| Autor |
RE: CFR Cluj - Astra Ploie演i |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 12-08-2010 20:18 |
|
|
Oao, nu-mi vine a crede ochilor.
Domnii ce au ridicat batistele albe si au strigat in cor "Ceao ceao Conceicao" (sau ce so fi strigat) sar cu mistouri la cel mai slab antrenor al CFRului de la promovare incoace.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
CFRCLUJ4EVER
Membru
Postare: 288
| Postat la 12-08-2010 20:57 |
|
|
|
Raul a scris:
Domnii ce au ridicat batistele albe si au strigat in cor "Ceao ceao Conceicao" (sau ce so fi strigat) sar cu mistouri la cel mai slab antrenor al CFRului de la promovare incoace.
Si atunci parerile erau impartite, acum e la fel. Poate mai mergeti si pe la un antrenament, sa vedeti cum se deruleaza, cine ce face si cum, poate v-ati da seama de unele lucruri.  |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

| Postat la 12-08-2010 21:22 |
|
|
CFRCLUJ4EVER a scris:
Raul a scris:
Si atunci parerile erau impartite, acum e la fel. Poate mai mergeti si pe la un antrenament, sa vedeti cum se deruleaza, cine ce face si cum, poate v-ati da seama de unele lucruri. 
Nu ma intereseaza cum se deruleaza si prostii. Nu ma intereseaza cat de bine motiveaza jucatorii, cat timp echipa de mai bine de 6 luni incoace nu joaca fotbal.
Dar oricum nu are rost sa discutam, fiecare cu a lui. Eu nu-mi amintesc sa fi strigat vreunui antrenor demisia. La chestii dinalea si la "ooo.. sugi pula, cu ma-ta" prefer sa ma abtin. 

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 13-08-2010 08:04 |
|
|
|
nici conceisao nici mandorlini nu pot fii antrenori,cat timp nu poti sa impu respect intre jucatori,respect antrenor-jucator si jucator-antrenor,cand traore si altii il iau la pula pe antrenor iar la meci joaca titulari astia nu pot fii numiti antrenori.jucam cica 3-4-3 iar mijlocasii de banda sunt Panin si Edimar si dintre acei 3 atacanti 2 sunt mijlocasi ala ii 5-4-1 in timpu meciului.atacantii primesc pasa si s eintorc in jumatatea noastra pentru ca nu au cu cine pasa si de ce pentru ca asa suna tactica lui mandorlini ca sa fie 7 in partea noastra si 3 in partea adversa.Oare de ce insista mandorlini pe aceasi jucatori?ca sai poata vinde dupa aia.oare de ce il folosea pe Kone ca sal vanda dupa aia pe bani buni numa ca au luat muiie ca s-a accidentat.aici deja se baga conducerea ca sa mai scoata ceva bani iar antrenoru nostru prost se baga si s eapre ii palce si deaia nici macar antrenor nui nici la propriu nici la figurat.staff macaronari,jucatori cizmari fitosi increzuti...etc.muiie lor cu exceptia unora:Deac,E.Kone,Panin,Muresan,Tony care vor dar din pacate nu 5 jucatori alcatuiesc echipa. |
|
| Autor |
CFRCLUJ4EVER
Membru
Postare: 288
| Postat la 13-08-2010 09:11 |
|
|
Raul a scris:
CFRCLUJ4EVER a scris:
Raul a scris:
Si atunci parerile erau impartite, acum e la fel. Poate mai mergeti si pe la un antrenament, sa vedeti cum se deruleaza, cine ce face si cum, poate v-ati da seama de unele lucruri. 
Nu ma intereseaza cum se deruleaza si prostii. Nu ma intereseaza cat de bine motiveaza jucatorii, cat timp echipa de mai bine de 6 luni incoace nu joaca fotbal.
Dar oricum nu are rost sa discutam, fiecare cu a lui. Eu nu-mi amintesc sa fi strigat vreunui antrenor demisia. La chestii dinalea si la "ooo.. sugi pula, cu ma-ta" prefer sa ma abtin. 
Lasa, ca poate vine un Hagi sau un Andone si jucand fotbal terminam pe locul 3 si o sa fie mai bine.  |
|
| Autor |
-Gabi-
Membru

Postare: 72
| Postat la 13-08-2010 10:01 |
|
|
se aduk steagurile nu?
-suntem aici- |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
| Postat la 13-08-2010 10:12 |
|
|
-Gabi- a scris:
se aduk steagurile nu? 
imi dai voie sa rad?
In alta ordine de idei... e o zi de baut bere, azi...

HAI CFR
Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate! |
|
| Autor |
-Gabi-
Membru

Postare: 72
| Postat la 13-08-2010 10:16 |
|
|
Voda Toamna lui 1500 a scris:
-Gabi- a scris:
se aduk steagurile nu? 
imi dai voie sa rad?
In alta ordine de idei... e o zi de baut bere, azi...
HAI CFR
ai tot dreptul sa razii, dar am intrebat serios atat
-suntem aici- |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

| Postat la 13-08-2010 13:37 |
|
|
CFRCLUJ4EVER a scris:
Lasa, ca poate vine un Hagi sau un Andone si jucand fotbal terminam pe locul 3 si o sa fie mai bine. 
Nefiind suporter de rezultat, oricand as prefera un loc 3-4 pentru care sa ii vad pe jucatori ca-si dau viata pe teren (gen cum a fost Urziceniul), decat un loc 1 cacacios. Dar nah, pentru unii sunt importante titlurile si "cele 3 puncte".

|
|
| Autor |
donleone90
Membru

Postare: 331
Locaţia: Cluj
| Postat la 13-08-2010 16:01 |
|
|
pe gsp e meciul?
Sa ne cante...toata peluza...haide haide CFR!!!  |
|
| Autor |
BughYCfrVl
Membru
Postare: 20
Locaţia: ramnicu valcea
| Postat la 13-08-2010 16:01 |
|
|
De ce nu mai joaca Bud?Ce se intampla?Fara el pe teren, parca nici nu existam in atac...
Hai sa facem un joc bun diseara!!!!
  |
|
| Autor |
Valias
Membru
Postare: 61
Locaţia: Craiova
| Postat la 13-08-2010 18:48 |
|
|
nu se poate asa ceva...sa luam 5 goluri in 4 etape : de ras sau de plans?  |
|
| Autor |
donleone90
Membru

| Postat la 13-08-2010 18:58 |
|
|
pacat k ne-am jucat cu ocaziile, pacat k am luat 2 goluri din 2 faze...pacat de acel penalty anulat (si aici se adevereste k NU suntem campioana arbitriilor cum spun gurile rele) si pacat k nu am putut castiga 
oricum jucatorii merita felicitarile mele 
|
| Autor |
ecristiano18
Membru

Postare: 580
| Postat la 13-08-2010 19:12 |
|
|
Anul trecut marcam un gol si castigam, Anul acesta marcam 2 pierdem sau scoatem egal. In rest, bravo jucatorilor, sunt uni care chiar au pus suflet mult azi... in rest ce sa zic, a fost VINERI 13

Uploaded with ImageShack.us
www.youtube.com/user/ecristiano18 |
|
| Autor |
donleone90
Membru

| Postat la 13-08-2010 19:20 |
|
|
parca il si vad pe muresan k da vina pe data de azi ))
|
| Autor |
ariassis
Membru

Postare: 454
| Postat la 13-08-2010 19:40 |
|
|
la mistooo... la mistooo.... campionii joaca astazi la misto !!!
Multimim Bud, Stancioiu si ceilalti 2-3 jucatori care s-au intors din drumul spre vestiare pentru a saluta galeria !!!
Si felicitari Muresan pentru atasementul de fani dovedit in pauza meciului ! (cine a vazut cunoaste)
Editat de ariassis la 13-08-2010 19:43 |
|
| Autor |
martipan
Membru

Postare: 438
| Postat la 13-08-2010 19:42 |
|
|
MULTUMIM MISTER MANDORLINI ,AM AVUT PREA MULTA RABDARE CU TINE!!!
martipan |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
| Postat la 13-08-2010 19:50 |
|
|
cel mai bun joc de sezonul asta. a lipsit norocul.
se vede ca incep sa faca combinatii. 4 ocazii unu la unu cu portarul s-au ratat si inca vreo 2 penalty-uri clare neacordate.
in rest imi e greata de cei care-i cer demisia lui Madorlini.
dani, cadu, culio, nuno claro n-au ce cauta deocamdata in primu 11.
e. kone si bastos insa m-au impresionat. traore e prost, insa are ceva talent.
suntem pe drum.. venim acum..
Editat de simplu CFR-ist la 13-08-2010 20:11 |
|
| Autor |
CFR Sibiu
Membru
Postare: 115
Locaţia: CJ
| Postat la 13-08-2010 20:04 |
|
|
Echipa a facut cel mai frumos joc de pana acum.
Daca nu erau greselile din aparare (a cata oara gafeaza Cadu?!; e drept ca nici Piccolo nu a fost mai breaz) si atacantii erau un pic mai concentrati nu am fi avut probleme azi. Bastos e mai bun decat ma asteptam.
Sunt de acord cu simplu CFR-ist, aia care ii cer demisia lui Mandorlini sa se uite mai intai la anumiti jucatori si dupa aia sa ceara demisia antrenorului. |
|
| Autor |
donleone90
Membru

| Postat la 13-08-2010 20:14 |
|
|
|
ariassis a scris:
la mistooo... la mistooo.... campionii joaca astazi la misto !!!
Multimim Bud, Stancioiu si ceilalti 2-3 jucatori care s-au intors din drumul spre vestiare pentru a saluta galeria !!!
Si felicitari Muresan pentru atasementul de fani dovedit in pauza meciului ! (cine a vazut cunoaste)
da ce a facut Muresan? k nu am avut ocazia sa fiu pe stadion...
|