| Autor |
RE: Rapid - CFR Cluj |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 11-08-2008 21:33 |
|
|
400 stau acasa pentru nesimtirea voastra: http://www.kvsc1907.ro/msg.html

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
andrei6000
Membru
Postare: 62
Locaţia: Chicago
| Postat la 13-08-2008 19:17 |
|
|
|
Mihai_alexandru a scris:
M-am uitat inca o data dar nu am vazut decat ca Peralta s-a napustit ca un tren in fata lui Peseiro. Sa fim seriosi, la fiecare derby sunt tensiuni de genul asta. Ar trebui sa dispara.
mda, sincer sa fiu genul asta de comentarii pe care le postezi tu, nu sunt deloc genul pe care un suporter sincer le-ar scrie... am senzatia ca pe site-ul asta sunt si unii care au alte scopuri decat cele care ar trebui sa le aiba... |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 13-08-2008 19:19 |
|
|
andrei6000 a scris:
Mihai_alexandru a scris:
M-am uitat inca o data dar nu am vazut decat ca Peralta s-a napustit ca un tren in fata lui Peseiro. Sa fim seriosi, la fiecare derby sunt tensiuni de genul asta. Ar trebui sa dispara.
mda, sincer sa fiu genul asta de comentarii pe care le postezi tu, nu sunt deloc genul pe care un suporter sincer le-ar scrie... am senzatia ca pe site-ul asta sunt si unii care au alte scopuri decat cele care ar trebui sa le aiba...
andrei6000 e numai senzatia ta 

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
AlonSo
Membru
Postare: 15
Locaţia: Undeva in Romania
| Postat la 16-08-2008 23:36 |
|
|
Eduard Stancioiu a gresit la sutul lui Spadacio , Dubarbier nu trebuia sa intre in halul ala cand mai era 1 minut si asa rateaza meciul cu Craiova ( apropo de Culio , nimic numai joaca ) |
|
| Autor |
syllpythicu
Membru

Postare: 139
Locaţia: TG Neamt
| Postat la 17-08-2008 00:35 |
|
|
Culio nu joaca pentru ca nu este titular ...e cu moralul la pamant ..cred...da asta nu inseamna ca nu este un jukator valoros |
|
| Autor |
AlonSo
Membru
Postare: 15
Locaţia: Undeva in Romania
| Postat la 17-08-2008 00:58 |
|
|
|
Mihai_alexandru a scris:
Lasa-l pe Peseiro ca daca venea la CFR (am citit ca ar fi fost dorit de conducere dupa demiterea lui Dorinel) ii luam toti apararea. Peralta n-are voie sa faca asa ceva pe stadionul Rapidilui! Era foarte simplu de presupus ce se intampla daca il imbrancea Peralta pe Peseiro. Bataie generala! Si asa s-a si intamplat.
Peralta n-avea voie sa faca asa ceva chiar daca Peseiro s-a purtat marlaneste sau nu. El a instigat suporterii Rapidului. N-ati auzit ca au inceput toti sa strige "CFR M*** CFR" dupa incident?
Eu unu am fost la meci , Cfr a fost primita bine in Giulesti , Trica a fost chemat de galeria giulestiana pentru salutul traditional Mumu Stoia , totul s-a rupt la incidentul provocat de Peralta , nu avea voie sa faca asa ceva  |
|