| Autor |
RE: CFR Cluj - Steaua |
CFR Sibiu
Membru
Postare: 115
Locaţia: CJ
| Postat la 25-02-2010 14:05 |
|
|
1) Atasamentul fata de echipa se dovedeste facand abonament inca de la inceputul sezonului. Asa poate si clubul estima pe ce/cine se poate baza, atrage mai multi sponsori avand ca argument nr mare de abonati etc...
2) Injurand pe net din cauza ca nu ai apucat sa iti cumperi bilet inaintea unui derby si afirmand ca echipa noastra este 'second hand' precum si spunand ca au dreptate altii cand fac misto de noi, demonstreaza faptul ca nu se intelege de ce spun ceilalti despre noi astfel de lucruri: in loc sa frecati menta pe net mai bine ati pregati coregrafii/bannere etc, fiecare cum/ce poate. De asta suntem tinta ironiilor: pentru ca fanii nostri in loc sa aiba ca unic scop inaintea unui astfel de meci gasirea unor chestii ingenioase pt a face spectacol in tribune se balacaresc din motive colaterale.
Postarea mea nu se doreste a fi un atac la adresa unora de mai sus (am avut ocazia de multe ori sa vad ca unii de pe aici sunt foarte sensibili la critici), ci pur si simplu o constatare. |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 25-02-2010 14:06 |
|
|
asa se intampla cand jucam cu steaua si alte echipe mari,vin taranii de prin sate si din alte orase care doar pt un meci vin CFR-el ciobandante.am noroc cu abonamentu sincer.avem o conducere de cacat care va ramane asa mult timp.oameni de galerie raman fara bilet,si sunt sigur ca daca putea se duce ain prima zii cand sau pus biletele dar oamenii mai au srvici si nu stau pe fotolii ca si mistretu.Diavol lasa ca imi fac rost de cateva fulare si esarfe.
|
|
| Autor |
nothin
Membru

Postare: 128
Locaţia: cluj
| Postat la 25-02-2010 15:03 |
|
|
|
yoCris_Dydy_Edy a scris:
ATENTIE!! Daca la meciul de duminica dintre CFR si Steaua observati pe cineva ca incearca sa aprinda produse pirotehnice sau sa arunce in teren cu obiecte, sa anuntati garzile de paza imediat sau daca va simtit in stare, sariti pe el. Vor fi intrunsi in partile CFRului si vor incerca sa aranjeze meciul exact ca in cazul "bricheta". ATENTIE VA ROG!!!
Te faci de ras |
|
| Autor |
obsesion
Membru
Postare: 155
Locaţia: cluj
| Postat la 25-02-2010 15:13 |
|
|
nothin a scris:
yoCris_Dydy_Edy a scris:
ATENTIE!! Daca la meciul de duminica dintre CFR si Steaua observati pe cineva ca incearca sa aprinda produse pirotehnice sau sa arunce in teren cu obiecte, sa anuntati garzile de paza imediat sau daca va simtit in stare, sariti pe el. Vor fi intrunsi in partile CFRului si vor incerca sa aranjeze meciul exact ca in cazul "bricheta". ATENTIE VA ROG!!!
Te faci de ras
ba ne faci de ras,am avzut ca ai scris aceeasi prostie si pe alte siteuri..esti varza copltile!! |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 25-02-2010 15:54 |
|
|
on topic please 
Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate! |
|
| Autor |
Dragos19
Membru
Postare: 501
| Postat la 25-02-2010 17:34 |
|
|
MUIE STEAUA
Urasc Steaua! |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
Locaţia: Cluj
| Postat la 25-02-2010 19:32 |
|
|
Bun. Am facut rost de bilet dupa mai multe interventii, pile, relatii, socoteli. Nu datorita rahatilor din club ci datorita celorlalti baieti din galerie. CFR Sibiu, nu ma obosesc sa-ti raspund, te las cu tastatura ta, e problema ta cum gandesti. Doar atat iti zic, cele 6 ore pierdute azi la caserie voi fi nevoit sa le recuperez sambata 
yoCris_Dydy_Edy - beeeeeeeeeton
p.s. Casual, ne vedem la fulare 
*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE *** |
|
| Autor |
ecristiano18
Membru

Postare: 580
| Postat la 25-02-2010 23:58 |
|
|
obsesion a scris:
nothin a scris:
yoCris_Dydy_Edy a scris:
Te faci de ras
ba ne faci de ras,am avzut ca ai scris aceeasi prostie si pe alte siteuri..esti varza copltile!! 
Doamne da sa ma fac doar de ras si sa postez porcariile astea degeaba!!! Si sa se joace totul pe teren. Dupa patania rapidului si incercarea esuata a timisoarei cu noi, nu sti ce sa mai crezi. Totdeauna cand becali nu a avut sanse pe teren a apelat la alte metode pentru a castiga... sincer sper sa ma ingrijorez degeaba. S-au raspandit multe zvonuri si porcarii si m-au pus pe ganduri. Cand iti doresti asa mult victoria si joci contra unei echipe asa "sfanta" precum steaua, e nevoie doar de un zvon si iti trec multe prin cap.
Si obsesion draga, asa sunt eu mai agitat si debitez multe, iarta-ma daca te-am facut de rahat si nu mai poti iesi din casa de rusine. 

Uploaded with ImageShack.us
www.youtube.com/user/ecristiano18
Editat de ecristiano18 la 26-02-2010 00:14 |
|
| Autor |
lori
Membru
Postare: 412
| Postat la 26-02-2010 04:22 |
|
|
|
fara a adauga mai multe informatii,aveti grija de ce se intampla in tribune.EDY are dreptate din pacate..... si la statia de amplificare se vor spune niste chestii inaintea acestui meci.au fost trimise note explicative la prefectura,jandarmerie,etc.sa stiti -chiar avem o problema cu Fecali.nu uitati cati bani a trimis unei asa zise galerii acum 2 ani de zile(apare si in stenogramele Valiza).omul asta face tot posibilul ca acest meci sa nu se termine cu victoria Noastra.in legatura cu treaba asta va raspund in privat daq aveti intrebari, |
|
| Autor |
CFR-istul
Membru

Postare: 657
| Postat la 26-02-2010 05:51 |
|
|
Si eu am auzit niste zvonuri cum ca vor fi trimisi cativa in tribune de Becali sa arunce cu diferite obiecte pe teren. Dar sper ca totul sa fie doar un simplu zvon.

http://uploads.ungrounded.net/188000/188612_Posting.swf |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
| Postat la 26-02-2010 06:08 |
|
|
problema e insa ca de acum incolo vor putea fi reperati... si mama lor care incearca asa ceva 
Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate! |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
| Postat la 26-02-2010 06:33 |
|
|
Voda prin loboda a scris:
problema e insa ca de acum incolo vor putea fi reperati... si mama lor care incearca asa ceva 
Ca si cum o fost gasiti aia ce o dat racheta la meciu cu timisoara si aia ce o aruncat cu brichete la meciu cu sparta. Inccep sa cred ca numai camerele ce sunt indreptate spre galerie merg.
Oricum fiti cu ochii in patru. Niciun cfr-ist n-o sa arunce cu torta/fumigena pe teren.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
| Postat la 26-02-2010 09:41 |
|
|
Si ce o sa ne faca daca se arunca din tribuna? O sa ne suspende terenul si jucam la Alba Iulia? Foarte bine. Acolo cel putin sunt mai organizati la bilete si nu ajung toti bisnitarii.
Sau sa pierdem meciul cu 3-0? Foarte bine, il castigam pe urmatorul.
Sau sa ne retrogradeze? Foarte bine, mergem si jucam in divizia B cu U & Co.
Doar nu o sa mergem la stadion duminica cu frica-n noi si degetul in cur. Sa-si faca datoria cacati de jandarmi si baietii veseli in galben, ca vad ca-s tare activi in ultima vreme. Una doua sar cand e vorba de noi si altii intra cu torte cand au chef. Sau crede cineva ca si cei de la Praga au intrat cu tortele ascunse in fund?
Forza CFR, restul e tacerel 
*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE *** |
|
| Autor |
martipan
Membru

Postare: 438
| Postat la 26-02-2010 10:04 |
|
|
ATENTIE MARE CU STEOAIA ,VINE LA cLUJ SA-SI JOACE ULTIMA SANSA LA TITLU!!!
martipan |
|
| Autor |
Dragos19
Membru
| Postat la 26-02-2010 12:46 |
|
|
Nu va faceti griji...am incredere ca va fi o atmosfera minunata si un rezultat favorbail noua avand in vedere forma celor 2 echipe...Forza CFR
Urasc Steaua! |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 26-02-2010 20:51 |
|
|
sincer de la becali te poti astepta la orice,a declarat ca va castiga in GRUIA cu 3-0 dar nu a pronosticat cine da golurile.sincer sper acuma sa avem cele mai drastice controale,sacrific tortele pentru ca echipa sa castige.nu au scuza jucatorii si conducerea daca vom pierde!doar o asa zisa "bricheta" ne poate invinge,si daca ne va invinge bricheta de ciuda vom lua titlu!
|
|
| Autor |
locomotiva07
Membru

Postare: 415
| Postat la 26-02-2010 21:15 |
|
|
Vom luat TITLUL, cele 3 puncte duminica, multe injuraturi de la stelisti, dinamovisti, craioveni etc ! Vom lua tot ce putem duce si chiar mai mult ! FORZZA CFR !!
CLUJUL are suflet, si-o noua CAMPIOANA !!! |
|
| Autor |
Dragos19
Membru
| Postat la 27-02-2010 15:34 |
|
|
4-1...Kone de doua ori....Traore si N. Dica
Urasc Steaua! |
|
| Autor |
ecristiano18
Membru

Postare: 580
| Postat la 27-02-2010 16:23 |
|
|
ajunge un 1-0 muncit pt CFR. decat 4-0 cu goluri norocoase.. pana la urma conteaza cele 3 puncte. Forta CFR Cluj!

Uploaded with ImageShack.us
www.youtube.com/user/ecristiano18 |
|
| Autor |
Dragos19
Membru
| Postat la 27-02-2010 22:29 |
|
|
Pe ei. Pe mama lor.