Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 3 din 4 < 1 2 3 4 >
Autor RE: CFR Cluj - FC Vaslui
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 05-05-2010 17:43
Sinnocent a scris:
Domsa e singurul care merita respect. Restu' corabiei, revolta.

mam lamurit si cu domsa,cu timpu am dat si de mentalitatea lui.satul!
Trimite mesaj privat
Patriots2008
Membru

Postare: 313
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 05-05-2010 19:50
cu domsa si peter ai ce vorbi daca e vorba de asta
astia doi chiar simt pentru echipa, au facut destule sacrificii pentru ea si cel putin pentru 1 pot garanta cu ce vreti voi ca nu a primit bani de la club sau ceva.
De ex. peste peter s-au bagat cipri si bodea de 1000 de ori, cel mai urat moment fiind la gala CFR1907 de la teatru national, cand au fost chemati pe scena "liderii" galeriei, fiind chemati cipri si bodea carora le-a multumit toata lumea pentru piesele compuse de ei si pentru suportul acordat echipei. S-au urcat hipopotamii pe scena si au vrut sa dea un ton si s-au facut de minune ca nu stiau versurile si in special ritmul pieselor

Bafta!
Trimite mesaj privat
-Gabi-
Membru

Postare: 72
Postat la 06-05-2010 11:55
smileycu toti la mecismiley
smiley

-suntem aici-
Trimite mesaj privat
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
Postat la 06-05-2010 12:08
http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=42735

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/
Trimite mesaj privat
IonutTrif
Membru

Postare: 194
Postat la 06-05-2010 12:41
Haideti la meci cati mai multi. E un meci cat un campionat, mai important decat cele cu Steaua si Dinamo . Daca castigam suntem 99% campioni !

Suntem cei mai buni dintre romani/Suntem ardeleni...
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
Postat la 06-05-2010 13:07
cu totii pe stadion!
si cei care mergeti, nu stati degeaba, incurajati echipa.

am plecat.

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Postat la 06-05-2010 13:32
Ne vedem pe stadion!

Toti pentru culori!

Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate!
Trimite mesaj privat
andrei6000
Membru

Postare: 62
Locaţia: Chicago
Postat la 06-05-2010 17:01
eu nu inteleg de ce se tot insista atata cu Nicolae Dica... nu face mai nimic pe teren. imediat ce intra Peralta se vede diferenta. Peralta mai face un dribling, mai paseaza inainte, etc. Dica e omul invizibil... eu pur si simplu nu inteleg de ce Dica are locul garantat in primul 11.
bbaa14 Trimite mesaj privat
Diavolul
Membru

Postare: 436
Postat la 06-05-2010 18:05
Repet, cu riscul sa-mi urc iar oamenii in cap. Nu putem pacalii fotbalul la infinit....

Zicea razand la televizor adineaori Porumboiu "Nu inteleg de ce sunt asa disperati clujenii acum, cu punctul de azi au castigat campionatul"

Si desi nu meritam sa castigam campionatul, sunt de acord cu Porumboiu si zic ca asa va fi, cu punctul de azi am castigat campionatul

*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Trimite mesaj privat
Sinnocent
Membru

Postare: 326
Postat la 06-05-2010 18:11
Daca primeam lovitura aia de la 11 metri, poate altfel ar fi fost rezultatul.

Trimite mesaj privat
Mister
Membru

Postare: 186
Locaţia: Bucuresti
Postat la 06-05-2010 18:11
Nu prea cred Diavole. Sincer, nu Vasluiul era contracandidata voastra, cu tot respectul pentru ei. Si la infrangere si la egal situatia insa ramane aceeasi pt Urziceni, care are 1-0 cu Curtea de Arges si care devine campioana daca faceti egal la Craiova. Oricum daca batea Vasluiul erati in aceeasi situatie, adica tot campioni daca bateati tot. Numai ca egalul asta e important pt Urziceni care mai are de jucat la Bistrita etapa viitoare( 2 solist dupa ce tata Jean a luat-o cu 6-0 de la Brasov), pe urma cu Ceahlaul acasa( 1 solist clar) si pe urma la Iasi in ultima etapa ( 2 solist cu cea mai varza defensiva din campionat). Deci se joaca. Recunosc, m-as bucura sa ia Unirea titlul pentru ca este singura echipa care merita, chiar daca a plecat Dan Petrescu de la ei. Clujul a demonstrat inca o data ca este mult sub Urziceni, care, fie vorba intre noi, este singura echipa care ne-a reprezentat cu succes in Champions League pana acum. Numai bine!

FCD in ADN!
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 06-05-2010 18:40
Diavolul a scris:
Repet, cu riscul sa-mi urc iar oamenii in cap. Nu putem pacalii fotbalul la infinit....

Zicea razand la televizor adineaori Porumboiu "Nu inteleg de ce sunt asa disperati clujenii acum, cu punctul de azi au castigat campionatul"

Si desi nu meritam sa castigam campionatul, sunt de acord cu Porumboiu si zic ca asa va fi, cu punctul de azi am castigat campionatul

nu jucam noi nu stiu cat de bine, dar e clar ca suntem singurii din campionat care mai jaoca ceva si emrita sa castige.

si da, mandorlini incepe sa-si faca de cap. sa joci cu un singur varf acasa? dupa minutul 70 doar mingi lungi pe varfuri se vad. si declaratiile pt faza cu portarii nu e fair play deloc.

totul depinde de noi. daca nu bat la craiova sunt de parere ca n-ar trebui sa mai aiba tupeul sa vina sa joace cu internationalul.

Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 06-05-2010 18:46
Hai sa nu cersim penaltyuri,nu trebe sa ne coboram la nivelul grasului de la Aek Rocar sau patronilor din bucale.Vasluiu sia facut jocu,au venit sa nu piarda,felicitari lor.Noi s ane uitam in ograda noastra unde nu prea joaca acesti bufoni,kone,dica niste bufoni.La meciu asta am vazut cea mai slaba tactica,1atacant si JUCAM ACASA doamne bate tactica.Nuno Claro sincer apara bine dar numa el stie ce gandeste cand are mingea,sau cand are mingea nu gandeste si o tine pana la finalu meciului.
Atmosfera frumoasa peste nivelul Ligii 1.Unde a fost coregrafia promisa de Domsa?Care-s fitele piratilor(prima repriza ba a doua repriza ba nu+plus ceea ce fac ei cu legatu de oameni)?RUUUUUUSINICA!!!sector 26 creste pe zii ce trece.CFR ECHIPA MEA CFR VIATA MEA...
Trimite mesaj privat
Patriots2008
Membru

Postare: 313
Postat la 06-05-2010 18:53
nu asa joci cand vrei sa castigi cu Vasluiul. Madorlini tba sa urmareasca niste jocuri ale lor daca vroia sa le neutralizeze mijlocul

despre ce s-a intamplat la pauza ce sa spui ? : sa ne reamintim cei de dupa gard ce s-a intamplat in sez 2008-2009 cand eram incomozi dupa gard pt cipri si bodea. Scandal cam intre aceeasi protagonisti, inceput din aceeasi parte, necontinuat de cealalta...

Bafta!
Trimite mesaj privat
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
Postat la 06-05-2010 19:01

Eu sunt un optimist incurabil de felul meu. Dar cu jocul asta incep sa ma vindec :D.

Eu nu il inteleg pe mandorlinii. Tot una ne era ca pierdem sau facem egal. De ce nu a jucat cu doua varfuri din start?

Sa speram ca craiova, argesul si ceahlaul nu sunt vasluiul si poli. Dar asa am zis si de astra...
http://cel-mai-tare-blog.blogspot.com Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Postat la 06-05-2010 19:02
bine ca nu am pierdut... oricum am jucat extrem de retinuti

pe data viitoare... inca suntem pe 1smiley

Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate!
Trimite mesaj privat
Bobo 07
Membru

Postare: 94
Postat la 06-05-2010 19:08
Vasluiul a venit, a facut tot ce a putut si a plecat neinvinsa. Avem mare nevoie de mijlocasi de valoare, altfel numai prin noroc (si faze fixe) dam gol; sa nu mai zic daca ajungem in CL, acolo o sa pierdem la scor.
Trimite mesaj privat
dante03
Membru

Postare: 222
Locaţia: cluj
Postat la 06-05-2010 19:55
Nush ce sa mai zic, sunt in alarma totala pana la sf campionatului.asta e vedem ce urmeaza.
sect 26 creste intradevar dar mai sunt unele chestii care trebuie remediate, referitor la relatia cu corabia.
in fine CFR ECHIPA MEA.....

chiar de uneori e soare sau sunt nori CFR alaturi iti vom fi!!!
Trimite mesaj privat
masterofdisaster
Membru

Postare: 20
Locaţia: Cluj Napoca
Postat la 06-05-2010 20:21
Cum zicea si andrei6000, ce pana mea cauta dica pe teren?! Io inteleg ca ii apreciat de conducere, da pana cand? Kone -aproape 0, iar mandorlini il baga pe bud abia la final?? daca stie cineva ce-o fost cu "tactica" asta, sa imi explice si mie. Cat despre galerie, sper sa se rezolve odata problemele, si cei din 26 sa vina la 32 langa kvsc pentru ca e foarte deranjant sa ai o ramasita de galerie intre cele doua care nu face altceva decat sa incurce (se fute tot ritmu, si asta in cel mai bun caz-cand nu incep sa cante altceva peste ei). Vad ca Mandorlini s-o bagat in troaca, si tare mi-e teama c-o sa-l manance porcii (nu te pui cu slinosu' decat daca vrei scandal, si asta e ultimul lucru de care echipa are nevoie). Per total, un meci in care am strans din buci, am sperat si-am plecat nervosi acasa. Ideea e ca, inca suntem pe locul 1, si eu sper in continuare sa sarbatorim o victorie (mult muncita) a CFR-ului.
Asta e, mergem mai departe.... important e ca toata lumea sa strige smiley !!!
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 06-05-2010 20:29
masterofdisaster a scris:
Cum zicea si andrei6000, ce pana mea cauta dica pe teren?! Io inteleg ca ii apreciat de conducere, da pana cand? Kone -aproape 0, iar mandorlini il baga pe bud abia la final?? daca stie cineva ce-o fost cu "tactica" asta, sa imi explice si mie. Cat despre galerie, sper sa se rezolve odata problemele, si cei din 26 sa vina la 32 langa kvsc pentru ca e foarte deranjant sa ai o ramasita de galerie intre cele doua care nu face altceva decat sa incurce (se fute tot ritmu, si asta in cel mai bun caz-cand nu incep sa cante altceva peste ei). Vad ca Mandorlini s-o bagat in troaca, si tare mi-e teama c-o sa-l manance porcii (nu te pui cu slinosu' decat daca vrei scandal, si asta e ultimul lucru de care echipa are nevoie). Per total, un meci in care am strans din buci, am sperat si-am plecat nervosi acasa. Ideea e ca, inca suntem pe locul 1, si eu sper in continuare sa sarbatorim o victorie (mult muncita) a CFR-ului.
Asta e, mergem mai departe.... important e ca toata lumea sa strige smiley !!!

ramasita de galerie e sect. 25. nu?

Trimite mesaj privat
Pagina 3 din 4 < 1 2 3 4 >
Salt la forum: