Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 3 din 10 < 1 2 3 4 5 6 > >>
Autor RE: CFR Cluj - Steaua
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 24-02-2010 19:48
hai ma am stat si eu la coada mai demult si nu mam plans atata,cei din alte orase oare vin la meciurile cu echipele mici?nu prea cred deci din aprtea mea sa steie 24 de ore la rand.sunt si CFR-isti adevarati care nu siau procurat abonament sia cuam stau la coada dar sunt 10 % din cei care au stat la coada!deci stati linistiti la coada nu va plangeti daca veniti doar pt acest meci.apropo multi stelsiti stau la coada,la ultimu meci cu steaua maim facut rost de 3 fulare cu steluta,poate o sa mai gasesc cativa adica nu poate ca sigur smiley!

ultras_CFr ce vrei s a faci tu cu 13 bilete la peluza stelista!

Trimite mesaj privat
Dragos19
Membru

Postare: 501
Postat la 24-02-2010 20:35
Pff...nu mai am rabdare...sper ca baietii sa faca un meci mare si sa i batem pe stelisti la 2 goluri diferenta...asa sec.....nu de alta dar asa poate nu iese oierul sa se planga de arbitraj. URASC STEAUA

Urasc Steaua!
Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 24-02-2010 20:41
steaguri, japoneze, fulare, ATITUTDINE. Toate acestea trebuie sa fie prezente duminica!

Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate!

Editat de Voda Toamna lui 1500 la 24-02-2010 20:42
Trimite mesaj privat
CFR-VICTORIE
Membru

Postare: 65
Postat la 24-02-2010 20:57
cine e ata de "inteligent"sa vina cu fularul stoaiei?nu pot sa inteleg pe astea, maimult sa si cumperi bilet sa stai intre cfr-isti.

KVSC 1907
http://www.youtube.com/watch?v=dDeh4skQqZo&feature=related
Trimite mesaj privat
mandru_mereu
Membru

Postare: 24
Postat la 24-02-2010 21:14
Cu siguranta voi lasa niste oite fara fulare :X MUIE STEAUA !!! sper sa nu primesc ban pe forum
Trimite mesaj privat
Dragos19
Membru

Postare: 501
Postat la 25-02-2010 05:29
duminica vreau sa vad UMILINTA!!! 3-0 pt CFR

Urasc Steaua!
Trimite mesaj privat
bilete
Membru

Postare: 1
Postat la 25-02-2010 06:57
Salut. Cumpar UN bilet la meciul CFR-steaua la Peluza 2.
P.S. Sunt CFRist, nu comunist!
Contactati-ma in privat!
Mersi mult smiley
Hai CFR!!!
Trimite mesaj privat
Trup si Suflet
Membru

Postare: 60
Locaţia: Cluj Napoca
Postat la 25-02-2010 09:06
iti dau eu cu 30 de lei bilet,daca nu iti convine stai la coada ,jmekere
auzi ma capturi de fularesmiley, sunteti duri,periculosismiley
Editat de Trup si Suflet la 25-02-2010 09:14
Trimite mesaj privat
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
Postat la 25-02-2010 09:10
Biletele s-au terminat : http://www.cfr1907.ro/ro/stiri/1162/biletele-pentru-partida-cfr-1907-cluj-steaua-bucuresti-s-au-epuizat/

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/
Trimite mesaj privat
Diavolul
Membru

Postare: 436
Locaţia: Cluj
Postat la 25-02-2010 09:20
Dap. Am stat la coada de la ora 7 jumate dar nu am mai prins bilet ... Ce s-a intamplat? Cum s-au vandut toate biletele ieri. Probabil ca si la Paris, 1 bilet la 25 de secunde. In fine nu are rost sa mai comentez. Organizarea si pula.

smiley

*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Trimite mesaj privat
martipan
Membru

Postare: 438
Postat la 25-02-2010 09:42
cel mai simplu mod de a nu sta la coada inaintea fiecarui meci este :abonamentul

martipan
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Postat la 25-02-2010 10:16
cumpar 2 bilete la meci oriunde pe stadion.

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
zhelezniye darogi
Membru

Postare: 70
Postat la 25-02-2010 10:42
Diavolul a scris:
Dap. Am stat la coada de la ora 7 jumate dar nu am mai prins bilet ... Ce s-a intamplat? Cum s-au vandut toate biletele ieri. Probabil ca si la Paris, 1 bilet la 25 de secunde. In fine nu are rost sa mai comentez. Organizarea si pula.

smiley

pai cum...ieri fiecare din fata mea si-a luat cate 10. Cand am cerut 1 (una bucata) bilet a ras lumea de mine...

