| Autor |
RE: CFR 1907 CLUJ-Rapid bucuresti |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 10-09-2010 19:32 |
|
|
Bastos s-a miscat si el bine.
De abia astept comentariile pupincuristilor nostri gen:
*rabdare cu Sforzini, a fost primu meci.
*Nu-i nimic ca am pierdut cu Rapid, ne revenim noi
Oameni buni... Edimar si Sforzini nu au ce cauta pe un teren de fotbal.
Ma pis pe ele transferuri. Ma sterg la cur cu toti rahatii de Tomas Costa si Sforzini. Ma sterg la cur cu prostii aia care mereu pupa in cur transferurile lui muresan si care le fac statui si le iau apararea mercenarilor imputiti.
Sper sa dea Culio 2 goluri cu Roma, sa-i faceti iara matanii si ditamai coregrafia.
Nu vreau sa fiu rau ... dar incep sa cred ca lui Mandorlini nu trebuie sa-i mai luam apararea. E prost. Nu ai cum sa incepi cu 2 jucatori nou-veniti in primu 11. Nu ai cum sa il tii pe calu ala mare si PROST de sforzini 90 de minute cand nu s-a angajat in niciun duel aerian. Plus ca-si bate joc de Bud.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
ariassis
Membru

Postare: 454
| Postat la 10-09-2010 19:33 |
|
|
punetiva voi in locul lui paszkany... ce ati face ?
raspunsul pe care il gasesc eu ma trimite cu gandul la rugaciuni pentru supravietuirea in liga 1. oricum daca avem noroc cu punctele din retur poate scoatem un loc de uefa
@raul. eu refuz sa comentez valoarea unui jucator dupa un singur meci.
@simplu. intradevar si bastos a jucat bine.... si costa a incercat ceva,.... dar in cazul celui dintai a clacat la comportament, iar al celui de-al doilea, nu a reusit nimic
Editat de ariassis la 10-09-2010 19:36 |
|
| Autor |
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
| Postat la 10-09-2010 19:34 |
|
|
leo veloso nu e nu stiu ce dar sigur e peste edimar... mai urca din cand in cand si are un dribling bun...
nu stiu voi cum va simtiti dar mie mi-a disparut si cheful de CL... asteptat cu atata nerabdare sa vina saptamana viitoare... |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
| Postat la 10-09-2010 19:42 |
|
|
donleone90 a scris:
simplu CFR-ist a scris:
fiti ba seriosi.
Sforzini chiar arata un joc ok. E masiv, protejeaza ok mingea, mai tre sa lucreze cu stopurile. E un fel de Fabiani. A. Ramon iarasi pare promitator.
Kone s-o vazut din primele minute ca avea emotii. Greasea pase elementare.
In loc la Edimar tre gasit ceva jucator mai bun, in rest eu sunt optimist ca vom scoate un rezultat bun miercuri cu Basel.
aici ma abtin de la alte comentarii...
Atunci du-te-n plm si tine cu echipe care castiga tot timpu. Oricum se vede cat de adevarati sunteti astia care daca nu castiga 2 meciuri consecutive ramaneti acasa si suntem 4-5mii pe stadion. Intelegeti ca parerea voastra nu conteaza si nu e nevoie de voi.
Tre' sa va intre bine in cap ca nu poti castiga meci de meci, si nu poti face spectacol. Echipa e intr-o forma proasta si tre' sustinuta.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
NapocA
Membru

Postare: 135
Locaţia: Cluj NapocA
| Postat la 10-09-2010 19:46 |
|
|
|
Omu nu era de acord cu parerea ta vis-a-vis de Sforzini, asta inseamna ca nu ii suporter adevarat? Deci suporterii adevarati ar trebui sa laude mercenarii astia? |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 10-09-2010 19:46 |
|
|
|
Raul a scris:
Bastos s-a miscat si el bine.
De abia astept comentariile pupincuristilor nostri gen:
*rabdare cu Sforzini, a fost primu meci.
*Nu-i nimic ca am pierdut cu Rapid, ne revenim noi
Oameni buni... Edimar si Sforzini nu au ce cauta pe un teren de fotbal.
Ma pis pe ele transferuri. Ma sterg la cur cu toti rahatii de Tomas Costa si Sforzini. Ma sterg la cur cu prostii aia care mereu pupa in cur transferurile lui muresan si care le fac statui si le iau apararea mercenarilor imputiti.
Sper sa dea Culio 2 goluri cu Roma, sa-i faceti iara matanii si ditamai coregrafia.
Nu vreau sa fiu rau ... dar incep sa cred ca lui Mandorlini nu trebuie sa-i mai luam apararea. E prost. Nu ai cum sa incepi cu 2 jucatori nou-veniti in primu 11. Nu ai cum sa il tii pe calu ala mare si PROST de sforzini 90 de minute cand nu s-a angajat in niciun duel aerian. Plus ca-si bate joc de Bud.
Da ba ai dreptate, iti poti da seama dupa 70 minute ca jucatorul nu-i bun de nimic. De plm in ce hal am ajuns..
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
| Postat la 10-09-2010 19:49 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
donleone90 a scris:
simplu CFR-ist a scris:
fiti ba seriosi.
Sforzini chiar arata un joc ok. E masiv, protejeaza ok mingea, mai tre sa lucreze cu stopurile. E un fel de Fabiani. A. Ramon iarasi pare promitator.
In loc la Edimar tre gasit ceva jucator mai bun, in rest eu sunt optimist ca vom scoate un rezultat bun miercuri cu Basel.
Atunci du-te-n plm si tine cu echipe care castiga tot timpu. Oricum se vede cat de adevarati sunteti astia care daca nu castiga 2 meciuri consecutive ramaneti acasa si suntem 4-5mii pe stadion. Intelegeti ca parerea voastra nu conteaza si nu e nevoie de voi.
Tre' sa va intre bine in cap ca nu poti castiga meci de meci, si nu poti face spectacol. Echipa e intr-o forma proasta si tre' sustinuta.
Alo gara? Ce-i cu atitudinea asta ma Simplu Ceferist? Ce vrei sa zica lumea ca o jucat bine si s-ai mangaie? Lasa ma oamenii in pace. Vrei sa te certi cu cineva dute ceartate cu jucatorii. Cine o zis ca nu sustine echipa?
Sunteti penibili ma, pe bune, cu atitudinea asta va mirati ca suntem tot mai putini pe zi ce trece. Jucam ca niste panarame si vrei sa zicem ca jucam bine...
De fapt suporterii adevarati is aia care au si curajul sa zica cand echipa ii praf. Dar asta nu inseamna ca nu tin cu echipa. Ceva ce unii se pare nu sunt capabili sa accepte. |
|
| Autor |
ariassis
Membru

Postare: 454
| Postat la 10-09-2010 19:52 |
|
|
am ascultat declaratia lui muresan de dupa meci....
imi da impresia ca paszcany vrea sa il lase pana dupa cl pe mando, iar muresan il lucreaza pe antrenor din interior,,, cu cativa jucatori.... dar din teoria asta a conspiratiei imi lipseste motivul pentru care s-ar grabi muresan sa schimbe antrenorul... un motiv serios..
in fine,,,, gata cu comentarile aiurea.... fiecare cu parerea sa despre evolutii,,, oricum discutam degeaba
@diavolu... eu din ceea ce a scris simplu deduc ca el recunoaste ca jucam prost dar nu face o tragedie din asta 
Editat de ariassis la 10-09-2010 19:54 |
|
| Autor |
AlexD
Administrator

Postare: 911
| Postat la 10-09-2010 19:54 |
|
|
Pfai mai... ori tricourile astea a lui joma aduc "bad karma", ori iron maidanii aia au facut ceva magarii prin Cluj. Eu altfel nu-mi explic.
CFR = Campionii Fotbalului Romanesc |
|
| Autor |
CFR Sibiu
Membru
Postare: 115
Locaţia: CJ
| Postat la 10-09-2010 19:56 |
|
|
|
Bai! injurati echipa sau antrenorul cat vreti dar nu va mai injurati/certati intre voi ! Ce naiba, asta e un forum, fiecare are dreptul sa-si spuna parerea, pentru asta nu trebuie sa ne luam in gura. In rest, despre echipa, Dumnezeu cu mila ... |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 10-09-2010 19:59 |
|
|
|
Diavolul a scris:
Alo gara? Ce-i cu atitudinea asta ma Simplu Ceferist? Ce vrei sa zica lumea ca o jucat bine si s-ai mangaie? Lasa ma oamenii in pace. Vrei sa te certi cu cineva dute ceartate cu jucatorii. Cine o zis ca nu sustine echipa?
Sunteti penibili ma, pe bune, cu atitudinea asta va mirati ca suntem tot mai putini pe zi ce trece. Jucam ca niste panarame si vrei sa zicem ca jucam bine...
De fapt suporterii adevarati is aia care au si curajul sa zica cand echipa ii praf. Dar asta nu inseamna ca nu tin cu echipa. Ceva ce unii se pare nu sunt capabili sa accepte.
Crezi ca eu sunt fericit de cat de ratati sunt jucatorii astia?
Dar sa spui ca unii jucatori sunt penibili dupa 70 minutea jucate mi se pare absurd.
Insa in primul rand tre lucrat la mentalitatea jucatorilor de ratati. Poate daca nu erau 2 eliminati din prostie nu pierdeam azi.
Ideea e ca atunci cand am promovat si in anii anteriori nu sareau toti asa dupa 3 meicuri fara victorie. Dar de cand cu trofeele castigate toti isi dau aiurea cu parerea.
La urma urmei ce daca nu castigam titlu anu asta? Ce daca nu jucam in Europa?Urmeaza apoi un an in care numai bine se poate reconstrui echipa? Sau ce acum nu va mai convine ca nu mai castiga cum erati obisnuiti? Stati acasa. 
|
| Autor |
donleone90
Membru

Postare: 331
| Postat la 10-09-2010 20:00 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
donleone90 a scris:
simplu CFR-ist a scris:
fiti ba seriosi.
hai sa nu folosim cuvinte chiar atat de grele, k eu nu ti-am sarit in gat nici tie si nici nimanui de aici...eu vroiam doar sa imi exprim parerea mea personala, dak ma asculti bine, dak nu si mai bine...si imi exprim ink o parere personala: mai bine pierdeam cu 10-0 dar jucam bine, decat s apierdem cu 2-0 si sa faca laba jucatorii pe teren...si ce tine de sustinut echipa, o sustin cum vreau si cat pot eu de bine...eu nu ma duc la meci ca sa te sustin pe tine, ma duc sa sustin echipa...si acuma sper sa incheiem subiectu asta...bafta 
Sa ne cante...toata peluza...haide haide CFR!!! 
Editat de donleone90 la 10-09-2010 20:01 |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 10-09-2010 20:01 |
|
|
ariassis a scris:
am ascultat declaratia lui muresan de dupa meci....
imi da impresia ca paszcany vrea sa il lase pana dupa cl pe mando, iar muresan il lucreaza pe antrenor din interior,,, cu cativa jucatori.... dar din teoria asta a conspiratiei imi lipseste motivul pentru care s-ar grabi muresan sa schimbe antrenorul... un motiv serios..
in fine,,,, gata cu comentarile aiurea.... fiecare cu parerea sa despre evolutii,,, oricum discutam degeaba
@diavolu... eu din ceea ce a scris simplu deduc ca el recunoaste ca jucam prost dar nu face o tragedie din asta 
motiv serios?
pai sa vedem:
-este ascultat antrenorul la unele treansferuri fapt ce nu-i convine lui Muresan.
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 10-09-2010 20:05 |
|
|
AlexD a scris:
Pfai mai... ori tricourile astea a lui joma aduc "bad karma", ori iron maidanii aia au facut ceva magarii prin Cluj. Eu altfel nu-mi explic. 
Eu as fi curios sa vad o statistica, cate meciuri jucate in echipamentul alb in campionat am castigat.
Din peste 10 meciuri numai o data tin minte ca am batut.
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
| Postat la 10-09-2010 20:10 |
|
|
Nu-i vorba ca sarea sau nu lumea simplu ceferist. E vorba de altceva. Mereu vine dinspre unii un iz ca ar vrea sa ingradeasca ceva ce s-a castigat acum 20 de ani la revolutie, libertatea de exprimare.
Oamenii au sentimente. Rad, plang, exulta de bucurie, suspina in agonie. Daca omul ala e suparat si isi baga picioarele in jocul echipei tu vii si il gonesti la o alta echipa?
Hai pe bune, daca tot susti ca ai atitudine indiferent de rezultat, atunci hai sa ne si comportam la fel. Adevarul e ca nu jucam nimic. Si chiar daca suntem cei mai mari ceferisti, sau pur si simplu cei mai mari samantari nu ai cum sa nu o recunosti. Si asta inseamna ca nu mai suntem ceferisti?  |
|
| Autor |
donleone90
Membru

| Postat la 10-09-2010 20:13 |
|
|
Diavole, lasa-l k stie el ce zice... dorinta lui, porunca noastra...ehhhh
Sa ne cante...toata peluza...haide haide CFR!!!  |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 10-09-2010 20:19 |
|
|
Diavolul a scris:
Nu-i vorba ca sarea sau nu lumea simplu ceferist. E vorba de altceva. Mereu vine dinspre unii un iz ca ar vrea sa ingradeasca ceva ce s-a castigat acum 20 de ani la revolutie, libertatea de exprimare.
Oamenii au sentimente. Rad, plang, exulta de bucurie, suspina in agonie. Daca omul ala e suparat si isi baga picioarele in jocul echipei tu vii si il gonesti la o alta echipa?
Hai pe bune, daca tot susti ca ai atitudine indiferent de rezultat, atunci hai sa ne si comportam la fel. Adevarul e ca nu jucam nimic. Si chiar daca suntem cei mai mari ceferisti, sau pur si simplu cei mai mari samantari nu ai cum sa nu o recunosti. Si asta inseamna ca nu mai suntem ceferisti? 
Hai ca o dam in avioane. Ce legatura are dreptul la exprimare cu ce am scris eu.
Aia e parerea mea despre userul respectiv. Nu am zis sa nu-si exprima sentimentele. Pur si simplu nu-s de aceeasi parere cu el.
Si eu am zis ca nu jucam nimic. Eu am contestat altceva.
|
| Autor |
donleone90
Membru

| Postat la 10-09-2010 20:22 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
Diavolul a scris:
Hai pe bune, daca tot susti ca ai atitudine indiferent de rezultat, atunci hai sa ne si comportam la fel. Adevarul e ca nu jucam nimic. Si chiar daca suntem cei mai mari ceferisti, sau pur si simplu cei mai mari samantari nu ai cum sa nu o recunosti. Si asta inseamna ca nu mai suntem ceferisti? 
Hai ca o dam in avioane. Ce legatura are dreptul la exprimare cu ce am scris eu.
Aia e parerea mea despre userul respectiv. Nu am zis sa nu-si exprima sentimentele. Pur si simplu nu-s de aceeasi parere cu el.
te-ai gandit la faptul k probabil pe userul respectiv nu il intereseaza parerea ta? hai sa inchidem subiectul si sa strigam toti: HAI CFR!!!
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 10-09-2010 20:30 |
|
|
donleone90 a scris:
simplu CFR-ist a scris:
Diavolul a scris:
te-ai gandit la faptul k probabil pe userul respectiv nu il intereseaza parerea ta? hai sa inchidem subiectul si sa strigam toti: HAI CFR!!!
Baa da' voi chiar nu intelegeti ce rol are forumul?
Tu ti-ai zis parerea, eu mi-am zis-o pe a mea. Mie nu-mi convine parerea ta, tie nu-ti place a mea. Nu tre' sa avem aceeasi parere.
Mie imi e greata de cei veniti dupa castigarea catorva trofee si critica la prima pasa proasta a echipei. Echipa trebuie sustinuta in primul rand cu prezenta pe stadion. Insa dupa 3 meciuri necastigate stadionul este gol.
Nu spun ca eu sau altii suntem de 100000 ani pe stadion, poate venim la meciuri din aceeasi perioada, insa fiti si voi realisti. Nu poti castiga toate meciurile si asta trebuie sa ingelegem toti.
suntem pe drum.. venim acum..
Editat de simplu CFR-ist la 10-09-2010 20:30 |
|
| Autor |
donleone90
Membru

| Postat la 10-09-2010 20:35 |
|
|
am inteles, sa traiti !
si e drept k nu se pot castiga toate meciurile, dar macar poti sa te chinui sa nu te faci de ras...sper k se va termina odata perioada asta mai proasta, si ne vom reveni, sa aratam si noi a campioni...
@simplu: nu e nimic personal, si fara resentimente, k nu vreau sa ma trezesc k te-am jignit si apoi sa ma trezesc bannat...
stima 
|