Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 3 din 3 < 1 2 3
Autor RE: Gloria Bistrita - CFR Cluj
b23
Membru

Postare: 44
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 16-11-2010 09:54
cea mai faina deplasare smiley

Trimite mesaj privat
Sectoristul24
Membru

Postare: 58
Postat la 16-11-2010 11:59
are dreptate italianu ba ... voi stiti sa comentati fara sa veniti la meciuri . si eu am lucrat miam luat liber 3 ore si am mers la bistrita .deci nu faceti mare tam-tam ca nu ati putut veni ca daca ati fii vrut sa veniti ati fi fost acolo

Pentru Noi Doar CFR Conteaza
Trimite mesaj privat
Patriots2008
Membru

Postare: 313
Postat la 16-11-2010 12:49
fiecare putea sa fie acolo. Cu totii ne-am luat liber de la lucru/scoala, dar fiecare apare acum cu ideea ca "la mine e altceva, ar fi ceva prea grav sa-mi iau liber, la mine nu se poate"

Bafta!
Trimite mesaj privat
VASI-CFR
Membru

Postare: 223
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
Postat la 16-11-2010 13:04
un mic liber pt meci oriunde se poate,cred.

Mandru ca sunt CFR-IST
vasi30sept Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
Postat la 16-11-2010 13:15
discutii inutile.

reveniti la subiect.

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
CFRCLUJ4EVER
Membru

Postare: 288
Postat la 16-11-2010 13:34
Am gasit un comentariu interesant pe un site, legat de comentariile de dupa meci:

"#35 claUdiu on 16.11.10 at 4:14 pm

sunt suporter al Universitatii Cluj. A fost o perioada in liga 2 cand jucam atat de prost incat ti-era lehamite sa te mai enervezi. A venit si o victorie, dupa un meci slab al oaspetilor, insa nimeni nu s-a bucurat, toti ne intrebam : e blat? cum naiba am castigat si noi? TRIST!

Asta-i si situatia de la CFR. Au avut un parcurs extrem de slab turul asta, incat orice REVENIRE LA NORMALITATE devine suspecta. TRIST!

Am ajuns sa suspectam totul din jurul nostru, incat nu putem sa deschidem larg ochii si sa ne bucuram de o victorie muncita. TRIST!"

http://blogsport.gsp.ro/decebal/2010/11/16/bistrita-cfr-un-blat-despre-care-nu-vorbim/
Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Postat la 16-11-2010 14:59
decat sa facem blaturi, mai bine jucam in B sau in C!

e mizerabila situatia oricum

Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate!
Trimite mesaj privat
donleone90
Membru

Postare: 331
Postat la 16-11-2010 15:37
nu cred k a fost blat...am castigat pe merit! cine crede k a fost blat, sa ma "sugereze" smiley)))

Sa ne cante...toata peluza...haide haide CFR!!!
smiley
Trimite mesaj privat
Dragos19
Membru

Postare: 501
Postat la 16-11-2010 16:01
E incredibil cu cata frica ne privesc cei din Bucuresti si nu numai incat noi ne aflam la 11 puncte de leader ,legam si noi 2 victorii si deja suntem suspecti de blat intr un meci in care ne este aparat un penalty. Anti-BuCUResti. FORZA CFR

Urasc Steaua!
Trimite mesaj privat
paul_p_33
Membru

Postare: 47
Locaţia: cluj
Postat la 16-11-2010 16:34
trebuie sa luam pozitie vineri,la stadion ceea ce se intampla acum este lunsaj mediatic,trebuie sa facem ceva,idei?,naum este un excroc ca si gsp cat despre jiji no coment

Trimite mesaj privat
CLUJAN
Membru

Postare: 94
Locaţia: CLUJ NAPOCA
Postat la 16-11-2010 16:46
VASI-CFR a scris:

da...s-a putut un mic liber joi in cupa....si ieri orele suplimentare pt a recupera...nu la toti e roz la lucru...din pacate. Atata timp cat ai o sefa femeie care nu are nici o legatura cu fotbalul sau CFR, pt ea nu e important...daca intelegi ce vreau sa zic.

In legatura cu faptul ca CFR este acuzata de blat...e o porcarie !
ar fi frumoasa o coalitie a galeriilor din Ardeal impotriva miticilor....de ex la meciul cu Gazul....poate e proasta ideea

p.s Ma bucur ca am castigat la Bistrita !

