| Autor |
RE: Steaua - CFR Cluj |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 23-04-2009 10:49 |
|
|
Tind sa ii dau dreptate aici lui casual.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
Hanna
Administrator

Postare: 390
| Postat la 23-04-2009 11:16 |
|
|
E adevarat ca a gresit si Edy dar toti jucatorii sunt vinovati si mai ales fundasii!
Ole ole, Ole ola, CFR e viata mea! |
|
| Autor |
Kaya
Membru

Postare: 161
| Postat la 23-04-2009 11:39 |
|
|
imi pare rau, pt mine edy nu a gresit asa mult cum au gresit restul jucatorilor. au jucat bine pana la marcarea golului. nu stiu ce i-a apucat apoi.... nu pot sa inteleg. am avut noroc ca nu ne-or umplut sacul cu alte 3-4 mingi....... nici nu mai stiu ce sa cred de jucatori... si-au batut joc.
voi radeti de mine ca sunt diferit, eu rad de voi ca sunteti toti la fel |
|
| Autor |
CFRCLUJ4EVER
Membru
Postare: 288
| Postat la 23-04-2009 12:28 |
|
|
casual a scris:
martipan a scris:
casual a scris:
stancioiu ii de vina ca ala o stracut de fundasi si a tars la poarta,DACA NU TRECEA DE FUNDASI ,NU TRECEA NICI MINGEA SUB STANCIOIU,stancioiu nui singuru vinovat ,si cat timp un jucator se daruieste acestei echipa ,ma doaren pula cum joaca!Uhrin a confirmat asta,Panin,stancioiu,kone,tony sunt singurii care se daruiesc 100% acesti 4 jucatori si daca isi dau autogol nu o sa ma supere.uitativa la cei care joaca numa pentru bani si cei pe care ii doare-n pula de CFR!
cum plm intrun an is adusi 4 antrenori si noi asteptam performanta,si stati c ain vara va fii adus la antrenor ,cel care a fost la FAMAGUSTA.
stancioiu e de vina ca a gresit la acea iesire si a degajat la adversar repunandu-i in atac,a dat antepasa de gol!!!!!
pai voi cei de sus numa asta vedeti,ce rau face stancioiu?uitativa c emingi o scos stancioiu sau cum ia oprit pe stelisti!
LA MEICU URMATOR PARCA VAD,CUM O SIA LINGETI IN CUR PE JUCATORI,strigand nuno claro,sau alti jucatori!toti is emrcenari inafara de cei 4 enumerati de UHRIN!
Am mai spus-o, intrebati antrenorii cu portarii, chiar pe Carlan, cine e cel mai potrivit dintre cei 3 portari pe care ii are CFR-ul in momentul actual. Oricum, e loc de unul mai bun!
Cat despre GAFA de aseara, domnul EDUARD e de vina pentru gol si TOATA echipa pentru rezultat. Au fost fraieri, pur si simplu.
Degeaba ii tot numiti"mercenari", pentru ca toti joaca pentru bani, la orice echipa, nu toti sunt ca si Tony  |
|
| Autor |
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
| Postat la 23-04-2009 15:44 |
|
|
pai voi cei de sus numa asta vedeti,ce rau face stancioiu?uitativa c emingi o scos stancioiu sau cum ia oprit pe stelisti!
LA MEICU URMATOR PARCA VAD,CUM O SIA LINGETI IN CUR PE JUCATORI,strigand nuno claro,sau alti jucatori!toti is emrcenari inafara de cei 4 enumerati de UHRIN![/quote]
Fara suparare casual , dar dupa logica ta un portar dupa doua mingi scoase are dreptul la cate o gafa monumentala ! 

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/ |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
| Postat la 23-04-2009 15:48 |
|
|
urmeaza otelul |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 23-04-2009 16:09 |
|
|
dupa logica mea,un portar apara o poarta de 7m xx cm,si inaltime de 2m xx cm,daca teai pune intro poarta si cineva ar suta de la 16m,iti zic ca 9 din 10 intra.dupa logica mea accea faza a demonstrat ca Alcantara ii un fundas extrem de slab,si daca el nu facea aceea greseala,stancioiu nu lua gol,si noi aucma nu am vorbi de nimic.daca stancioiu era asa de slab nu iesea in minutu 82-83 pe pedriel care a depasit un fundas,iar stancoiu ia luat mingea fara a face fault!daca nu era stancioiu,kapetanos marca un gol simplu,iar acel gol simplu a devenit o teroare pentru stelisti,stancioiu era sub panin pe jos si a avut puterea de a ridica macar mainile,deci spera ca prostu de kapetanos sa deie in mainile lui!
krucifix paririle altora nu ma supara,fiecare are dreptu de libera exprimare....dar de ce voi cei din kvsc nu-l iubiti asa de mult pe stancioiu?un motiv aveti ia goluri in bucuresti.
MIE personal un jucator imi place daca vad ca isi da viata pentru culori,echipa si da totul pe teren si daca acest jucator este SLAB.un jucator ca si cadu,culio,dubarbier...si altii care au calitati dar ei se cred super eroi,vedete si tot timpu se gandesc la bani si la cum o sa ajunga ei la alte echipe ,pentru mien acesti jucatori is ZERO BARAT,si cand ii vad jucand numa mercenari vad si imi vine sa-l scuip desi stiu ca cateodata joaca bine!
ex:ANCA er aun jucator super pana in primu an de divizia A dar dupa aia numa pe jos era,dar el cel putin isi dadea viata pe teren si pt CFR,avand oferte de china si d ela dinamo iar el a ales CFR.in situatia asta se afla si tilinca si oncica ,ultimu chiar sia dorit o funcite la CFR,ORICE,
oricum sper s anu aud nuno claro sau alti jucatori care sunt linsi in CUR!
FUTUI IN GURA DE JUCATORI!NISTE MERCENARI!
|
|
| Autor |
ctc
Membru
Postare: 83
Locaţia: Romania
| Postat la 23-04-2009 16:46 |
|
|
stancioiu a jucat bine .la gol sa pozitionat prost sa vazut ca nu a simtit poarta in spate.dar e un portar bun.nu mai vorbiti prostii ca nu stiti fotbal ,se vede prin postarile de mai sus.si viera ala nu stiu cum puteti spune voi ca e bun ca ii un speriat si jumatate.cred ca face pe el cand intra in teren.se vede si cum preia mingea.
|
|
| Autor |
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
| Postat la 23-04-2009 16:58 |
|
|
|
casual a scris:
dupa logica mea,un portar apara o poarta de 7m xx cm,si inaltime de 2m xx cm,daca teai pune intro poarta si cineva ar suta de la 16m,iti zic ca 9 din 10 intra.dupa logica mea accea faza a demonstrat ca Alcantara ii un fundas extrem de slab,si daca el nu facea aceea greseala,stancioiu nu lua gol,si noi aucma nu am vorbi de nimic.daca stancioiu era asa de slab nu iesea in minutu 82-83 pe pedriel care a depasit un fundas,iar stancoiu ia luat mingea fara a face fault!daca nu era stancioiu,kapetanos marca un gol simplu,iar acel gol simplu a devenit o teroare pentru stelisti,stancioiu era sub panin pe jos si a avut puterea de a ridica macar mainile,deci spera ca prostu de kapetanos sa deie in mainile lui!
krucifix paririle altora nu ma supara,fiecare are dreptu de libera exprimare....dar de ce voi cei din kvsc nu-l iubiti asa de mult pe stancioiu?un motiv aveti ia goluri in bucuresti.
MIE personal un jucator imi place daca vad ca isi da viata pentru culori,echipa si da totul pe teren si daca acest jucator este SLAB.un jucator ca si cadu,culio,dubarbier...si altii care au calitati dar ei se cred super eroi,vedete si tot timpu se gandesc la bani si la cum o sa ajunga ei la alte echipe ,pentru mien acesti jucatori is ZERO BARAT,si cand ii vad jucand numa mercenari vad si imi vine sa-l scuip desi stiu ca cateodata joaca bine!
ex:ANCA er aun jucator super pana in primu an de divizia A dar dupa aia numa pe jos era,dar el cel putin isi dadea viata pe teren si pt CFR,avand oferte de china si d ela dinamo iar el a ales CFR.in situatia asta se afla si tilinca si oncica ,ultimu chiar sia dorit o funcite la CFR,ORICE,
oricum sper s anu aud nuno claro sau alti jucatori care sunt linsi in CUR!
FUTUI IN GURA DE JUCATORI!NISTE MERCENARI!
Casual : - eu nu fac parte din nicio galerie a CFR-lui
- ideea este ca avem nevoie de un portar de valoare nu de x,y sau z .

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/ |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
| Postat la 23-04-2009 17:22 |
|
|
Galerie foto @kvsc1907: http://www.kvsc1907.ro/ph/2008-2009/steaua-cfr/index.html

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 23-04-2009 17:49 |
|
|
eu zic ca avem nevoie de 8 jucatori(titulari) si 11 rezerve!!!!
|
|
| Autor |
dstCFR
Membru
Postare: 58
Locaţia: Slatina
| Postat la 24-04-2009 06:25 |
|
|
@ simplu cfr-ist ...