| Autor |
RE: CFR Cluj - Steaua Bucuresti |
NitRo
Membru
Postare: 167
Locaţia: Cluj - Kolozsvár - Klausenburg
| Postat la 24-09-2008 22:44 |
|
|
|
norby a scris:
deci knd vad asa ceva ma i-au toti dracii....
http://www.fanatik.ro/vezi-care-sint-pronosticurile-fanilor-clujeni-pentru-derby-ul-cfr--steaua-s8739.html
cum naiba sa traiesti intr-un oras si tu sa ii sustii pe miticii aia nespalati??
i-as calca pe cap pe toti jegosii aia din videoclip
Urasc stelistii din toate inima, mai ales cei din Cluj, care sunt atat de prosti incat tin cu miticii spurcati si nespalati!!! |
|
| Autor |
miki_dude
Membru
Postare: 47
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 25-09-2008 06:39 |
|
|
Se pare ca este in plan implementarea unui sistem online de cumparare a biletelor.
Eu sunt mai ingaduitor cu conducerea CFR-ului. E foarte greu sa creezi o infrastructura europeana intr-un timp asa de scurt.
Intotdeauna clujean! |
|
| Autor |
Oscar
Membru
Postare: 137
Locaţia: Cluj Napoca (SM)
| Postat la 25-09-2008 08:26 |
|
|
sa fim seriosi... io zic ca e mai usor sa ceri din partea organelor vreo 10 politisti si sa mai pui inca vreo 5 case de bilete si niste cordoane decat sa construiesti o tribuna noua care va fi plina de maxim 2 ori pe sezon...mai ales dupa ce sa intamplat la casele de bilete
Realistul stie incotro se indreapta. Visatorul deja a fost acolo ; Dream-Believe-Achive |
|
| Autor |
Oscar
Membru
| Postat la 25-09-2008 08:40 |
|
|
Un prieten are un bilet de vanzare (doar un bilet), pt ca el din motive personale nu mai poate sa vina la meci. Biletu e in P1, sector 26, exact in spatele portii, randu 12, loc 83. Mi-a cerut sa pun anuntul si pe forumul nostru, ca vinde cu 25 de lei pentru primul care anunta intentia de a cumpara. puteti sa scrieti pe id-ul meu de mess: bartaoscar
Realistul stie incotro se indreapta. Visatorul deja a fost acolo ; Dream-Believe-Achive |
|
| Autor |
unu_mi
Membru
Postare: 7
Locaţia: cluj
| Postat la 25-09-2008 09:54 |
|
|
|
Il iau eu cu 20 RON . tel 0744 351565 |
|
| Autor |
AlexD
Administrator

Postare: 911
| Postat la 25-09-2008 10:10 |
|
|
S-au epuizat biletele pentru meciul CFR 1907 Cluj - Steaua Bucureºti!
Partida dintre CFR 1907 Cluj ºi Steaua Bucureºti de vineri, 26.09.2008, ora 20:45, se va disputa cu casa închisã! Nu mai sunt bilete disponibile în tribunele stadionului "Dr. Constantin Rãdulescu"! Vã mulþumim!
www.cfrcluj1907.ro
Din pacate, mai mult de jumatate din spectatori nu vor sustine CFR-ul .
CFR = Campionii Fotbalului Romanesc |
|
| Autor |
Gruppo Gara
Membru

Postare: 25
| Postat la 25-09-2008 10:26 |
|
|
|
Oscar a scris:
R. Si culmea, niste huligani, fani declarati ai cfrului astazi era sa omoara pe un tanar sarac care era inbracata mai in rosu decat visiniu si parca zicea ceva de steaua.
Respect celor care au facut treaba asta ii felicit. |
|
| Autor |
Oscar
Membru
| Postat la 25-09-2008 10:33 |
|
|
gruppo gara esti penal daca sustii pe astia. Saracu a venit ca sa sustine cfr-ul dar fiind un baiat mai subtirel si mai slabuti au vrut sa bata ca sa faca mare, dar sa stii ca atunci a mai fost inca vreo 5-6 baieti mai in varsta, fiecare peste 100 kg si ei chiar au injurat pe cfr dar atunci eroii nostri, cfrist declarati nu au facut nimic.
|
| Autor |
Admin
Super Administrator
Postare: 261
| Postat la 25-09-2008 10:57 |
|
|
Alex_CFR a scris:
Din pacate, mai mult de jumatate din spectatori nu vor sustine CFR-ul  .
Nu fi asa de sigur de asta. Vor veni foarte, foarte multi CFR-isti din alte orase la meciul asta. Din Baia Mare vor veni aproximativ 50 de suporteri CFR-isti care vor sta impartiti prin peluza 1, peluza 2 si in sectorul 38 al tribunei noi. Cu siguranta vor fi si stelisti, dar nu cred ca o sa aibe curajul sa vina cu fularul la stadion. |
|
| Autor |
kelvin
Membru
Postare: 73
Locaţia: cluj
| Postat la 25-09-2008 11:40 |
|
|
si daca o sa vina cu fularul la stadion ce o sa le faceti? o sa sariti la bataie sa va ia jandarmii?? domnilor fiti cu capul pe umeri si lasati sportul sa vorbeasca nu violenta din tribune! fiecare sa vina cu ce fular vrea ca doar nu ii respira aerul celuilalt de langa el!! si pt asa zisul care se semneaza cu "Gruppo Gara" ii spun ca mai sunt si persoane care au primit o cu totul altfel de educatie de acasa decat dansul, imi pare tare rau pentru el, dar inca mai are sanse sa iasa de sub pasajul garii unde convietuieste cu alti camarazi de ai lui la un paharel de amestecata
maine batem, cfr invinge steaua cu cel putin 2 goluri diferenta, am auzit ca nu mai sunt nici bilete, deci atmosfera va fi una de zile mari
HAI CFR !!!! |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 25-09-2008 12:06 |
|
|
da smai suga pula stelistii,vai ca de prind un stelist ii si iau fularu,numa sa fie pe la noi prin peluza!X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(IUBSC FOTBALU DECI URASC steaua!
|
|
| Autor |
ro_bogdan
Membru

Postare: 124
Locaţia: Alba Iulia
| Postat la 25-09-2008 12:25 |
|
|
in primul rand nu te lasa sa intri cu fularul altei echipe decat in sectorul rezervat oaspetilor. In al 2 lea rand pt Kelvin sunt curios care v-a fi atmosfera daca 30 % din stadion vor fi mai mult pentru steaua. DA sunt de acord ca trebuie batute aceste persoane. Daca va uitat pe filmarea postat pe fanatik... iti vine sa inebunesti... pai aia chiar trebuie batuti. In al 3 lea rand nu as bilete celor care nu au fular si sapca cu CFR. Si un stegulet ) ... Si i-as pune pe fiecare sa cante cateva versuri ce se canta pe la galeria. Iar daca vor sa vada pe steaua nu au decat sa se duca in bucuresti ca e stadion de 28 de mii de locuri si acolo si au loc toti stelistii... Deja au ramas cateva mii de persoane care ar fi vrut sa vina pentru CFR Cluj ... fara bilete din cauza unor astfel de oameni...
|
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
|
|
|
cei care au bilete, dati-le la cfristi, nu fiti nesimtiti... NU LE DATI LA SUPRAPRET |
|
| Autor |
Fabiany
Membru

Postare: 189
Locaţia: in galeria KVSC
|
|
Casual puneti prima data intrebarea au curaj sa vina cu fular sau sapca cu steOAIA la noi in galerie eu nu prea cred dar daca vor sa ieie cativa pumni sa vina cu incredere.
 |
|
| Autor |
Gruppo Gara
Membru

Postare: 25
| Postat la 25-09-2008 12:34 |
|
|
|
kelvin a scris:
si pt asa zisul care se semneaza cu "Gruppo Gara" ii spun ca mai sunt si persoane care au primit o cu totul altfel de educatie de acasa decat dansul, imi pare tare rau pentru el, dar inca mai are sanse sa iasa de sub pasajul garii unde convietuieste cu alti camarazi de ai lui la un paharel de amestecata
Nu e vorba de "educatia de acasa".
Uita-te in comparatie ce s-a intamplat la Nijmegen.
Acei olandezi care s-au luptat cu dinamovistii nu erau ultrasi, erau simpli cetateni care stateau la tribuna, nu faceau parte din galeria celor de la NEC. Cand o sa vedem si in Romania pe cei care stau si rod seminte la tribune ca iau atitudine cum au luat acei olandezi ?? E o altfel de cultura, care din pacate in Romania nu va exista.
Si inca ceva....Toata stima si admiratia pentru cei ce iau atitudine in astfel de situatii, chiar si pt acel dinamovist de pe gard care impartea centuri prin olandezi am toata stima si respectul..
Faza cu "pasajul garii" e deja expirata..... |
|
| Autor |
jsk
Membru
Postare: 88
Locaţia: Cluj-Mociu-Keszu
| Postat la 25-09-2008 12:47 |
|
|
sarim, strigam, sustinem, fluturam steaguri.... si incurajam CFR pentru victorie.
hai cutotii pe stadion, trebuie sa dorim cu adevarat victoria, sa transmitem baietilor din stadion.
hai cfr, a venit momentul victoriei mari asupra bucurestiului.
CFR VICTORIE
jsk |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 25-09-2008 12:51 |
|
|
Fabiany a scris:
Casual puneti prima data intrebarea au curaj sa vina cu fular sau sapca cu steOAIA la noi in galerie eu nu prea cred dar daca vor sa ieie cativa pumni sa vina cu incredere.
miam pus intrebarea si am ajuns la o concluzie,la fiecare meci CFR-steaua au fost in tribune stelisti cu fular cu steaua,incaodata in tribune in peluza odata am vazut si dupa ce am strigat mai multi la aceea pers sio ascuns fularu si o plecat!pai poate vor intra cu fularu ascuns si daca vor avea fular si il vor purta in drum spre stadion sper sa "colectionam" un sac mare de fulare!
|
|
| Autor |
Fabiany
Membru

Postare: 189
Locaţia: in galeria KVSC
| Postat la 25-09-2008 12:53 |
|
|
Casual aici iti dau dreptate.
 |
|
| Autor |
SUD
Membru

Postare: 318
| Postat la 25-09-2008 12:56 |
|
|
si eu am ramas fara bilet daca are cineva la p1 sa mi trimie un mesaj pls
Noi cantam pentru echipa
Noi cantam pentru culori
Sustinem o CAMPIOANA
CLuj-Napoca Suntem NOI
 |
|
| Autor |
cfr23
Membru

Postare: 546
| Postat la 25-09-2008 13:00 |
|
|
Si eu am mareeee nevoie de 3 bilete...Oriunde...Si la supra-pret dar nu exagerat !
CFR este Clujul ! Clujul suntem NOI!
 |
|