| Autor |
RE: Timisoara-CFR Cluj |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
| Postat la 08-08-2010 19:48 |
|
|
|
coroyan96 a scris:
nuno asi aparat dar sa fim corecti la dar golul al 3-lea el a gresit
3 mingi a respins in fata. la una a fost gol si la doua am scapat la mustata.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
dangabriel
Membru
Postare: 20
Locaţia: cluj
| Postat la 08-08-2010 19:59 |
|
|
Subtire am jucat...Bud freaca banca...
citeste cronica: derby de calitate, Timisoara cistiga pe merit
http://paginadesport.info
pasionaat de sport |
|
| Autor |
CFR Sibiu
Membru
Postare: 115
Locaţia: CJ
| Postat la 08-08-2010 20:42 |
|
|
Mda, am jucat slab, insa eu zic sa ne pastram calmul. Echipa nu poate fi programata sa fie la 100% din potential timp de 2 luni. Asa cum spun si antrenorii si jucatorii, varful de forma e programat pentru septembrie. Sa nu uitam ca si in 2008, dupa ce am castigat campionatul am inceput la fel de slab campionatul insa in Champions League primele 3 meciuri am rupt norii. Atunci toata gloria a cazut pe umerii lui Trombetta insa pregatirea facuta de Andone a contat. Am in credere in stiinta lui Mandorlini mai mult decat in cea a lui Andone si de asta cred ca vom juca bine in Liga si Mandorlini va fi pe banca, nu va avea soarta lui Andone 
Primul meci din Liga si cel cu Rapidul vor fi barometrul, pana atunci rabdare si tutun !
P.S. Ma bucur pt E. Kone si pentru ca Bjelanovic a spart gheata.
Editat de CFR Sibiu la 08-08-2010 20:44 |
|
| Autor |
BughYCfrVl
Membru
Locaţia: ramnicu valcea
| Postat la 09-08-2010 05:40 |
|
|
Prost am jucat, incredibil de prost, jucatorii parca erau de vata, Deac ce a mai incercat ceva, in rest nimic. De ce nu se suteaza de la distanta? Bud de ce freaca banca? Bjelanovici e un transfer ratat
 |
|
| Autor |
ariassis
Membru

Postare: 454
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 09-08-2010 07:49 |
|
|
30 de oameni la timisoara nu e rau felicitari
pacat ca pe teren nu s-a reusit mai nimic. |
|
| Autor |
Patriots2008
Membru

Postare: 313
| Postat la 09-08-2010 08:28 |
|
|
ariassis a scris:
30 de oameni la timisoara nu e rau  felicitari
pacat ca pe teren nu s-a reusit mai nimic.
am fost 38 din sect 24
Bafta! |
|
| Autor |
Sectoristul24
Membru
Postare: 58
| Postat la 09-08-2010 08:39 |
|
|
PLANK
Pentru Noi Doar CFR Conteaza |
|
| Autor |
dangabriel
Membru
| Postat la 09-08-2010 09:05 |
|
|
CFR e in pana de idei, nu leaga bine la mijloc si in aparare se intimpla ceva, nu inteleg cum au putut lua golurile,toate cele trei fiind imputabile liniei de fundasi. Bud sta binemersi pe banca, Hora pare neintegrat. Sunt curios de bastos si de revenirea lui peralta. Bun tinarul asta din Coasta de Fildes Emanuel Kone, sper sa-l joace mai mult.
Mandorlini trebuie sa fie mai impetuos in tactica. Vineri va fi meci greu in ideea ca vor veni cei trei de la nationala foarte obositi, joaca miercuri seara tirziu calatoresc joi si vineri e meci.bafta CFR in continuare!
pasionaat de sport |
|
| Autor |
Sectoristul24
Membru
Postare: 58
| Postat la 09-08-2010 09:07 |
|
|
deplsare facuta doar cu celebritati Shakira,Cristiano Ronaldo , mai era acolo Plank : )
PS : MUIE ALINA
Pentru Noi Doar CFR Conteaza |
|
| Autor |
CFRCLUJ4EVER
Membru
Postare: 288
| Postat la 09-08-2010 09:22 |
|
|
CFR Sibiu a scris:
Mda, am jucat slab, insa eu zic sa ne pastram calmul. Echipa nu poate fi programata sa fie la 100% din potential timp de 2 luni. Asa cum spun si antrenorii si jucatorii, varful de forma e programat pentru septembrie. Sa nu uitam ca si in 2008, dupa ce am castigat campionatul am inceput la fel de slab campionatul insa in Champions League primele 3 meciuri am rupt norii. Atunci toata gloria a cazut pe umerii lui Trombetta insa pregatirea facuta de Andone a contat. Am in credere in stiinta lui Mandorlini mai mult decat in cea a lui Andone si de asta cred ca vom juca bine in Liga si Mandorlini va fi pe banca, nu va avea soarta lui Andone
Primul meci din Liga si cel cu Rapidul vor fi barometrul, pana atunci rabdare si tutun !
P.S. Ma bucur pt E. Kone si pentru ca Bjelanovic a spart gheata.
Foarte bine punctat!!! |
|
| Autor |
Minimus
Membru

Postare: 54
Locaţia: Cj
| Postat la 09-08-2010 09:39 |
|
|
|
imi spune cineva golul lui Deac de ce a fost anulat? |
|
| Autor |
donleone90
Membru

Postare: 331
| Postat la 09-08-2010 09:40 |
|
|
|
Minimus a scris:
imi spune cineva golul lui Deac de ce a fost anulat?
cica "offside" :-j |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
| Postat la 09-08-2010 09:43 |
|
|
Patriots2008 a scris:
ariassis a scris:
am fost 38 din sect 24
in total am fost aproximativ 130 |
|
| Autor |
Patriots2008
Membru

| Postat la 09-08-2010 09:47 |
|
|
Diavolul a scris:
Patriots2008 a scris:
ariassis a scris:
am fost 38 din sect 24
in total am fost aproximativ 130
2 autocare de 45 de locuri + 3 microbuze de 15 + 3 masini(pe care le-am vazut eu) asta ar fi teoria :D 150 fix )
dar la ce am aproximat eu... cam tot la 130 am iesit. ceea ce e ok la numar, dar atat timp cat nu avem oameni care sa organizeze totul calumea... e cam degeaba acest numar. dupa pauza s-au cam imprastiat toti. grupati am ramas doar sect 24 + vreo 5 din GG si vreo 10 din KVSC (si inca 4 din CG care cantau si am ramas uimit ) )
sper sa fie adevarata chestia cu 3 etape...
Bafta! |
|
| Autor |
nothin
Membru

Postare: 128
| Postat la 09-08-2010 09:48 |
|
|
NuAmNume a scris:
deplsare facuta doar cu celebritati  Shakira,Cristiano Ronaldo , mai era acolo Plank :  )
Observ ca esti foarte excitat dupa deplasare. Din cand in cand e bine sa te opresti cu caterinca. De ex. cazul tau |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
| Postat la 09-08-2010 10:15 |
|
|
|
CFRCLUJ4EVER a scris:
Sa fim seriosi, daca iar nu avem rabdare si urlam la primul esec, nu ajungem departe. Am jucat cu o echipa care avea moralul excelent, dupa revenirea de la 0-3, acel 0-1 li s-a parut usor de intors. Cimisoara a egalat foarte rapid, asta a fost problema.
Hai sa fim seriosi ... ma scarbesc comentariile astea de pupincuristi, sa mor eu de nu. Ba, ba, ba! Mandorlini e un antrenor nu slab, ci foarte slab! Aminteste-mi un meci in care am jucat bine cu el pe banca.
Cat de cacacios am castigat noi campionatul anul trecut nu s-a mai castigat cred ca niciodata in Liga I. Eu am zis din start ca asa o sa fie desfasurarea la Timisoara. Echipa nu are ATAC, si mizeaza pe aparare, care si aia e inexistenta.
Era un comment pe forum mai demult: "Piccolo cel mai bun fundas din Liga I". Voi chiar nu aveti treaba cu fotbalul. Uitati-va pe inregistrarile meciurilor. Fundasul nu are treaba cu mingea, trebuie mereu sa tina omul. Piccolo sta ca pula pe teren. E un esec de fundas.
Ca sa nu mai vorbim de Claro, care inafara de faptul ca beneficiaza de suportul coechipierilor si a pupincuristilor obsedati care nu au treaba cu fotbalul, e slab de pute. IN FIECARE MECI O COMITE, si mai nou de cele mai multe ori luam si gol.
Si Culio ala.. a facut un meci bun de cand a venit. Sa plece in PIZA MA-SII DE ZIDAR. Si sa il ia si pe tiganu de Traore cu el.
Nu stiu de ce m-am obosit, numa o sa sara pupincurstii in capul meu. Pupati in cur echipa, ma! Ca nu a facut un singur meci bun de 6 luni. Da hai sa ii pupam in cur. Cica "la primul esec". Eu nu ma duc sa vad cum castigam cacacios cu 1-0. Spre deosebire de voi, sunt suporteri care s-ar bucura sa vada echipa pierzand dar jucand bine, decat sa castige. Pentru voi si Uliu sunt importante cele 3 puncte, pentru noi daruirea.
Cum dracu pot aia de la Urziceni, jucatori de mana a doua, sa joace cu daruire chiar daca nu primesc bani, in timp ce astia de abia isi misca curu pe teren?
Trebuie sa batem pe Astra, sunt pe nicaieri. Un egal ar fi cat o infrangere...
Nu, sper sa pierdem. Poate il dau afara si se mai schimba lucrurile. La cum am jucat returul trecut si sezonul asta, nu meritam nimic. Ca sa nu zic ca la sf meciului a ridicat toata galeria fulare si steaguri sa le salute, si pizdele ne-au facut cu mana de la centrul terenului.
Astept filmuletele din KVSC cu "fericirea" din tunel cand am plecat, sa vedeti ca putem fi bucurosi si cand pierdem! 
Numa bine, si sincer nu ma intereseaza replyurile, ca sunt mereu aceleasi. De pupincuristi prosti.
Later edit: Aaaa.. si inca ceva: pentru toti care inghit cacaturile celor ce zic de "deplasari periculoase" si "nu mergeti" sau "va protejam". Da, a fost foarte periculos. Ne-au asteptat Timisorenii si la Salonta, si la Arad, si la intrare in Timisoara. Atata ca nu i-am vazut noi.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Editat de Raul la 09-08-2010 10:26 |
|
| Autor |
Patriots2008
Membru

| Postat la 09-08-2010 10:20 |
|
|
trebuia sa mai dormi putin ) ai fost cam dur
nu-mi place cum joaca echipa, am avut 3 meciuri in care am jucat frumos in tot anul 2010, dar asta e
nu ma apuc sa fac critica la jucatori,ca as face-o degeaba, dar nici nu ma vezi sa-i laud. singurii care-mi plac cu adevarat sunt Bud,Muresan si Cadu.
acum sunt considerat pupincurist? 
Bafta! |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
| Postat la 09-08-2010 10:24 |
|
|
Ai dreptate. Oricum nu ajuta la nimic, atata ca ajuta sa ne descarcam. Si asa cel mai bun mod de a invinge intr-o cearta este de a o evita.
Si pentru cei ce comentau de misto, cateodata e folositor. Ne ajuta sa uitam de echipa de rahat, si sa ne mentinem moralul sus.
Tili tili tili gooool, tili goool, tili gooooool!

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
Patriots2008
Membru

| Postat la 09-08-2010 10:27 |
|
|
|
Raul a scris:
Ai dreptate. Oricum nu ajuta la nimic, atata ca ajuta sa ne descarcam. Si asa cel mai bun mod de a invinge intr-o cearta este de a o evita.
Si pentru cei ce comentau de misto, cateodata e folositor. Ne ajuta sa uitam de echipa de rahat, si sa ne mentinem moralul sus.
Tili tili tili gooool, tili goool, tili gooooool!
hai sa-i facem un spam la tilinca pe facebook =))
Bafta! |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
| Postat la 09-08-2010 10:28 |
|
|
NuAmNume a scris:
deplsare facuta doar cu celebritati  Shakira,Cristiano Ronaldo , mai era acolo Plank :  )
Cred ca era Cristiano si Ronaldo
Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate! |
|