| Autor |
RE: FC Vaslui - CFR Cluj |
mmackaaa_23
Membru
Postare: 68
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 24-11-2009 17:04 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
yoCris_Dydy_Edy a scris:
simplu CFR-ist a scris:
yoCris_Dydy_Edy a scris:
Leao, Flores, Mara, nu au ce cauta la CFR.. urmatorii sunt Dani, Tony si nei... nu am legat doua pase.
daca tony si mara n-au ce cauta zi-mi ce cauta dubarcbier stancioiu, didi, nuno claro.
Stancioiu e peste Peskovici. Pescovici apara numai mingile ce nu sunt pe poarta. Primul gol i-a cam apartinut. O iesire gen Stancioiu la minge, ne-ar fi salvat. E drept mi-a placut in unele momente Boris asta. Dar sincer, Leao, Flores chiar nu-si au rostul la CFR. Il astept pe batin si Digbeu mai mult decat un oarecare transfer. Un transfer gen pereira si Dubarbier (in vremea Andone) nu prea mai pupam degraba. Cica CFR a avut de ales intre Wesley si Frangipane la acelasi pret. Muresan a ales prajitura pt ca prinde bine la porbagajul din fata.
peskovici e cel mai bun portar care l-o avut CFR de la turcas si m.tudor incoace.
cu Turcas in poarta ...ce vremuri 
Inteligenta ma urmareste...dar eu sunt mai rapid. |
|
| Autor |
martipan
Membru

Postare: 438
| Postat la 24-11-2009 19:26 |
|
|
mmackaaa_23 a scris:
simplu CFR-ist a scris:
yoCris_Dydy_Edy a scris:
simplu CFR-ist a scris:
yoCris_Dydy_Edy a scris:
Leao, Flores, Mara, nu au ce cauta la CFR.. urmatorii sunt Dani, Tony si nei... nu am legat doua pase.
daca tony si mara n-au ce cauta zi-mi ce cauta dubarcbier stancioiu, didi, nuno claro.
Stancioiu e peste Peskovici. Pescovici apara numai mingile ce nu sunt pe poarta. Primul gol i-a cam apartinut. O iesire gen Stancioiu la minge, ne-ar fi salvat. E drept mi-a placut in unele momente Boris asta. Dar sincer, Leao, Flores chiar nu-si au rostul la CFR. Il astept pe batin si Digbeu mai mult decat un oarecare transfer. Un transfer gen pereira si Dubarbier (in vremea Andone) nu prea mai pupam degraba. Cica CFR a avut de ales intre Wesley si Frangipane la acelasi pret. Muresan a ales prajitura pt ca prinde bine la porbagajul din fata.
peskovici e cel mai bun portar care l-o avut CFR de la turcas si m.tudor incoace.
cu Turcas in poarta  ...ce vremuri 
cred ca si Stef facea fata 
martipan |
|
| Autor |
Peluza 1
Membru

Postare: 37
| Postat la 24-11-2009 21:01 |
|
|
|
oricum revine nuno claro in poarta dupa suspendare .. ca deh .. ii portughez. |
|
| Autor |
Dragos19
Membru
Postare: 501
| Postat la 24-11-2009 21:09 |
|
|
e debandada de la vestiar la conducere....la absolut toate capitolele .... de acea si lipseste constanta in rezultate.
Urasc Steaua! |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
| Postat la 24-11-2009 21:59 |
|
|
martipan a scris:
mmackaaa_23 a scris:
simplu CFR-ist a scris:
yoCris_Dydy_Edy a scris:
simplu CFR-ist a scris:
yoCris_Dydy_Edy a scris:
cu Turcas in poarta  ...ce vremuri 
cred ca si Stef facea fata 
vremuri old school ... plm nostalgii 
Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate! |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 24-11-2009 22:04 |
|
|
no hai ca si NADABAN era portar bun prin divizia C si B!
|
|
| Autor |
martipan
Membru

Postare: 438
| Postat la 25-11-2009 07:51 |
|
|
|
casual a scris:
no hai ca si NADABAN era portar bun prin divizia C si B! 
martipan |
|
| Autor |
flo86
Membru
Postare: 7
| Postat la 25-11-2009 09:02 |
|
|
CFR_Cobra a scris:
horatiu68 a scris:
Speneti-mi careva ce este cu Emil Dica?Poate ar fi o solutie mai buna decat Mara.
Consider ca Mandorlini va face treaba.Chiar daca sunt greseli in aparare, parca totusi axul central este mai solid.Din pacate, Dani este tot in afara jocului.S-a simtit lipsa lui Muri.Toni si Panin gresesc nepermis.Cred ca sunt depasiti de evenimente.Trebuie insistat cu acest Edimar.
P.S. Haideti cu totii la stadion si sa speram ca echipa va incepe sa joace ceva.HAIDE CFR !!!!! E.Dica am inteles ca o sa plece din iarna....il pun pe liber ca nu o ajutat cu nimic echipa
cu ce sa ajute echipa, cand a fost mai mult pe banca si in tribuna? la rapid era titular, dar la noi nu are loc de atatea "vedete"... |
|
| Autor |
Marius_CFR
Membru

Postare: 311
| Postat la 25-11-2009 12:03 |
|
|
flo86 a scris:
CFR_Cobra a scris:
horatiu68 a scris:
Speneti-mi careva ce este cu Emil Dica?Poate ar fi o solutie mai buna decat Mara.
Consider ca Mandorlini va face treaba.Chiar daca sunt greseli in aparare, parca totusi axul central este mai solid.Din pacate, Dani este tot in afara jocului.S-a simtit lipsa lui Muri.Toni si Panin gresesc nepermis.Cred ca sunt depasiti de evenimente.Trebuie insistat cu acest Edimar.
P.S. Haideti cu totii la stadion si sa speram ca echipa va incepe sa joace ceva.HAIDE CFR !!!!! E.Dica am inteles ca o sa plece din iarna....il pun pe liber ca nu o ajutat cu nimic echipa
cu ce sa ajute echipa, cand a fost mai mult pe banca si in tribuna? la rapid era titular, dar la noi nu are loc de atatea "vedete"... ei nah acuma...eu sincer din care imi aduc aminte nici la rapid nu era titular...plus ca daca ii asa mare jucator putea sa confirme si la antrenamente pana acuma...nici macar un meci nu o fost titular in turul asta,ceea ce zice multe despre un jucator
One Team-One Love-One Passion!!! |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 25-11-2009 13:00 |
|
|
CFR_Cobra a scris:
flo86 a scris:
CFR_Cobra a scris:
horatiu68 a scris:
cu ce sa ajute echipa, cand a fost mai mult pe banca si in tribuna? la rapid era titular, dar la noi nu are loc de atatea "vedete"... ei nah acuma...eu sincer din care imi aduc aminte nici la rapid nu era titular...plus ca daca ii asa mare jucator putea sa confirme si la antrenamente pana acuma...nici macar un meci nu o fost titular in turul asta,ceea ce zice multe despre un jucator 
ai fost la antrenamente si ai vazut c anu confirma,era printre acei care trageau si scoateau maxim la antrenamente,vrei sati zic jucatori titulari care la antrenamente isi bat joc.kone,cadu(marele nostru capitan),culio,dubarbier astia isi bagau pula in antrenamente,cand nu s euita careva din staff se opreau din antrenat iari restu dadeau cate ceva!
|
|