| Autor |
RE: FC Timisoara - CFR Cluj |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 19-04-2010 19:46 |
|
|
@CFRCluj eu nu-l pup in cur pe Cornel, dar Claro a dovedit in nenumarate randuri ca nu e portar de CFR. Il pupati in cur la infinit. Nu inteleg de ce. Va place ca-i portughez? Mearga la ma-sa in tara ca nu avem nevoie.
Cum sa iti zic, a gresit ca a fost eliminat, si in prima repriza a avut 2 interventii bune si 3 gafe monumentale. Merita sa fie titular ca are noroc? Hai sa fim seriosi.
In fine .. ideea e ca am mers la egal si l-am obtinut. Trebuie sa se revanseze jucatorii in meciurile ce urmeaza.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
CFRCLUJ4EVER
Membru
Postare: 288
| Postat la 19-04-2010 19:47 |
|
|
Toti au tras de timp, nu doar el, vinovata e tactica extra-defensiva, nu portarul, care nicidecum nu merita rosu! Important e ca dupa etapa asta avem un punct in plus fata de echipele de sub noi, ceea ce e perfect. Suntem campioni 70 %! MUIE IANCU!
PS. Daca asa sta treaba, niciunul nu e de CFR, uitam prea repede lucrurile bune facute de un jucator.
Inca ceva, arbitrul a aratat 7 minute de prelungire iar cornerul s-a executat in minutul 98! Si se plange curva de iancu...vai, nu scriu aici ce-i doresc grasanului bucurestean. FMM!!!!!!!!!!!!!!!
Editat de CFRCLUJ4EVER la 19-04-2010 19:50 |
|
| Autor |
Dragos19
Membru
Postare: 501
| Postat la 19-04-2010 19:48 |
|
|
BAIETI EU ZiC SA O LASATI MOALE CU NUNO CLARO CA LA MECIU DE CUPA CU DINAMO II FACEATI STATUIE LA ULTIMA FAZA ASA CA HAI O SEARA BUNA SI BUCURATI-VA DE CLASAMENT.
Urasc Steaua! |
|
| Autor |
ariassis
Membru

Postare: 454
| Postat la 19-04-2010 19:49 |
|
|
doua lucruri voi striga cat de tare voi putea la meciul de sambata : muie timisoara si muie norocel.
cum sa faci asa ceva? sa iti bati joc in asa fel de suporteri si de culorile clubului... asa oameni nu au ce cauta la aceasta echipa. |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
| Postat la 19-04-2010 19:50 |
|
|
mergem mai departe! 
Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate! |
|
| Autor |
ariassis
Membru

| Postat la 19-04-2010 19:51 |
|
|
|
XxDraGosHxX a scris:
BAIETI EU ZiC SA O LASATI MOALE CU NUNO CLARO CA LA MECIU DE CUPA CU DINAMO II FACEATI STATUIE LA ULTIMA FAZA ASA CA HAI O SEARA BUNA SI BUCURATI-VA DE CLASAMENT.
ce statuie sa ii faci cand ia un gol dupa ce scapa mingea printre maini si dupaia o ia printre picioare ? portar de c-cat. |
|
| Autor |
CFRCLUJ4EVER
Membru
| Postat la 19-04-2010 19:51 |
|
|
|
Hai sa ne unim, sa fim prezenti in numar cat mai mare sambata cu alba, putem face un pas imens spre titlu, daca curvele fac egal cu steoaia. MUIE IANCU! |
|
| Autor |
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
| Postat la 19-04-2010 19:52 |
|
|
Terminati ma. Lasati-l pe nuno claro in pace. Cred ca cele 9 minute de prelungire demonstreaza manevrele din sud. Ar trebui sa fim uniti sa ne sustinem echipa, nu stiu de ce mie frica dar am senzatia ca greul si manevrele abia acum incep, si sa protestam cat se poate (banere, scandari) sa ne auda toata tara impotriva mafiei din fotbal. |
|
| Autor |
CFRCLUJ4EVER
Membru
| Postat la 19-04-2010 19:55 |
|
|
Acum a anuntat Muri la digisport, ca DOAR Nuno e de vina si va fi drastic sanctionat. Bucurati-va dragii mei si votati-l pe cheferetv in continuare pe Cornel, n-ar avea noroc 
MUIE IANCU!
Editat de CFRCLUJ4EVER la 19-04-2010 19:55 |
|
| Autor |
AlexD
Administrator

Postare: 911
| Postat la 19-04-2010 19:59 |
|
|
Revenind la Nuno Claro . Omul asta are un plasament absolut ingrozitor in poarta. E depasit mereu de mingi, degajeaza de zici ca traieste cu aer si vant. Macar un meci scapam de prestatiile lui uimitoare.
CFR = Campionii Fotbalului Romanesc |
|
| Autor |
CFR-istul
Membru

Postare: 657
| Postat la 19-04-2010 20:02 |
|
|
AlexD a scris:
Revenind la Nuno Claro  . Omul asta are un plasament absolut ingrozitor in poarta. E depasit mereu de mingi, degajeaza de zici ca traieste cu aer si vant. Macar un meci scapam de prestatiile lui uimitoare.
Poate ca asa e, dar e cel mai bun portar pe care l-a avut CFR-ul de cand a promovat. Mie mie mult mai frica cand in poarta e Eduard "Manusi cu sapun" Stancioiu. Dar sper sa apere bine etapa viitoare.

http://uploads.ungrounded.net/188000/188612_Posting.swf |
|
| Autor |
ariassis
Membru

| Postat la 19-04-2010 20:02 |
|
|
uiti de peskovici care de cxand a venit nu a gafat niciodata
Editat de ariassis la 19-04-2010 20:03 |
|
| Autor |
Hanna
Administrator

Postare: 390
| Postat la 19-04-2010 20:04 |
|
|
Indiferent cine va fii in poarta la urmatorul meci, sa speram ca va dovedi ca ii mai bun de cat Nuno, si merita locul de titular.
Ole ole, Ole ola, CFR e viata mea! |
|
| Autor |
CFR_Rulz
Membru

Postare: 683
| Postat la 19-04-2010 20:07 |
|
|
Nuno Claro nu a luat nici un gol in ultimile 7 meciuri. Nu inteleg ce tot aveti cu el.
 |
|
| Autor |
nothin
Membru

Postare: 128
Locaţia: cluj
| Postat la 19-04-2010 20:08 |
|
|
"Asta e campioana? Halal fotbal!" M. Iancu
Din pacate are dreptate. Meritam sa pierdem, am avut noroc cu penalty-ul neacordat. |
|
| Autor |
NapocA
Membru

Postare: 135
Locaţia: Cluj NapocA
| Postat la 19-04-2010 20:11 |
|
|
|
CFR_Rulz a scris:
Nuno Claro nu a luat nici un gol in ultimile 7 meciuri. Nu inteleg ce tot aveti cu el.

Tu nu vezi ca la fiecare faza tremura chilotii pe noi cand ii mingea in careul nostru? Si ca fiecare iesire din poarta ii o greseala? Si ca nu poate prinde mingea decat in 2 timpi? |
|
| Autor |
martipan
Membru

Postare: 438
| Postat la 19-04-2010 20:11 |
|
|
hai ma mai taceti, cat a fost in poarta n-a luat gol si asta conteaza,
martipan |
|
| Autor |
cfr_rapp
Membru
| Postat la 19-04-2010 20:13 |
|
|
Intr-adevar Nuno a exagerat, dar sa nu uitam la cate meciuri am fost salvati de interventile lui. Putem castiga campionatul si cu egalul asta, care dupa parerea mea a fost norocos . Forza CFR 
Editat de cfr_rapp la 19-04-2010 20:13 |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
Locaţia: Cluj
| Postat la 19-04-2010 20:13 |
|
|
|
CFRCLUJ4EVER a scris:
Hai sa ne unim, sa fim prezenti in numar cat mai mare sambata cu alba, putem face un pas imens spre titlu, daca curvele fac egal cu steoaia. MUIE IANCU!
Pentru ce ? Pentru conventia ce exista la deplasari? Pentru ca sa pacalim fotbalul over and over? Pentru ca da bine in ochii conducerii? Sau in poze?
Pentru ca sa ma vad la televizor sustinand o echipa ce sta capra cu gura deschisa la aproape fiecare meci, da de da de pica un gol, mai luam un campionat, se mai umfla Iuliu Muresan in pene.
No chance "mon ami". Vreau sa-i vad cum le iese flegma din plamani alergand, vreau sa-i vad ca mor pe teren. Si chiar daca nu iau campionatul, sunt campioni in sufletele noastre. Cupe, cacaturi, trofee din aur, argint, bronz, pula mea. Who cares? Alea sunt de pus in vitrina.
....Altfel ma pot duce sa savurez o cola rece si chipsuri in 25.
P.S. mai terminati odata cu Nuno Claro. Nuno claro e unul din acea majoritate de tarfe care vor sta la cluj exact atat cat nu le umple cineva buzunarele mai mult. Vinovati is toti nu Nuno Claro. Nuno Claro e doar un frustrat care a facut in seara asta o sceneta demna de rasul lumii.
Bine macar ca raman culorile, echipa e 0
*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE *** |
|
| Autor |
NapocA
Membru

Postare: 135
Locaţia: Cluj NapocA
| Postat la 19-04-2010 20:14 |
|
|
|
cfr_rapp a scris:
Intr-adevar Nuno a exagerat, dar sa nu uitam la cate meciuri am fost salvati de interventile lui.
Niciunul? |
|