Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 3 din 3 < 1 2 3
Autor RE: U Craiova - CFR Cluj
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 29-07-2010 19:47
Bud sia luato in cap,incepe sa comenteze suporterilor la prima oferta din strainatate.din 8 suturi 1 a fost pe poarta si il tot certa pe Batin care o dat 2 goluri.Bastos asta ii foarte bun o achizitie perfecta.Rada si Diogo slabut la fel si Peralta.De la juniori Negrut ii foarte bun ,daca va fii serios va ajunge foarte sus.
Trimite mesaj privat
Ceferist
Membru

Postare: 348
Locaţia: Cluj Napoca
Postat la 29-07-2010 21:04
Negrut a jucat cu 11? Peralta o avut cateva faze totusi...

CFR 1907 CLUJ!
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postat la 30-07-2010 07:50
da
Trimite mesaj privat
Marius_CFR
Membru

Postare: 311
Postat la 30-07-2010 07:54
auzi ca Peralta slab...Peralta a fost cel mai bun jucator al meciului...am ramas impresionat ce bine vede jocul,ce pase le dadea celorlalti,si in prima si in a doua...meserie rausmiley

One Team-One Love-One Passion!!!
Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 30-07-2010 09:54
Bud nu si-a luat-o in cap, stai linistit. Cred ca e singurul, sau daca nu mai sunt vreo 2 la CFR, care chiar tin la club si la suporteri, si joaca cu ambitie. Eu nu zic ca nu e bun Bjelanovic, dar Bud mi se pare ca nu poate lipsi din primu 11.

Oricum, sper sa plece curand Mandorlini.

Si am asa un feeling, ca si cu Victoria Branesti, super echipa Victoria Branesti, vom juca cu 4 fundasi, 2 mijlocasi la inchidere, si un atacant. Ca deh, 1-0 e scor perfect.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
Ceferist
Membru

Postare: 348
Locaţia: Cluj Napoca
Postat la 30-07-2010 10:58
Casual s-a referit la meciul de antrenament de ieri, cand Bud a jucat singur, nu pasa cu nimeni si in plus raspundea si la acuzele din tribuna. Probabil are el motivele lui sa fie nervos, nu-i convine ca a ajuns iar rezerva dupa ce a jucat bine campionatul trecut...

CFR 1907 CLUJ!
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postat la 30-07-2010 20:33
@Raul asa am crezut si eu ca Bud ii unul dintre cei care o sa tina la CFR,dar credema aparentele insala.A sta nui o scuza ca stai pe banca,daca antrenoru te considera mai slab pregatit decat titularii trebe sa accepti.In ultimele meciuri deja sa avzut o nervozitate la el,nu mai stiu daca o jucat in amandoua aprtidele pt ca nu am de udne sa tin minte un jucator care nu arata nimic intrun meci.Orice jucator ar fii nu are dreptu sa comenteze unui suporter care toata viata lui va tine cu CFR iar jucatorii pleaca si vin.Si nu stiu cei cu tupeu asta in el.si daca va uitati la toate emciurile unde o jucat uitativa cate sutri are pe meci si cate sutn pe poarta.la emciul scoala unde este o lejeritate amxima din 8 suturi sa nimeresti odata spatiul portii ii foarte foarte rau,Striga la Batin ca un descreierat desi Batin dadea pase calumea se demarca bine o si dat doua goluri din vreo 4 faze avute.bud 0 goluri 1 pe poarta 7 pe langa.deja era atat de slab incat si tony la avertizat.un jucator trebe sa accepte si postul de rezerva sau postul din tribuna ,va venii si randul lui,daca nu are rabdare atunci sa plece odata in belgia sau oriunde si gratis,pt mine nu va fii o pierdere.
Trimite mesaj privat
dangabriel
Membru

Postare: 20
Locaţia: cluj
Postat la 31-07-2010 10:42
Cred ca ar fi o greseala sa plece Bud si pentru noi ca spectatori dar si ca business. El poate creste pina spre 3-4 milioane. E de mare perspectiva. Si mai si vien Champions League.

pasionaat de sport
http://paginadesport.info Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 31-07-2010 12:05
@casual. Stiu personal de ce am zis ce am zis, ca tine la echipa, si crede-ma, asa e. Nu stiu ce a fost cu iesirea aia. N-am vazut nici meciu cu Craiova nici n-am fost la amical. Sper doar sa treaca.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
CFRCLUJ4EVER
Membru

Postare: 288
Postat la 01-08-2010 10:13
Raul a scris:
@casual. Stiu personal de ce am zis ce am zis, ca tine la echipa, si crede-ma, asa e. Nu stiu ce a fost cu iesirea aia. N-am vazut nici meciu cu Craiova nici n-am fost la amical. Sper doar sa treaca.

Perfect de acord. Omu' asta tine foarte mult la echipa, o va dovedi in timp, sunt convins de asta. A avut si el o zi mai proasta(am fost si eu la amical, stiu despre ce e vorba), dar sa nu uitam ca a fost cel mai eficient jucator returul trecut, decisiv pentru titlu, iar primele doua meciuri a jucat foarte putin. Dupa cateva etape, va reveni printre titulari!
Trimite mesaj privat
Pagina 3 din 3 < 1 2 3
Salt la forum: