| Autor |
RE: CFR Cluj - Gloria Buzau |
ultras_CFR
Membru

Postare: 103
Locaţia: Cl"n"j-Napoca
| Postat la 03-08-2008 14:26 |
|
|
|
steve_CFR a scris:
eu nu inteleg supararea cauzata de existenta maghiarilor, care uneori se expima in limba maghiara. Ce daca jsk a zis HAJRA CFR in loc de HAI CFR, si un mitic ar intelege ce vrea sa spuna, nu a injurat pe nimeni, care-i problema. Daca ar fi zis si asaceva intr-adevar a-si intelege supararea din neintelegerii celor spuse
Daca elementele sovine nu vor disparea din cadrul galeriei(suporterilor), o sa ruineze imaginea CFR-ului si ar fi pacat
putea sa puna " hajra ,haide , alez", si nu era nicio suapare daca tot vroia sa scrie in maghiara...,poate atlti nu inteleg despre ce este vorba...!  |
|
| Autor |
Culio89
Membru
Postare: 72
Locaţia: Cluj Napoca
| Postat la 03-08-2008 14:27 |
|
|
@steve_CFR.:...nu prea cred.....dar oricum,dak esti din cluj n-ar trebui sa te gandesti la asa ceva...pt ca acest meci ar trebui sa-l vezi live de pe constantin radulescu

<<<FORTZA C.F.R 1907 CLUJ>>> |
|
| Autor |
steve_CFR
Membru
Postare: 22
Locaţia: cluj
| Postat la 03-08-2008 14:32 |
|
|
sunt din cluj, dar in acest moment nu sunt la cluj si ar fi dificil sa ajung, dar ma revansez sambata viitoare live in giulesti
|
|
| Autor |
sEMeDO16
Membru

Postare: 412
| Postat la 03-08-2008 14:33 |
|
|
pai traieste in ROMANIA, deci sa vorbeasca in romana, in maghiara sa vorbeasca in familie, nu pe strazi, pe stadion sau pe forumuri |
|
| Autor |
jsk
Membru
Postare: 88
Locaţia: Cluj-Mociu-Keszu
| Postat la 03-08-2008 14:38 |
|
|
unii au vederi inguste, asta e.
oricand hai cfr sau hajra cfr
jsk |
|
| Autor |
steve_CFR
Membru
| Postat la 03-08-2008 14:39 |
|
|
ultras_CFR a scris:
steve_CFR a scris:
eu nu inteleg supararea cauzata de existenta maghiarilor, care uneori se expima in limba maghiara. Ce daca jsk a zis HAJRA CFR in loc de HAI CFR, si un mitic ar intelege ce vrea sa spuna, nu a injurat pe nimeni, care-i problema. Daca ar fi zis si asaceva intr-adevar a-si intelege supararea din neintelegerii celor spuse
Daca elementele sovine nu vor disparea din cadrul galeriei(suporterilor), o sa ruineze imaginea CFR-ului si ar fi pacat
putea sa puna " hajra ,haide , alez", si nu era nicio suapare daca tot vroia sa scrie in maghiara...,poate atlti nu inteleg despre ce este vorba...! 
sunt de acord cu tine ca e corect sa postezi in asa fel incat sa inteleaga toata lumea, dar eu cred ca in cazul acesta a inteles lumea.
Ceea ce cred eu ca a fost gresita, a fost reactia celor care au raspuns la chemarea lui jsk intr-un ton jignitor
important e sa fie CFR, indiferent ca e HAI sau HAIRA
Hai CFR!  |
|
| Autor |
steve_CFR
Membru
| Postat la 03-08-2008 14:45 |
|
|
sEMeDO16 a scris:
pai traieste in ROMANIA, deci sa vorbeasca in romana, in maghiara sa vorbeasca in familie, nu pe strazi, pe stadion sau pe forumuri
poate ca se simte in familie pe acest forum, iar pe stadion acasa
hai sa nu-l dezamagim  |
|
| Autor |
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
| Postat la 03-08-2008 15:06 |
|
|
In loc sa felicitati un suporter nou cu 3 postari , il injurati de mama . Nu cred ca asa de tare va "jignit " HAJRA . Daca nu sunteti de acord cu jsk , asta se poate spune si intr-un mod mai civilizat , in 10 feluri .
Avem un tel comun , adica CFR-ul , asta sa nu uitati NICIODATA .

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/ |
|
| Autor |
jsk
Membru
Postare: 88
Locaţia: Cluj-Mociu-Keszu
| Postat la 03-08-2008 15:16 |
|
|
ce e azi mai important?
victoria si in total 6 puncte, eu cred ca nu e timp de alte comentarii, ...cfr
jsk |
|
| Autor |
michigan
Membru
Postare: 157
Locaţia: detroit, michigan
| Postat la 03-08-2008 19:56 |
|
|
|
ce ocazie o avut buzaul...doamne feri..asta ii pt aia are il vreau pe galliasi titular.tot timpul o sa avem emotii cu asta pe teren.noroc ca nu o stiut saceanu ce sa faca cu mingea |
|
| Autor |
michigan
Membru
| Postat la 03-08-2008 20:24 |
|
|
|
nu jucam deloc bine..mai este mult de lucru la faza de constructie..rapidul o jucat mult mai bine ieri |
|
| Autor |
Fabiany
Membru

Postare: 189
Locaţia: in galeria KVSC
| Postat la 03-08-2008 20:37 |
|
|
2-0 prin 2 autogoluri da parerea mea ii k mai avem de lucru jocu nu merge asa cum trebuie
 |
|
| Autor |
cristian
Membru

Postare: 18
Locaţia: cluj -napoca
| Postat la 03-08-2008 20:39 |
|
|
FORZA CFR!!
cristi |
|
| Autor |
andrei6000
Membru
Postare: 62
Locaţia: Chicago
| Postat la 03-08-2008 20:40 |
|
|
|
nici mie nu-mi place cum jucam... am avut multe ocazii, dar nu stiu ce vom face in Liga Campionilor cu jucatori de genul lui Ruiz si de Souza |
|
| Autor |
michigan
Membru
| Postat la 03-08-2008 20:43 |
|
|
|
mai pune-l si pe peralta cu cei doi.nu are stofa de conducator de joc.nu are dribling , nu are sut. |
|
| Autor |
andrei6000
Membru
Postare: 62
Locaţia: Chicago
| Postat la 03-08-2008 21:03 |
|
|
|
eu sunt multumit de Perlata din ce am vazut azi. in primavara, era slab rau, dar azi a fost ok. |
|
| Autor |
ispatar
Membru
Postare: 9
| Postat la 03-08-2008 21:06 |
|
|
|
Peralta a jucat chiar bine . Ruiz a fost cam static sincer. Eu l-as vedea pe Semedo cu Didy ca se cunosc si joaca mai in viteza.De cate ori Didy a incercat un joc mai in viteza Ruiz se pierdea. Oricum vedem saptaana viitoare. |
|
| Autor |
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Locaţia: Cluj
| Postat la 03-08-2008 21:09 |
|
|
steve_CFR a scris:
ultras_CFR a scris:
steve_CFR a scris:
putea sa puna " hajra ,haide , alez", si nu era nicio suapare daca tot vroia sa scrie in maghiara...,poate atlti nu inteleg despre ce este vorba...! 
sunt de acord cu tine ca e corect sa postezi in asa fel incat sa inteleaga toata lumea, dar eu cred ca in cazul acesta a inteles lumea.
Ceea ce cred eu ca a fost gresita, a fost reactia celor care au raspuns la chemarea lui jsk intr-un ton jignitor
important e sa fie CFR, indiferent ca e HAI sau HAIRA
Hai CFR! 
yo ca roman fiind ,.. ma simt cam jicnit la faza asta!! pai las-o balta CFR Cluj campioana carei tzari e?? din cate shtim totzi e campioana Romaniei. Romania are limba oficiala, Romana,......... tu de ce vii sa ii urezi in limba maghiara.... shi m-a mai deranjat ceva... am fost ma de mult timp la un meci la CFR sezonul trecut shi cand m-am uitat la galerie ,.....vad un steag imens <rosu-alb-verde>,...apoi las-o in dracu' adica noi inloc sa venim cu steaguri alb-visini,... venim cu ce'shtiu ce steaguri,.... e o chestie nashpa,...pe stadion nu s-a vazut steagul Romaniei,.. shi totushi traim inn romania,.....shi dupa aceea suntem nedumeritzi de ce e disputa asta intre maghiari si romani..... eu nu am nici o treaba... dar se uita lumea la televizor shi ce zic?:: o sa inceapa sa ii dea dreptate lui Becali. Acum imi merge gandul direct la Romania - Lituania ,....sper ca nu ne vetzi face surprize,... tribuna trebuie colorata in steaguri roshu-galben-albastru. Va rog singer iertatzi-ma daca am fost dur ,... io nu am nimik cu voi ,... va consider prieteni mei,...treaba e ce zice lumea.... n-o sa mai tzina cu CFR pt ca zic ca Romani nu sunt "bine primitzi". inca odata imi cer scuza dak am jicnit pe cineva.. Fortza CFR!!

Uploaded with ImageShack.us
www.youtube.com/user/ecristiano18 |
|
| Autor |
ro_bogdan
Membru

Postare: 124
Locaţia: Alba Iulia
| Postat la 03-08-2008 21:54 |
|
|
Pai da, deaia suntem facuti unguri pe unde apucam. Unde vedeti voi la galeriile marilor echipe sa fluture steagul ungariei ? Cel putin daca erau jucatori maghiari pe teren.
|
|
| Autor |
Mihai_alexandru
Membru
Postare: 1593
| Postat la 03-08-2008 22:01 |
|
|
Pe forumul general trebuie sa se posteze in limba romana, dar se accepta exceptii subtile, ca si cu orice regula.
Trebuie insa sa ii intelegem pe cei care au reactionat la postul lui jsk, dupa ce Becali a inceput sa batjocoreasca CFR-ul pe motiv ca este "echipa de unguri", foarte multi oameni i-au luat exemplul, chiar daca e clar ca majoritari sunt romanii. Acest lucru a cauzat multe resentimente in randul CFR-istilor iar acum incercam sa evitam pe cat posibil batjocurile celor care ne numesc "echipa de unguri". Termenul "echipa de unguri" este extrem de batjocoritor fiindca e clar pentru oricine ca sunt mult mai multi romani decat unguri in tribune.
Nu este vina celor de provenienta ungara pentru ca suntem numiti de anumite persoane (care mai de care mai obscure) "echipa de unguri". Cel mai bun lucru pentru noi ar fi sa ignoram respectivele persoane si sa nu lovim in cei care chiar sunt unguri. Chiar si daca ar fi un singur ungur suporter CFR-ist, tot am fi luati in batjocura. Nu ungurii sunt cauza, ci respectivele persoane. Persoanele respective nu o sa ne mai deranjeze decat atunci cand le vom ignora.
Cele 2 paragrafe de dinainte sunt doar o opinie, nu trebuie sa fiti de acord cu ele. Important este sa revenim on-topic fiindca titlul topicului este despre victoria CFR-ului cu Gloria Buzau, scor 2-0

Scrie articole pentru jocuri! |
|