Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 4 din 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Autor RE: CFR Cluj - Unirea Alba Iulia
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 23-04-2010 20:20
muie conducerii,asta ii treaba,se impart bilete gratis prin licee la orice om.muie muri,sper sa explodeze cacatu in el

Trimite mesaj privat
ariassis
Membru

Postare: 454
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 23-04-2010 20:23
fara suparare dar daca te gandesti putin nu e o proasta strategie de marketing,,,dar este un lucru total nedrept pentru fani cefereului.

ps:iar vor fi stelisti,dinamovisti si uisti in tribune. ne ramane peluza
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
Postat la 23-04-2010 21:14
eu sper ca glumiti..

suntem pe drum.. venim acum..
Editat de simplu CFR-ist la 23-04-2010 21:15
Trimite mesaj privat
Patriots2008
Membru

Postare: 313
Postat la 23-04-2010 21:33
de-aia ma intreba profu de sport daca vreau bilete cu 5 lei la tribuna? =))
profu meu de sport avea 50 de bilete si mi-a spus ca le-a luat pentru niste prieteni care nu mai pot veni =))

Bafta!
Trimite mesaj privat
lori
Membru

Postare: 412
Postat la 24-04-2010 03:43
Patriots2008 a scris:
profu meu de sport avea 50 de bilete si mi-a spus ca le-a luat pentru niste prieteni care nu mai pot veni =))

zi-mi te rog numele profului de sport si la ce scoala sa-l caut pentru ca in primul rand NU A AVUT DE UNDE SA AIBA 50 de bilete iar daca a avut biletele ,acele au avut pret zero,fara zet scos.

da,s-au impartit 500 de bilete,nu vad care este problema.au fost cereri de la anumite licee pentru a intra elevii pe gratis.

si la aceasta faza sa nu-l muiti pe Presedinte ca nu aveti dreptate. DELOC.la alte echipe va uitati un pic ce fac sa atraga spectatori in tribune???? lasa lumea sa intre gratis la anumite meciuri.abonatii respectivului club sunt nedreptatiti??? sunt.dar au avantajul abonamentului la alte ocazii.

chiar stau si ma gandesc oare de ce suntem asa de revoltati pentru orice lucru marunt.este o idee binevenita care ar trebui repetata si sunt total de acord cu aceasta initiativa.partea proasta e ca intr-adevar dupa impartirea biletelor se poate ajunge la niste cacaturi de prost gust(gen vanzarea acelui bilet care are pret zero) pe care nu mai poti controla.riscurile meseriei,nu ai ce face.daca stiti caz concret ca s-avandut acel bilet,contactati-ma cu nume si nr de telefoane,ca totul se va rezolva.

mai bine sa ne vedem de sustinerea echipei ca este cu muuuuuuult mai important decat intrarea elevilor pe gratis la un meci al CFR-ului.

o zi buna si astept cu nerabdare in P2 numele profului sau acelor care au vandut bilete n scoli.
Trimite mesaj privat
CFR-istul
Membru

Postare: 657
Postat la 24-04-2010 06:36
lori a scris:
chiar stau si ma gandesc oare de ce suntem asa de revoltati pentru orice lucru marunt.este o idee binevenita care ar trebui repetata si sunt total de acord cu aceasta initiativa.partea proasta e ca intr-adevar dupa impartirea biletelor se poate ajunge la niste cacaturi de prost gust(gen vanzarea acelui bilet care are pret zero) pe care nu mai poti controla.riscurile meseriei,nu ai ce face.daca stiti caz concret ca s-avandut acel bilet,contactati-ma cu nume si nr de telefoane,ca totul se va rezolva.

Parerea mea e ca s-a procedat gresit. Decat sa se imparta bilete gratuit in licee, care ulterior pot fi vandute de unii, mai bine se lasa intrarea libera celor care se prezentau la stadion cu carnetul de elev/student. Asa s-ar fi evitat unele situatii neplacute.

Oricum, toata lumea la meci diseara!!!smiley

http://uploads.ungrounded.net/188000/188612_Posting.swf
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 24-04-2010 08:32
suntem pe locul 2 la media de spectatori dupa timisoara,ce dracu ne mai trebe sa imparta bilete pe gratis unora care nu au treaba cu CFR,dimpotriva.pai imi bag pula in ea conducere.

Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 24-04-2010 08:37
CFR-istul a scris:
lori a scris:

Parerea mea e ca s-a procedat gresit. Decat sa se imparta bilete gratuit in licee, care ulterior pot fi vandute de unii, mai bine se lasa intrarea libera celor care se prezentau la stadion cu carnetul de elev/student. Asa s-ar fi evitat unele situatii neplacute.

Oricum, toata lumea la meci diseara!!!smiley

subscriu.

era mult mai bine asa.

Trimite mesaj privat
Kaya
Membru

Postare: 161
Postat la 24-04-2010 09:35
Patriots2008 a scris:

ce urat frate smileysmiley

voi radeti de mine ca sunt diferit, eu rad de voi ca sunteti toti la fel
Trimite mesaj privat
Diavolul
Membru

Postare: 436
Postat la 24-04-2010 10:42
Ce discutii de rahat, scuzati expresia, dar au dreptate cei care se revolta la auzul unei asemnea stiri cum ca s-ar fi impartit bilete gratuite. De ce sa dai bilete gratuite?

Nu exista nicio legatura intre a atrage lumea la stadion si a oferi bilete gratuite. Doua lucruri total diferite. Daca vrei sa atragi oameni alaturi de echipa si fenomen exista 1000 de alte moduri sa o faci decat oferind un bilet gratuit cuiva care poate se sterge la cur cu el. Bag pula in managementul pizdi. Oare cand o sa avem si noi oameni la conducerea clubului pe care sa-i preocupe fenomenul CFR dincolo de aspectul financiar? De ce la noi totul se rezuma la bani?

In loc sa se organizeze ceva sa se aduca lumea mai aproape ne ocupam de cacaturi pentru echipe fara identitate. A se vedea episodul Unirea Urziceni din CL cand s-au impartit bilete gratuite in pula si in pizda numai sa nu joace cu tribunele goale.

C U la meci smiley

*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Editat de Diavolul la 24-04-2010 10:43
Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Postat la 24-04-2010 11:03
lori a scris:
Patriots2008 a scris:

zi-mi te rog numele profului de sport si la ce scoala sa-l caut pentru ca in primul rand NU A AVUT DE UNDE SA AIBA 50 de bilete iar daca a avut biletele ,acele au avut pret zero,fara zet scos.

da,s-au impartit 500 de bilete,nu vad care este problema.au fost cereri de la anumite licee pentru a intra elevii pe gratis.

si la aceasta faza sa nu-l muiti pe Presedinte ca nu aveti dreptate. DELOC.la alte echipe va uitati un pic ce fac sa atraga spectatori in tribune???? lasa lumea sa intre gratis la anumite meciuri.abonatii respectivului club sunt nedreptatiti??? sunt.dar au avantajul abonamentului la alte ocazii.

mai bine sa ne vedem de sustinerea echipei ca este cu muuuuuuult mai important decat intrarea elevilor pe gratis la un meci al CFR-ului.

o zi buna si astept cu nerabdare in P2 numele profului sau acelor care au vandut bilete n scoli.

Mi se pare corect faptul ca, clubul vrea sa stimuleze tineretul in a-l atrage pe stadion cu aceasta strategie... Si altundeva se procedeaza...

Totusi mi se pare de cacao sa vinda biletele cel care trebuie sa le imparta. Una peste alta, nu are rost sa discutam pe marginea unui subiect asa de neinteresant.

Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate!

Editat de Voda Toamna lui 1500 la 24-04-2010 11:05
Trimite mesaj privat
Patriots2008
Membru

Postare: 313
Postat la 24-04-2010 11:52
Prin aceasta metoda se vor aduce la stadion elevi ai liceelor din Cluj-Napoca si eu cred ca e de bine
DAR nu e bine gandit! Era mult mai bine sa lase intrarea libera tuturor persoanelor pt un meci, sa se intre cate 2 pe un abonament/bilet sau sa se intre pe baza carnetului de elev/student in cazul in care se cauta tineret

E de apreciat ca fac ceva pt aducerea oamenilor la stadion, dar nu a fost gandita strategia pana la capat

Bafta!
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 24-04-2010 12:39
nu stiu de ce dar muresan a inceput sa faca destul de multe chestii bune in ultimul timp, iar atitudinea din nou este una buna.
insa nu pot fi de acord cu impartirea biletelor prin licee.

Trimite mesaj privat
CFRCLUJ4EVER
Membru

Postare: 288
Postat la 24-04-2010 13:51
Nu fiti asa revoltati, dragilor, se procedeaza asa si in starinatate, si la "case mai mari". Meciul este la o ora tarzie, nu vad care e problema ca au fost impartite cateva bilete, pentru a face lumea fericita. Oricum marketingul e ZERO, daca au facut asta, au facut-o doar pentru acele persoane, nu pentru a umple stadionul, sa aratam lumii ce multi suntem! Pe de alta parte, de ce sa nu fim mai multi, conteaza si asta.

Stati linistiti, cum spuneam, se practica oriunde in lume, de exemplu sezonul trecut la un meci al Interului, au fost impartite peste 10.000 de bilete gratuite. Hai sa nu ne mai legam de orice...

In alta ordine de idei, vad ca va legati intr-un de Muresan, indiferent ca are sau nu dreptate. Ei, sa stiti ca nu este el acolo factor decizional, sunt altii mai importanti si de care poate nici nu stiti...
Trimite mesaj privat
Sinnocent
Membru

Postare: 326
Postat la 24-04-2010 15:13
Si ce daca s-au impartit peste 10.000 de bilete gratuite la un meci al Interului? Daca unii mananca cacat, dar sunt domni, tre' sa mancam si noi cacat, chiar daca nu e nevoie? Eu totusi cred ca faza cu biletele gratuite pentru meciul din seara asta e facuta cu un scop bine-stabilit... Poate sunt alte chestii de care nu stim...

Trimite mesaj privat
CFRCLUJ4EVER
Membru

Postare: 288
Postat la 24-04-2010 15:46
Asa e mentalitatea, daca se intampla ceva sigur e ceva scop ascuns asa-i? Whatever, am dat si eu un exemplu. Asa cacati is oamenii care baga bani in fotbal, ce sa-i facem. Si daca fac altora un favor, de ce sa ne bucuram pentru ei? Nu, domnule, nu e la moda, sa urlam sa moara toti, sa arda si sa-i injuram...ca la final, ce frumos e, "gunoaiele" ne-au mai castigat un campioant, sa ne bagam picioarele in ei "mercenari", ca doar Cristiano Ronaldo, Messi, Maicon si Rooney joaca moca, doar pentru tribune si ar muri pe teren nu? Asta da, bravo, domnilor!
Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Postat la 24-04-2010 16:02
casual a scris:
muie conducerii,asta ii treaba,se impart bilete gratis prin licee la orice om.muie muri,sper sa explodeze cacatu in el
Eu sunt de parere ca e un lucru bun ca se dau bilete gratis. Decat se la tina nevandute mai bine le dau gratis si au stadionul plin. eu zic ca e o miscare buna. sunt de parere ca la meciurile cu echipele din subsolul clasamentului sa se dea intrare libera. E clarr.. e incorect pt cei cu aboamente dar ce sa faci,.. asta e. Inca o data, eu felicit conducerea pt aceasta decizie!

Uploaded with ImageShack.us

www.youtube.com/user/ecristiano18
Editat de ecristiano18 la 24-04-2010 16:03
ecristiano18 Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 24-04-2010 16:09
yoCris_Dydy_Edy a scris:
casual a scris:
Eu sunt de parere ca e un lucru bun ca se dau bilete gratis. Decat se la tina nevandute mai bine le dau gratis si au stadionul plin. eu zic ca e o miscare buna. sunt de parere ca la meciurile cu echipele din subsolul clasamentului sa se dea intrare libera. E clarr.. e incorect pt cei cu aboamente dar ce sa faci,.. asta e. Inca o data, eu felicit conducerea pt aceasta decizie!

nu-mi mai fac abonament in viata mea si nici nu mai cumpar bilete de CL. astept sa-mi de gratis. daca nu, asta e, astept urmatoarea impartire.

voi sunteti defecti. cu banii aia care-i dau pe bilet ma gandesc ca ajut echipa. decat sa vina idioti care intra gratis si fac consumatie la cola sau popcorn mai bine stau acasa.

Trimite mesaj privat
zhelezniye darogi
Membru

Postare: 70
Postat la 24-04-2010 17:38
simplu CFR-ist a scris:

voi sunteti defecti. cu banii aia care-i dau pe bilet ma gandesc ca ajut echipa. decat sa vina idioti care intra gratis si fac consumatie la cola sau popcorn mai bine stau acasa.

de acord. am plecat la Stadion
Trimite mesaj privat
Dragos19
Membru

Postare: 501
Postat la 24-04-2010 20:47
3-2

Urasc Steaua!
Trimite mesaj privat
Pagina 4 din 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Salt la forum: