| Autor |
RE: FC Brasov - CFR Cluj |
Mister
Membru

Postare: 186
Locaţia: Bucuresti
| Postat la 29-03-2010 19:04 |
|
|
Da, ai dreptate. Campionatul romanesc este foarte slab. Dinamo nu are aparare la propriu, nu ca nu are aparare buna. Dolha, Goian si Grigore nu mai joaca pana la finalul campionatului. 90% titlul merge la Cluj, ca nu are cine sa il ia.
FCD in ADN! |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
| Postat la 29-03-2010 19:09 |
|
|
|
Mister a scris:
Da, ai dreptate. Campionatul romanesc este foarte slab. Dinamo nu are aparare la propriu, nu ca nu are aparare buna. Dolha, Goian si Grigore nu mai joaca pana la finalul campionatului. 90% titlul merge la Cluj, ca nu are cine sa il ia.
cum n-are cine sa-l ia?
daca-l luam noi inseamna ca noi l-am meritat, si am fost mai buni ca ceilalti. cum o fost urziceniu anul trecut.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
CFR Sibiu
Membru
Postare: 115
Locaţia: CJ
| Postat la 29-03-2010 19:16 |
|
|
|
Mister a scris:
Ati avut noroc ca nu a jucat Brasovul nimic. Fara rautate, daca ia CFR titlul anul asta, va urez mult noroc, dar sunteti foarte foarte slabi... un joc lent si previzibil, unde mai pui ca se baga cu fundul in poarta din min 30... O prestatie rusinoasa, jur ca nu ma mai uit la fotbalul romanesc cu exceptia meciurilor lui Dinamo. Mi-au stricat seara cu antijocul asta jegos.
Prietene, nu se mai joaca nimeni cu tine pe site-urile voastre de te tot bagi in seama pe aici ? Sau ai fugit de hingheri ?
Daca vrei sa urmaresti prestatii rusinoase revezi te rog 75% din meciurile din sezonul asta ale echipei Ministerului de Interne. |
|
| Autor |
Mister
Membru

| Postat la 29-03-2010 19:16 |
|
|
Cu panarama aia de Dica nu poti sa zici ca meriti titlul. Fii realist!
FCD in ADN! |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 29-03-2010 19:19 |
|
|
felicitari echipei!
salut suporterii care au facut deplasarea tinand cont ca e luni!
Numai Bine!
HAI CFR! 
Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate! |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
| Postat la 29-03-2010 19:21 |
|
|
|
Mister a scris:
Cu panarama aia de Dica nu poti sa zici ca meriti titlul. Fii realist!
dica o fost slab.
dar daca o iei asa: cu panarama aia de dolha sa luati titlu ? 
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
Dragos19
Membru
Postare: 501
| Postat la 29-03-2010 19:25 |
|
|
Mister te invit sa studiezi clasamentu si dupaia sa vedem cine i mai panarama
Urasc Steaua! |
|
| Autor |
Mister
Membru

| Postat la 29-03-2010 19:27 |
|
|
Dolha nu va mai juca. Miercuri se opereaza la umar. Nu imi permit sa jignesc un sportiv care isi da sufletul pe teren, pentru ca eu nu stiu cum e sa faci sacrificii, sa te arunci pe minge, sa te accidentezi si mi-ar fi usor sa dau din gura. Din pacate suntem blestemati. Gandeste-te doar ca daca ramanea 1-2 la Cluj acum eram la egalitate de puncte cu CFR-ul. Asta este fotbalul, mergem inainte...
FCD in ADN! |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 29-03-2010 19:36 |
|
|
prima repriza foarte bine jucata de CFR-isti si bine gandita de Mnadorlini,eu incep sa cred ca acest Mandorlini pana acuma doar testa niste tactici si incet incet isi face simtita prezenta tactica lui si mentalitatea in echipa.o tactica d emilioane 1-3fundasi centrali)-5(tony si edimar pe benzi si 3 mijlocasi centrali ,muresan cu profil defensiv)-2.CEA MAI FRUMOASA TACTICA.
Kone a jucat bine in general mai ales al faza golului sia aratat calitatile.Bud o finalizare buna la gol,in rest toate mingile pe atacanti au fost deviate de Bud.bine ca nu am jucat cu vanatoru de feline Traore.Picolo,Cadu,Alcantara joaca bine in 3.Culio,Muresan,Edimar o jucat la fel.Tony si Dica au avut cateva greseli ,mai ales Dica pase complet aiurea.Nuno Claro cam someaza la multe meciuri,chiar nu are de lucru datorita fundasilor.Panin,Peralta la fel.Bottone cu un plus la meciu asta.
am castigat insfarsit pe merit.
un campionat foarte slab sau foarte puternic,DAR dintre echipele de pe primele 6 locuri care joaca la fel de slab sau la fel de bine ca noi,MERITAM deocamdata acest loc,asta ii parerea mea dupa acest joc.
|
|
| Autor |
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
| Postat la 29-03-2010 19:52 |
|
|
|
Mister a scris:
Gandeste-te doar ca daca ramanea 1-2 la Cluj acum eram la egalitate de puncte cu CFR-ul.
Si daca nu luati gol de la urziceni in minutul 94, erati pe primul loc... Dar... Cine e pe primul loc??? |
|
| Autor |
vidrean
Membru

Postare: 111
| Postat la 29-03-2010 19:53 |
|
|
Fara doar si poate acest meci a fost cel mai reusit din acest retur. Am vazut deja la meciul cu Dinamo o imbunatatire a jocului si uite ca mergem pe acelasi trend. Din pacate Tony nu exceleaza, deocamdata e in plus, dar in schimb Piccolo si Bud joaca excelent. Mandorlini din cate am studiat despre el la ce a facut in Italia are talentul sa lege infrangerile una de alta si victoriile la fel. Sa speram ca de data asta victoriile se vor tine lant...
CFR ... Echipa Mea !
.vidrean
Editat de vidrean la 29-03-2010 19:55 |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
| Postat la 30-03-2010 19:13 |
|
|
Za gasca nebuna de la brasov 

*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE *** |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
| Postat la 30-03-2010 19:44 |
|
|

Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate! |
|
| Autor |
Patriots2008
Membru

Postare: 313
| Postat la 30-03-2010 20:13 |
|
|
s-a cantat bine si ce sa mai zic de distractie (ce am spus are legatura doar cu cele 90 de minute)
in rest unii stiu de ce :-|
Bafta! |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
| Postat la 30-03-2010 20:32 |
|
|
Oh da, unii nu s-au putut abtine sa nu futa iar deplasarea 
*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE *** |
|
| Autor |
Sinnocent
Membru

Postare: 326
| Postat la 31-03-2010 07:45 |
|
|
Eu propun sa nu mai discutam despre problemele galeriei pe forum si sa incitam spiritele aiurea. Avem tot timpul din lume sa povestim oriunde altundeva.
 |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 31-03-2010 13:01 |
|
|
|
Sinnocent a scris:
Eu propun sa nu mai discutam despre problemele galeriei pe forum si sa incitam spiritele aiurea. Avem tot timpul din lume sa povestim oriunde altundeva.
idem!
|
|