Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 4 din 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Autor RE: CFR Cluj - Sparta Praga
cfr1907cluj
Membru

Postare: 200
Postat la 06-11-2009 13:01
CFR Sibiu a scris:
Apoi in iarna antrenorul sa faca curatenie generala.
Fara suparare dar ar cam trebui sa plece: Cadu (dupa 3 ani la echipa si 2 goluri pe barba lui azi, vine si ne zice ca atat pot echipele din Romania), Nuno Claro, Alcantara, Peralta, Culio, Dani (toti s-au cam plictisit de Cluj), Leao, Didi (fara suparare, dar dupa accidentari nu mai baga piciorul), Nei (fara treaba, in afara de forta n-are nimic-el vrea, saracu', dar degeaba).

Cadu | El e singurul care pune piciorul in aparare si face praf adversarul restul doar alearga dupa el si il lasa sa suteze.
Nuno Claro | In meciul tur cu Praga s-a vazut pe mimica fetei cat de dezamagit a fost cand a luat gol si aseara a incercat cu pretul unei eliminari sa salveze egalul.
Alcantara | Aici sunt indecis.
Peralta | Depinde de ce sarcini primeste,cand joaca ofenisv e foarte util cand joaca defensiv e aproape inexistent.
Dani | A fost si este dupa parerea mea cel mai bun mijlocas defensiv din lot.Gresala antrenorul ca il tine pe banca.
Culio | Inainte sa tot il huiduiti v-as ruga sa urmariti toate meciurile noastre fara el in teren.In ultima vreme doar pe el il mai vad la mijloc ca alearga serios facand si faza ofensiva si defensiva.
Didi | Nu are sprijin din partea staff-ului tehnic,nu are meciuri in picioare.Si aici tot vina antrenorului.
Nei | Indecis
michigan a scris:
Bine zis prietene. Cine se indoieste de importanta antrenorului la o echipa sa se uite la Unirea Urziceni.Inafara de Brandan si poate Varga si Galamaz nici un jucator din lotul lor nu ar avea loc la noi.Ei joaca fotbal , noi nu.Diferenta ii antrenorul.

Petrescu a mai antrenat si in Polonia echipa cu pretentii si nu a facut mare branza.Eu sunt foarte convins ca Unirea daca nu facea nimic in meciurile astea era peste tot batjocorita,dar asa e in Romania azi castigi esti rege maine pierzi esti sclav.
CFR_Rulz a scris:
Prima masura care trebuie luata e Conceicao sa fie demis si Nei trimis la spalat toalete.
A 2-a masura e sa se inceapa negocierile cu Andone si sa fie adus inapoi cat de repede posibil. El e singurul antrenor valoros care in momentul de fata e liber de contract.

Numai cand ma gandesc la deplasarile cu Ceahlaul,Dacia Mioveni ma apuca durerile de cap,jocul ala de tot rahatul cu mingi aruncate pe varfuri.Andone a preluat echipa de la Bergodi care a impus cel mai spectaculos joc echipei noastre cu pase dintr-o singur atingere,1-2-uri,triunghiuri de pase care ameteau orice defensiva.Pacat,mare pacat ca s-a renuntat la Bergodi.

Despre meciul de aseara
Nu tin minte sa ne fi dominat o echipa pe noi acasa in halul acesta,nici Chelsea nu a dominat asa.Jocul execrabil,nicio miscare tactica,jucatorii fara viziune.Zici ca am jucat doar pt. prezenta nicidecum sa castigam.Aici e doar vina antrenorului care practic nu mai stie sa-i mobilizeze pe jucatori de ceva timp,nu mai are solutii,e practic depasit de situatie.E prea mic pentru ce se vrea de la echipa CFR Cluj.

steoaia
Editat de cfr1907cluj la 06-11-2009 13:05
Trimite mesaj privat
alexxCFR
Membru

Postare: 36
Postat la 06-11-2009 13:13
NOI RAMANEM VOI PLECATI...DE PuLA SA NE LUATI!!!smileysmileysmileymneas pwla in echipa lui...sa nu vad pa unu din jucatori pe strada ca il nenorocesc..jur..pfffsmileysmiley
Trimite mesaj privat
alexxCFR
Membru

Postare: 36
Postat la 06-11-2009 13:16
MEREu CFRsmileysmiley
Trimite mesaj privat
CFR Sibiu
Membru

Postare: 115
Locaţia: CJ
Postat la 06-11-2009 13:27
cfr1907cluj a scris:
Cadu | El e singurul care pune piciorul in aparare si face praf adversarul restul doar alearga dupa el si il lasa sa suteze.
Nuno Claro | In meciul tur cu Praga s-a vazut pe mimica fetei cat de dezamagit a fost cand a luat gol si aseara a incercat cu pretul unei eliminari sa salveze egalul.
Alcantara | Aici sunt indecis.
Peralta | Depinde de ce sarcini primeste,cand joaca ofenisv e foarte util cand joaca defensiv e aproape inexistent.
Dani | A fost si este dupa parerea mea cel mai bun mijlocas defensiv din lot.Gresala antrenorul ca il tine pe banca.
Culio | Inainte sa tot il huiduiti v-as ruga sa urmariti toate meciurile noastre fara el in teren.In ultima vreme doar pe el il mai vad la mijloc ca alearga serios facand si faza ofensiva si defensiva.
Didi | Nu are sprijin din partea staff-ului tehnic,nu are meciuri in picioare.Si aici tot vina antrenorului.
Nei | Indecis

Despre meciul de aseara
Nu tin minte sa ne fi dominat o echipa pe noi acasa in halul acesta,nici Chelsea nu a dominat asa.Jocul execrabil,nicio miscare tactica,jucatorii fara viziune.Zici ca am jucat doar pt. prezenta nicidecum sa castigam.Aici e doar vina antrenorului care practic nu mai stie sa-i mobilizeze pe jucatori de ceva timp,nu mai are solutii,e practic depasit de situatie.E prea mic pentru ce se vrea de la echipa CFR Cluj.

Cadu pune intr-adevar piciorul, dar mai ales cotul in gatul adversarilor. De golurile de aseara nu mai discutam pentru ca e evident ca el e principalul vinovat la primele doua (+Alcantara, insa Cadu coordoneaza apararea). La al treilea, daca se iesea corect la offside aveam acum 5 puncte ...Trebuie sa mai amintim si golurile de la Praga cum s-au luat ? (iti spun eu, tot din centru). Nu mai pomenim ca de 2 luni incoace conducem si apararea nu e in stare sa reziste si sa tina de scor. Cadu e de 3 ani si mai bine la echipa, orice om care are un pic idee despre ciclul/randamentul unui jucator isi da seama ca intervine blazarea. Oare cine ar trebui sa ii mobilizeze pe teren si sa ii stranga in jurul lui (in timpul meciului) ? Ai urmarit declaratiile lui Cadu de dupa meciuri in ultimele luni ? El spune ca'atat pot echipele romanesti', 'astazi nu am reusit sa tinem rezultatul' ... 'asta e, ne concentram pe meciul urmator'. Nu trebuie sa termini psihologia ca sa intelegi nu mai are atitudinea de invingator de alta data.

Despre Nuno Claro, crede-ma ca mimica fetei nu e un indicator al valorii unui portar !

Alcantara are un plasament si anticipatie extraordinare, pacat ca e 0 barat cu tehnica si mai lent decat un melc ...in plus marea majoritate a timpului e de o indolenta incredibila ! Cand il vad cum sta cu mainile un sold cand scapa unul catre poarta imi vine sa intru pe teren dupa el.

Peralta de acord cu tine ... sa ramana insa pe un salariu cam jumatate, daca nu e util defensiv.

Culio E un jucator foarte bun, intr-adevar. Insa il poti tine cu forta daca el se gandeste doar la transfer ?

Didi Crede-ma ...dupa 2 astfel de accidentari e terminat ...iti spune unul care a trecut prin asta.

Dani Poate ca un alt antrenor l-ar pune pe picioare, e un jucator bun ... insa am impresia ca facand parte din vechea si blazata gasca portugheza (impreuna cu cumatrul Cadu) nu mai are motivatie cu adevarat. Baietii s-au obisnuit sa schimbe antrenor, sa joace cand vor muschii lor ...etc

Avem nevoie de sange proaspat ! Si de un antrenor capabil sa se impuna in fata jucatorilor si sa ii motiveze !
Trimite mesaj privat
cfr1907cluj
Membru

Postat la 06-11-2009 14:41
CFR Sibiu a scris:
Cadu pune intr-adevar piciorul, dar mai ales cotul in gatul adversarilor. De golurile de aseara nu mai discutam pentru ca e evident ca el e principalul vinovat la primele doua (+Alcantara, insa Cadu coordoneaza apararea). La al treilea, daca se iesea corect la offside aveam acum 5 puncte ...Trebuie sa mai amintim si golurile de la Praga cum s-au luat ? (iti spun eu, tot din centru). Nu mai pomenim ca de 2 luni incoace conducem si apararea nu e in stare sa reziste si sa tina de scor. Cadu e de 3 ani si mai bine la echipa, orice om care are un pic idee despre ciclul/randamentul unui jucator isi da seama ca intervine blazarea. Oare cine ar trebui sa ii mobilizeze pe teren si sa ii stranga in jurul lui (in timpul meciului) ? Ai urmarit declaratiile lui Cadu de dupa meciuri in ultimele luni ? El spune ca'atat pot echipele romanesti', 'astazi nu am reusit sa tinem rezultatul' ... 'asta e, ne concentram pe meciul urmator'. Nu trebuie sa termini psihologia ca sa intelegi nu mai are atitudinea de invingator de alta data.

Despre Nuno Claro, crede-ma ca mimica fetei nu e un indicator al valorii unui portar !

Alcantara are un plasament si anticipatie extraordinare, pacat ca e 0 barat cu tehnica si mai lent decat un melc ...in plus marea majoritate a timpului e de o indolenta incredibila ! Cand il vad cum sta cu mainile un sold cand scapa unul catre poarta imi vine sa intru pe teren dupa el.

Peralta de acord cu tine ... sa ramana insa pe un salariu cam jumatate, daca nu e util defensiv.

Culio E un jucator foarte bun, intr-adevar. Insa il poti tine cu forta daca el se gandeste doar la transfer ?

Didi Crede-ma ...dupa 2 astfel de accidentari e terminat ...iti spune unul care a trecut prin asta.

Dani Poate ca un alt antrenor l-ar pune pe picioare, e un jucator bun ... insa am impresia ca facand parte din vechea si blazata gasca portugheza (impreuna cu cumatrul Cadu) nu mai are motivatie cu adevarat. Baietii s-au obisnuit sa schimbe antrenor, sa joace cand vor muschii lor ...etc

Avem nevoie de sange proaspat ! Si de un antrenor capabil sa se impuna in fata jucatorilor si sa ii motiveze !

La Cadu gafele sunt putine in raport cu cele ale lui Panin care nu reuseste cateodata nici macar sa degajeze corect fiind total liber.
Nuno Claro are interventii fantastice,ne-a salvat de infrangeri la scor si la Eindhoven si la Londra si sa nu uitam ca in turul cu Andone el a stat in poarta si a fost votat pe locul 2 dupa Zapata ca cel mai bun portar din Liga 1.Cand ziceam de mimica fetei ma refeream la faptul ca a suferit pentru acele goluri,deci are motivatie in continuare.
Esti sigur ca lui Culio ii sta mintea la transferuri? Eu mai degraba cred ca presa e de vina pentru declaratiile astea.
In cazul lui Didi nu poti sa tragi o concluzie.De exemplu in cupa cu Dunarea s-a miscat excelent.In campionat il baga tot pe sfarsit de meci.
Problema majora e antrenorul.Daca se continua cu Trombetta macar jucam chiar daca nu aveam tot timpul rezultate bune.Acum ne chinuim cu Unirea Alba Iulia,nu legam nimic,ne aparam dupa ce inscriem.Echipa aceasta nu are executant de lovituri libere,nu se descurca cu echipele care se apara.Trebuia sa vina cineva si sa puna totul la punct.

steoaia
Trimite mesaj privat
ChefeRe
Membru

Postare: 299
Locaţia: Ausland
Postat la 06-11-2009 17:11

Cluj: FOTO Vezi cum le arată Culio degetul mijlociu fanilor

Juan Culio și-a ieșit din minți în momentul când a fost schimbat de Toni Conceicao în meciul cu Sparta praga, , iar la finalul meciului le-a arătat gesturi obscene fanilor care l-au huiduit.

El le-a arătat degetul mijlociu suporterilor care i-au reproșat evoluțiile din ultima vreme, gestul fiind surprins de fotograful clujean Andrei Irimeș. De asemenea, la un moment dat s-a prins de zona intimă în timp ce dialoga cu fanii nemulțumiți.

Cândva idol al tribunei din Gruia, Culio a rămas cu amintirea celor două goluri marcate îîn victoria din Champions League cu AS Roma. Jocul său nu mai este nici pe aproape de cel arătat în primul an, iar suporterii s-au săturat de egoismul său.

Argentinianul a fost certat des și de fostul antrenor, Maurizio Trombetta, pentru că ține foarte mult mingea. Jocul execrabil din partida cu Sparta Praga al lui Culio, el fiind unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren, i-au enervat la cume pe fanii rvișiniir1;, care în loc de aplauze l-au admonestat pe fotbalistul care se află printre cei vizați de patronul Arpad Paszkany pentru remanierea lotului în iarnă.

http://www.adevarul.ro/articole/cluj-foto-vezi-cum-le-arata-culio-degetul-mijlociu-fanilor.html

PS - sper sa fi fost doar o scapare si sa isi ceara scuze Culio! In caz contrar...

www.cheferetv.net
OLE, OLE/OLE, OLA/ SALUTATI CAMPIOANA

Editat de ChefeRe la 06-11-2009 17:12
Trimite mesaj privat
locomotiva07
Membru

Postare: 415
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 06-11-2009 18:58
Fratilor, va mai amintiti promisiunile lui muri cand l-a adus pe conceicao ? ca totul va fi bine, a zis si-a repetat de 3 ori ! A GARANTAT PENTU EL ! SA PLECE DE MANA CU EL !!! Singura echipa din inima mea ... !

CLUJUL are suflet, si-o noua CAMPIOANA !!!
Trimite mesaj privat
SUD
Membru

Postare: 318
Postat la 06-11-2009 20:18
Tony si Hugo au iesit de pe teren plangand smiley
http://www.kvsc1907.ro/ph/2009-2010/cfr-sparta_II/slides/Picture%20261.html
http://www.kvsc1907.ro/ph/2009-2010/cfr-sparta_II/slides/Picture%20259.html

Noi cantam pentru echipa
Noi cantam pentru culori
Sustinem o CAMPIOANA
CLuj-Napoca Suntem NOI

Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Postat la 06-11-2009 20:20
CULIO ESTI MORT!

poate ne intalnim pe strada

Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate!
Trimite mesaj privat
Culio89
Membru

Postare: 72
Locaţia: Cluj Napoca
Postat la 06-11-2009 20:51
E GRAV gestul lui Culio,mai ales ca am auzit ca ar fi agresat un fan....e adevarat ca o jucat prost,dar sa nu uitati de pasele de gol pe care le dadea,si nu doar 2-3....eu zic ca a fost de mare folos pt echipa....s-a vazut mai ales cand era suspendat,ce 'bn' juca echipa....in lotul nostru nu mai este un jucator ca el,care sa-l poata inlocui cu succes.....eu nu spun ca nu aveti dreptate,si ca tine ft mult mingea,dar asa e elsmiley

<<<FORTZA C.F.R 1907 CLUJ>>>
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 06-11-2009 21:01
din partea mea sa fie clona lui ronaldo,dar ii doresc sa fie batut pt ca nu ne respecta pe noi care stam cu echipa pe frig,ploaie,ninsoare km intregi.cat tupeu sa deie intrun suporter.pfffff

si ca sa impart si eu respecte pt jucatori chair ii respect pe cei care sau oprit si au vorbit cu noi,iar pt BUSULICA ii transmit sa fie calm cu el nu are nimeni nimic dimpotriva ii foarte iubit si va fii iubit:X

Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Postat la 06-11-2009 22:26
ceea ce a facut nu se poate ierta

a aratat degetul mijlciu, apoi a lovit un fan... 2 actiuni care il incrimineaza. nesimitire fara margini

Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate!

Editat de Voda Toamna lui 1500 la 06-11-2009 22:26
Trimite mesaj privat
maxcfrmax
Membru

Postare: 14
Locaţia: canada
Postat la 06-11-2009 23:19
cfr1907cluj a scris:
CFR Sibiu a scris:

La Cadu gafele sunt putine in raport cu cele ale lui Panin care nu reuseste cateodata nici macar sa degajeze corect fiind total liber.
Nuno Claro are interventii fantastice,ne-a salvat de infrangeri la scor si la Eindhoven si la Londra si sa nu uitam ca in turul cu Andone el a stat in poarta si a fost votat pe locul 2 dupa Zapata ca cel mai bun portar din Liga 1.Cand ziceam de mimica fetei ma refeream la faptul ca a suferit pentru acele goluri,deci are motivatie in continuare.
Esti sigur ca lui Culio ii sta mintea la transferuri? Eu mai degraba cred ca presa e de vina pentru declaratiile astea.
In cazul lui Didi nu poti sa tragi o concluzie.De exemplu in cupa cu Dunarea s-a miscat excelent.In campionat il baga tot pe sfarsit de meci.
Problema majora e antrenorul.Daca se continua cu Trombetta macar jucam chiar daca nu aveam tot timpul rezultate bune.Acum ne chinuim cu Unirea Alba Iulia,nu legam nimic,ne aparam dupa ce inscriem.Echipa aceasta nu are executant de lovituri libere,nu se descurca cu echipele care se apara.Trebuia sa vina cineva si sa puna totul la punct.

CFR maXim CFR
justmagnific@hotmail.com florint2006@yahoo.com Trimite mesaj privat
locomotiva07
Membru

Postat la 07-11-2009 13:32

Da, mai ales Tony ... iar Culio sare la bataie !

A purta Culorile echipei inseamna sa lupti, fie jucator, antrenor, suporter, ultras, copil de mingi... !
A face altfel e o jignire grava la adresa culorilor si implicit a noastra.
Gestul lui Culio este grav prin faptul ca ne arata atitudinea sa... a nu lupta si a nu iti pasa de suporteri, colegi, echipa, de ceea ce reprezinti... este ceva incalificabil... n-am cuvinte !

Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Locaţia: Cluj
Postat la 07-11-2009 13:56
Asta e cel mai frustrant si urat meci facut de CFR pe care l-am vazut, Sa pierzi in ultima secunda e frustrant.. eu si acum sunt afectat... de fiecare data cand imi amintesc meciul ma doare stomacul.. pacat.. cu un egal aveam sanse reale sa ne calificam.. Sparta nu batea pe Psv.. Noi mai degraba ii bateam pe PSV la cluj.. si scoteam un egal al Copenhaga.. asa.. putin probabil sa mai facem vreun punct... dapoi calificare..

Uploaded with ImageShack.us

www.youtube.com/user/ecristiano18
ecristiano18 Trimite mesaj privat
cfr1907cluj
Membru

Postat la 07-11-2009 14:15
Voda prin loboda a scris:
CULIO ESTI MORT!

Ma pufneste rasul.Sigur ai 21 de ani?
locomotiva07 a scris:

A purta Culorile echipei inseamna sa lupti, fie jucator, antrenor, suporter, ultras, copil de mingi... !
Gestul lui Culio este grav prin faptul ca ne arata atitudinea sa... a nu lupta si a nu iti pasa de suporteri, colegi, echipa, de ceea ce reprezinti... este ceva incalificabil... n-am cuvinte !

Cand esti singurul care face faza ofensiva si defensiva in fiecare meci,alergi intodeaua,esti singurul care creeaza faze bune de atac si esti huiduit pentru ca nu joci 2 meciuri bine poate din cauza ca nu ai cu cine juca.Te simti bine?

steoaia
Trimite mesaj privat
cluj_unknown
Membru

Postare: 14
Locaţia: :-?
Postat la 07-11-2009 15:39
http://www.cfr1907.ro/ro/stiri/1027/cu-respect-fata-de-toti-fanii-ceferisti-juan-emanuel-culio/

Culio ii liber sa plece de la echipa ! Din turu campionatului 07/08 o avut evolutii de 2 lei ,meciu cu AS Roma o fost un mare noroc pt el ,o fi el talentat dar joaca numa cand are chef,implicit numai cand stie ca sunt multi scouteri pe urmele lui. Sa se transfere la FC Floresti daca isi doreste asa mult un transfer.
In legatura cu comunicatele de pe site-ul oficial, fac pariu pe 2 beri ca nu is scrise de jucatori. Oricum...Culio ii cunoscut prin faptul ca este cel mai nepasator jucator din echipa deci scuzele lui fatza de noi sunt egale cu 0.

MuIE u
Editat de cluj_unknown la 07-11-2009 15:39
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 07-11-2009 15:47
hai ma ca tony chiar nu are ce cauta la ehcipa,respect pt darunita lui dar chiar nu are ce cauta la echipa.Cadu cum poate fii el capitan prima data si la cum joaca Cabrera ii vedeta.Panin,pot sa zic ca a fost printre cei mai buni jucatori,face faza defensiva si ajuta si la faza de atac,mai mult de atat se vede pe el daruinta si cel putin el s-a oprit sa vorbeasca cu noi dupa meci!Alacantara a jucat la fel ca la fiecare meci,chiar imi place de el!Muresan dezastru chiar nu ia eisit nimic!Dani sasi futa obsessionu in gura sa plece de al echipa!Peralta nu arata nici pe departe ca a fost rezerva la Inter foarte slab.culio,din partea mea sa fie un super jucator dar de la mine numa flegme si injuraturi va primii nu are rost sa vorbm mai mult de el!Deac fuge mult se daruieste dar de multe ori degeaba,dar cel putin se daruieste.Mara cam putin joaca in ultima vreme!Nei,pe asta oare unde lau gasit,sio bagat seicii pula in el si vine in Romania pe GRATIS(se vede),Traore sasi bage banane in fiecare gaura,ii chiar nesimtit acets maimutoi.Dubarbier,el se crede singur [e teren,ia mingea si fuge cu ea si ori se duce in aut de poarta ori pierde mingea,mai bine fara el!BUS saracu mi mila de el,era foarte speriat la finalu emciului dar chiar nu are nici o vina,la 17 ani se pregateste la antrenamente mai bine ca oricare,se concetreaza,tine la aceeasta echipa,se daruieste,se vede ca vrea,ii tanar,ii de viitor si din partea mea are va primii numa iubire!

SPER SA SE TINA ARPI DE CUVANT SI SA FACA CURATENIE IN IARNA!!!!

Trimite mesaj privat
locomotiva07
Membru

Postat la 07-11-2009 16:55
cfr1907cluj a scris:
Voda prin loboda a scris:
CULIO ESTI MORT!

Ma pufneste rasul.Sigur ai 21 de ani?
locomotiva07 a scris:

Cand esti singurul care face faza ofensiva si defensiva in fiecare meci,alergi intodeaua,esti singurul care creeaza faze bune de atac si esti huiduit pentru ca nu joci 2 meciuri bine poate din cauza ca nu ai cu cine juca.Te simti bine?

Nu, pun capul in piept, inghit in gol ... poate plang, oamenii sunt prosti, nu isi dau seama cat am alergat, ca nu mai am aer,... dar ce ghinion, aproape ca i-am umilit in fata acestor cehi ... asta e. sa intram o data la cabine.... mai sunt sanse !

dar sa arate degetul ? sa sara la suporteri ?

De ce castiga asa mult un fotbalist ? Pentru ca produce, da produce SPECTACOL dar mai ales pentru ca RISCA, pentru ca este EXPUS, accidentarilor, dar mai ales este pus acolo in centrul atentiei, cu preiunea a mii de ochi asupra lui, in primul rand risca sa fie huiduit, injurat, umilit, intelegi ! in asta consta fiecare nenorocit de cent din milioanele pe care le strange un fotbalist bun in viata lui !! pentru asta e acolo ! sa rabde ! sa indure ! sa lupte ! sa dea dovada de caracter ! sau sa plece ! sa dispara !

uite ca ne scrie o scrisoare smiley

Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Locaţia: Cluj
Postat la 07-11-2009 16:56
Eu pe Culio il inteleg! Si eu ma-si fi manifestat poate asa. Dupa ce pimesti 2 goluri in primele 12 minute, va da-ti seama ce moral ai?? apoi ramai in 9, arbitru te fura.. egalezi cu chiu cu vai apoi mai primesti si un gol in ultima secunda.. publicul iti sare in cap... ce moral mai poti avea?? cum te mai poti exprima.?? eu unu il iteleg si il iert... dar sa nu faca chestiile astea prea des ca buba creste.. Forta CFR Cluj!

Uploaded with ImageShack.us

www.youtube.com/user/ecristiano18
ecristiano18 Trimite mesaj privat
Pagina 4 din 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Salt la forum: