| Autor |
RE: Steaua - CFR Cluj |
ecristiano
Membru
Postare: 33
Locaţia: CLuJ
| Postat la 11-08-2009 06:34 |
|
|
NapocA a scris:
Raoul CFR a scris:
Mi-a placut sincer Dubarbier
Tu chiar vorbesti serios? Maimutoiul ala prin de talente? Pacat ca nu mai exista echipa a doua, ca eu acolo ii vad locul... 
Dubarbier isi va reveni sunt sigur de asta.. Pacat ca astaiarna luam 10 mil pe el.. acum nu luam nici 4... dar isi va reveni... are putine probleme cu concentrarea ,.. asa e el ,.. dar mie imi place... i-am injosit pe stelisti la ei acasa... mia placut ca Duberbier nu lea oferit respect... respectul cateodata este atras de frica si subestimare propie.. pe Dubarbier la durut cotul de stelisti si de injuraturile lor..
CFR CFR numele tau e VICTORIE! |
|
| Autor |
ecristiano
Membru
| Postat la 11-08-2009 06:39 |
|
|
Cel mai mult ma durut sufletul de Trica si Lorena... nu meritau sa fie injurati in halul ala, ce treaba are Lorena cu fotbalul sa fie calcata in halul ala in picioare... parca ar fi fost curva cartierului... e ceva josnic.. acum pot considera ca stelisti sunt paraziti de cea mai joasa speta sociala.. nu poti face asemenea marlanie in public... sper sa le raspundem in retur la noi acasa.
|
| Autor |
NapocA
Membru

Postare: 135
Locaţia: Cluj NapocA
| Postat la 11-08-2009 06:47 |
|
|
|
ecristiano a scris:
Dubarbier isi va reveni sunt sigur de asta.. Pacat ca astaiarna luam 10 mil pe el.. acum nu luam nici 4... dar isi va reveni... are putine probleme cu concentrarea ,.. asa e el ,.. dar mie imi place... i-am injosit pe stelisti la ei acasa... mia placut ca Duberbier nu lea oferit respect... respectul cateodata este atras de frica si subestimare propie.. pe Dubarbier la durut cotul de stelisti si de injuraturile lor..
Dubarbier nu va costa niciodata 10 milioane...ii un fel de Banel putin mai tehnic(foarte putin)...iar talentele astea le are de cand a venit, aminteste-ti cand a refuzat sa dea mana cu Andone( cu Andone nu puteai face gesturi dinastea, ca urmare Dubarbier nu mai prindea echipa cu el pe banca), si cu Trombetta mi se pare ca a refuzat cand l-a inlocuit, iar cu Conceicao a avut contre de cand a sosit la echipa..amintiti-va ce cartonase rosii a luat sezonul trecut..eu raman la parerea ca nu are ce cauta in primul 11, si datorita evolutiilor dar si datorita comportamentului.. |
|
| Autor |
ecristiano
Membru
| Postat la 11-08-2009 07:00 |
|
|
Dar zi ca nu iti placea sezonul trecut cand dribla 5 jucatori apoi baga mingea in poarta??? ha? iti spun eu ca e prea iubit si prea respectat pentru spectacolul din trecut si nu va fi huiduit niciodata de tribuna... ruiz saracu a fost batut de soarta..
|
| Autor |
NapocA
Membru

