gobbytzu a scris:
ar trebui sa incetam sa ne certam stelisti,timisoreni,dinamovist i,sa dam mana cu totii si sa tinem un moment de reculegere pt k tocmai a murit fotbalul romanesc.
poate ca in sfarsit veti intelege ca frf-ul NU va este prieten. iancu, borcea, becali, muresan, paszkany NU sunt raspunsul ptr. un fotbal curat. va bucurati de balaj, corpodean, cupe, campionate, penalty-uri gratuite. toate astea...ptr. ce?
suporterii ar trebui sa fie uniti. cei care simt ceva ptr. FOTBAL, ar trebui sa inteleaga un lucru. furandu-ne caciula unul altuia, batai pe bannere, torte si rachete aruncate aiurea, certuri pe internet, toate astea sunt doar niste copilarii fara nici un sens. ceea ce se practica acum in romania, NU e fotbal. e o lupta cretina a unor oameni care doresc sa iasa in fata, prin tot felul de minciuni si furturi, arbitrii corupti, influente imbecile.
redati fotbalul SUPORTERILOR!!!
Editat de sudTm la 05-11-2009 22:16
de acord cu tine,ar trebui sa facem o campanie nationala cu faza asta,fotbalul fara suporteri nu exista,dak continua pata asta neagra fotbalul romanesc va disparea!!
gobbytzu a scris:
de acord cu tine,ar trebui sa facem o campanie nationala cu faza asta,fotbalul fara suporteri nu exista,dak continua pata asta neagra fotbalul romanesc va disparea!!
cand ne-au luat numele si culorile, multi s-au bucurat. majoritatea se bucura si azi, ne ironizeaza peste tot. cand ne-au laut 6 puncte, toata lumea a fost multumita si fericita. la tg jiu totul a fost premeditat, avea dreptate sandu, dar a fost premeditat de boc, sandu si muresan, in complicitate cu jandarmeria CRAIOVA. v-ati bucurat ca ne-am luat gaze, amenzi si interdictii, cate nu veti lua voi sau altii in 20 de ani. toate astea nu v-au pus pe ganduri, catusi de putin. am fostr, suntem si vom ramane SINGURI intr-o lupta pana la capat impotriva cancerului din sportul romanesc, din fotbalul romanesc. cand veti suferi si voi, asa cum suferim noi de ani si ani de zile, veti fi singuri, si abia atunci veti intelege cat de generalizat e cancerul asta. insa vai, va fi MUUULT prea tarziu. am initiat campania SUSTINETI ECHIPA LOCALA, multi n-au inteles nimic din asta. NU suntem nici cei ma frumosi, nici cei mai multi, nici cei mai curati suporteri. insa avem un IDEAL si o dragoste ptr. care, daca va fi sa murim, vom muri LUPTAND. asta a inteles si frf-ul si jandarmeria si toti cei care doresc sa ne distruga. insa NU vor reusi niciodata. cu cat vom fi mai multi, cu atat vom fi mai puternici. ganditi-va la asta
Editat de sudTm la 05-11-2009 22:26
gobbytzu a scris:
ar trebui sa incetam sa ne certam stelisti,timisoreni,dinamovist i,sa dam mana cu totii si sa tinem un moment de reculegere pt k tocmai a murit fotbalul romanesc.
poate ca in sfarsit veti intelege ca frf-ul NU va este prieten. iancu, borcea, becali, muresan, paszkany NU sunt raspunsul ptr. un fotbal curat. va bucurati de balaj, corpodean, cupe, campionate, penalty-uri gratuite. toate astea...ptr. ce?
suporterii ar trebui sa fie uniti. cei care simt ceva ptr. FOTBAL, ar trebui sa inteleaga un lucru. furandu-ne caciula unul altuia, batai pe bannere, torte si rachete aruncate aiurea, certuri pe internet, toate astea sunt doar niste copilarii fara nici un sens. ceea ce se practica acum in romania, NU e fotbal. e o lupta cretina a unor oameni care doresc sa iasa in fata, prin tot felul de minciuni si furturi, arbitrii corupti, influente imbecile.
redati fotbalul SUPORTERILOR!!!
De acord cu tine, insa suferintele primeaza in fata echipei favorite...
nici un pic de demnitate Tony?... normal nici un pic de respect nu ai pt.meseria de antrenor,pt fotbal si fanii ai acestui sport..este singurul antrenor care nu-si recunoaste niciodata vina,nu isi asuma nici-un rezultat.nu te-am auzit la vreo conferinta sa recunosti ca ai gresit.de ex pe langa ca norocos am egalat,nu incerci sa conservi rezultatul ci pierzi pe final,la fel ca si cu unirea alba...relatii de joc nu avem,argentinienii se cauta sa paseze doar intre ei,ei cu fotbalul lor,deac alearga singur degeaba,portughezii de bat cap in cap in aparare(vezi nuno-cadu-tony)..conditie fizica nu avem.capitan de echipa nu avem.asta e.eu ma bucur ca am pierdut pt. ca nu putem fenta fotbalul la infinit,vreau sa pierdem si cu astra la scor,da de se trezeste muresan.
fancfr-cj a scris:
nici un pic de demnitate Tony?... normal nici un pic de respect nu ai pt.meseria de antrenor,pt fotbal si fanii ai acestui sport..este singurul antrenor care nu-si recunoaste niciodata vina,nu isi asuma nici-un rezultat.nu te-am auzit la vreo conferinta sa recunosti ca ai gresit.de ex pe langa ca norocos am egalat,nu incerci sa conservi rezultatul ci pierzi pe final,la fel ca si cu unirea alba...relatii de joc nu avem,argentinienii se cauta sa paseze doar intre ei,ei cu fotbalul lor,deac alearga singur degeaba,portughezii de bat cap in cap in aparare(vezi nuno-cadu-tony)..conditie fizica nu avem.capitan de echipa nu avem.asta e.eu ma bucur ca am pierdut pt. ca nu putem fenta fotbalul la infinit,vreau sa pierdem si cu astra la scor,da de se trezeste muresan.
Amice, nu e vina antrenorului ca panaramele astea isi fac de cap pe teren. E vina lui ca au luat gol in minutul 96? E vina lui ca se impleticesc in minge? E vina lui ca nu leaga 3 pase cum trebuie? Lasa ca antrenori o sa mai fie, asta e cert, insa trebuie sa plece unii din conducere (in speta, Iuliu Muresan). De-acolo se trage tot
Daca ne aparam la 2-2 ati fi vis ca de ce nu atacam, mereu conceicao e de vina, dar eu cred ca e vinovat cineva din loja, adik Muresan, incep sa cred ca se baga peste echipa, cu timpul o sa imi dati dreptate, eu nu dau vina pe antrenor, Muresan isi baga nasu, o sa vedeti ca am dreptate. El ar trebui sa plece, numa declaratii tampite, se tot baga in vestiar( ce treaba are el acolo?), am castigat cu 4-1 in Giulesti cu aceeeasi jucatori si acelasi antrenor, am invins Copenhaga cu aceeasi jucatori si acelasi antrenor, e clar ca Muresan se baga, sa ne lase in pace, sa stea acasa la televizor, o sa vedeti ca am dreptate, el e problema.
fancfr-cj a scris:
Amice, nu e vina antrenorului ca panaramele astea isi fac de cap pe teren. E vina lui ca au luat gol in minutul 96? E vina lui ca se impleticesc in minge? E vina lui ca nu leaga 3 pase cum trebuie? Lasa ca antrenori o sa mai fie, asta e cert, insa trebuie sa plece unii din conducere (in speta, Iuliu Muresan). De-acolo se trage tot
Prieteni, daca nu va pricepeti la fotbal nu mai comentati aiurea !
Da, este vina MAJORA a lui Conceicao:
- e vina lui ca am luat gol in min 96 ! Dupa ce am egalat (cu 2 oameni in minus!) trebuia sa urle la ei sa stea toti in poarta si sa tina de minge. Acum am fi fost la 1pt in spatele Spartei si cu mari sanse de calificare. El i-a lasat sa atace ...
- E vina lui ca nu leaga 3 pase pentru ca i-a pozitionat prost pe teren. Si normal ca nu se gasesc cu pase, daca au adversari bine pozitionati. Sparta a acoperit perfect zonele, prin asezarea tactica. Au avut 2 oameni in fata - unul langa altul care au intrat pe spatiul dintre Cadu si Alcantara, iar in spatele lor alti 2 la recuperare. Noi l-am avut doar pe Muresan sa le faca fata astora, Peralta era in fata (de fapt pe nicaieri).
-E si vina lui Conceicao ca jucatorii se impleticesc. Noi nu jucam mai mult de o repriza (in afara barurilor) pentru ca nu avem conditie fizica. Si antrenorul e partial vinovat de asta, impreuna cu preparatorul.
- Vina lui Muresan e doar ca l-a adus pe Conceicao.
Inainte de a-l injura amintiti-va ca in cativa ani a facut o echipa si un stadion la care nici nu visati voi acum 5 ani.
Toate astea le spune un om care l-a sustinut pe Conceicao (a se verifica toate postarile mele) tot timpul, chiar daca am intrat in gura unora.
Problema noastra e ca s-au blazat baietii de Portugalia si de America de Sud.Bine spunea M. Lucescu...jucatorii straini vin cu entuziasm 6 luni-1 an...dupa aia e nasol. In plus, nu le mai intra banii ca inainte, asa ca freaca menta pe teren.
Solutia imediata e sa aducem rapid un antrenor care sa ii bage in priza pe termen scurt, pana in iarna. (Ce greseala s-a facut cu Uhrin !! - asta e intr-adevar iar greseala lui I.Muresan - incepuse sa bage disciplina ii jucatori si s-au revoltat aia).
Apoi in iarna antrenorul sa faca curatenie generala.
Fara suparare dar ar cam trebui sa plece: Cadu (dupa 3 ani la echipa si 2 goluri pe barba lui azi, vine si ne zice ca atat pot echipele din Romania), Nuno Claro, Alcantara,Peralta, Culio, Dani (toti s-au cam plictisit de Cluj), Leao, Didi (fara suparare, dar dupa accidentari nu mai baga piciorul), Nei (fara treaba, in afara de forta n-are nimic-el vrea, saracu', dar degeaba).
Sincer, nu vreau sa ii includ aici pe Dubarbier, sunt sigur ca e doar intr-o pasa proasta, e tanar si vrea, un antrenor bun il pune din nou pe picioare si nici pe Deac (idem cu Dubarbier). De Mara si-a cam batut joc Conceicao ...
Traore trebuie pastrat cu orice pret si educat in continuare.
Pacat de Kone, e un jucator incredibil, suflet mare - cat timp a jucat accidentat - insa am impresia ca nu ne mai putem permitem sa-i platim salariul. Tare mi-e frica sa nu plece la iarna. Desi, daca vindem macar o parte din gloabele de mai sus se strang ceva bani...
Editat de CFR Sibiu la 06-11-2009 01:01
CFR Sibiu a scris:
Problema noastra e ca s-au blazat baietii de Portugalia si de America de Sud.Bine spunea M. Lucescu...jucatorii straini vin cu entuziasm 6 luni-1 an...dupa aia e nasol. In plus, nu le mai intra banii ca inainte, asa ca freaca menta pe teren.
Solutia imediata e sa aducem rapid un antrenor care sa ii bage in priza pe termen scurt, pana in iarna. (Ce greseala s-a facut cu Uhrin !! - asta e intr-adevar iar greseala lui I.Muresan - incepuse sa bage disciplina ii jucatori si s-au revoltat aia).
Apoi in iarna antrenorul sa faca curatenie generala.
Fara suparare dar ar cam trebui sa plece: Cadu (dupa 3 ani la echipa si 2 goluri pe barba lui azi, vine si ne zice ca atat pot echipele din Romania), Nuno Claro, Alcantara,Peralta, Culio, Dani (toti s-au cam plictisit de Cluj), Leao, Didi (fara suparare, dar dupa accidentari nu mai baga piciorul), Nei (fara treaba, in afara de forta n-are nimic-el vrea, saracu', dar degeaba).
Sincer, nu vreau sa ii includ aici pe Dubarbier, sunt sigur ca e doar intr-o pasa proasta, e tanar si vrea, un antrenor bun il pune din nou pe picioare si nici pe Deac (idem cu Dubarbier). De Mara si-a cam batut joc Conceicao ...
Traore trebuie pastrat cu orice pret si educat in continuare.
Pacat de Kone, e un jucator incredibil, suflet mare - cat timp a jucat accidentat - insa am impresia ca nu ne mai putem permitem sa-i platim salariul. Tare mi-e frica sa nu plece la iarna. Desi, daca vindem macar o parte din gloabele de mai sus se strang ceva bani...
Bine zis prietene. Cine se indoieste de importanta antrenorului la o echipa sa se uite la Unirea Urziceni.Inafara de Brandan si poate Varga si Galamaz nici un jucator din lotul lor nu ar avea loc la noi.Ei joaca fotbal , noi nu.Diferenta ii antrenorul.
Prima masura care trebuie luata e Conceicao sa fie demis si Nei trimis la spalat toalete.
A 2-a masura e sa se inceapa negocierile cu Andone si sa fie adus inapoi cat de repede posibil. El e singurul antrenor valoros care in momentul de fata e liber de contract.
tot nu inteleg ce aveti cu conceicao (nu ma intelegeti gresit si eu as prefera sa plece) dar nu e principalul vinovat pt ce se intampla. eu i-as deminte pe antrenorul principal razvan zamfir si pe secundul iuliu muresan.
arbitrajul a fost de cacat, dar nu are rost sa cautam vina la arbitru. echipa a jucat slab, mai ales in aparare. multumiri galeriei care a cantat destul de frumos si la 2-0 si 2-1 pentru ei, condusi de un bodea putin mai activ ca de obicei . si multumiri celor care au ramas dupa meci sa intampine jucatorii si .. rahatului de culio.
Rusine jucatorilor si pseudo-antrenorului. De cand e Conceicao antrenor nu am vazut nici o schema tactica, nimic. Pe vremea lui Bergodi si Andone, vedeam combinatii, pase inteligente. Acum nimic. Antrenorul trebuie demis obligatoriu si in iarna adusi 5 jucatori noi. Un portar, 2 aparatori centrali, un mijlocas si un atacant. Dupa parerea mea o gresala foarte mare a fost faptul ca l-am lasat pe Trica sa plece. El putea fi mintea limpede de la centrul terenului.
fancfr-cj a scris:
Prieteni, daca nu va pricepeti la fotbal nu mai comentati aiurea !
Da, este vina MAJORA a lui Conceicao:
- e vina lui ca am luat gol in min 96 ! Dupa ce am egalat (cu 2 oameni in minus!) trebuia sa urle la ei sa stea toti in poarta si sa tina de minge. Acum am fi fost la 1pt in spatele Spartei si cu mari sanse de calificare. El i-a lasat sa atace ...
- E vina lui ca nu leaga 3 pase pentru ca i-a pozitionat prost pe teren. Si normal ca nu se gasesc cu pase, daca au adversari bine pozitionati. Sparta a acoperit perfect zonele, prin asezarea tactica. Au avut 2 oameni in fata - unul langa altul care au intrat pe spatiul dintre Cadu si Alcantara, iar in spatele lor alti 2 la recuperare. Noi l-am avut doar pe Muresan sa le faca fata astora, Peralta era in fata (de fapt pe nicaieri).
-E si vina lui Conceicao ca jucatorii se impleticesc. Noi nu jucam mai mult de o repriza (in afara barurilor) pentru ca nu avem conditie fizica. Si antrenorul e partial vinovat de asta, impreuna cu preparatorul.
- Vina lui Muresan e doar ca l-a adus pe Conceicao.
Inainte de a-l injura amintiti-va ca in cativa ani a facut o echipa si un stadion la care nici nu visati voi acum 5 ani.
Toate astea le spune un om care l-a sustinut pe Conceicao (a se verifica toate postarile mele) tot timpul, chiar daca am intrat in gura unora.
Faza din minutul 96 a fost contraatac, nu? Niciun fotbalist cu capul pe umeri n-ar face altceva decat sa atace atunci cand are sansa. Cat despre faptul ca n-au conditie fizica, cum poate fi vina antrenorului? Frate, pe teren joaca doua echipe, si pana la urma, oricat de bine am juca noi, daca altii joaca mai bine, nu poti sa ai pretentii. Parerea mea.