Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 3 din 3 < 1 2 3
Autor RE: Otelul- CFR Cluj -1 august ,18:30 TVR 1
AlexD
Administrator

Postare: 911
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 02-08-2007 14:23
Mie mi se pare ca gradinescu e cel mai bun comentator dupa cristian topescu(pacat ca s-o lasat de comentat).
Referitor la ceea ce a spus despre jucatori, aia e parerea lui. Sincer nu cred ca are ceva cu CFR-u. Fazele din timpul meciului le-a judecat corect.
Oricum eu ma bucur ca am vazut meciu pe TVR si nu pe kanal d sau alt program.

CFR = Campionii Fotbalului Romanesc
Trimite mesaj privat
Autor RE: Otelul- CFR Cluj -1 august ,18:30 TVR 1
Mihai_alexandru
Membru

Postare: 1593
Postat la 02-08-2007 16:07
Un om cu o asemenea mentalitate n-ar trebui apreciat!! Dar asta e parerea mea... e adevarat totusi ca mi-au placut 1,2 comentarii la meciuri dar ieri s-a vazut cum e... ma rog. :@
Mie mi-e frica ca n-o sa se adapteze Fabbiani! Se vede ca nu prea s-a adaptat nici in grupul jucatorilor... trebuie sprijinit fiindca e jucator de valoare!! Sa nu mai zic ca am dat 2,2 mil pe el. Mai ales ca pana la primul gol oficial pe care o sa-l dea o sa fie mitraliat de aceste "personalitati" ca Gradinescu!! Si unii suporteri. smiley
Asa ca ar trebui sprijinit Fabbiani foarte mult, trebuie sa-l incurajam fiindca oricui ii e greu sa se adapteze intr-un nou grup, intr-o noua tara, intr-o noua echipa. Ganditi-va cum a-ti facut voi schimbarile scoala generala->liceu liceu->facultate serviciu 1-> serviciu 2 nu spuneti ca nu v-a fost greu uneori!! Fabbiani trebuie sprijinit la meciul cu Timisoara... dar asta e parerea mea din nou. Acuma nu-i nimic grav probabil dar nu-l vad bine. smiley

Scrie articole pentru jocuri!
http://www.cfronline.ro Trimite mesaj privat
Pagina 3 din 3 < 1 2 3
Salt la forum: