| Autor |
RE: Bilete online! |
ariassis
Membru

Postare: 454
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 07-05-2010 19:10 |
|
|
asta nu inseamna ca nu se poate deschide o noua casa de bilete undeva in centru ca sa nu ami obosim pana urcam in gruia    |
|
| Autor |
mhorea
Membru
Postare: 9
Locaţia: Cluj
| Postat la 07-05-2010 19:25 |
|
|
Lenesilor ! 
https://bilete.cfr1907.ro |
|
| Autor |
Maverick
Membru
Postare: 83
Locaţia: Cluj Napoca
| Postat la 09-05-2010 08:49 |
|
|
mhorea a scris:
[quote] ariassis a scris:
asta nu inseamna ca nu se poate deschide o noua casa de bilete undeva in centru ca sa nu ami obosim pana urcam in gruia   
Sau puteti sa va faceti abonament. Am si e super nu mai trebuie sa merg la casa de bilete mereu. Defapt la meciurile din CL (daca o fi sa fie). Ma pun la coada de la 2:00 dimineata |
|
| Autor |
steli
Membru

Postare: 64
Locaţia: cluj-napoca
| Postat la 09-05-2010 12:47 |
|
|
mhorea a scris:
steli a scris:
Care costuri? Trebuie platit ceva si daca mergi sa ridici biletele dintr-un anumit loc? Fii mai explicit te rog..... 
Ma gandesc ca acel spatiu trebuie inchiriat, persoana care imparte plicurile platita, computer, internet etc. (doar o opinie personala  )
Si tot cu titlu de parere personala, cred ca multi se vor lasa pe ziua meciului cu ridicatul comenzii, se va face coada si acolo 
Pai din cate stiu eu, clubul are un spatiu al lor acolo la Camera de comert (asa ca cu chiria cred ca s-ar rezolva) iar cu plata personalului care ar vinde biletele s-ar putea rezolva altfel....ar putea sa vinda unul dintre cei care vand de obicei sus la stadion (ca sa nu mai angajeze un om in plus), oricum inafara de 3-4 meciuri la care cererea de bilete e mare, in rest, nu se prea omoara ei cu lucrul pe la caseriile de la stadion.......Ma rog, e tot o opinie personala
Cat priveste teama ca s-ar putea face cozi si aici.....asa cum vanzarea on-line nu se poate suprapune cu cea de la caseriile stadionului.....tot asa si ridicarea biletelor de la acest centru ar trebui sa se faca pana la data in care incepe vanzarea biletelor la stadion (aproximativ)....nu stiu daca m-am facut inteles..... Om trai s-om vedea.....Oricum cea mai buna varianta, de departe, ramane......ABONAMENTUL |
|
| Autor |
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
| Postat la 10-05-2010 08:27 |
|
|
O chestie putin mai complicata, care nu tine neaparat de vanzarea biletelor online ci si de accesul pe stadion. Eu zic ca implementata cum trebuie ar avea succes si ar elimina nevoia trimiteri biletelor prin posta, a costurilor aditionale si ar creste baza de suporteri fideli:
Oricand, nu neaparat la inceputul sezonului unei persoane sa i sa poata face un "card de suporter" - un plastic asemanator fizic cu abonamentul de intrare. Controvaloarea acestuia (plasticul, listatul plasticului, etc) o va achita suporterul ma gandesc ca nu costa foarte mult. Pe baza acestui card suporterul sa poata avea acces doar la meciurile pe care si le comanda online (practic cardul sa functioneze ca un abonament la care se platesc meciurile individual). Intru pe stadion cu cardul de suporter, si sistemul la intrare verifica daca mi-am platit evenimentul respectiv sau nu. Cu un cont online sa pot "alimenta" mai multe carduri de suporter, si sa mi se dea un pdf pe care sa-l listez ca sa-mi dovedesc locul dupa ce intru pe stadion. E important ca la fiecare evnment sistemul sa-mi permita sa-mi aleg eu locul (e unul din motivele pentru care eu nu mi-am factu abonament, cand merg cu fetele stau la t2 iar cand merg cu baieti la p2).
Horea, cred ca ai prins ideea. Ma gandesc ca nu e decizia ta si e mai complicat, sistemul de vanzare trebuie integrat cu cel de acces (poate sunt deja), insa numai faptul ca au plasticul de suporter in buzunar i-ar face pe unii sa fie mai constiunciosi si devotati echipei. In plus, oricine, oricand sa-si poata face cardul respectiv care sa ramana valabil un numar de ani.
Poate reusesti sa "impingi" ideea mai sus pe linie decizionala... |
|
| Autor |
ariassis
Membru

| Postat la 10-05-2010 11:16 |
|
|
|
simplu_cfrist a scris:
O chestie putin mai complicata, care nu tine neaparat de vanzarea biletelor online ci si de accesul pe stadion. Eu zic ca implementata cum trebuie ar avea succes si ar elimina nevoia trimiteri biletelor prin posta, a costurilor aditionale si ar creste baza de suporteri fideli:
Oricand, nu neaparat la inceputul sezonului unei persoane sa i sa poata face un "card de suporter" - un plastic asemanator fizic cu abonamentul de intrare. Controvaloarea acestuia (plasticul, listatul plasticului, etc) o va achita suporterul ma gandesc ca nu costa foarte mult. Pe baza acestui card suporterul sa poata avea acces doar la meciurile pe care si le comanda online (practic cardul sa functioneze ca un abonament la care se platesc meciurile individual). Intru pe stadion cu cardul de suporter, si sistemul la intrare verifica daca mi-am platit evenimentul respectiv sau nu. Cu un cont online sa pot "alimenta" mai multe carduri de suporter, si sa mi se dea un pdf pe care sa-l listez ca sa-mi dovedesc locul dupa ce intru pe stadion. E important ca la fiecare evnment sistemul sa-mi permita sa-mi aleg eu locul (e unul din motivele pentru care eu nu mi-am factu abonament, cand merg cu fetele stau la t2 iar cand merg cu baieti la p2).
Horea, cred ca ai prins ideea. Ma gandesc ca nu e decizia ta si e mai complicat, sistemul de vanzare trebuie integrat cu cel de acces (poate sunt deja), insa numai faptul ca au plasticul de suporter in buzunar i-ar face pe unii sa fie mai constiunciosi si devotati echipei. In plus, oricine, oricand sa-si poata face cardul respectiv care sa ramana valabil un numar de ani.
Poate reusesti sa "impingi" ideea mai sus pe linie decizionala...
super idee. |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 10-05-2010 11:49 |
|
|
|
IMPOTRIVA FOTBALULUI MODERN! |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
| Postat la 10-05-2010 11:49 |
|
|
|
simplu_cfrist a scris:
Poate reusesti sa "impingi" ideea mai sus pe linie decizionala...
interesanta idee.
desi managementul echipei si merketingul sunt cele mai bune din tara, inca mai exista lispuri.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
ariassis
Membru

| Postat la 10-05-2010 12:37 |
|
|
|
casual a scris:
IMPOTRIVA FOTBALULUI MODERN!
explica-te |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
| Postat la 10-05-2010 12:50 |
|
|
|
casual a scris:
IMPOTRIVA FOTBALULUI MODERN!
asta deja incepe sa fie o moda.
eu cel putin nu mai cred in fazele astea ca industria fotbalului modern e mai rea decat fotbalul in care se punea mai mult suflet.
exista fotbalul care se joaca azi care probabil se va juca si in viitor, in care performanta se face cu bani, si fotbalul din trecut, in care probabil se punea mai multa pasiune.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
casual
Membru
| Postat la 10-05-2010 18:12 |
|
|
|
nu simt o moda fata de aceste 3 cuvinte care se leaga.pur si simplu acest fotbal modern a ucis multe,a adus multa frustrare unora din politica fotbalului.cand eram mic ma bucuram ca pot intra cu o hartie la meci pe care am dat bani,acuma sa am si 2 carduri 10 plasticuri,30 de coduri la mine ca s aintru si sa imi ocup locul ca si la cinema.si acuma o s aveniti ca trebe sa fim civilizati si ordonati,pot sa zic ca aceste lucruri s epot face si fara 30 de coduri 11 plasticuri si 2 carduri.acuma referitor la galerie,tortele si fumigenel si chiar si confetiile(hartii infasurate ) sunt obiecte contondente,mai nou se face puscarie.SUNT MULTE DE SPUS PREA MULTE CHIAR.(nu am nimic cu nimeni personal)Simt acest fotbal modern si numi place. |
|
| Autor |
simplu_cfrist
Membru

| Postat la 10-05-2010 18:41 |
|
|
Cardurile si codurile de bare ne fac viata mai usoara. La fel si web-ul si tot ce inseamna online. Ce ne-am face fara coduri de bare la plata intr-un super market? Pune-te in pielea suporterilor cefereului din zalau, baia-mare, satu mare, targu mures care vin meci de meci la stadion, cu toti observam masinile cu alte numere decat de cj in preajma stadionului in ziua meciurilor. Varianta cu bilete online convine de minune celor din afara orasului Cluj. Casual, poti nega acestor oameni dreptul de a se bucura si a suferi alaturi de echipa?
|
|
| Autor |
casual
Membru
| Postat la 10-05-2010 19:10 |
|
|
*simplu_cfrist fiecare cu parerea lui,nu pot sa zic ca sufera ei foarte tare, ci doar vin la un meci de fotbal,la un spectacol pe un stadion nemaivazut in Romania si un oras curat care "ajuta" acesti oameni din alte orase sa vina la meciuri.nu cred ca sar duce ei pe un stadion cum are dinamo de ex si intrun oras murdar gen petrosani,daca ar fii in Cluj asa ceva.
NU VORBESC DE SUPER MARKET VORBESC DE STADION. |
|
| Autor |
mhorea
Membru
Postare: 9
| Postat la 11-05-2010 10:39 |
|
|
Cardurile de suporter sunt pe drum. Dar drumul e lung ...
https://bilete.cfr1907.ro |
|
| Autor |
ariassis
Membru

| Postat la 11-05-2010 12:21 |
|
|
|
la viteza cu care se circula in romania nu ma astept sa apara pana la finalul sezonului. dar in toamna de ce nu ? |
|
| Autor |
simplu_cfrist
Membru

| Postat la 11-05-2010 17:03 |
|
|
|
mhorea a scris:
Cardurile de suporter sunt pe drum. Dar drumul e lung ...
Imi dau cu parerea, din exterior pot doar sa imi imaginez cum functioneaza sistemul. Cardurile de abonament au un id. Din ce moment suntem la al doilea an in care functioneaza sistemul de acces cu turnicheti si abonamente in prezentul format fizic (carduri de plastic) e clar ca id-urile abonamentelor de acum doi ani (sezonul 2008/2009) nu mai sunt valide pentru accesul pe stadion in actualul sezon. Chiar daca fizic sunt la fel, sistemul verifica intr-o baza de date id-ul cardului daca sa permita accesul pe stadion in actualul sezon sau nu.
Ar fi ideal ca viitoarele carduri de suporter sa aiba acelasi format fizic cu cardurile de abonament (eventual sa fie personalizate altfel - culoare, design, inscriptionare) si o plaja (interval) de id-uri asociate care sa fie rezervate pentru o functionalitate viitoare, precum accesul pe stadion per eveniment cumparat online precum am descris in postul anterior. |
|
| Autor |
jokerman
Membru
Postare: 75
| Postat la 12-05-2010 11:47 |
|
|
|
Se vand bilete online pt. meciul de sambata? |
|
| Autor |
vidrean
Membru

Postare: 111
| Postat la 12-05-2010 21:43 |
|
|
S-au vandut pana ieri. De azi numai la casele de bilete de langa stadion.
CFR ... Echipa Mea !
.vidrean |
|
| Autor |
vidrean
Membru

Postare: 111
| Postat la 12-05-2010 21:44 |
|
|
.
CFR ... Echipa Mea !
.vidrean
Editat de vidrean la 12-05-2010 21:45 |
|
| Autor |
simplu_cfrist
Membru

| Postat la 13-05-2010 15:14 |
|
|
"Un hacker, suporter al lui CFR Cluj, a fost reținut de Procurorii DIICOT"
"Un hacker român, suporter al echipei CFR Cluj, a fost reținut de procurorii DIICOT după ce s-a logat de pe diferite IP-uri pe site-ul de vânzări bilete al echipei CFR Cluj, de unde a achiziționat mai multe tichete, utilizând serii de carduri emise de instituții bancare din SUA, care nu îi aparțineau, a informat Mediafax.
Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) de la Cluj l-au reținut pentru 24 de ore pe Otniel Todoran, acuzat de fraudă informatică, se arată într-un comunicat, de joi, al instituției.
În perioada 10 aprilie - 13 mai, hacker-ul a introdus date nereale într-un sistem informatic, "în vederea obținerii unui beneficiu".
Procurorii DIICOT arată că Otniel Todoran s-a logat de pe diferite IP-uri pe site-ul bilete.cfr1907.ro, site-ul de vânzări de bilete on-line al echipei CFR Cluj, și a efectuat mai multe tranzacții, cumpărând bilete la meciurile echipei ardelene.
Todoran a fost prins ieri, când primea biletele comandate, prin intermediul firmei de curierat."
sursa: http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/un-hacker-suporter-al-lui-cfr-cluj-a-fost-retinut-de-procurorii-diicot-189887.html
Gazetari astia sunt tampiti, dornici de senzational. Orice script kiddie care face rost de un numar de card e "hacker" =))
Cica in perioada 10 aprilie - 13 mai... azi e 13 mai, iar pe ala saracul l-au prin ieri...
Editat de simplu_cfrist la 13-05-2010 15:19 |
|