| Postat la 11-08-2009 08:45 |
|
|
|
Nu m-a impresionat niciodata...Deac mi se parea tot timpul peste el..iar Deac chiar tine la echipa asta si isi da toata silinta..pe Dubarbier il doare undeva... |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 11-08-2009 11:23 |
|
|
ecrestino cand dribla dubarbier 5 jucatori,nici la antrenamente,dribling pt tine inseamna sa dai mingea in fata si sa fugi pe langa altii?ii un jucator foarte urat acest dubarbier,suta mingea dupa fluieru arbitrului,nu se poate controla,nusi respecta antrenorii,intotdeauna ii cu gura pe sus,putini se inteleg cu el din echipa (asta ii garantez ca am vazut si la antrenamente),este un jucator care se crede cel mai bun dar este foarte slab,pacat de viteza lui dar in rest ii zero,DEAC ii peste el numa si el are fite dar ii scoate Trica fitele.
apropo de Lorena si Trica,pe Trica il durea in cacat ce ziceau tiganii,pacat ca nu mam putut duce la emcidar am auzit multe,cum ii provoca Trica pe tigani cum le arata curu ...etc si am mai auzit ce negrii sunt stelistii.TIGANII DOMINA IN SUD!Trica a si declarat ca il doare in cot de ce zic carpele.un calduros MUIE sTEAUA pt TRICA!!!!!
Editat de casual la 11-08-2009 11:25 |
|
| Autor |
ecristiano
Membru
| Postat la 11-08-2009 11:52 |
|
|
Lasa ma ca stiu eu cateva faze .. si acum le tin minte.. e meserias ghepardul... da is s-a suit la cap... asta e tot... el se crede perfect... e top model.. are viteza. tehnica.. si considera ca sti indeajuns pt a se transfera la o echipa mare.. in rest... mie imi place foarte mult... dar e prea fitos.... asta e tot defectul... Sincer Dubarbier a fost laudat de toate echipele din liga 1... a avut o perioada de foc.. cand rupea tot...
|
| Autor |
andrei6000
Membru
Postare: 62
Locaţia: Chicago
| Postat la 11-08-2009 14:29 |
|
|
mai NapocA, tu esti soacra lui Deac sau ce ai cu Dubarbier? e o diferenta ca de la cer la pamant intre Dubarbier si Deac.
Deac de fiecare data cand intra, joaca de parca e o gaina beata - nu a facut mai nimic util de cand il stiu eu la CFR. daca nu ar fi roman si daca nu ar marsa presa atata cu "valoarea lui Deac", ar fi plecat demult de la noi.
si asa, de-abia astep sa-l vanda ca ma dispera insistenta asta cu care il tot incearca desi e clar ca nu da randament. sunt in lotul extins al CFR-ului cel putin 7 jucatori pe postul lui care merita sa joace inaintea lui.
Dubarbier nu mai joaca la fel de bine cum o facea in toamna trecuta, intr-adevar. asta poate si fiindca a ratat transferurile despre care se zice ca le-a ratat. dar oricum, chiar si asa merita sa fie titular.
iar comparatia Dubarbier-Nicolita e chiar ridicola... Nicolita e exact antiteza lui Dubarbier: un jucator care fuge mult dar are aproape zero talent. nativ, Dubarbier e probabil cel mai talentat jucator din lotul CFR-ului.
Editat de andrei6000 la 11-08-2009 14:34 |
|
| Autor |
NapocA
Membru

| Postat la 11-08-2009 15:11 |
|
|
|
andrei6000 a scris:
un jucator care fuge mult dar are aproape zero talent. nativ
Te pricepi, ai facut descrierea aproape perfecta a lui Dubarbier fara sa sti macar ca vorbesti despre el
andrei6000 a scris:
Dubarbier e probabil cel mai talentat jucator din lotul CFR-ului.
Cu afirmatia asta te faci de cacao...da un edit rapid |
|
| Autor |
casual
Membru
| Postat la 11-08-2009 17:37 |
|
|
nu inteleg nimic ecrestiano,numa punte punte(...)!
andrei6000 de unde stii ca Deac ar fii plecat demult?esti cumva din conducere?sapte jucatori pe postul lui,tu habar nu ai ce tastezi!!!,dubarbier talentat?unde vezi tu talentu ?ca da in minge dupa fluier si da gol? ,a demonstrat dubarbier ca poate lua rosu daca da in minge dupa fluier.DEAC din pacate s-a accidentat,dar a aratat ca are o determinare si asta conteaza mult,la dubarbier nu vezi asa ceva la dubarbier vezi nervi si nervi,Deac si la antrenamente se dedica 1005 la fel si la meicuri!
7 pe postu lui  
|
|
| Autor |
andrei6000
Membru
| Postat la 11-08-2009 21:20 |
|
|
casual a scris:
nu inteleg nimic ecrestiano,numa punte punte(...)!
andrei6000 de unde stii ca Deac ar fii plecat demult?esti cumva din conducere? sapte jucatori pe postul lui,tu habar nu ai ce tastezi!!!,dubarbier talentat?unde vezi tu talentu ?ca da in minge dupa fluier si da gol?   ,a demonstrat dubarbier ca poate lua rosu daca da in minge dupa fluier.DEAC din pacate s-a accidentat,dar a aratat ca are o determinare si asta conteaza mult,la dubarbier nu vezi asa ceva la dubarbier vezi nervi si nervi,Deac si la antrenamente se dedica 1005 la fel si la meicuri!
7 pe postu lui   
si eu m-as dedica daca as juca la CFR. dar asta nu inseamna ca ar trebui sa si joc. "dedicarea" asta nu are nici o valoare daca nu e dublata si de talent. Deac, dupa cum am mai zis, e complet inutil. i s-au dat o multime de sanse si tot nu a confirmat. poate o fi el un baiat bun samd, dar sa zici ca ar trebui sa joace in fata lui Dubarbier e o aberatie.. |
|
| Autor |
casual
Membru
| Postat la 12-08-2009 09:24 |
|
|
infine,poate in chicago nu se vad cum trebe meciurile!
|
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
| Postat la 14-08-2009 11:52 |
|
|
măcar am fost mai buni?
Are careva meciu inregistrat?
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
andrei6000
Membru
| Postat la 14-08-2009 22:28 |
|
|
da, am fost mai buni. din pacate am fost si fraieri si i-am lasat acum cand ii aveam in mana.
meciul il gasesti pe site-ul suporterilor stelisti fcsteaua.ro la sectiunea tracker. gasesti torrentul, adica. |
|
| Autor |
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
| Postat la 15-08-2009 06:19 |
|
|
Inegistrarea meciului se gaseste aici : http://www.fcsteaua.ro/tracker/download.php?id=2124341666b27554203614167eb9454257e20a3f&f=STEAUA-CFR.Cluj.L1.2009-2010.torrent

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/
Editat de krucifix la 15-08-2009 06:20 |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
| Postat la 16-08-2009 17:52 |
|
|
multumesc, o sa gasesc eu timp candva sa-l vad.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
eu cfristul
Membru
Postare: 190
| Postat la 18-08-2009 19:50 |
|
|
|
era vorba intrun topic despre o noua brigada..nam vazut nimik...ceva 000 ??brigada?!!???? |
|
| Autor |
casual
Membru
| Postat la 19-08-2009 18:04 |
|
|
sami bag pula in comisia pizdii de comunisti TRICA si KONE 2 etape de suspendare pt incitarea publicului si gesturi obscene la meicul cu steaua!SAMI BAG CRISTOSII IN LOR DE COMUNISTI,banneru cu Lorena Trica ce plm o fost.MUIE FRF MUIE LPF!!!!!
nu conteaza avem desti negrii cu penisu mare,iar familia lui Trica ii mare si sunt destui care dau muie comisiei,celor de la frf si lpf!
Editat de casual la 19-08-2009 18:31 |
|
| Autor |
ecristiano
Membru
| Postat la 19-08-2009 19:26 |
|
|
Vrei sa va mai spun eu unde si-a bagat steaua coada ca sa ne incurce in drumul spre titlu?? Uitati-va la programul Ligi 1! Absolut toate echipele care joaca cu noi, urmatoarea etapa joaca cu steaua. Deci orice echipa din liga 1 care e demoralizata si fara orizont dupa ce pierde cu noi la scor, fac figuratie urmatoarea etapa cu steaua. Caruia ii si mai lasa meciuri din razbunatre si frustrare ca au pierdut cu noi. Deci cine e steaua??? echiapa cu comisiile! Cercetati programul ligi 1 aici si injurati de nervi.
http://www.onlinesport.ro/fotbal/fotbal-intern/liga-1/678/program-liga-i-(divizia-a)-2009-2010.htm
|
| Autor |
Ceferist
Membru

Postare: 348
Locaţia: Cluj Napoca
| Postat la 19-08-2009 20:10 |
|
|
eee.asta cu programu mi se pare deja un pic paranoia...asa sunt tragerile la sort, si noi jucam tot timpu' cu cine a jucat ceahlau' cu o etapa inainte.
in celalalte sezoane poate am jucat noi dupa o contracandidata la titlu, deja exagerati.
in schimb, decizia cu trica si kone, absurda!
CFR 1907 CLUJ! |
|