AM PURTAT DE CAND MA STIU ALB SI VISINIU !!!
Trimite mesaj privat
donleone90
Membru

Postat la 16-11-2010 18:10
CLUJAN a scris:
VASI-CFR a scris:

da...s-a putut un mic liber joi in cupa....si ieri orele suplimentare pt a recupera...nu la toti e roz la lucru...din pacate. Atata timp cat ai o sefa femeie care nu are nici o legatura cu fotbalul sau CFR, pt ea nu e important...daca intelegi ce vreau sa zic.

ar fi frumoasa o coalitie a galeriilor din Ardeal impotriva miticilor....de ex la meciul cu Gazul....poate e proasta ideea

adica sa chemam galeria pinguinilor la meci sa strigam impreuna muie miticilor? :-? sau cum mai exact? smiley))))

smiley
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 16-11-2010 18:23
donleone90 a scris:
CLUJAN a scris:
VASI-CFR a scris:

adica sa chemam galeria pinguinilor la meci sa strigam impreuna muie miticilor? :-? sau cum mai exact? smiley))))

lasati ma astea. vorbiti despre meci.

Trimite mesaj privat
ariassis
Membru

Postare: 454
Postat la 16-11-2010 18:27
CLUJAN a scris:
VASI-CFR a scris:

nu se discuta asa ceva pe forum.
Trimite mesaj privat
CLUJAN
Membru

Postare: 94
Locaţia: CLUJ NAPOCA
Postat la 16-11-2010 19:01
ariassis a scris:
CLUJAN a scris:
[quote]VASI-CFR a scris:

nu se discuta asa ceva pe forum.[/quote

scuzeeee...am zis ca este poate o idee proasta, inca o data scuze daca am deranjat pe cineva !
SUBIECT INCHEIAT

HAI CFR !!!!!!!!!!!!!!!!

AM PURTAT DE CAND MA STIU ALB SI VISINIU !!!
Trimite mesaj privat
CFR4ever
Membru

Postare: 302
Postat la 16-11-2010 19:09
dc nu merge linkul de download? smiley voiam sa ma aud cum am cantat pana am ramas fara voce :D smiley

Steaua pe jos pica
Si nu se ridica
Steaua nu marcheaza
Si retrogradeaza

Dinamo se roaga
Ca sa nu mai piarda
CFR e mare
u de ciuda moare
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 16-11-2010 21:46
ma astia din peluza si voi deveniti frustrati ca unii nu au putut ajunge la meci.au fost destui din peluza care nu au ajuns la meci pe ei de ce nu sariti?voi sariti pe cei din tribuna pe cei care is suporteri care vin inainte cu 10 min la stadion si pleaca in prelungiri.cei care au fost au fost sa se bucure sa fie mandri pentru ca totusi o fost o zii de luni desi a fost aproape si destui lucra de noapte de dupa-masa destui au faculta.daca sariti/sarim pe cei din tribuna ca de ce nu au fost, prima data sariti pe cei de langa voi care nu au fost si care cateodata absenteaza si la meciurile de acasa.pe mine ma supara mai mult cei din peluza care nu au venit decat cei din tribuna si care nu vin cateodata nici la meciurile de acasa(daca ma gandesc la cine a fost sau nu,dar nu ma gandesc,eu ma gandesc LA CEI CARE AU FOST).DECI...HAI SA TERMINAM CU CRITICILE asupra altora mai bine sa ne vedem de ale noastre.(acuma nu va suparati oamenilor din peluza smiley)

iar daca a fost blat sau nu,nu avem de unde sa stim dar cum zice si voda mai bine in B si in C,dar nu asta conteaza alceva conteaza,culorile,emblema=>vineri la meci!

Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 16-11-2010 22:48
Voi nu vedeti ca acum avem 2 victorii consecutive, am depasit steaua si toti incep sa ne atace cu meciuri aranjate si arbitrii cumparati?

Cat despre cine o ajuns si cine nu la Bistrita sa fie sanatosi toti. Nu cred ca cineva care ar fi putut merge o preferat sa stea acasa.

Reveniti la topic!

Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Postat la 16-11-2010 22:48
^ Subscriu

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
donleone90
Membru

Postat la 17-11-2010 08:06
atata va plangeti de galeria de la noi care a fost la Bistrita, de parca nu s-au auzit de loc, eu nu va inteleg. cei de la Bistrita de abia s-au auzit. mai bine putini dar fideli, decat multi si samantari. cei care nu au putut merge la bistrita, vor merge pe Ghencea. Echipa a inceput sa joace, si asta ma bucura cel mai mult. cat despre presupusul blat...ce sa zic, a fost blat cum a fost bayern-CFR :-j

PS: CU TOTII IN GHENCEA smiley

smiley
Trimite mesaj privat
Pagina 3 din 3 < 1 2 3
Salt la forum: