| Autor |
RE: Gaz Metan Medias - CFR Cluj |
lori
Membru
Postare: 412
| Postat la 18-03-2010 10:58 |
|
|
Diavolul a scris:
madarasz lorant a scris:
sa-mi bag pula in Traore si cine il mai trimite in teren,sa-mi bag pula in el de atitudine sa-mi bag pula in toti cei care isi bat joc de Arpi,de banii lui,de nervii lui.
INTERESELE PERSONALE SUNT MAI PRESUS DE ECHIPA SI OBIECTIV.
asa ca un fapt divers,cel de la fortele de ordine care a dat interzis la vreo 12 oameni,a scris pe procesul verbal de incheiere-
"nu SA-U inregistrat evenimente".... cam atat despre cei care fac legea.LEGEA LOR.
Da-mi te rog o copie a procesului verbal sa am ce pune pe prima pagina de ziar.
din pacate aceste procese verbale se fac intr-un singur exemplar,l-am chemat pe Domsa sa vada si el.... |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
Locaţia: Cluj
| Postat la 18-03-2010 11:02 |
|
|
Pacat ... oare de ce nu ma mir O sa vad cum se poate obtine o copie.
*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE *** |
|
| Autor |
Szabiy
Membru

Postare: 352
Locaţia: cluj napoca
| Postat la 18-03-2010 11:18 |
|
|
ba dar nu incercam sa facem nimic...stam cu minile in buzunar si ne uitam cum is bat joc aceste mizerii de jucatori de echipa asta...??? |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 18-03-2010 18:11 |
|
|
madarasz lorant a scris:
Diavolul a scris:
madarasz lorant a scris:
sa-mi bag pula in Traore si cine il mai trimite in teren,sa-mi bag pula in el de atitudine sa-mi bag pula in toti cei care isi bat joc de Arpi,de banii lui,de nervii lui.
asa ca un fapt divers,cel de la fortele de ordine care a dat interzis la vreo 12 oameni,a scris pe procesul verbal de incheiere-
"nu SA-U inregistrat evenimente".... cam atat despre cei care fac legea.LEGEA LOR.
din pacate aceste procese verbale se fac intr-un singur exemplar,l-am chemat pe Domsa sa vada si el....
ce proces verbal?la medias?ce?cum?
|
|
| Autor |
martipan
Membru

Postare: 438
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 19-03-2010 11:26 |
|
|
casual a scris:
madarasz lorant a scris:
Diavolul a scris:
madarasz lorant a scris:
din pacate aceste procese verbale se fac intr-un singur exemplar,l-am chemat pe Domsa sa vada si el....
ce proces verbal?la medias?ce?cum?
probabil ca firma de paza face un proces verbal impreuna cu liderii de galerie unde noteaza eventualele pagube si acte de indisciplina facute de galerie 
martipan |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 19-03-2010 15:28 |
|
|
hai ma mai explicit.ce s-a intamplat?concluzia...?
|
|
| Autor |
lori
Membru
Postare: 412
| Postat la 19-03-2010 20:42 |
|
|
incepand de la meciul cu Gazul galeria cfrista poate face deplasarea pe orice stadion numai in cazul in care este trimis in prealabil un fax cu datele asociatiei suporterilor.presedintele asociatiei isi asuma toata responsabilitatea daca se intampla ceva in sectorul respectiv,iar daunele sunt imputate asociatiei.deci,daca se rup scaune,se vor plati de catre Asociatia Galeria KVSC de ex.totodata inaintea fiecarui meci trebuie precizat cine sunt suspendatii din galerie,de cate bilete avem nevoie etc,etc.
ca sa fiu mai explicit-daca nu trimit fax la Bucuresti,nu intra nimeni la meciul de cupa.
inaintea si dupa meciuri se semneaza un protocol,un proces verbal intre presedintele asociatiei si acelor care asigura paza si protectie. |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
Locaţia: Cluj
| Postat la 20-03-2010 23:42 |
|
|
Si eu cand v-am zis acum cateva luni ca toate cluburile mari fac asa ati zambit, si m-am treizit vorbind singur cu peretii, ba unii chiar au zis ca nu isi asuma nicio responsabilitate...

Bine ca in sfarsit incepem sa ne trezim.

*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE *** |
|