Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 3 din 5 < 1 2 3 4 5 >
Autor RE: Sportul Studentesc - CFR Cluj
eduard8559
Membru

Postare: 87
Locaţia: sighetu marmatiei
Postat la 20-08-2010 16:33
Mai bine ramanea Conceicao, voua vi l-o trebuit pe Mandorlini, eu v-am zis inca de atunci, dar voi o tineati pe a voastra cu Mandorlini super-antrenoru.
Trimite mesaj privat
place
Membru

Postare: 43
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 20-08-2010 16:46
TRIST !

P.S. Mergem la aeroport ? smiley)
FORTZA CFR !

aaaa
Trimite mesaj privat
deceneu
Membru

Postare: 45
Postat la 20-08-2010 16:48
terminati mai suporteri de rezultat.am pierdut si asta e.nu putem castiga tot timpul si mandorlini e bun acolo,ar fi niste javre sa il demita.
Trimite mesaj privat
CFR Sibiu
Membru

Postare: 115
Locaţia: CJ
Postat la 20-08-2010 16:48
Mda, marile noastre vedete s-au plictisit din nou de antrenor...asa ca Mandorlini o sa plece. O sa vina altul, iar peste 8-9 luni iar o sa se plictiseasca baietii si o sa ii dea papucii. Cand a venit Uhrin si a incercat sa ii puna la respect s-au revoltat, incepand cu marele 'capitan' Cadu. Antrenorul pleaca, 'vedetele' raman. Singurii care au miscat ceva astazi au fost Deac si Peralta, dupa parerea mea.
Trimite mesaj privat
place
Membru

Postare: 43
Postat la 20-08-2010 16:51
La mistoo La mistoo Campionii joaca numa la mistoo ! smiley

P.S. sunt de parere ca nu joaca LA MISTO...joaca slab rau :-<

aaaa
Editat de place la 20-08-2010 16:53
Trimite mesaj privat
ariassis
Membru

Postare: 454
Postat la 20-08-2010 16:56
subscriu @CFR Sibiu.
dar nici antrenorul nu e bun... incepi meciul cu o noupromovata cu un singur atacant.... si nici nu are curajul sa ii scaota din echipa pe culio, nunoclaro sau cadu.

va rog sa va anuntati cand ajunge echipa in cluj ... ideea cu aeroportu mie imi place... doar ca banui ca vor veni la noapte,

"dorim curatenie de toamna la echipa campioana" -> asta ar trebui sa fie mesajul suporterilor, fie ca schimba tot grupul de jucatori care "fac" vestiaru fie ca pleaca antrenorul.

@deceneu. imi pare rau dar chestia cu suporteri de rezultat nu merge in cazul asta. eu sustin antrenorul si jucatorii in doua cazuri:
1. echipa joaca fotbal frumos dar nu castiga meci dupa meci
2. echipa joaca la rezultat si castiga campionate
ps. echipa care le face pe amandoua se numeste Barcelona daca nu ati auzit

problemna deceneu e ca CFR-u nostru drag nici nu joaca nici nu ia puncte.,.. asa ca e absurd sa ii aplauzi

felicitari celor care au facut deplasarea... v-ati auzit mai tare decat sportu atunci cand ati cantat. s-a auzit si "la mistoo.... la mistoo.... campionii joaca astazi la misto"
Trimite mesaj privat
donleone90
Membru

Postare: 331
Locaţia: Cluj
Postat la 20-08-2010 16:57
dezastru total... smiley sunt curios si eu sa vad knd o sa inceapa sa apara rezultatele...k dak jucam in halul asta, ne facem de rasu curcilor in CHL , mie imi ramane doar sa sper k data viitoare va fi mai bine, puteam pierde lejer si cu 5-0 , gasca nebuna ne-a inebunit smiley dar...sa vedem ce zice muresan, k parca presmt k o sa ne dea o veste proasta care sa ne faca sa ne pierdem toata sperantele intr-o eventuala iesire din grupe... pacat...dar HAI CFR!!!!

Sa ne cante...toata peluza...haide haide CFR!!!
smiley
Trimite mesaj privat
deceneu
Membru

