Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 4 din 8 < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Autor RE: EL: CFR Cluj - FK Sarajevo
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 19-08-2009 12:19
XxDraGosHxX a scris:
mi se pare buna echipa ta ...,casual dar Dani nu joaca mai avansat cumva...? cred ca acolo in locul lui dani muresan se simte in largul lui. Ma rog ....oricum ar fi echiipa finala speram sa castigam..Forza CFR

pai dani joaca la inchidere,la fel si muresan si leao.asta nui echipa measmiley,ii echipa de pe prostsport,dar imi place cum au gandit formula de start si eu as incepe in felu asta!

Trimite mesaj privat
NuMAICFR
Membru

Postare: 90
Postat la 19-08-2009 12:36
Sarajevo la meciul cu Helsingborg: http://www.youtube.com/watch?v=YSjKo0PR8yo
Trimite mesaj privat
Dragos19
Membru

Postare: 501
Postat la 19-08-2009 14:25
ce galerie au aia sami trag ceasu

Urasc Steaua!
Trimite mesaj privat
Szabiy
Membru

Postare: 352
Locaţia: cluj napoca
Postat la 19-08-2009 15:17
XxDraGosHxX a scris:

fosta yugoslavie ce vrei...smiley
Trimite mesaj privat
eu cfristul
Membru

Postare: 190
Postat la 19-08-2009 16:21
bilete ! http://www.cfr1907.ro/ro/site/856/bilete-uefa-europa-league/

si la unguri : Important pentru meciul CFR Cluj - FK Sarajevo

Intrarea membrilor Galeriei KVSC la meciul retur dintre CFR Cluj si FK Sarajevo din data de 27 august se va face pe baza abonamentului de galerie. (KVSC)

cei din p1,nu pot intra cu abonamentul ?
Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 19-08-2009 17:47
Szabiy a scris:
XxDraGosHxX a scris:

fosta yugoslavie ce vrei...smiley

da ... defapt Bosnia e o amestecatura intre "etnici" sarbi si croati, dar si musulmani

Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate!
Trimite mesaj privat
CFRCLUJ4EVER
Membru

Postare: 288
Postat la 19-08-2009 18:00
eu cfristul a scris:

Intrarea membrilor Galeriei KVSC la meciul retur dintre CFR Cluj si FK Sarajevo din data de 27 august se va face pe baza abonamentului de galerie. (KVSC)

Bai, destept mic ce esti! Intreaba-te si intreaba-ti liderii de galerie de ce nu au un site, in primul rand si in al doilea rand nu "doar la unguri", vroba ta, se intra cu cardul de galerie, ci TOTI MEMBRI DE GALERIE, INDIFERENT de cine apartin! Capisco? Informeaza-te, prietene, inainte sa vorbesti prostii!

PS. Din pacate petru cei care si-au facut abonament, nu vor intra cu cardurile ci vor fi nevoiti sa cumpere bilet(indiferent de locul pe care-l ocupa in stadion)

Alte intrebari? smiley
Trimite mesaj privat
eu cfristul
Membru

Postare: 190
Postat la 19-08-2009 21:16
CFRCLUJ4EVER a scris:
eu cfristul a scris:

Bai, destept mic ce esti! Intreaba-te si intreaba-ti liderii de galerie de ce nu au un site, in primul rand si in al doilea rand nu "doar la unguri", vroba ta, se intra cu cardul de galerie, ci TOTI MEMBRI DE GALERIE, INDIFERENT de cine apartin! Capisco? Informeaza-te, prietene, inainte sa vorbesti prostii!

PS. Din pacate petru cei care si-au facut abonament, nu vor intra cu cardurile ci vor fi nevoiti sa cumpere bilet(indiferent de locul pe care-l ocupa in stadion)

Alte intrebari? smiley

deci intram cu cardu,mersi
si scuze pt aia''unguri" (nam stiut cum sa scriu)
Trimite mesaj privat
CFRCLUJ4EVER
Membru

Postare: 288
Postat la 20-08-2009 10:53
eu cfristul a scris:
CFRCLUJ4EVER a scris:
eu cfristul a scris:

Nicio problema, nu am luat-o ca pe o jignire, ci ca pe o rautate, daca am gresit, scuze eu smiley Nu ti-am cerut decat sa te informezi inainte sa spui ceva. HAI CFR, batem 2-0 in tur, iar in retur...tot asa! smiley

Alte intrebari? smiley

deci intram cu cardu,mersi
si scuze pt aia''unguri" (nam stiut cum sa scriu)
Trimite mesaj privat
Dragos19
Membru

Postat la 20-08-2009 20:06
1-1 din pacate

Urasc Steaua!
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postat la 20-08-2009 20:07
EXTREM DE SLAB,TONY,MARA,NEI INEXISTENTI,PERALTA CULIO EGOISTI CHIAR NU VOR SA PASEZE ,RESTU SUB NIVELU MARII,FOARTE SLAB FOARTE FOARTE,un arbitru chiar prost gol anulat pe nedrept a fluierat invers aproape toate cornerele,faulturile si chiar auturile!in rest JOC FOARTE FOARTE SLAB,NUMI PLACE DELOC!!!!

Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Postat la 20-08-2009 20:09
Joc slab (prefigurat de jocu slab din partida cu Otelu).

Cum sa castigi cand dupa 1-0 cu o echipa ca si Sarajevo stai cu curu in poarta si joci anemic si fara vlaga? Cum poti cere mai mult unor mercenari de portughezi si cocotieri de care is satul pana peste cap. Campanii de transferuri de rahat, joc de rahat, portar asemenea. Tot ce a jucat CFR meciu asta au fost individualitatile lui Kone si Traore si atat!

Sincer ma bucur mult pentru acest rezultat, pentru ca sper ca ii va trezi pe jucatori pentru retur si pentru meciul cu Dinamo. Au jucat execrabil, in special pe final cand jucau mai haotic decat in curtea scolii.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
Dragos19
Membru

Postat la 20-08-2009 20:19
eu zic sa umplem stadionul joia vitoare si sa speram la calificare...pentru ca pana la urma am reusit un egal in deplasare.FORZA CFR

Urasc Steaua!
Trimite mesaj privat
CFR-istul
Membru

Postare: 657
Postat la 20-08-2009 20:23
Jocul nu pot sa zic ca a fost chiar asa de slab. Si sa nu uitam ca arbitrul ne-a anulat aiurea un gol la 1-0. Daca era 2-0 pentru noi jocul era terminat. Oricum, trebuie foarte mare atentie in meciul retur. Sa umplem stadionul si sa ducem echipa catre victorie!!!

http://uploads.ungrounded.net/188000/188612_Posting.swf
Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Postat la 20-08-2009 20:23
smiley toata lumea la meci joia viitoare!

Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate!
Trimite mesaj privat
NapocA
Membru

Postare: 135
Locaţia: Cluj NapocA
Postat la 20-08-2009 20:27
Aceeasi mod de a privi jocul a lui Conceicao...Gol dupa care curu in poarta,la fel ca si in meciul cu Steaua. Apoi arbitrul a fost un idiot total, gol anulat aiurea, fault in situatie de ultim aparator asupra lui Traore, a dat doar galben... in fine nu cred ca putem avea probleme la calificare..Apropo nu inteleg de ce tot foloseste ratati precum Edimar cand pe banca se afla TRicasmiley
Editat de NapocA la 20-08-2009 20:27
Trimite mesaj privat
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
Postat la 20-08-2009 20:47
CFR-istul a scris:
Jocul nu pot sa zic ca a fost chiar asa de slab. Si sa nu uitam ca arbitrul ne-a anulat aiurea un gol la 1-0. Daca era 2-0 pentru noi jocul era terminat. Oricum, trebuie foarte mare atentie in meciul retur. Sa umplem stadionul si sa ducem echipa catre victorie!!!

Ai dreptate , "Jocul nu pot sa zic ca a fost chiar asa de slab" a fost R U S I N O S -la ce jucatori avem in lot si ce salarii incaseaza jucatorii !!!

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/
Trimite mesaj privat
vidrean
Membru

Postare: 111
Postat la 20-08-2009 20:54
Sunt profund dezamagit! Eu care ma asteptam la o victorie clara a CFR-ului. Sa fereasca Dumnezeu sa nu ne calificam ca o sa fie deranj mare la club. Se pierd o gramada de bani si in vremurile astea orice euro conteaza. Sunt curios ce o sa declare acum cei care vroiau sa transeze calificarea din meciul tur. In fine...bine macar ca s-a terminat egal!

PS. Bravo FC Vaslui!

CFR ... Echipa Mea !

.vidrean
cd_radius@yahoo.com www.flickr.com/vidrean Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postat la 20-08-2009 21:04
de 3 meciuri numar centrarile,in seara asta am vazut 3 centrari reusite,restu loviturilor libere si centrarilor de pe flancuri au fost la coltu scurt unde tot timpu se aflau 2 jucatori adversi cel putin 10-15 centrari.un tony dezamagitor de la un pittbull cum i se ziceasmiley a devenit un picinez inainte sa se cace.si daca acest Mara ii de nationala eu sunt kone in varianta vopsita.pe Trica nul poate folosi la capacitatea lui maxima pentru ca este un pic accidentat(am fost la cateva antrenamente si tot timpu era intrebat cum isi simte picioru).nu inteleg cum putem avea asa mijloc de toata rusinea"draculio",mr internationale alias peralta sai acest om de nationala unde o purtat nr 10 sa fie asa lenesi si egoisti.acest nuno claro care foarte clar mio exzplicat ca el nu vede mingea si tot timpu iese aiurea.PACAT CA NU SUNTEM SI NOI VREO 200 dinaia care sa mergem la antrenament sai punem la o alergare usoara pe astia care dribleaza fotbalu.

Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Postat la 20-08-2009 21:04
Pe mine nu de rezultat ma doare cel mai mult. Nu rezultatele neaparat ma intereseaza .. vreau sa vad echipa jucand cu daruire si motivatie. In fine .. ne vedem joi :-)

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
Pagina 4 din 8 < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Salt la forum: