| Autor |
RE: Biletele pentru Champions League |
NapocA
Membru

Postare: 135
Locaţia: Cluj NapocA
| Postat la 31-08-2010 10:30 |
|
|
Iti luai PS 3 si castigai CL pe Fifa cu CFR |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
| Postat la 31-08-2010 10:37 |
|
|
|
mihaip a scris:
ce e cu voi fratilor?? am injurat eu pe cineva?? am spus doar ca sunt f scumpe pachetele....poate unii dintre voi aveti banii astia, poate ii am si eu, dar ma gandesc ca sunt o gramada de suporteri adevarati care nu ii au,,,si inca ceva, nu cred ca toti vom incapea in p2, ptr ca majoritatea vor vrea pachete si bilete doar in p2 ca pretul e mai accesibil, urmatorul pachet fiind la 4 mil juma
tocmai din cauza asta suporterii adevarati si-au facut abonament in campionat si vor avea prioritate la pachete. asa vor prinde pachet in p2, p1 sau unde vor.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
Sectoristul24
Membru
Postare: 58
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 31-08-2010 11:53 |
|
|
oare vor face ceva reduceri pentru cei din galerie ?
Pentru Noi Doar CFR Conteaza |
|
| Autor |
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
| Postat la 31-08-2010 13:24 |
|
|
daca am abonament, maine cate pachete pot sa cumpar? pot mai multe sau doar unul pentru mine? |
|
| Autor |
Sinnocent
Membru

Postare: 326
| Postat la 31-08-2010 13:54 |
|
|
|
mihaip a scris:
ce e cu voi fratilor?? am injurat eu pe cineva?? am spus doar ca sunt f scumpe pachetele....poate unii dintre voi aveti banii astia, poate ii am si eu, dar ma gandesc ca sunt o gramada de suporteri adevarati care nu ii au,,,si inca ceva, nu cred ca toti vom incapea in p2, ptr ca majoritatea vor vrea pachete si bilete doar in p2 ca pretul e mai accesibil, urmatorul pachet fiind la 4 mil juma
Stii cum e? Fiecare cu chizda ma-sii. "Suporterii adevarati" de care vorbesti tu o sa ia pachete pentru tot felul de neamuri de prin Mociu, Salistea, Rachitele, Ciula etc. Din punctul meu de vedere, si probabil al inca catorva baieti, ma cam doare la patina ca in Liga Campionilor o sa fie 1.500 de suporteri, 5.000 sau 20.000. Stii de ce? Pentru ca joaca echipa mea in Liga Campionilor, si eu o sa fiu acolo. Daca vreun "suporter adevarat" n-o sa fie acolo, ghinion. Noi o sa fim prezenti si o sa cantam pentru echipa, o sa ne simtim bine, indiferent ca o sa fie stadionul plin sau nu. Tin minte episodul "Bordeaux", din 2008, cand in sectorul galeriei era plin de tarani care nu vroiau sa plece de-acolo, chit ca le-am spus ca locul e destinat galeriei. In alta ordine de idei, tot nu mi-ai raspuns la intrebare: acum doi ani n-au fost scumpe biletele? Si... Cum e mai accesibil pachetul pentru P2, avand in vedere ca e dublu fata de cel pentru P1? Intreb si eu, poate ma lamuresti.
Editat de Sinnocent la 31-08-2010 13:55 |
|
| Autor |
Szabiy
Membru

Postare: 352
Locaţia: cluj napoca
| Postat la 31-08-2010 14:03 |
|
|
Sinnocent a scris:
mihaip a scris:
Stii cum e? Fiecare cu chizda ma-sii. "Suporterii adevarati" de care vorbesti tu o sa ia pachete pentru tot felul de neamuri de prin Mociu, Salistea, Rachitele, Ciula etc. Din punctul meu de vedere, si probabil al inca catorva baieti, ma cam doare la patina ca in Liga Campionilor o sa fie 1.500 de suporteri, 5.000 sau 20.000. Stii de ce? Pentru ca joaca echipa mea in Liga Campionilor, si eu o sa fiu acolo. Daca vreun "suporter adevarat" n-o sa fie acolo, ghinion. Noi o sa fim prezenti si o sa cantam pentru echipa, o sa ne simtim bine, indiferent ca o sa fie stadionul plin sau nu. Tin minte episodul "Bordeaux", din 2008, cand in sectorul galeriei era plin de tarani care nu vroiau sa plece de-acolo, chit ca le-am spus ca locul e destinat galeriei. In alta ordine de idei, tot nu mi-ai raspuns la intrebare: acum doi ani n-au fost scumpe biletele? Si... Cum e mai accesibil pachetul pentru P2, avand in vedere ca e dublu fata de cel pentru P1? Intreb si eu, poate ma lamuresti.
poate la tine nu se simte criza...doar la unii este si 300 de RON se simte...deci de aceea is scumpe...acum 2 ani nu era criza,sau daca era era la inceput de criza!!!iar faza e ca el se refera la suporteri adevarati ca si tine care vor sa cante ca nu vor putea sa vina ca nu vor avea bani sa cumpere pachetul!!!incearca si tu sa pricepi la ce se refera omul!!!!
WHITE AND PROUD
Editat de Szabiy la 31-08-2010 14:04 |
|
| Autor |
Sinnocent
Membru

| Postat la 31-08-2010 14:12 |
|
|
|
Nimeni nu-mi raspunde la intrebare? |
|
| Autor |
Lori_KVSC
Membru
Postare: 105
Locaţia: cluj
| Postat la 31-08-2010 15:00 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
Diavolul a scris:
Lori ... Tocmai mi-am rezervat bilet de avion dus/intors pentru Roma la pretul de 312 euro... Asadar ne vedem la Roma

de banii aia iti luai un lcd de 81 cm si vedeai toate cele 6 meciuri. 
hai k asta a fost cea mai tare !!!     
si acum rad ... si iti mai permiti doua baxuri de ursus la 0,33. |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
| Postat la 31-08-2010 19:48 |
|
|
Sper sa fi serios cu baxurile de bere la roma. Unul dau eu, alalalt il dai tu ... daca te tine  |
|
| Autor |
Sectoristul24
Membru
Postare: 58
| Postat la 01-09-2010 08:21 |
|
|
Cum ne luam bilete in S 24?
Pentru Noi Doar CFR Conteaza |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
| Postat la 01-09-2010 08:46 |
|
|
|
NuAmNume a scris:
Cum ne luam bilete in S 24?
Nu s-au scos la vanzare bilete in sectoarele 24,25,31. Daca vrei, iti poti cumpara bilete in alte sectoare si poti veni in 24. Este loc destul.
Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate! |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

| Postat la 01-09-2010 08:50 |
|
|
acum nu mai inteleg eu nimic. si noi cum intram la meciurile din CL in 24? din cate am inteles abonamentele sunt valabile doar in campionat si oricum trebuie sa ne procuram pachete sau cum?
 |
|
| Autor |
Sinnocent
Membru

| Postat la 01-09-2010 09:36 |
|
|
Diavolul a scris:
acum nu mai inteleg eu nimic. si noi cum intram la meciurile din CL in 24? din cate am inteles abonamentele sunt valabile doar in campionat si oricum trebuie sa ne procuram pachete sau cum?

Cumperi bilet in 26 si vii in 24. Asta e o varianta. |
|
| Autor |
Patriots2008
Membru

Postare: 313
| Postat la 01-09-2010 09:40 |
|
|
stati ma si ganditi-va, nu va grabiti
nu s-au pus in vanzare in sectoarele 24 25 si 32 , fix sectoarele cu galeria
inseamna ca au altfel de pachete,speciale, pentru noi
Asteptam sa vedem ce se intampla
Bafta! |
|
| Autor |
cfr_rapp
Membru
Postare: 454
| Postat la 01-09-2010 15:29 |
|
|
Diavolul a scris:

Nu te-ai retras ? ) |
|
| Autor |
CFRCLUJ4EVER
Membru
Postare: 288
| Postat la 01-09-2010 15:49 |
|
|
|
Nu va grabiti sa cumparati pachet, vorbiti intre voi, lucrurile sunt deja clare! Nu sunt subiecte de forum! |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

| Postat la 01-09-2010 16:01 |
|
|
|
Lori vezi ca ti-am lasat un mesaj in privat . Ms. |
|
| Autor |
Lori_KVSC
Membru
Postare: 105
Locaţia: cluj
| Postat la 02-09-2010 04:12 |
|
|
|
Diavolul a scris:
Lori vezi ca ti-am lasat un mesaj in privat . Ms.
receptionat. |
|
| Autor |
-Gabi-
Membru

Postare: 72
| Postat la 02-09-2010 06:20 |
|
|
miam facut abonament la cg si printre beneficii scria si reduceri pt biletele/pachete in CL...deci pt galerie: sect 24,26 si 32 cred ca au alfelt de preturi ... asa ca nu va grabiti sa va achizitionati bilete mai asteptati putin ..
-suntem aici- |
|
| Autor |
-Gabi-
Membru

Postare: 72
| Postat la 02-09-2010 06:26 |
|
|
si un off topic : am auzit ca bud nu joaca in CL,nu este pe lista inca nu e totul oficial dar asa se spune..ar fi nasol sa nu joace ,eu unul cred ca bud isi merita locul in lotul pt CL ,si sper ca el sa fie in echipa
-suntem aici- |
|