acest jucator numit:Nei????????????
Imi spune si mie cineva un motiv clar dc e titular meci de meci,(in afara faptului ca o dat 2 goluri in meciul cu rapid)?????nici un stop nu poate face,fuge aiurea,nici nu vede ca se plimba in offside(de vreo 3 ori a facut faza asta doar in meciul cu timisoara),de cate ori a fost singur cu portaru si nu a putut nici sa dea PE poarta acea minge....deci absolut PENIBIL....mai bn joaca Bus, sau Didy(in ultimele meciuri nu mai joaca deloc...desi a revenit de mult la antrenamente.....)
2.Cum sa incepi o partida acasa,cu timisoara in care trebuie sa fortezi victoria cu 2 inchizatori,in atac cu PENIBILUL nei,si dupa 39 de minute sa te trezesti ca ai avea nevoie de inca un atacant???
dc nu o inceput asa din primul minut???ar fi economisit o schimbare cu care il putea schimba pe nei cu didi,dar cum sa il schimbe pe marele nei?? nu stiu dar cred ca nei ii face cv favoruri lui conceicao ca e prea de tot,sa il tot titularizezi meci de meci,si sa vezi ce rau joaca,nu arata nimic ...(o alta faza cu nei,nu stiu dc ati vazut sau nu,dar la un moment dat se tinea de mana cu un negru de la timisoara,cred ca era nibombe ala ))

<<<FORTZA C.F.R 1907 CLUJ>>>
Editat de Culio89 la 26-10-2009 18:48 |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
| Postat la 26-10-2009 18:49 |
|
|
ba care ati fost la tribuna 1, de acolo s-o aruncat sau ce plm tot insista aiurea in ziare cu faza cu petarda?
din galerie de la noi nu s-o aruncat sigur. din tribune nu stiu.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
hitler07
Membru
Postare: 157
| Postat la 26-10-2009 18:59 |
|
|
ce penibila faza..ca cica ne demonstreaza ei ca nu s-o aruncat din sectoru oaspetilor si de pe filmarea asta nu-ti dai seama absolut deloc de unde s-o aruncat |
|
| Autor |
martipan
Membru

Postare: 438
| Postat la 26-10-2009 19:00 |
|
|
Culio89 a scris:
Un singur lucru nu inteleg:DE CE se tot insista cu acest jucator numit:Nei????????????
Imi spune si mie cineva un motiv clar dc e titular meci de meci,(in afara faptului ca o dat 2 goluri in meciul cu rapid)?????nici un stop nu poate face,fuge aiurea,nici nu vede ca se plimba in offside(de vreo 3 ori a facut faza asta doar in meciul cu timisoara),de cate ori a fost singur cu portaru si nu a putut nici sa dea PE poarta acea minge....deci absolut PENIBIL....mai bn joaca Bus, sau Didy(in ultimele meciuri nu mai joaca deloc...desi a revenit de mult la antrenamente.....)
2.Cum sa incepi o partida acasa,cu timisoara in care trebuie sa fortezi victoria cu 2 inchizatori,in atac cu PENIBILUL nei,si dupa 39 de minute sa te trezesti ca ai avea nevoie de inca un atacant???
dc nu o inceput asa din primul minut???ar fi economisit o schimbare cu care il putea schimba pe nei cu didi,dar cum sa il schimbe pe marele nei?? nu stiu dar cred ca nei ii face cv favoruri lui conceicao ca e prea de tot,sa il tot titularizezi meci de meci,si sa vezi ce rau joaca,nu arata nimic  ...(o alta faza cu nei,nu stiu dc ati vazut sau nu,dar la un moment dat se tinea de mana cu un negru de la timisoara,cred ca era nibombe ala  ))
deja ne-a scos peri albi cu televizorul asta
martipan |
|