Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 4 din 7 < 1 2 3 4 5 6 7 >
Autor RE: Alba Iulia - CFR Cluj
Napoca Republic
Membru

Postare: 13
Postat la 01-11-2009 17:20
E adevarat antrenorul e slab...dar mai mare problema e ca jucatorii sunt zero caracter,,cu asemnea jucatori nu faci echipa..sunt sigur ca si de s-ar schimba antrenorul..nu se v-a face treaba cu acesti oameni..parca i-a ales pe spranceana..cine crede ca luam campionatul,acela v-a suferi enorm la sfarsit...

rrb
Trimite mesaj privat
Kaya
Membru

Postare: 161
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 01-11-2009 17:52
nu luam nici un titlu asta e clar. in europa nu facem fata, in campionat suntem mediocrii. degeaba batem noi rapidul in giulesti daca remizam cu alba smiley mi`e scarba de atitudinea "jucatorilor" .. unde este acel valoros lot de care spune toata lumea? eu nu`l vad smiley)) suntem, cititi bine, M E D I O C R I I. si nu ma supara asta. ma supara doar atitudinea. unde e sufletul alb visiniu? cu 2 sau 3 flori nu aduci primavara. pana una alta eu felicit echipa alba iulia pt jocul prestat, probabil modest dar cu suflet. o palma bine meritata jucatorilor nostri si nu in ultimul rand antrenorului.

voi radeti de mine ca sunt diferit, eu rad de voi ca sunteti toti la fel
Editat de Kaya la 01-11-2009 17:53
Trimite mesaj privat
Szabiy
Membru

Postare: 352
Locaţia: cluj napoca
Postat la 01-11-2009 17:56
tommyka21 a scris:
am fost la meci si a fost penebil ce a jucat cfr. Nu pot sa nu remarc si sper sa se ia si atitudine fata de suporterii care au rupt scaune su gardul, si cei care au aprins lucruri pirotehnice. Avem lideri de galeria care ar trebuii sa intrevina, unii dintre suporteri chiar au luat-o razna. Ce au facut nu este in spiritul cfr-ului. RUSINE ACESTOR SUPORTERI (sper sa nu-i mai vad niciodata la meci la cfr,pt ca ce fac este o rusine atat scandarile cat si comportamentul). FORZA CFR!!!!

popcornul acasa si semintele in deplasare ar reprezenta mai bine galeria!!!asai???smileysmiley?
Editat de Szabiy la 01-11-2009 18:01
Trimite mesaj privat
martipan
Membru

Postare: 438
Postat la 01-11-2009 18:17
Szabiy a scris:
tommyka21 a scris:
am fost la meci si a fost penebil ce a jucat cfr. Nu pot sa nu remarc si sper sa se ia si atitudine fata de suporterii care au rupt scaune su gardul, si cei care au aprins lucruri pirotehnice. Avem lideri de galeria care ar trebuii sa intrevina, unii dintre suporteri chiar au luat-o razna. Ce au facut nu este in spiritul cfr-ului. RUSINE ACESTOR SUPORTERI (sper sa nu-i mai vad niciodata la meci la cfr,pt ca ce fac este o rusine atat scandarile cat si comportamentul). FORZA CFR!!!!

popcornul acasa si semintele in deplasare ar reprezenta mai bine galeria!!!asai???smileysmiley?

sa le fie rusine acelor animale (nu suporteri)care dupa meci la vreo 40 de minute (au fost 3 din CG)care au atacat cu bestialitate trei copii nevinovati care treceau pe langa stadion si au inceput sa dea in ei acestia fugind spre magazinul Plus iar cei trei s-au luat dupa ei ,cred ca i-au prins jandarmii care s-au luat dupa ei ,sa le fie rusine ca ne fac de ras aproape in toate deplasarile

martipan
Trimite mesaj privat
cluj_unknown
Membru

Postare: 14
Locaţia: :-?
Postat la 01-11-2009 18:18
tommyka21 a scris:

Daca prostia ar durea...Presupun ca esti unul dintre acei minunati suporteri care au stat pa scaun si s-au uitat la meci smiley Sper sa intelegi si tu cu timpu' cum stau lucrurile intr-o peluza ca in momentul de fatza esti total "debusolat". smiley

MuIE u
Trimite mesaj privat
CFR_Rulz
Membru

Postare: 683
Postat la 01-11-2009 18:38
tommyka21 a scris:

Hai sa nu dramatizam lucrurile. Suporterii nu au facut nimic grav. Nu au aruncat cu torte in teren, nu s-au batut cu nimeni.

Cat despre antrenor si jucatori... toti primesc un maresmiley

Trimite mesaj privat
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
Postat la 01-11-2009 18:40
Szabiy a scris:

cluj_unknown a scris:
Daca prostia ar durea...Presupun ca esti unul dintre acei minunati suporteri care au stat pa scaun si s-au uitat la meci smiley Sper sa intelegi si tu cu timpu' cum stau lucrurile intr-o peluza ca in momentul de fatza esti total "debusolat". smiley

Bravo. Umflati-va in pene... Ca cocosi (scuzati cacofonia intentionata). O peluza adevarata ar trebui sa faca coregrafie si sa cante. Nu sa rupa scaune, si sa fuga dupa alti pe strada, sa se bata ca sa aiba cu ce brava pe youtube... Sper candva sa va maturizati, sa aveti si voi copii si intr-o zi sa vina copiul vostru acasa plin de sange ca l-au batut unii doar ca avea o insigna sau un fular cu clubul peferat...

Dar nu cumva sa fiti mai prejos ca poulisti...
Editat de simplu_cfrist la 01-11-2009 18:41
http://cel-mai-tare-blog.blogspot.com Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Postat la 01-11-2009 18:51
fratilor... daca nu va convine... suntetiliberi sa plecati... fiecare pe cheltuiala lui...

cei ce comenteaza aici nu au facut un steag pt. echipa si comenteaza de cei care pun suflet

hai sictir ca ma enervati unii... veniti o deplasare si se umfla orezul in voi. Sunteti niste fetite. Eu bat kilometrii pe jos sa ajung la meci si vad asemenea comentarii avare din partea unora care ar trebui sa ne spirijine. Voi ii pupati in cur pe sclavii aia care ne-o dadeau in sus si ne condamnati pe noi care facem spectacol pentru culori

mentalitatea voastra, de suporter gospodar

dispret.

atat am avut de spus.

Si respect pentru adevaratii baieti de azi din tribuna care au cantat si nu s-au maimutarit mimand, sau aici pe forum
Editat de Voda Toamna lui 1500 la 01-11-2009 18:52
Trimite mesaj privat
Szabiy
Membru

Postat la 01-11-2009 18:52
simplu_cfrist a scris:
Szabiy a scris:

cluj_unknown a scris:

Bravo. Umflati-va in pene... Ca cocosi (scuzati cacofonia intentionata). O peluza adevarata ar trebui sa faca coregrafie si sa cante. Nu sa rupa scaune, si sa fuga dupa alti pe strada, sa se bata ca sa aiba cu ce brava pe youtube... Sper candva sa va maturizati, sa aveti si voi copii si intr-o zi sa vina copiul vostru acasa plin de sange ca l-au batut unii doar ca avea o insigna sau un fular cu clubul peferat...

Dar nu cumva sa fiti mai prejos ca poulisti...

faza cu bataia n-am vazut nu stiu dar probabil asa a fost..iar acei CFR-ist care iau batut pe acei copii cu siguranta siau luato de la jandarmi...iar faza cu scaunele era ca acele scaune chiar erau foarte slabe bine ca unii au cam exagerat da chiar erau slabe,cu stroboscoapele nu stiu ce aveti aprinde si galeria CFRului odata la 100 de ani un stroboscop sau o fumigena si deja vin samantarii si urla(in fine nu stiu ce ar face atunci daca ar sta in peluza stelista rapidista timisoreana sau etc?)!iar gardul nu stiu nu m-am urcat pe gard,nu l-am testat dar dupa cate parea si acel gard era ruginit de cand nu au umblat suporteri pe acolosmiley...asa ca nu stiu de ce faceti asa mare TAM-TAM???smileysmiley
Editat de Szabiy la 01-11-2009 18:52
Trimite mesaj privat
Diavolul
Membru

Postare: 436
Locaţia: Cluj
Postat la 01-11-2009 18:54
De ce nu luati voi atitudine ? Sunt unii care incearca sa faca ceva in peluza si altii dai cu giboniada de tastatura. E frumos sa vorbesti din spatele tastaturii...

Dar unde erati astazi cand am ragusit ca nebunii la Alba Iulia?

Despre gard, asta e se mai rupe. s-au urcat mai multi sa celebreze golul CFR-ului si gardu s-a rupt. Bravo lor. Asta e gardul se mai rupe. Despre fumigena, respecte celui ce a pus-o, asa sta bine unei galerii, ca sa parafrazez pe cineva, cui nu-i convine sa nu stea la galerie.

Despre ruptul scaunului, asta e un gest necumpatat intr-o clipa. Nu vad de ce dramatizam situatia si ne varsam frustrarea pe singurul lucru la inaltime azi, galeria & co, in loc sa ne apostrofam jucatorii si antrenorul pentru ca au jucat din nou la nivel de "Obsession"

Respect tuturor suporterilor langa care am ragusit si voi ragusi in continuare.

smiley

*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Editat de Diavolul la 01-11-2009 18:55
Trimite mesaj privat
Sinnocent
Membru

Postare: 326
Postat la 01-11-2009 19:00
Kaya a scris:
Sinnocent a scris:
s a scris:
ce ciuda mi-e ca nu pot ajunge.......

ahhhhsmiley

daca vrei, poti ajunge, nu-i nicio problema......

cel mai retardat raspuns care l`am auzit saptamana asta smiley

Pana la urma a ajuns la meci... Retardat oi fi tu smiley
Trimite mesaj privat
alexxCFR
Membru

Postare: 36
Postat la 01-11-2009 19:00
MAXIM RESPECT celor care au aprins tortele....DISPRET TOTAL celor care ii contesta...against modern footballsmiley..smileysmiley
Trimite mesaj privat
Szabiy
Membru

Postat la 01-11-2009 19:32
dar totusi nu ar fii mai frumos sa stam cu totii pe scaunele noastre cu popcornul in mana si sa urlam ca si prostii la jucatori cate odata sau la albitru sau la xy...probabil asa lear convenii la toti...macar nu neam ragusii...nu mas enerva ca imi fura x sau y steagul,pentru ca stiti in peluza la noi e la moda sa se fure steagurismileysmiley...dar in fine noi sa fim sanatosismiley
Trimite mesaj privat
norbu
Membru

Postare: 2
Locaţia: cluj-napoca
Postat la 01-11-2009 19:41
gardu era sudat in 3 puncte.... normal ca sa rupt... numa daca trageai putin de el se rupea... a fost naspa ca desi eram multi jumatate sau pus in cealalta parte pe scaune

norbu
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Postat la 01-11-2009 20:14
din cate scrieti aici a fost tare deplasarea. pacat ca n-am mai reusit sa ajung.smiley

daca e cum scrieti aici ca au batut niste copii f. urat din partea alora ce-au facut asta.

felicitari pt. stroboscoape celor care le-au aprins. smiley

in orice caz, pana acum n-am zis nimic de conceicao, dar vad ca nu-i poate face pe jucatori sa se concentreze si sa nu-si mai piarda noptiile prin cluburi. trebuie unul ca uhrin, dar se pare ca jucatorii au fost mai puternici ca el.

vazusem ca protasov e liber smiley

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
cluj_unknown
Membru

Postare: 14
Locaţia: :-?
Postat la 01-11-2009 20:18
De unde bani pt Protasov cand nu avem bani nici sa il concediem pe Conceicao? smiley
Obsession ar trebui sa fie noul sponsor al echipei smiley

MuIE u
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Postat la 01-11-2009 20:32
cluj_unknown a scris:
De unde bani pt Protasov cand nu avem bani nici sa il concediem pe Conceicao? smiley
Obsession ar trebui sa fie noul sponsor al echipei smiley

daca steua l-o avut antrenor, n-om avea noi bani de el? smiley

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
Patriots2008
Membru

Postare: 313
Postat la 01-11-2009 20:52
tommyka21 a scris:

Esti un mare prost! (am ajuns la aceasta concluzie in urma ideii pe care am inteles-o din ce ai scris, nu datorita faptului ca ai greseli gramaticale)
de cati ani vii la meciuri ca sa ne explici matale care e spiritul CFRului?
Probabil ca da, nu o sa-i mai vezi la meciuri pe acei suporteri ca nu vei veni, ca e mai lejer sa stai la TV cu o punga de samanta, sau poate iti place sa vii la stadion cateodata ca mai poti sa injuri un arbitru,un jucator un antrenor, sau pe doamna ma-ta din partea mea.
Gardurile s-au rupt pentru ca erau lipite cu guma in loc sa fie sudate. De scaune ce sa mai zic, erau de hartie creponata. "Lucruri pirotehnice" s-au aprins pentru a face spectacol si chiar ii felicit pe cei care au aprins.

Inchei cu o simpla intrebare: De ce dracu sa vii pana la Alba-Iulia la meci, si sa stai jos ca un ultim boschetar, sa te uiti la fel ca si la TV si sa nu-ti incurajezi echipa deloc?

Nu postez de obicei ,dar chiar m-ai enervat (probabil ca o sa sterg postul)
Oameni prostismiley

Bafta!
Trimite mesaj privat
CFR_Rulz
Membru

Postare: 683
Postat la 01-11-2009 20:57
Patriots2008 a scris:
tommyka21 a scris:

Esti un mare prost! (am ajuns la aceasta concluzie in urma ideii pe care am inteles-o din ce ai scris, nu datorita faptului ca ai greseli gramaticale)
de cati ani vii la meciuri ca sa ne explici matale care e spiritul CFRului?
Probabil ca da, nu o sa-i mai vezi la meciuri pe acei suporteri ca nu vei veni, ca e mai lejer sa stai la TV cu o punga de samanta, sau poate iti place sa vii la stadion cateodata ca mai poti sa injuri un arbitru,un jucator un antrenor, sau pe doamna ma-ta din partea mea.
Gardurile s-au rupt pentru ca erau lipite cu guma in loc sa fie sudate. De scaune ce sa mai zic, erau de hartie creponata. "Lucruri pirotehnice" s-au aprins pentru a face spectacol si chiar ii felicit pe cei care au aprins.

Inchei cu o simpla intrebare: De ce dracu sa vii pana la Alba-Iulia la meci, si sa stai jos ca un ultim boschetar, sa te uiti la fel ca si la TV si sa nu-ti incurajezi echipa deloc?

Nu postez de obicei ,dar chiar m-ai enervat (probabil ca o sa sterg postul)
Oameni prostismiley

Foarte mare dreptate ai. Nu inteleg pe aia care vin in deplasare si nu isi incurajeaza deloc echipa...

Trimite mesaj privat
tommyka21
Membru

Postare: 24
Postat la 01-11-2009 20:59
nu este adevarat ce spui! Sa vi si sa injuri ca scula ta e mai mare decat a suporterilor albei si chestii de genu asta nu caracterizeaza cfr-ul.Cat despre scaune in gruia de ce nu sariti pe ele?? oare sunt mai rezistente?? Imi pare rau nu o sa te jignesc desi tu ai facut-o... Daca aceste lucruri ti se par normal cand te uiti acasa la televizor sa rupi 1 scaun 2 ca doar nu conteaza! Curios daca te-ai comporta la fel si in strainatate unde te-ar salta jandarmii dupa asemenea incidente. Chiar nu am ce discuta cu asemenea oameni carora li se pare normal sa rupa scaune si garduri! Eu stiam galeria CFR-ului unu civilizata care nu se asemana cu niciuna din alte galerii din tara dar se pare ca m-am inselat! Oricum rusine pt ce ati facut :|
Trimite mesaj privat
Pagina 4 din 7 < 1 2 3 4 5 6 7 >
Salt la forum: