Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 4 din 4 < 1 2 3 4
Autor RE: Astra - CFR Cluj
Ceferist
Membru

Postare: 348
Locaţia: Cluj Napoca
Postat la 01-05-2010 17:34
sa fim seriosi...cat de inselator a venit,sutul nu a avut forta...un portar bun trebuia sa il scoata...ma rog, nu zic ca a fost vina lui ca am pierdut meciu, toata echipa jucand penibil.
cat despre "mister" :lasa-ne!...daca tocmai de muresan ti-ai gasit sa te iei ca nu are valoare eu unul m-am lamurit in ceea ce priveste conceptia ta despre fotbal

CFR 1907 CLUJ!
Trimite mesaj privat
Mister
Membru

Postare: 186
Locaţia: Bucuresti
Postat la 01-05-2010 18:00
Muresan e lent, nu-mi place deloc. E genul lui Radoi. Cei mai slabi jucatori de la CFR sunt Muresan si Dica.

FCD in ADN!
Trimite mesaj privat
Ceferist
Membru

Postare: 348
Locaţia: Cluj Napoca
Postat la 01-05-2010 18:03
ok..daca cel mai bun mijlocas defensiv din Romania la ora actuala e lent si nu-ti place, am inteles. Cu Dica is de acord cu tine, incetineste mult prea mult jocul. Uita-te cate mingi recupereaza Muresan intr-un meci.Sau de la un mijlocas defensiv te astepti la viteza si driblingul lu C.Ronaldo sau Ribery?

CFR 1907 CLUJ!
Editat de Ceferist la 01-05-2010 18:04
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
Postat la 01-05-2010 19:07
steli a scris:
[b]simplu CFR-ist a scris:[/b

nu mai are rost sa comentati meciu asta. cine nu vine pe stadion la meciu cu vaslui sa sustina echipa poata sa suga pula si sa nu mai calce pe stadion.

da de cand ai tu drepturi depline in a hotari daca are sau nu are rost sa comentam un meci? tine minte un lucru: in viata trebuie sa stii sa si pierzi....ca la castig normal ca nu se supara nimeni.....sa nu crezi ca mi-a fost usor sa accept si sa scriu ceea ce am scris in postul anterior dar oare nu te gandesti oare ce m-a impins sa fiu mai dur si mai transant in exprimare? poate e chiar faptul ca ....tin si imi pasa cu adevarat de aceasta echipa.....ganditi inainte de a arunca cu noroi in toate partile si ....lasati-o mai moale....tot timpul cu "carnea" in gura...va simtiti mai "ultrasi" cu un asemenea limbaj???????

si eu am fost 'mai transant' in exprimare. smiley
am scris ca n-are rost sa mai comentam, n-am scris sa nu mai comentati, fa diferenta si dupaia hai si explica-mi cat sunt de ultras.

am mai zis. care nu vine la meciu cu vaslui pe stadion sa sustina echipa n-are rost sa mai zica ca el e CFR-ist.

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Postat la 01-05-2010 19:18
eduard8559 a scris:
Mai bine ramanea Conceicao si am argumentele mele..comparati primele 13 etape din tur cu astea 13 etape din retur, aveam 25 de puncte dupa 13 etape...25 de puncte am facut pana acum in returu asta...aveam 8 goluri primite atunci dupa 13 etape, 8 goluri primite avem si acum dupa astea 13 etape din retur dar am marcat mai putine goluri decat in tur, mai tin cont si de faptu ca in toamna aveam meciuri din 3 in 3 zile,jucam in cupele europene acum n-am avut decat 2 meciuri de cupa, echipa merge mai prost decat in tur , asta dupa ce am schimbat antrenoru.

eu v-am zis ca daca ramanea bergodi amuu nu luam golu ala.smileysmiley

gata ba, conceicao o mai antrenat 2-3 echipe de atunci.

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
ChefeRe
Membru

Postare: 299
Locaţia: Ausland
Postat la 01-05-2010 21:32
martipan a scris:
am incetat sa mai votez cu jucatorul favorit fiindca oricum clasamentul deja este facut de cineva,nu vad cum altfel poate sa adune un jucator care a jucat tot campionatul mai multe voturi decat unul care a pus osuL la aproape toate meciurile,nu tin partea lui Nuno din tribuna aia naspa de fiare de la astra nu s-a vazut mare lucru la gol ,probabil a gresit dar TOATA ECHIPA A JUCAT PENIBIL LA ACEST MECI,NU MERITAM VICTORIA SI PROBABIL UN EGAL ERA MAI ECHITABIL,SPERAM CA JUCATORII SA SE FI TREZIT SI SA NU SE VADA DINAINTE INVINGATORI PENTRU A EVITA PROBLEMELE CE AR PUTEA APAREA

mai marrtipan nu e facut de nimeni clasamentul, eu ma ocup de gestionarea lui si ai cuvantul meu de onoare ca nu e cat se poate de real si OK. Cred ca daca auzi asta de la mine e o garantie, doar nu ma poti acuza pe mine de asa ceva...sa fim seriosi.
Sunt destui aceaia care voteaza obsesiv, zilnic, planificat cu acel domn care desi nu joaca are cele mai multe voturi. Fetele il voteaza in dispeare de asemenea. Suntem toti suporteri ai CFR si nu pot interzice nimanui sa voteze cu cine doreste. Daca atata pricep din fotbal cei care il voteaza, prea bine. Oricum, nu doar voturile sunt hotaratoare si si notele, iar in clasamentul general situatia e mult mai aproape de adevar decat la rezultatele votului online. Din respect pentru optiunea fiecaruia nu am blocat niciun vot, chiar daca unele mi se par exagerate.

www.cheferetv.net
OLE, OLE/OLE, OLA/ SALUTATI CAMPIOANA

CFR Sibiu
Membru

Postare: 115
Locaţia: CJ
Postat la 02-05-2010 05:21
Mister a scris:
Muresan e lent, nu-mi place deloc. E genul lui Radoi. Cei mai slabi jucatori de la CFR sunt Muresan si Dica.

Mars mah de aici ! Du-te si roade oase la tine in tiganie.
Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Postat la 02-05-2010 09:50
Mister a scris:

N-ai habar de fotbal daca zici ca Muresan e slab. Mi-e mi se pare omul care dirijeaza totul in aparare si face legatura cu mijlocul si atacul. Cred ca e cel mai bun jucator roman din lot, el si Bud.

Uploaded with ImageShack.us

www.youtube.com/user/ecristiano18
ecristiano18 Trimite mesaj privat
TorresCFR
Membru

Postare: 220
Locaţia: Ploiesti
Postat la 02-05-2010 10:24
Citesc , si vad ca toata lumea se ia de Nuno Claro corect si eu zic ca este un fotbalist de divizia dublu " tz " dar nu jucam fotbal.. Deac mort.. nu inteleg de ce Nei nu joaca titular o sansa macar... Mi.e dor de cum jucam cu Ando....smileysmileysmiley

Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 02-05-2010 17:43
poze de la Ploiesti?
nimic? smiley

Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate!
Trimite mesaj privat
Pagina 4 din 4 < 1 2 3 4
Salt la forum: