Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 3 din 7 < 1 2 3 4 5 6 > >>
Autor RE: Alba Iulia - CFR Cluj
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
Postat la 01-11-2009 13:51

gata smiley

rabdarea mea cu conceisao a ajuns la limita... si stilul de echipa mica pe care il impregneaza... personal o sa-l fruier si o sa-l huiduiesc si o sa strig demisia pana raman fara voce... antrenorul pestelui...
http://cel-mai-tare-blog.blogspot.com Trimite mesaj privat
Minimus
Membru

Postare: 54
Locaţia: Cj
Postat la 01-11-2009 13:53
dezamagitor, antrenor de 2 lei. pe Deac trebuia sa-l schimbe dp 15 min. si sa-l bage pe Mara. Apoi cum il schimbi pe Peralta? care era mijlocul care merge. Didi e omul care trebuia in locul lui Nei!

cu antrenorul asta nu castigam campionatul asta e sigur!smiley
Trimite mesaj privat
alexxCFR
Membru

Postare: 36
Postat la 01-11-2009 13:55
aaaaaaaahhhhsmileysmiley....conceicaio sa nu te mai vad in gruia!!!!PLEACA!smileysmiley
Trimite mesaj privat
simplu_cfrist
Membru

Postat la 01-11-2009 13:56
eu ca spectator de rand nu mai am rabdare...

iti incuranjezi echipa, esti alaturi de ea si la bine si la greu, nu ii voi fluiera niciodata pe jucatari daca isi dau viata pe teren, daca joaca prost nu ii voi fluiera niciodata, dar de conceisau m-am saturat pana peste cap...

Ma intreb daca galeria mai are rabdare cu el... si daca nu e cazul sa ia atitudine...
CFR-VICTORIE
Membru

Postare: 65
Postat la 01-11-2009 13:59
vai de capu nostrusmiley puteam fi pe primu loc asta eee asta eee
Trimite mesaj privat
alexxCFR
Membru

Postat la 01-11-2009 13:59
PLEACA DIN GRuIAAAAAA!!!!smileysmiley
Trimite mesaj privat
alexxCFR
Membru

Postat la 01-11-2009 14:00
PLEACA DIN GRuIAAAAAA!!!!smileysmiley
Trimite mesaj privat
clujeanul
Membru

Postare: 41
Locaţia: Cluj
Postat la 01-11-2009 14:02
Astept demisia de onoare! smiley smiley
Trimite mesaj privat
fancfr-cj
Membru

Postare: 3
Postat la 01-11-2009 14:13
trebuie sa protestam,va rog pe toti sa gasim impreuna o modalitate de protest..steaguri albe,batiste,etc. dar trb. scapat de panarama de antrenor..ce ziceti?smiley
Trimite mesaj privat
gicutu
Membru

Postare: 9
Locaţia: cluj napoca
Postat la 01-11-2009 14:25
Tampitul de Muresan a declarat ca nu e vina antrenorul (de parca am avea asa ceva ,la noi antrenori sunt Tony,Cadu si portughezii,care il tin pe tusa pe Mara).Ar fi timpul ca patronul sa schimbe la pache antrenorul si presedintele .Am vazut si ce bun conducator e securistul .smiley
Trimite mesaj privat
alexxCFR
Membru

Postat la 01-11-2009 14:31
Domnule Paszkany va rugam frumos luati atitudine!!!!asa nu se mai poate...antrenorulee PLEACA DIN GRuIA.!!smileysmiley
Trimite mesaj privat
CFR-istul
Membru

Postare: 657
Postat la 01-11-2009 14:40
Conceisao sa plece din Gruia si sa il ia cu el si pe handicapatul de Nei! Daca il mai vad pe Nei titular la vre-un meci jur ca sar gardul si intru pe teren.smiley

http://uploads.ungrounded.net/188000/188612_Posting.swf
Trimite mesaj privat
simplu_cfrist
Membru

Postat la 01-11-2009 14:45

nu cred ca ar fi bine sa intram pe teren totusi smiley, chiar daca o zici in gluma
dar sa fluturi o batista sau un servetel alb poti smiley
cefr_ist
Membru

Postare: 23
Locaţia: cluj-napoca
Postat la 01-11-2009 14:48
De ce o fost schimbat Peralta nu o sa inteleg nicodata, fara Peralata la mijoc suntem morti el ordoneaza jocul echipei.
Trimite mesaj privat
CFR-istul
Membru

Postare: 657
Postat la 01-11-2009 14:54
simplu_cfrist a scris:

nu cred ca ar fi bine sa intram pe teren totusi smiley, chiar daca o zici in gluma

Eu nu voi intra pe teren. Am zis mai mult la nervi. Dar eu nu inteleg cum poti sa joci cu Nei titular cand el nu a facut nimic tot turul de campionat. Are pile sau ce? Chiar si Anca la varsta asta e cu 2 clase peste Nei. Si pe langa Nei la iarna ar trebui sa schimbam 3-4 jucatori + un antrenor nou. Eu unul l-as dori pe Andone, Grigoras sau Ionut Popa.

http://uploads.ungrounded.net/188000/188612_Posting.swf
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 01-11-2009 15:02
fratiulor ce meci ati avzut,peralta a luat galben penibil,nu a jucat nimic a fost cel mai prost jucator cu tony,nei si cu muresan.Deac si Culio au mai aratat ceva pe teren...au recuperat mingi au creat faze!TOATA ECHIPA JOACA PENIBIL,echipa este condusa de un tehnician penibil iar staffu este condus de un porc mistret.mercenarii nu o sa mai fie niciodata jucatori ei raman mercenari.batiste albe=))=)) si ce rezolvi cu asta?la urm meci porcu va interzice batistele albe=)).

Trimite mesaj privat
CFR Sibiu
Membru

Postare: 115
Locaţia: CJ
Postat la 01-11-2009 16:09
Minimus a scris:
dezamagitor, antrenor de 2 lei. pe Deac trebuia sa-l schimbe dp 15 min. si sa-l bage pe Mara. Apoi cum il schimbi pe Peralta? care era mijlocul care merge. Didi e omul care trebuia in locul lui Nei!

cu antrenorul asta nu castigam campionatul asta e sigur!smiley

Deac a fost printre cei buni astazi ... a alergat mult, si la recuperare a fost chiar bun. Peralta trebuia schimbat, sa nu uitam ca saptamana trecuta a fost doar pe drumuri; pe langa ca nu s-a antrenat, a luat si un galben care il suspenda automat etapa viitoare.
Didi a fost chiar penibil cat a jucat ... nu i-a iesit nimic, nu a avut nici macar vointa,a frecat menta pe teren. La fel si Dubarbier.

Cu un lucru suntem insa de acord, Conceicao trebuie sa plece, a facut deja prea multe greseli ! Spun asta cu toate ca i-am luat tot timpul apararea pe aici si am sustinut ca trebuie lasat macar pana in iarna.
Se pare ca nu mai are nici un fel de autoritate asupra jucatorilor.
Editat de CFR Sibiu la 01-11-2009 16:12
Trimite mesaj privat
eu cfristul
Membru

Postare: 190
Postat la 01-11-2009 16:17
jucati fotbal nenorocitilor mercenarilor!!!!!!!!!!!!!!!!!smileysmileysmiley
Trimite mesaj privat
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
Postat la 01-11-2009 17:06
simplu_cfrist a scris:

La cum joaca echipa nu cred ca batista ar avea efect , e nevoie de cearceaf smiley

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/
Trimite mesaj privat
tommyka21
Membru

Postare: 24
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 01-11-2009 17:19
am fost la meci si a fost penebil ce a jucat cfr. Nu pot sa nu remarc si sper sa se ia si atitudine fata de suporterii care au rupt scaune su gardul, si cei care au aprins lucruri pirotehnice. Avem lideri de galeria care ar trebuii sa intrevina, unii dintre suporteri chiar au luat-o razna. Ce au facut nu este in spiritul cfr-ului. RUSINE ACESTOR SUPORTERI (sper sa nu-i mai vad niciodata la meci la cfr,pt ca ce fac este o rusine atat scandarile cat si comportamentul). FORZA CFR!!!!
Trimite mesaj privat
Pagina 3 din 7 < 1 2 3 4 5 6 > >>
Salt la forum: