| Autor |
RE: U Craiova - CFR Cluj |
peluza2
Membru

Postare: 65
Locaţia: deasupra voastra
| Postat la 22-03-2009 22:21 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
va cere kvsc-ul demisia lui uhrin? 
Normal ca nu. Ar fi prostesc ca cineva sa ceara demisia lui Uhrin dupa 3 meciuri. Nu stiu de ce, dar cred ca foarte multi dintre noi s-au lasat prea tare prinsi de performantele din ultimii ani. Nu uitati ca in urma cu 5-6 ani noi veneam la stadion doar pentru placerea de a vedea un meci de fotbal si pentru a incuraja echipa. Si ar fi pacat sa ne lasam dusi de val si sa uitam de frumusetea fotbalului si sa incepem sa cerem demisii si sa injuram jucatorii doar pentru ca sunt iesiti din forma. |
|
| Autor |
lori
Membru
Postare: 412
| Postat la 22-03-2009 22:48 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
tu o vei face?  |
|
| Autor |
Kaya
Membru

Postare: 161
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 22-03-2009 22:49 |
|
|
nu stiu de voi, dar pe mine acest meci m-a facut mai puternic. am luat o lovitura in plina figura, nu-i nimic ma ridic! si stiti ce? chiar daca am luat azi bataie sora cu moartea.. IUBESC CFR-ul!! chiar daca sunt sifonat la exterior, in interior focul nu s-a stins. daca stropesti cu putina apa, focul nu se stinge ci arde mai tare
voi radeti de mine ca sunt diferit, eu rad de voi ca sunteti toti la fel |
|
| Autor |
kelvin
Membru
Postare: 73
Locaţia: cluj
| Postat la 22-03-2009 22:53 |
|
|
Kaya a scris:
nu stiu de voi, dar pe mine acest meci m-a facut mai puternic. am luat o lovitura in plina figura, nu-i nimic ma ridic! si stiti ce? chiar daca am luat azi bataie sora cu moartea.. IUBESC CFR-ul!!  chiar daca sunt sifonat la exterior, in interior focul nu s-a stins. daca stropesti cu putina apa, focul nu se stinge ci arde mai tare
 |
|
| Autor |
dante03
Membru

Postare: 222
Locaţia: cluj
| Postat la 23-03-2009 12:25 |
|
|
putine au fost momentele de suferinta, multe au fost cele de glorie......SUNTEM CU VOI MEREU......MUIE UHRIN!
chiar de uneori e soare sau sunt nori CFR alaturi iti vom fi!!! |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 23-03-2009 13:40 |
|
|
cand nu stii cine-i antrenor...nu prea ai ce face!totusi cine-i antrenor,ce-i uhrin la CFR?jucatorii de ce nu joaca?ce cauta jucatorii pe teren?de ce nu primesc amenda pentru asa esecuri?de ce schimba cnducerea antrenoru in fiecare an?ce se va intampla de acuma?ce va fii?NU VOM STII NICIODATA!DAR NOI TREBE SA CANTAM PENTRU CULORI SI NU PENTRU CEI CARE NUMA PENTRU BANI IS LA ACEST CLUB!
sincer ma bucur ca am pierdut si o sa pierdem si cu vaslui,si vreau s apierdem pana isi da seama conducerea ca au pierdut 2 antrenori de clasa(bergodi ,trombeta).
|
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
| Postat la 23-03-2009 14:25 |
|
|
madarasz lorant a scris:
simplu CFR-ist a scris:
tu o vei face? 
nu
pt. mine are timp pana la sf. sezonului sa demonstreze ceva.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|