Oricum, casual are dreaptate, e nasol, dar pana la urma nu prea avem de ce sa ne plangem. Trebuia sa ne facem abonament. smiley
Trimite mesaj privat
Diavolul
Membru

Postare: 436
Postat la 25-02-2010 11:48
si uite asa se va umple stadionul de stelisti, uisti etc. astazi erau o gramada de la cfr care au fost surprinsi de cate bilete s-au vandut si nu au apucat sa-si mai ia.

sti, de fapt avem exact echipa si oamenii care ii meritam. cu asa organizarea pulii, cu bilete ce o sa se vanda cu 3 milioane in ziua meciului, cu dezinteresul total al iobagului nesimtit, care inca odata isi da in petec in ultimul hal, cu zeci si sute de bilete vandute de-a pula, cu tribune goale la meciuri de E.L.

scuzati-ma suntem un club second hand, suntem de rasul lumii. aveau dreptate cei de la urziceni. suntem si vom ramane echipa a doua a clujului cat timp suntem guvernati de astfel de pizde de oameni si nu avem nici macar coloana vertebrala.

de ce sa-mi fac abonament? ca sa imi poata aplica corectii fizice sau suspendari iobagul obsedat cel atotputernic?

in loc sa se faca o minima investitie sa-ti poti cumpara abonament prin internet, sau chiar bilet, se investesc bani in rebuturi care apoi se imprumuta pe la alte echipe, fara sa fi jucat macar 1 secunda. sa vezi ce moace pe langa stadion. pun pariu ca o gramada de bisnitari fac afaceri cu bilete.

ca sa nu mai zic ca nici macar nu au venit sa anunte oficial cate bilete s-au pus, nu s-au pus in vanzare, sau cate mai sunt de vanzare azi dimineata, am stat ca prostii la coada pana la 11. nici macar nesimtitul de vanzator nu a deschis la timp.

... de fapt cam asta si suntem, in general, o bisnita. hai pa ca m-am saturat de polemici de cacat. in momentul asta fenomenul cfr imi provoaca scarba.

*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Editat de Diavolul la 25-02-2010 11:49
Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Postat la 25-02-2010 12:07
Diavolul a scris:
si uite asa se va umple stadionul de stelisti, uisti etc. astazi erau o gramada de la cfr care au fost surprinsi de cate bilete s-au vandut si nu au apucat sa-si mai ia.

Asa e. Vor lipsi oameni de galerie care ar incuraja echipa si in locul lor vin pensionari suflati de soarta, stelisti, uisti sau plictisiti care vin sa vada un derby.

Pai .. un sincer si calduros Muie conducerii clubului CFR 1907 Cluj-Napoca, si celor care iau apararea conducerii.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
miki_dude
Membru

Postare: 47
Postat la 25-02-2010 12:13
Vor fi bilete online la meciul cu Dinamo.

Cel putin 4000 CFR-isti vor fi (cei cu abonamente) smiley

Intotdeauna clujean!
Trimite mesaj privat
dante03
Membru

Postare: 222
Locaţia: cluj
Postat la 25-02-2010 12:16
la meciul cu cainii se va putea achizitiona online!

chiar de uneori e soare sau sunt nori CFR alaturi iti vom fi!!!
Trimite mesaj privat
miki_dude
Membru

Postare: 47
Postat la 25-02-2010 12:50
Raul a scris:
Diavolul a scris:

Asa e. Vor lipsi oameni de galerie care ar incuraja echipa si in locul lor vin pensionari suflati de soarta, stelisti, uisti sau plictisiti care vin sa vada un derby.

Pai .. un sincer si calduros Muie conducerii clubului CFR 1907 Cluj-Napoca, si celor care iau apararea conducerii.

Eu nu iau aparararea conducerii, mai ales ca nu prea am mari asteptari de la persoane cu un brav trecut comunist, dar un suporter adevarat ar fi trebui sa fie ieri dimineata prezent la casa de bilete (asta in cazul in care nu a dorit sa-si ia abonament desigur). Nu-mi prea place comoditatea unora care prin simplul fapt ca ei vor scanda pro-CFR asteapta sa le fie eventual livrate biletele acasa.

Intotdeauna clujean!
Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Postat la 25-02-2010 13:56
Eh, lasa nu va descurajati, ieri reporterita de la Protv cauta oameni care au vanit pentru steaua dar a zis ca toti ce sunt acolo au venit sa vada CFRul castigand. Am incredere ca vom avea o atmosfera superba la meci.

Uploaded with ImageShack.us

www.youtube.com/user/ecristiano18
ecristiano18 Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Postat la 25-02-2010 13:56
ATENTIE!! Daca la meciul de duminica dintre CFR si Steaua observati pe cineva ca incearca sa aprinda produse pirotehnice sau sa arunce in teren cu obiecte, sa anuntati garzile de paza imediat sau daca va simtit in stare, sariti pe el. Vor fi intrunsi in partile CFRului si vor incerca sa aranjeze meciul exact ca in cazul "bricheta". ATENTIE VA ROG!!!

Uploaded with ImageShack.us

www.youtube.com/user/ecristiano18
ecristiano18 Trimite mesaj privat
Pagina 3 din 10 < 1 2 3 4 5 6 > >>
Salt la forum: