| Autor |
RE: CFR 1907 CLUJ – FC TIMISOARA |
Bobo 07
Membru

Postare: 94
Locaţia: Cluj
| Postat la 26-10-2009 19:15 |
|
|
hitler07 a scris:
ce penibila faza..ca cica ne demonstreaza ei ca nu s-o aruncat din sectoru oaspetilor si de pe filmarea asta nu-ti dai seama absolut deloc de unde s-o aruncat
Saracii! Acuma se agata de orice, doar ca sa se scoata cu basma curata. Eu sincer nu am vazut nimic din pozitia respectiva, dar ca ceva s-ar fi lovit de jucatorul ala si dupa ce cade explodeaza. Apai nici atata nu se vede in filmarea facuta cu telefonul mobil. Cine a reusit sa introduca torte pe stadion a reusit sa introduca si petarde.
Editat de Bobo 07 la 26-10-2009 19:21 |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
| Postat la 26-10-2009 19:22 |
|
|
|
simplu CFR-ist a scris:
ba care ati fost la tribuna 1, de acolo s-o aruncat sau ce plm tot insista aiurea in ziare cu faza cu petarda?
din galerie de la noi nu s-o aruncat sigur. din tribune nu stiu.
Zboara mingea prin aer cu cateva secunde inainte de a bubui petarda si au sarit in sus o gramada ca ii de fapt petarda ...
Na ma rog, wikipedia >> minge de fotbal. Pe viitor poate ajuta la campul vizual 
*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE *** |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
| Postat la 26-10-2009 19:49 |
|
|
Bobo 07 a scris:
hitler07 a scris:
ce penibila faza..ca cica ne demonstreaza ei ca nu s-o aruncat din sectoru oaspetilor si de pe filmarea asta nu-ti dai seama absolut deloc de unde s-o aruncat
Saracii!  Acuma se agata de orice, doar ca sa se scoata cu basma curata. Eu sincer nu am vazut nimic din pozitia respectiva, dar ca ceva s-ar fi lovit de jucatorul ala si dupa ce cade explodeaza. Apai nici atata nu se vede in filmarea facuta cu telefonul mobil. Cine a reusit sa introduca torte pe stadion a reusit sa introduca si petarde.
petardele is mai usor de introdus
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
gobbytzu
Membru
Postare: 117
Locaţia: Cluj-napoca
| Postat la 26-10-2009 20:18 |
|
|
|
da...tot incearca astia sa se scoata k noi am aruncat racheta aia...da camerele de supraveghere din stadion nu au inregistrat momentul sau is puse akol numa degeaba? ciudat ca nici o camera nu a vazut ce au vazut multi cfr-isti,cum a zburat racheta aia(cred ca era o artificie)si a lasat si o urma de fum care sa vazut CLAR.. |
|
| Autor |
martipan
Membru

Postare: 438
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 26-10-2009 20:39 |
|
|
muresan e de vina,a stiut ca e un meci de risc maxim dupa cele petrecute la finala cupei ,trebuia sa fie oameni de la firma de paza iauntru intre galerie si gard ca sa nu poata sa faca ce vor ,sa nu uitam cum stau cu ochii pe noi cand suntem noi in deplasare ba la tg-jiu 10 jandarmi l-au pazit pe suporterul nostru sa nu sara gardul sau sa arunce ceva in teren
martipan |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 26-10-2009 21:11 |
|
|
martipan a scris:
muresan e de vina,a stiut ca e un meci de risc maxim dupa cele petrecute la finala cupei ,trebuia sa fie oameni de la firma de paza iauntru intre galerie si gard ca sa nu poata sa faca ce vor ,sa nu uitam cum stau cu ochii pe noi cand suntem noi in deplasare ba la tg-jiu 10 jandarmi l-au pazit pe suporterul nostru sa nu sara gardul sau sa arunce ceva in teren 
hai lasa ca in finala cupei, puteam sa bagam si sa aprindem ce doream acolo, ca n-avea nimeni treaba cu tine.
edit: sa le bage si la stia preturi de 50 lei cum avem si noi prin alte locuri.
suntem pe drum.. venim acum..
Editat de simplu CFR-ist la 26-10-2009 21:13 |
|
| Autor |
eduard8559
Membru
Postare: 87
Locaţia: sighetu marmatiei
| Postat la 27-10-2009 01:41 |
|
|
|
Nu prea avem alte solutii in afara de Nei, Bus e f. tanar, sa fim sinceri nici Traore nu straluceste, pe Didy nu ne putem baza dupa accidentarile care le-a avut. Cu Traore si Bus in atac din primu minut poti juca cel mult un meci de cupa, in nici un caz un derby. |
|
| Autor |
CFR-istul
Membru

Postare: 657
| Postat la 27-10-2009 07:38 |
|
|
|
eduard8559 a scris:
Nu prea avem alte solutii in afara de Nei, Bus e f. tanar, sa fim sinceri nici Traore nu straluceste, pe Didy nu ne putem baza dupa accidentarile care le-a avut. Cu Traore si Bus in atac din primu minut poti juca cel mult un meci de cupa, in nici un caz un derby.
A juca cu Traore si Nei in atac, inseamna practic ca jucam cu un singur atacant. Pentru ca din astia 2 numai Traore e in stare sa dea macar cu mingea spre poarta. La meciul cu Rapid Nei a reusit sa dea primele lui 2 suturi pe spatiul portii din tot turul asta de campionat. Sincer, eu il prefer oricand pe Didi sau pe Bus in locul lui Nei. Eu cand vad cum joaca Nei, REGRET ca nu m-am tinut de fotbal.

http://uploads.ungrounded.net/188000/188612_Posting.swf |
|
| Autor |
miki_dude
Membru
Postare: 47
| Postat la 27-10-2009 07:57 |
|
|
In cazul in care va fi suspendat terenul nostru propun sa interzicem galeria Timisoarei 5 ani in Gruia.
Intotdeauna clujean! |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 27-10-2009 08:18 |
|
|
|
miki_dude a scris:
In cazul in care va fi suspendat terenul nostru propun sa interzicem galeria Timisoarei 5 ani in Gruia.
N-ai cum sa-i interzici, eventțal un pret la bilete de 50 lei cum avem noi prin alte parti.
In plus la cat ii de aiurea făcut regulamentu, ne poate suspenda si dacă se dovedește că aia o aruncat petarda.(vezi arges dinamo, astra rapid.)
|
| Autor |
Diavolul
Membru

| Postat la 27-10-2009 09:17 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
miki_dude a scris:
N-ai cum sa-i interzici, eventțal un pret la bilete de 50 lei cum avem noi prin alte parti.
In plus la cat ii de aiurea făcut regulamentu, ne poate suspenda si dacă se dovedește că aia o aruncat petarda.(vezi arges dinamo, astra rapid.)
Nu va fi suspendat, orice regulament ar fi nu poate suspenda terenul pentru actiunile timisoarei. Mai ales ca unii si-au ascuns petarde in 
*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Editat de Diavolul la 27-10-2009 09:33 |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 27-10-2009 10:37 |
|
|
vezi sanctiunile date in arges-dinamo si astra-rapid si zi-mi ce-o facut suporterii gazda.
|
| Autor |
Diavolul
Membru

| Postat la 27-10-2009 11:16 |
|
|
am citit despre arges dinamo. arges a luat doua etape pt ca nu a asigurat ordinea. astra rapid nu am gasit sanctionari. cred ca e vorba si de cum stii sa dai din papagal si sa tipi dupa. oricum e de kko sa dai suspendare pt ce?
pentru niste cretini care au intrat cu petarde ascunse in fund
*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Editat de Diavolul la 27-10-2009 11:39 |
|
| Autor |
martipan
Membru

Postare: 438
| Postat la 27-10-2009 11:41 |
|
|
Diavolul a scris:
simplu CFR-ist a scris:
miki_dude a scris:
Nu va fi suspendat, orice regulament ar fi nu poate suspenda terenul pentru actiunile timisoarei. Mai ales ca unii si-au ascuns petarde in 
la noi orice e posibil ,sa nu uitam ca Trica&Kone au fost suspendati numai pentru ca s-au uitat urat la jiji
martipan |
|
| Autor |
miki_dude
Membru
Postare: 47
| Postat la 27-10-2009 11:47 |
|
|
S-a decis. A primit doar 1 etapa si o amenda. Am vazut comunicatul oficial al LPF.
Intotdeauna clujean! |
|
| Autor |
steli
Membru

Postare: 64
Locaţia: cluj-napoca
| Postat la 27-10-2009 14:14 |
|
|
edit: n-ar trebui sa apara asa chestii pe aici, ca pana nu se da un verdict oficial din partea jandarmeriei numai se vor creea speculatii prin ziare.
Editat de simplu CFR-ist la 27-10-2009 14:40 |
|
| Autor |
CFR_Rulz
Membru

Postare: 683
| Postat la 27-10-2009 14:33 |
|
|
[quote]steli a scris:
edit..[quote]
Zici prostii. Eu am stat in p2 si am vazut de unde a venit petarda aia (nu era nici o racheta cum s-a zis in presa, ci doar o petarda de marimea unei pietre). Si petarda a fost aruncata din partea de sus a sectorului timisorenilor. Si inca o chestie. Petarda aia nu a fost singura aruncata din zona timisorenilor. Fix dupa ce au aprins tortele, au mai arunca o petarda tot de acolo, dar aia s-a oprit in gardul din fata si a puscat acolo.

Editat de simplu CFR-ist la 27-10-2009 14:40 |
|
| Autor |
ChefeRe
Membru

Postare: 299
Locaţia: Ausland
| Postat la 27-10-2009 15:15 |
|
|
|
CFR_Rulz a scris:
[quote]steli a scris:
edit..[quote]
Zici prostii. Eu am stat in p2 si am vazut de unde a venit petarda aia (nu era nici o racheta cum s-a zis in presa, ci doar o petarda de marimea unei pietre). Si petarda a fost aruncata din partea de sus a sectorului timisorenilor. Si inca o chestie. Petarda aia nu a fost singura aruncata din zona timisorenilor. Fix dupa ce au aprins tortele, au mai arunca o petarda tot de acolo, dar aia s-a oprit in gardul din fata si a puscat acolo.
"Pirotehnica Fulgerul AEK Bragadiru Timisoara" 
www.cheferetv.net
OLE, OLE/OLE, OLA/ SALUTATI CAMPIOANA 
| Autor |
steli
Membru

Postare: 64
Locaţia: cluj-napoca
| Postat la 27-10-2009 15:15 |
|
|
|
Nici n-am avut pretentia sa ma creada toata lumea astaa e , n-am fost singurul care a vazut de unde a plecat asa ca nu cred ca VORBESC PROSTII (mi se pare ca eu am folosit un ton civilizat) Iar despre cel ce mi-a sters post-ul ce pot sa spun......speculatii se vor face si se fac oricum , doar traim in ROMANIA dar macar din cand in cand ar fi bine ca adevarul sa fie pus pe tapet si sa n-o mai dam pe dupa cires....Nici nu stiu de ce dracu(ca incep sa ma enervez) m-am bagat in discutia asta....sa gasesc tot felul de persoane care nu accepta realitatea si ....din senin ...te trezesti SPECULANT!!!!!!!!!!!! FRUMOS...ca pe vremea lui ceasca..incerci sa spui ceva si ti se pune pumnul in gura....n-ai ce face cu astia votezi. |
|
| Autor |
SUD
Membru

Postare: 318
| Postat la 27-10-2009 18:04 |
|
|
|
Sinnocent a scris:
Comentariu de pe Romanian Ultras:
CFR_ULTRAS
Oct 27th, 2009 at 10:35
Voi astia de la Timisoara de ce nu ati acceptat sa veniti la o lupta corecta? Voi numai cand sunteti in grupuri mari sunteti tari. Ca in rest sunteti niste fricosi. Noi vom fi mereu Gruppo Gara 2006.
Ce e asta? Explicati, nu imi stergeti mesajul. un copil retard de 11-12 ani
Noi cantam pentru echipa
Noi cantam pentru culori
Sustinem o CAMPIOANA
CLuj-Napoca Suntem NOI
 |
|