Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 3 din 4 < 1 2 3 4 >
Autor RE: Ceahlaul P.Neamt - CFR Cluj
ariassis
Membru

Postare: 454
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 22-05-2010 14:54
dani smiley)
Trimite mesaj privat
NapocA
Membru

Postare: 135
Locaţia: Cluj NapocA
Postat la 22-05-2010 15:25
Dani era suspendat deci nu era elsmiley
Trimite mesaj privat
CFR4ever
Membru

Postare: 302
Postat la 22-05-2010 15:32
era dani, cel putin asa scrie pe site-ul oficial http://www.cfr1907.ro/ro/stiri/1319/live-text-ceahlaul-piatra-neamt-cfr-1907-cluj/ smiley

Steaua pe jos pica
Si nu se ridica
Steaua nu marcheaza
Si retrogradeaza

Dinamo se roaga
Ca sa nu mai piarda
CFR e mare
u de ciuda moare

Editat de CFR4ever la 22-05-2010 15:32
Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Locaţia: Cluj
Postat la 22-05-2010 15:32
NapocA a scris:
Rezerve: Nuno Claro, Panin, Murešan, Peralta, M. Ricardo, Edimar, Nei. Antrenor: Andrea Mandorlini

Cine-i baiatul?smiley

E un nou transfer marca presa. smiley

Apropo, ce ziceti de acest Cassio Vargas?

Uploaded with ImageShack.us

www.youtube.com/user/ecristiano18
Editat de ecristiano18 la 22-05-2010 15:39
ecristiano18 Trimite mesaj privat
CFR Sibiu
Membru

Postare: 115
Locaţia: CJ
Postat la 22-05-2010 15:48
NapocA a scris:
Deci nu pot sa cred ca nici mcar in ultimul meci Mandorlini nu i-a dat nici o sansa lui Bus....

Bus e plecat la nationala de tineret, nu mai aberati.
Cum i-a dat sansa lui Borostean, asa i-ar fi dat si lui Bus.
Trimite mesaj privat
CFR Sibiu
Membru

Postat la 22-05-2010 15:51
Ma mir ca nu au aparut speculatii pe site-urile de 'sport'.
E clar ca a fost blat la P. Neamt. Am auzit ca Boc l-a sunat la pauza pe Pinalti s-o lase mai moale, iar DNA-ul l-a santajat pe antrenorul Ceahlaului. smiley

@Eddy
Cassio mi se pare o mare bashina. Asa mai bine l-ar tine pe Nei.
Daca nu, macar sa ia un Sony, e mai ca lumea decat Nei sau Cassio.
Editat de CFR Sibiu la 22-05-2010 15:53
Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postat la 22-05-2010 16:00
CFR Sibiu a scris:
E clar ca a fost blat la P. Neamt. Am auzit ca Boc l-a sunat la pauza pe Pinalti s-o lase mai moale, iar DNA-ul l-a santajat pe antrenorul Ceahlaului. smiley

@Eddy

Man, Cassio e pe locul 4 in clasamentul golgheterilor din prima liga din Portugalia. Nu poate sa fie chiar beshina. Decat Traore, mai bine asta. Traore e din ce in ce mai penibil. Dar cred ca Cassio asta e adus in locul lui Yssouf Kone. Kone ne face tai tai la vara.

CFR Sibiu
Membru

Postat la 22-05-2010 16:18
yoCris_Dydy_Edy a scris:
CFR Sibiu a scris:

@Eddy

Man, Cassio e pe locul 4 in clasamentul golgheterilor din prima liga din Portugalia. Nu poate sa fie chiar beshina. Decat Traore, mai bine asta. Traore e din ce in ce mai penibil. Dar cred ca Cassio asta e adus in locul lui Yssouf Kone. Kone ne face tai tai la vara.

Hai sa fim seriosi, campionatul Portugaliei e vai mama lui. Ai vazut pe la ce echipe a fost Cassio asta ? Exact traseul lui Nei: TSKA Sofia ... La 26 de ani sa treci pe la TSKA Sofia, Leiria, Funchal, Chaves si Maia...spune totul ! Ratat ! Pana si Ruiz e mai tare.
Nu-l mai blamati atat pe Traore, are 19 ani ce asteptati de la el ?!? Si e la primul sezon in care chiar joaca in Liga 1. Sa-l incurajam ! Daca chiar pleaca Kone, atunci trebuie adus 10 Cassio ca sa se ridice la nivelul lui. Sau dupa cum am spus, mai bine sa aduca un Sony.
Trimite mesaj privat
NapocA
Membru

Postare: 135
Locaţia: Cluj NapocA
Postat la 22-05-2010 16:29
CFR Sibiu a scris:
yoCris_Dydy_Edy a scris:
CFR Sibiu a scris:

@Eddy

Nu-l mai blamati atat pe Traore, are 19 ani ce asteptati de la el ?!? .

Sa nu se mai impiedice la fiecare fazasmiley Ar fi un mare progres, asa, pentru inceputsmiley
Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Postat la 22-05-2010 16:29
Kone daca pleaca e pacat. E cel mai bun jucator de la CFR, e atacant pur sange. E cel mai potrivit langa Bud acolo in fata.

Mandorlini m-a dezamagit inca o data. Am jucat ca un cur tot returu, inclusiv in ultimul meci. In prima repriza am jucat la 0-0. Sper sa plece din vara, nu se potriveste deloc pentru o echipa cu pretentii la titlu. E antrenor gen cartu, ii place autobaza.

Eu sper sa se aduca cat mai multi jucatori sa se faca concurenta, si sa nu recurgem iar la transferuri de mana a doua. Bani sunt, pretentii avem, putem aduce niste jucatori cat de cat calumea.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postat la 22-05-2010 16:36
Campionatul s-a terminat, penibilitatile si puroaiele presei sudiste sunt tot in toiul desfasurari.
1. Pe Prostsport.ro au pus un articol cu un banner in care apar reprezentantii primelor 4 echipe din liga1. Steaua e prima, desi in clasament e ultima dintre cele patru, CFR e ultima ( nu e campioana, probabil a scapat de la retrogradare).
2. Pe GSP. Tot intr-un articol ca recurs al campionatului apare o imagine ca baner cu steaua in Champions League. (Mai nou locul patru merge direct in grupele CL, iar locul 1 retrogreadaza)smiley
Ma pis pe degetutele lor de pushcati frustrati.

Editat de ecristiano18 la 22-05-2010 16:39
ecristiano18
Membru

Postat la 22-05-2010 16:45
CFR Sibiu a scris:
yoCris_Dydy_Edy a scris:
CFR Sibiu a scris:

@Eddy

Hai sa fim seriosi, campionatul Portugaliei e vai mama lui. Ai vazut pe la ce echipe a fost Cassio asta ? Exact traseul lui Nei: TSKA Sofia ... La 26 de ani sa treci pe la TSKA Sofia, Leiria, Funchal, Chaves si Maia...spune totul ! Ratat ! Pana si Ruiz e mai tare.
Nu-l mai blamati atat pe Traore, are 19 ani ce asteptati de la el ?!? Si e la primul sezon in care chiar joaca in Liga 1. Sa-l incurajam ! Daca chiar pleaca Kone, atunci trebuie adus 10 Cassio ca sa se ridice la nivelul lui. Sau dupa cum am spus, mai bine sa aduca un Sony.

Hai ca om avea noi campionatul mai tare ca cel al portugaliei.smiley. Noi nu avem golgheter pe locul 4 in tara la noi. E un transfer peste tot ce am luat pana acum, exceptie fac Pereira si un Kone in zile mari.

simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Postat la 22-05-2010 18:12
Raul a scris:
Kone daca pleaca e pacat. E cel mai bun jucator de la CFR, e atacant pur sange. E cel mai potrivit langa Bud acolo in fata.

Mandorlini m-a dezamagit inca o data. Am jucat ca un cur tot returu, inclusiv in ultimul meci. In prima repriza am jucat la 0-0. Sper sa plece din vara, nu se potriveste deloc pentru o echipa cu pretentii la titlu. E antrenor gen cartu, ii place autobaza.

Eu sper sa se aduca cat mai multi jucatori sa se faca concurenta, si sa nu recurgem iar la transferuri de mana a doua. Bani sunt, pretentii avem, putem aduce niste jucatori cat de cat calumea.

eu cred ca tu n-ai vazut un meci de fotbal in viata ta.smiley

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postat la 22-05-2010 18:22
Hai, tine-o cu "Mandorlini e cel mai bun antrenor" .. jucam ca o pula. Una mare si lenesa. Nimic, dar nimic n-am jucat in returul asta. Nu cred ca gasesc 3 meciuri la care sa ma uit si sa zic: "da, uite, ce frumos am jucat meciul asta". Urmareste meciurile lui Urziceni, joaca frumos, joaca legat, se ajuta intre ei, alearga si cand nu mai au pentru ce trage, joaca CA O ECHIPA. La CFR nu am vazut asta de multa vreme, de cand era Maurizio antrenor.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 22-05-2010 18:31
Raul a scris:
Hai, tine-o cu "Mandorlini e cel mai bun antrenor" .. jucam ca o pula. Una mare si lenesa. Nimic, dar nimic n-am jucat in returul asta. Nu cred ca gasesc 3 meciuri la care sa ma uit si sa zic: "da, uite, ce frumos am jucat meciul asta". Urmareste meciurile lui Urziceni, joaca frumos, joaca legat, se ajuta intre ei, alearga si cand nu mai au pentru ce trage, joaca CA O ECHIPA. La CFR nu am vazut asta de multa vreme, de cand era Maurizio antrenor.

cu trombeta am jucat mai defensiv.smiley

eu m-am saturat de chestiile astea cu jocul spectaculos. ma cac pe el joc spectaculos daca nu castigam.

Trimite mesaj privat
AlexD
Administrator

Postare: 911
Postat la 22-05-2010 18:39
Mourinho, cu stilul lui naspa, e la un pas sa castige CL... asta, dupa ce a trecut de echipa cu cel mai spectaculos joc din Europa.
Decat sa joci numai din calcaie, devieri, etc. si sa pierzi, mai bine joci organizat si castigi.

CFR = Campionii Fotbalului Romanesc
Trimite mesaj privat
ariassis
Membru

Postare: 454
Postat la 22-05-2010 18:58
"Nu este realizat transferul lui Cassio si nu cred ca va ajunge la noi acel jucator. Au fost discutii, inca mai sunt, dar nu cred ca le vom finaliza, jucatorul are prea multe moase, prea multi intermediari. Cassio a fost un jucator care ne-a fost propus, dar noi vrem sa urmarim variantele noastre", a declarat Iuliu Muresan pentru Sport Total FM.

on topic: asa, cu echipa a doua, am marcat 4 goluri, ceea ce este un lucru fascinant care arata ca echipa e pe drumul cel bun...nu il apar dar nici nu il injur pe mandorlini, a adus titlul, urmeaza cupa si cat timp avem rezultate mai bine sa il lasam sa isi faca treaba ,.... nu uitati ca in fotbal spectacolul vine dupa ce incepi sa ai rezultate,,, prin spectacol pur, nu prea poti sa ajungi la rezultate (lucru pe care il sustine si mandorlini)
Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postat la 22-05-2010 19:37
Nu cere nimeni calcaie, nu cere nimeni spectacol. Eu le cer daruire. Nu se ajuta intre ei, nu joaca ca o echipa. Doar faptul ca Liga I e un campionat slab cu echipe slabe ne-a dat sansa de a castiga campionatul. Eu nu pot sa ma bucur calumea de titlu asta, cand stiu ca joaca cu sila jucatorii.

Nu o sa ii uit niciodata pe Anca, Tilinca, Coroian, Minteuan, Florin Dan, etc, care mancau pamantul si jucau cu daruire chiar daca nu aveau valoare. Pe jucatori gen Pereira, Peralta, Cabrera, Dani, Traore, sunt mai mult decat sigur ca o sa ii uit complet peste 10 ani.

Fiecare cu ce-i place. Eu daca nu vad ca alearga mancand pamantul si se ajuta intre ei, nu e fotbal. Inter joaca defensiv, urat, dar se ajuta intre ei, si joaca ca o adevarata echipa.

Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 22-05-2010 19:43
Raul a scris:
Nu cere nimeni calcaie, nu cere nimeni spectacol. Eu le cer daruire. Nu se ajuta intre ei, nu joaca ca o echipa. Doar faptul ca Liga I e un campionat slab cu echipe slabe ne-a dat sansa de a castiga campionatul. Eu nu pot sa ma bucur calumea de titlu asta, cand stiu ca joaca cu sila jucatorii.

Nu o sa ii uit niciodata pe Anca, Tilinca, Coroian, Minteuan, Florin Dan, etc, care mancau pamantul si jucau cu daruire chiar daca nu aveau valoare. Pe jucatori gen Pereira, Peralta, Cabrera, Dani, Traore, sunt mai mult decat sigur ca o sa ii uit complet peste 10 ani.

Fiecare cu ce-i place. Eu daca nu vad ca alearga mancand pamantul si se ajuta intre ei, nu e fotbal. Inter joaca defensiv, urat, dar se ajuta intre ei, si joaca ca o adevarata echipa.

explica termenul 'se ajuta intre ei'
daca pe pereira tu n-o sa-l ti minte peste 10 ani dupa ce joaca meciul 100 pt. barcelona sau real madrid, esti defect.

Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postat la 22-05-2010 19:46
AlexD a scris:
Mourinho, cu stilul lui naspa, e la un pas sa castige CL... asta, dupa ce a trecut de echipa cu cel mai spectaculos joc din Europa.
Decat sa joci numai din calcaie, devieri, etc. si sa pierzi, mai bine joci organizat si castigi.
Eu tin cu Inter si sper sa castige!! Sper sa faca Chivu o repriza secunda mai buna decat prima. Trebuie sa tinem cu Inter, mai ales noi romanii. Si Bayern e o echipa buna dar nu prea a jucat fotbal pana acum.

Pagina 3 din 4 < 1 2 3 4 >
Salt la forum: