| Autor |
RE: CFR - Dinamo |
ceferist_infocat
Membru
Postare: 175
Locaţia: cluj- napoca
| Postat la 11-03-2010 22:03 |
|
|
si eu zic martipane ca gresesti cadu e saproape singurul jucator care joaca bine meci de meci cred ca el si pana sunt singurii jucatori constanti. el face toata apararea urca bine in atac  |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 12-03-2010 05:27 |
|
|
pai cadu a gresit la urziceni,cadu a gresit si la steaua,am luat doua goluri in centru defensivei,deic inseamna ca suntem slabi in centru.la fel cand joaca tony eu am emotii cel mai slab jucator al CFR-ului s alece odata sa nu-l mai vad nu joaca nimic(VINDETIL ODATA:bash .sper sa joace Panin,Leonardo,Piccolo,Cabrera(daca se recupereaza).la mijloc sper sa vad un e.dica,peralta,si un culio cu chef de joc.in atac sa fie Kone(Bud),Traore si in spatele lor N.Dica!
|
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
| Postat la 12-03-2010 06:25 |
|
|
pe dani unde l-ai uitat că sigur o să joace?
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
paul_p_33
Membru
Postare: 47
Locaţia: cluj
| Postat la 12-03-2010 10:24 |
|
|
mai sunt bilete pt cfr - dinamo?
|
|
| Autor |
casual
Membru
| Postat la 12-03-2010 13:54 |
|
|
|
simplu CFR-ist a scris:
ii anonim pentru mine.gasesc mii de fotbalisti ca el in Romania!
|
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 12-03-2010 16:10 |
|
|
casual a scris:
simplu CFR-ist a scris:
eu i-as da si bani numa' sa plece.
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 12-03-2010 20:09 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
casual a scris:
simplu CFR-ist a scris:
eu i-as da si bani numa' sa plece.
da-mi mie, ma duc eu
Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate! |
|
| Autor |
Mircea
Membru
Postare: 112
| Postat la 12-03-2010 23:12 |
|
|
Sper sa batem
|
|
| Autor |
vidrean
Membru

Postare: 111
| Postat la 12-03-2010 23:15 |
|
|
Victoria cu Dinamo este OBLIGATORIE ! De nu batem cred ca o iau razna.
Vreau sa ii vad suferind pe acei suporteri ai lui Dinamo care i-au asteptat azi in aeroport si care le-au urat sa dea goluri multe aici la Cluj. Poate mai mult respect fata de ceilalti Clujeni nu ar strica, dar in Romania asa ceva nu exista si nu a existat vreodata. UMILITI PE DINAMO !!! Va rog din suflet !!!
CFR ... Echipa Mea !
.vidrean
Editat de vidrean la 12-03-2010 23:56 |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
| Postat la 13-03-2010 06:51 |
|
|
Ne vedem in stadion.
Salut! 
Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate! |
|
| Autor |
michigan
Membru
Postare: 157
Locaţia: detroit, michigan
| Postat la 13-03-2010 20:33 |
|
|
|
Inspaimantator de slab joaca echipa.Daca nu se schimba ceva rapid in atitudinea jucatorilor putem sa ne luam adio de la titlu.Degeaba schimbi antrenorul poti sa-l aduci pe Capello daca nu le schimbi naravul jucatorilor.Eu unul m-am saturat sa tot aud peste tot ca avem cel mai bun lot din tara si sa ne domine Dinamo acasa la 2-1 pt. ei.Tot timpul se zice ca se aduc straini pentru a le inspira profesionalism si jucatorilor romani.La noi s-o `romanizat` strainii. |
|
| Autor |
ecristiano18
Membru

Postare: 580
| Postat la 13-03-2010 21:30 |
|
|
Joc slab facut de noi. Kone varza, peralta varza, dani varza, deac varza, traore aproape varza. culio la fel. Cei mai buni au fost Picolo, Bud si poate Dica. Nu stiu ce facem. Sper sa ne revenim.. regresam in loc sa ne revenim. Sa speram ca o data cu intrarea lui Buttone si De Zerby, lucrurile se vor schimba iar echipa va dansa cum cana Mandorlini! Hai CFR!

Uploaded with ImageShack.us
www.youtube.com/user/ecristiano18 |
|
| Autor |
Peluza 1
Membru

Postare: 37
| Postat la 13-03-2010 21:36 |
|
|
da-i in plm de jucatori inapti
Editat de Peluza 1 la 13-03-2010 21:37 |
|
| Autor |
vidrean
Membru

Postare: 111
| Postat la 13-03-2010 22:04 |
|
|
La cate lovituri libere am avut in prima repriza ce bine ne prindea Nicolae Dica... Piccolo a fost la inaltime, la fel si Bud. In schimb imi pare rau de Traore, l-au stricat de cap toate laudele din presa. Asta e, bine ca am castigat si un punct, avand in vedere cum au decurs lucrurile, dar oricum eu nu inteleg aceasta tactica a mingilor aruncate pe Kone si Traore. Asta cred ca oricare dintre noi am reusi sa o implementam la o echipa. Totusi nu cred ca Mandorlini nu este in stare de mai mult, dar ceva nu merge la echipa de foloseste aceasta tactica. Eu per total sunt multumit...mai ales cand stiu cum sufera acuma dinamovistii de la loja. Au avut victoria in mana si au scapat-o. Asta doare mai tare ca o infrangere.
CFR ... Echipa Mea !
.vidrean |
|
| Autor |
casual
Membru
| Postat la 13-03-2010 23:03 |
|
|
hai ma dai in plm de mercenari!culio,dani,kone,traore,tony,alcantara,peralta VANDUTI!promovati jucatori gen Bud,Bus,Batin(unde plm ii?),Digbeu(unde plm ii?),sincer mai bine joc cu juniorii A.ce plm o facut Kone,Traore,Peralta?pai am vazut d e multe ori juniorii si au jucat mai bine ca inaptii astia mercenari.infine odata si odata vor pleca toti,as retrograda numa s aplece jucatorii!CULORILE CONTEAZA!
|
|
| Autor |
NapocA
Membru

Postare: 135
Locaţia: Cluj NapocA
| Postat la 14-03-2010 08:07 |
|
|
|
Culio nu merita sa fie pus in aceeasi oala cu ceilalti. Dintre toti el chiar s-a zbatut si a alergat enorm, s-a vazut si la gol ca a pus suflet in ceea ce a facut. Bud si Piccolo ce au mai jucat, in rest rusine.... |
|
| Autor |
IonutTrif
Membru
Postare: 194
| Postat la 14-03-2010 08:28 |
|
|
Culio e singurul care joaca cu sufletul. Alearga cat restul echipei la un loc.
Piccolo a aratat ce poate scoala italiana, un jucator mediocru in Italia se dovedeste imperial in Romania. Bud e cu avantul tineretii, a dat un gol norocos dar in rest sincer a fost pe langa. Nu stiu daca a castigat un duel aerian sau daca a intrat intr-o combinatie. Desi hulit, Traore in prima repriza a scos vreo 5 faulturi in preajma careului, dar in rest i s-a urcat la cap clar laudele.
Mi-a mai placut Emil Dica si Leonardo , cel din urma joaca constant bine. Din pacate ambele extreme nu urca deloc, nu tin minte sa fi avut o centrare de pe laturi.
Kone parca e pe alta lume, nu-mi explic ce e cu el. Oricum stam groaznic in atac: cu Steaua un gol intamplator, cu Otelul nimic, cu Dinamo noua goluri din nou absolut intamplatoare. Nu am mai vazut de mult un gol rezultat in urma unui traseu exersat...unde sunt golurile din combinatiile dintre Didi si Fabiani 
In ritmul asta nu ne vad favoriti la titlu. Noroc ca si restul sunt varza...
Pe cand victorii lejere cu 2,3-0 ?
Sincer pentru mine, ultimul meci mare facut de CFR a fost cu Dinamo in era Trombeta, am avut 7-8 ocazii mari intr-o repriza.
Suntem cei mai buni dintre romani/Suntem ardeleni... |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 14-03-2010 08:57 |
|
|
stati linistiti, vine pandurii si ne da un 2-0 sec.
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 14-03-2010 09:30 |
|
|
sa nu uitam: deac are meritul lui la golul 2 dat de noi. el a obtinut lovitura libera din care s-o dat golul. 
|
| Autor |
Mister
Membru

Postare: 186
Locaţia: Bucuresti
| Postat la 14-03-2010 09:36 |
|
|
Sincer... meritam victoria! Dinamo a fost mai buna. E cel mai prost rezultat posibil, mai bine luam bataie. Trebuie sa batem pe Steaua acum.
FCD in ADN! |
|