Postare: 45
Postat la 20-08-2010 17:16
@deceneu. imi pare rau dar chestia cu suporteri de rezultat nu merge in cazul asta. eu sustin antrenorul si jucatorii in doua cazuri:
1. echipa joaca fotbal frumos dar nu castiga meci dupa meci
2. echipa joaca la rezultat si castiga campionate
ps. echipa care le face pe amandoua se numeste Barcelona daca nu ati auzit

problemna deceneu e ca CFR-u nostru drag nici nu joaca nici nu ia puncte.,.. asa ca e absurd sa ii aplauzi

felicitari celor care au facut deplasarea... v-ati auzit mai tare decat sportu atunci cand ati cantat. s-a auzit si "la mistoo.... la mistoo.... campionii joaca astazi la misto"[/quote]

ce zici tu e foarte adevarat.cred ca jucatorii o sa il dea afara pe mandorlinii cum au facut si cu andone.scuze de faza cu suporteri de rezultat nu am vezut meciul doar am vazut rezultatul..plus ca e f greu sa mentii rezultatele bune de anul trecut ,si cum observ a devenit greu sa luam puncte fara sa jucam binesmiley)
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 20-08-2010 18:15
Clujul îl transferă pe atacantul Anselmo Ramon Alves Herculano (22 de ani), fost coleg la Bahia și Cruzeiro cu Rafael Bastos.zvonu ca il vinde pe Deac la schalke pe 3 millioane.

MERCENARI!
Trimite mesaj privat
donleone90
Membru

Postare: 331
Postat la 20-08-2010 18:36
o zis Arpi k nu il vinde...k nu a venit nicio oferta pt el

Sa ne cante...toata peluza...haide haide CFR!!!
smiley
Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Postat la 20-08-2010 18:51
ce dracu se intampla?? nu mai inteleg nimic.. n-am mai jucat de mult timp asa prost.

Uploaded with ImageShack.us

www.youtube.com/user/ecristiano18
ecristiano18 Trimite mesaj privat
vidrean
Membru

Postare: 111
Postat la 20-08-2010 19:43
eduard8559 a scris:
Mai bine ramanea Conceicao, voua vi l-o trebuit pe Mandorlini, eu v-am zis inca de atunci, dar voi o tineati pe a voastra cu Mandorlini super-antrenoru.

Mah ne lasi odata cu Conceicacao? Ce dracu, te-ai indragostit de el? Ia zi pe unde antreneaza acuma preaiubitul tau antrenor si ce performante a facut de cand a plecat de la CFR.

CFR ... Echipa Mea !

.vidrean
cd_radius@yahoo.com www.flickr.com/vidrean Trimite mesaj privat
CFRCLUJ4EVER
Membru

Postare: 288
Postat la 20-08-2010 21:36
Nu mai bine ramanea Sunda? smiley

Hai sa lasam odata in viata un antrenor sa-si faca treaba, am mai spus asta de vreo 10 ori: nu credeti ca unii jucatori sunt vinovati? Ce facem? Schimbam iar antrenorul si peste 2-3 luni il dam afara? Preluam modelul jiji?

Pacat ca unii nu vad dincolo de aparente si pun botul la tot felul de cacaturi.

Trebuie sa intelegem ca o echipa are urcusuri si coborasuri, cel mai usor e sa aratam un om cu degetul, sa cautam un tap ispasitor...ca asa suntem noi...asa facem mereu...
Trimite mesaj privat
CFR Sibiu
Membru

Postare: 115
Locaţia: CJ
Postat la 20-08-2010 21:38
vidrean a scris:
eduard8559 a scris:

Mah ne lasi odata cu Conceicacao? Ce dracu, te-ai indragostit de el? Ia zi pe unde antreneaza acuma preaiubitul tau antrenor si ce performante a facut de cand a plecat de la CFR.

El de fapt batea altundeva, nu e indragostit de Conceicao, ca acum un an il injura pe unde apuca. Urma sa ne spuna cum conducerea e de rahat ca ne-a adus un antrenor atat de slab si penibil incat a facut eventul in primul an la echipa. Conceicao e doar victima colaterala aici smiley
Trimite mesaj privat
Tony82
Membru

Postare: 47
Locaţia: Satu Mare
Postat la 20-08-2010 22:00
Daca schimbam antrenorul nu facem nimc.Trebe sa isi revina echipa din acest impas,ca de margem cu asa pregatire in CL vom fi ciuca batai.Eu in orice situatie va fi CFR voi tine cu ei.
Cum ne explicam,ca Traore asta al nostru rateaza din 5 metri?Este inadmisibil asa ceva de la un atacant
Cred ca de era Bud acolo baga mingea cu tot cu portar in poarta.Si reactia lui cand a fost eliminat este una nesportiva si jalnica.Nu mai am cuvinte la jocul cel face elsmileysmileysmileysmileysmiley
Editat de Tony82 la 20-08-2010 22:02
Trimite mesaj privat
eduard8559
Membru

Postat la 20-08-2010 23:50
Si ce o facut Mandorlini al vostru? O castigat campionatu cu o echipa care altu o dus-o pe primu loc? Avem cel mai slab inceput de campionat de cand am promovat!! Unde o sa mai antreneze Mandorlini dupa ce va fi demis? O pierdut vestiaru de la meciu cu Timisoara atunci trebuia schimbat,acum e cam tarziu, odata cu Mandorlini ar trebui sa plece si Muresan( sunt satul de declaratiile lui zilnice).
Trimite mesaj privat
eduard8559
Membru

Postat la 20-08-2010 23:57
Totdeauna mi-o placut de Conceicao ca si antrenor 4-1 in Giulesti, 3-0 cu Timisoara in finala aia de cupa , asa meciuri nu o sa mai facem curand si mi-am luat destule reprosuri pentru asta, am presimtit de la inceput ca nu va fi bine cu Mandorlini, intre el si jucatori mereu au fost probleme, jucatorii s-au dat loviti ca sa scape de el, mai bine era demis dupa meciu cu Timisoara si daca statea Minteuan pe banca 2 etape macar nu aveam parte de umilinta asta.
Trimite mesaj privat
Diavolul
Membru

Postare: 436
Postat la 21-08-2010 01:43
Eu daca as fi in locul lui Pascani maine, pardon azi dis de dimineata, mi-as baga pula in 90% din jucatori (in special in ciori), i-as da afara si as promova jucatori de la juniori care ar muri pe teren pentru o inghetata pe bat.

Pula mea in ea treaba. Suntem de rasul curcilor. Am fost 15 oameni la Bucuresti la meci smiley
Editat de Diavolul la 21-08-2010 01:45
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 21-08-2010 07:26
Mandorlini are partea lui de vina pentru ca nu a putut tine vestiaru dar poate ar fii mai bine sa ramana.,astia cu iesiri necontrolate trebuiau pusi in tribune la meciuri pana se linistesc sau vanduti,cum ar fi:Traore,Cadu,Culio,Nuno (astia 4 pt mine sunt niste pisati,travestiti...etc)astia au iesiri necontrolate si nesportivitatea este in exces deja,daca scapam de ei mai adunam cateva puncte.
Cum a zis si CFRCLUJ4EVER fiecare echipa are urcusuri si coborasuri chiar rusinoase dar asta e viata,nu putem castiga in fiecare an 2 trofee,nu putem fii mereu pe primu loc,trebe sa ne obisnuim cu gandu ca NU vom castiga trofee peste trofee,dar NOI trebe sa fim mereu acolo unde ne este locul sa cantam pentru aceste culori minunate sa fim acolo si la bine si la rau sa coloram peluza cu steaguri fulare si sa ne auzim,jucatorii vin si pleaca NOI RAMANEM MEREU!
Editat de casual la 21-08-2010 07:27
Trimite mesaj privat
dangabriel
Membru

Postare: 20
Locaţia: cluj
Postat la 21-08-2010 07:54
Diversiunea CFR

Refuz să cred că jocul din această seară este ceea ce poate cu adevărat campioana CFR, care nu a pierdut jucători determinanți în ultimul timp, excepție fiind desigur accidentații Ysouf Kone și Sașa Bjelanovici. Cu excepția jocului de la Craiova, în care chiar nu a jucat nimic, în celelalte jocuri, includ aici și cel din Supercupă, a avut un joc decent, fără a străluci, cu lacune mari însă în apărare.

Însă în partida din această seară cu Sportul Studențesc, jocul vișiniilor a fost năclăit în mocirla nepăsării, indolenței și chiar a impotenței după spusele finanțatorului Paszkany. Ce putem întelege de aici ? Regie e locul în care s-a jucat meciul și poate ăsta e și cuvântul potrivit pentru a descrie starea de lucruri de pe gazonul din complexul studențesc bucureștean, regie în toată puterea cuvântului, asta cred eu că s-a întimplat.

Rămâne de stabilit cine a fost regizorul șef, cine a scris scenariul și cum s-au împărțit rolurile. Cu siguranță îl știm pe cel distribuit în rol de victimă, nu-i așa ?

Lipsa lui Mandorlini de la conferința de presă are legătură cu posibilul scenariu de mai sus, pentru că profesionalismul unui antrenor cu state vechi in fotbalul italian îl obligă să ia în piept jurnaliștii după o înfrângere fie ea și categorică. Ce s-a întâmplat în ultimele zile în curtea campioanei nu vom afla r11;probabil- și spun asta în timp ce-mi vin în minte numele unui Andone, Trombetta sau Uhrin.

Ceea ce e îngrijorător și trist e că mai sunt puține zile până la startul grupelor Champions League unde se joacă onoarea pătată a fotbalului românesc.

PS: am constatat cu repulsie cum mulți jurnaliști și comentatori din presa sportivă centrală și-au scuipat umorile cu o satisfacție demnă de milă pe subiectul CFR și pe problemele pe care le traversează clubul care până la urmă a cucerit șapte din cele opt trofee puse în joc în ultimii trei ani.

pasionaat de sport
http://paginadesport.info Trimite mesaj privat
Pagina 3 din 5 < 1 2 3 4 5 >
Salt la forum: